Evelina Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Poświata napisał(a):Ha, ha, ha......w konwalii trujące jest wszystko :diabloti: , niestety.A nie prawda :eviltong: Zapach nie jest trujacy :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Cześć Gosiu :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Gosia a coż to za zajmujące zakupy że cię nie ma :razz: Ty wiesz jakie kolejki w marketach sa? :angryy: juzem myślala, ze wszyscy wyjechali na długi weekend a tu się okazalo, ze nie wyjechali ale do marketów poszli :angryy: prawie godzine do kasy stalam :angryy: niedawno do domu wrocilam :angryy: Quote
aga1215 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Evelina']A nie prawda :eviltong: Zapach nie jest trujacy :evil_lol: Quote
Poświata Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='aga1215'] Aleś się uhahała :eviltong: :roll: . Quote
aga1215 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Poświata']Aleś się uhahała :eviltong: :roll: . Quote
Gosiek Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 cześć szalone dziewczyny :evil_lol: U mnie właśnie zaczęło przed chwilką padać.. co ja mówię.. lać :mad: Wstrętnie jest na dworku, całe szczęście ze zdążyłam z Axiem wyskoczyć jeszcze do ogródka na chwilkę:roll: no ale cóż.. deszcz tez potrzebny... tylko szkoda ze zawsze decyduje sie akurat na weekend kwiatki podlać :roll: Quote
Gosiek Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 z racji deszczowej pogody zdjeć nie robie więc.. wstawiam wczorajsze.. słoneczne ;) Quote
PIKA Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Witaj Gosiu :) jakie sliczne :loveu: Co to? :oops: Quote
Moniś Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Cześć Gosiu :multi::multi: Ty jesteś stworzona dla aparatu :cool3::cool3::cool3: no.. albo aparat dla Ciebie :cool3::cool3: Ciężko człowiekowi wyrazić w słowach, to co myśli na temat fotek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A ta mordeczka Axia po prostu mnie urzekła :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nie moge się napatrzeć!! :loveu::loveu::loveu: [quote name='Gosiek'] Axiu- jesteś cudny!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='PIKA']Witaj Gosiu :) jakie sliczne :loveu: Co to? :oops:czesć Agniesiu- to sasanka.. pierwszy raz uchowała sie przez zimę... :multi: Już sie nie mogę doczekać żeby sie te kwiatuszki rozwinęły... maja takie sliczne żółte środeczki :loveu: [quote name='Moniś']Cześć Gosiu :multi::multi: Ty jesteś stworzona dla aparatu :cool3::cool3::cool3: no.. albo aparat dla Ciebie :cool3::cool3: Ciężko człowiekowi wyrazić w słowach, to co myśli na temat fotek:loveu: A ta mordeczka Axia po prostu mnie urzekła :loveu::loveu::loveu: Nie moge się napatrzeć!! :loveu::loveu::loveu: Axiu- jesteś cudny!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Monisiu - dziekuje Ci bardzo - sama sie nie mogę na Axia napatrzeć po tym obcięciu.. taki szczeniaczek wesoły sie teraz z niego zrobił.. a na początku się wystraszyłam ze za bardzo go obciapałam :lol: No i dziekuje bardzo za pochwały dotyczące zdjeć- staram się jak mogę by oddać to co widzę :cool1: wrr musiałam wykasować Ci Monisiu kilka emotek bo: za dużo wg DGM było :mad: Quote
Teklunia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiu, witaj :bye: nie moge sie napatrzec na te obcieta buzienke :loveu: pieknie tak wyglada - taka glowka okraglutka sie zrobila :) a pogoda :angryy: wlasnie bylam w sklepie i solidnie zmoklam... Quote
Gosiek Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='Teklunia']Gosiu, witaj :bye: nie moge sie napatrzec na te obcieta buzienke :loveu: pieknie tak wyglada - taka glowka okraglutka sie zrobila :) a pogoda :angryy: wlasnie bylam w sklepie i solidnie zmoklam...cześć Kasiu :p Przyznam Ci sie ze też sie nie mogę na szkraba teraz napatrzeć - taki śmieszny pysio ma :loveu::lol: i taki bardziej łobuziakowaty mi sie wydaje :evil_lol: Oj pogoda dziś zachęca do siedzenia w domu... nie chce sie na ten deszcz czy mżawkę wychodzić :angryy: wklejam jeszcze kilka wczorajszych zdjeć ćwirek a to juz zawiżujące sie właśnie nasionko miniaturowy tulipek majacy swoje czasy swietności już za sobą Pączki na mahoni.. supermini bratuszek rumianek cdn Quote
nikusia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Dzień dobry Gosiu! Mmmmm... Jakie ładne kwiatuszki! :D Czekam na cd! :d Quote
Gosiek Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 bardzo proszę.. oto ciąg dalszy :p cdn... Quote
Magda Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiu, a pokazesz nam fotki z boku? Bo chce zobaczyc twoje dzielo:cool3: A pyszczek slicznie obciety:loveu: JAk ja ci zazdroszczam takich kffiatkow do focenia:placz: To sie nadaje na wystawe!!! PIEKNE!!!! Quote
Gosiek Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='Magda_Miki']Gosiu, a pokazesz nam fotki z boku? Bo chce zobaczyc twoje dzielo:cool3: A pyszczek slicznie obciety:loveu: JAk ja ci zazdroszczam takich kffiatkow do focenia:placz: To sie nadaje na wystawe!!! PIEKNE!!!!Madziu, zdjecia Axelka wklejałam tutaj więc zobaczysz jak pysio z boku wygląda :p a kwiatuszki.. to po prostu mirabelki :cool1: Quote
Magda Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ale owieczka:loveu: York mojej kuzynki tez ma takie krecone wloski. Smiesznie wyglada jego cien....jakby rzeczywiscie szla owca:evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 29, 2006 Author Posted April 29, 2006 [quote name='dbsst'] o BOŻE :loveu: :loveu: :loveu::p widzę ze Ci sie tulipek focony przez żywopłot spodobał? :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Gosiek'] cdn... ja chce jeszcze ten CDN :evil_lol: wieczorkowo witam gosiu :buzi: Quote
Poświata Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Gosiek']bardzo proszę.. oto ciąg dalszy :p cdn... Też takie ostatnio ufociłam :multi: , pełno tego u nas w parku i na cały drzewie bardzo fajnie wygląda :). Zaraz wstawię u siebie :oops: Quote
dbsst Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Gosiek napisał(a)::p widzę ze Ci sie tulipek focony przez żywopłot spodobał? :razz: spodobał ???????? powalił mnie na kolana Quote
Gosiek Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 witam popołudniowo... wstawiam pozostałe zdjecia sprzed 2 dni... ostatnio jakoś pogoda nie dopisuje więc fotek nie robię ;) Axio na terenach spacerowych sasaneczka Quote
r_2005 Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 [quote name='Gosiek'] sasaneczka Yyyy...........:crazyeye: Quote
Gosiek Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 r_2005 napisał(a):Yyyy...........:crazyeye::megagrin::lol!::lol!: dwie fotki sie nie wyświetliły :eviltong: Quote
Recommended Posts