Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Gosiu :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:Gosia a coż to za zajmujące zakupy że cię nie ma :razz:
Ty wiesz jakie kolejki w marketach sa? :angryy: juzem myślala, ze wszyscy wyjechali na długi weekend a tu się okazalo, ze nie wyjechali ale do marketów poszli :angryy:
prawie godzine do kasy stalam :angryy: niedawno do domu wrocilam :angryy:

Posted

cześć szalone dziewczyny :evil_lol:

U mnie właśnie zaczęło przed chwilką padać.. co ja mówię.. lać :mad:
Wstrętnie jest na dworku, całe szczęście ze zdążyłam z Axiem wyskoczyć jeszcze do ogródka na chwilkę:roll: no ale cóż.. deszcz tez potrzebny... tylko szkoda ze zawsze decyduje sie akurat na weekend kwiatki podlać :roll:

Posted

Cześć Gosiu :multi::multi:
Ty jesteś stworzona dla aparatu :cool3::cool3::cool3: no.. albo aparat dla Ciebie :cool3::cool3:
Ciężko człowiekowi wyrazić w słowach, to co myśli na temat fotek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A ta mordeczka Axia po prostu mnie urzekła :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Nie moge się napatrzeć!! :loveu::loveu::loveu:
[quote name='Gosiek']

Axiu- jesteś cudny!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='PIKA']Witaj Gosiu :)

jakie sliczne :loveu:

Co to? :oops:czesć Agniesiu- to sasanka.. pierwszy raz uchowała sie przez zimę... :multi: Już sie nie mogę doczekać żeby sie te kwiatuszki rozwinęły... maja takie sliczne żółte środeczki :loveu:

[quote name='Moniś']Cześć Gosiu :multi::multi:
Ty jesteś stworzona dla aparatu :cool3::cool3::cool3: no.. albo aparat dla Ciebie :cool3::cool3:
Ciężko człowiekowi wyrazić w słowach, to co myśli na temat fotek:loveu:

A ta mordeczka Axia po prostu mnie urzekła :loveu::loveu::loveu:
Nie moge się napatrzeć!! :loveu::loveu::loveu:

Axiu- jesteś cudny!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Monisiu - dziekuje Ci bardzo - sama sie nie mogę na Axia napatrzeć po tym obcięciu.. taki szczeniaczek wesoły sie teraz z niego zrobił.. a na początku się wystraszyłam ze za bardzo go obciapałam :lol:
No i dziekuje bardzo za pochwały dotyczące zdjeć- staram się jak mogę by oddać to co widzę :cool1:

wrr musiałam wykasować Ci Monisiu kilka emotek bo: za dużo wg DGM było :mad:

Posted

[quote name='Gosiek']
Gosiu, witaj :bye:

nie moge sie napatrzec na te obcieta buzienke :loveu: pieknie tak wyglada - taka glowka okraglutka sie zrobila :)

a pogoda :angryy: wlasnie bylam w sklepie i solidnie zmoklam...

Posted

[quote name='Teklunia']Gosiu, witaj :bye:

nie moge sie napatrzec na te obcieta buzienke :loveu: pieknie tak wyglada - taka glowka okraglutka sie zrobila :)

a pogoda :angryy: wlasnie bylam w sklepie i solidnie zmoklam...cześć Kasiu :p
Przyznam Ci sie ze też sie nie mogę na szkraba teraz napatrzeć - taki śmieszny pysio ma :loveu::lol: i taki bardziej łobuziakowaty mi sie wydaje :evil_lol:
Oj pogoda dziś zachęca do siedzenia w domu... nie chce sie na ten deszcz czy mżawkę wychodzić :angryy:

wklejam jeszcze kilka wczorajszych zdjeć

ćwirek

a to juz zawiżujące sie właśnie nasionko

miniaturowy tulipek majacy swoje czasy swietności już za sobą

Pączki na mahoni..

supermini bratuszek

rumianek

cdn

Posted

[quote name='Gosiek']

Gosiu, a pokazesz nam fotki z boku? Bo chce zobaczyc twoje dzielo:cool3:
A pyszczek slicznie obciety:loveu:

JAk ja ci zazdroszczam takich kffiatkow do focenia:placz: To sie nadaje na wystawe!!! PIEKNE!!!!

Posted

[quote name='Magda_Miki']Gosiu, a pokazesz nam fotki z boku? Bo chce zobaczyc twoje dzielo:cool3:
A pyszczek slicznie obciety:loveu:

JAk ja ci zazdroszczam takich kffiatkow do focenia:placz: To sie nadaje na wystawe!!! PIEKNE!!!!Madziu, zdjecia Axelka wklejałam tutaj więc zobaczysz jak pysio z boku wygląda :p
a kwiatuszki.. to po prostu mirabelki :cool1:

Posted

[quote name='Gosiek']bardzo proszę.. oto ciąg dalszy :p

cdn... Też takie ostatnio ufociłam :multi: , pełno tego u nas w parku i na cały drzewie bardzo fajnie wygląda :). Zaraz wstawię u siebie :oops:

Posted

witam popołudniowo...

wstawiam pozostałe zdjecia sprzed 2 dni... ostatnio jakoś pogoda nie dopisuje więc fotek nie robię ;)

Axio na terenach spacerowych

sasaneczka