Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
ojjj i ja się nagłowiłam i róóóżne "rzeczy" mi przyszły na myśl :crazyeye:
hihi a mnie ta muszka na ślad naprowadziła :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahahaha musiałam sie zastanowić o co chodzi :oops::evil_lol:
Ewa, cóz to za pomysły :diabloti: i nie da rady, bo Axio tylko na spacerkach "to" zostawia :eviltong:
To tak trudno zabrac ze soba ? :obrazic:
A poza tym "to" sie sprzata :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
ojjj i ja się nagłowiłam i róóóżne "rzeczy" mi przyszły na myśl :crazyeye:

mnie w pierwszej chwili przyszly na mysl jajeczka Axelka :lol:, ale te muszki mnie nie pasowaly :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']To tak trudno zabrac ze soba ? :obrazic:
A poza tym "to" sie sprzata :cool3: "to" sie sprząta jak jest gdzie wyrzucić.. a my chodzimy po terenach "budowlanych" i tam nikt nie chodzi wiec Axio moze sobie tam "to" zostawiać ;)
Hihi zabierać ze sobą nie będę.. a tym bardziej zdjec robić.. no i na muszke czekać też nie będę :eviltong:

mam za to jeszcze dwa zdjecia dzisiejsze:

zachodzące słonko

Posted

[quote name='PIKA']mnie w pierwszej chwili przyszly na mysl jajeczka Axelka :lol:, ale te muszki mnie nie pasowaly :evil_lol:

a jajeczka wet dziś sprawdzał.. wogole posprawdzał Axia - wszystko ma w porządku i na miejscu :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: Gosiek - toż takie słonka tylko w hamerykańskich filmach mają :crazyeye:
hihi i u mnie też sa jak widać :cool1:
Tylko musiałam robić na ściemnionym obrazie bo... nie chciał mi aparat złapać tego czerwonego kolorku słonka :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']"to" sie sprząta jak jest gdzie wyrzucić.. a my chodzimy po terenach "budowlanych" i tam nikt nie chodzi wiec Axio moze sobie tam "to" zostawiać ;)
Hihi zabierać ze sobą nie będę.. a tym bardziej zdjec robić.. no i na muszke czekać też nie będę :eviltong:

mam za to jeszcze dwa zdjecia dzisiejsze:

zachodzące słonko

:crazyeye: fajne :multi: nie bałaś się o matrycę?????????????

Posted

aga1215 napisał(a):
:crazyeye: fajne :multi: nie bałaś się o matrycę?????????????
nie - to słonko było juz mocno czerwone no i było już szarawo więc .. zdjecia robiłam i już :p

Posted

malawaszka napisał(a):
:crazyeye: Gosiek - toż takie słonka tylko w hamerykańskich filmach mają :crazyeye:

no przeziez to sztuczne jest :evil_lol:

Posted

[quote name='Poświata']Ooooo pierwsze słyszę, u nas konwalie na 1 maja musiałabym chyba z pod ziemi wykopać. Eva może chociaż jakieś fotki tych konwaliowych cudeniek wstawisz? Czy konwalia na pulpicie komputera też się liczy do szczęścia??? :lol: :lol: :lol:Konwalia w kazdej formie i w kazdym miejscu domu przynosi szczescie ;)
Zapraszam do grajdolka, wkleje linki jak Pan Chirac przyjmowal konwalie od "lizusow" :evil_lol:

[quote name='PIKA']mnie w pierwszej chwili przyszly na mysl jajeczka Axelka :lol:, ale te muszki mnie nie pasowaly :evil_lol:A co Ty obrzydliwego w jajeczkach widzisz ? :roll:

Gosiek, odwazna dziewczyno. Slonce pieeeekne ! :multi:

Posted

czesc Gosiu, Ty ucieklas a ja dopiero przyszlam :shake:
slonce jest piekne, a kwiaty na drzewie - smakowite (to najlepsze okreslenie jakie mi przyszlo do glowy ;))
[quote name='Gosiek']

kocham konwalie... za ich boski zapach :p

Posted

Cześć i czołem .. wstawać spiochy - tak ładnie na dworku że aż szkoda spać :lol::lol::lol:

Kasiu - ja też uwielbiam konwalie.. juz sie nie mogę doczekać kiedy zakwitną :p

Posted

cześc Gosiu !

U nas też od rana piekna pogoda. :multi:Ale podobno idzie pogorszenie... :cool3:

ja tez uwielbiam konwalie...:loveu:

miłego dzioneczka !

Posted

[quote name='r_2005']Znowu?????:crazyeye:
No cóz... codziennie wstaję po szóstej.. dziś już 6:40 poszliśmy z Axiem na poranny spacerek.. teraz właśnie wrócilismy z dworku... i zmykam na zakupy

Posted

Gosiek napisał(a):
nie - to słonko było juz mocno czerwone no i było już szarawo więc .. zdjecia robiłam i już :p

a na mnie krzyczałaś:crazyeye: :mad:
u nas też póki co ładnie ale sza..............
my nie tylko po spacerku ale i po psiseksie :oops: :evil_lol:

Posted

Evelina napisał(a):
Konwalia w kazdej formie i w kazdym miejscu domu przynosi szczescie ;)
Zapraszam do grajdolka, wkleje linki jak Pan Chirac przyjmowal konwalie od "lizusow" :evil_lol:
To ja się będę musiała pocieszyć konwaliami na pulpicie, bo żywe są trujące i wolę kotom na pokuszenie nie stawiać :shake: :roll: .

Posted

Poświata napisał(a):
To ja się będę musiała pocieszyć konwaliami na pulpicie, bo żywe są trujące i wolę kotom na pokuszenie nie stawiać :shake: :roll: .

Ty lepiej nakarm koty, to nie będą szukać jedzenia po kwiatkach :evil_lol:
BTW - o ile wiem, to trujące są owoce konwalii - takie czerwone jagódki :niewiem:

Posted

aga1215 napisał(a):
Ty lepiej nakarm koty, to nie będą szukać jedzenia po kwiatkach :evil_lol:
BTW - o ile wiem, to trujące są owoce konwalii - takie czerwone jagódki :niewiem:
Ha, ha, ha......w konwalii trujące jest wszystko :diabloti: , niestety.