malawaszka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Gosiek napisał(a):hahahaha musiałam sie zastanowić o co chodzi :oops::evil_lol: ojjj i ja się nagłowiłam i róóóżne "rzeczy" mi przyszły na myśl :crazyeye: Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 malawaszka napisał(a):ojjj i ja się nagłowiłam i róóóżne "rzeczy" mi przyszły na myśl :crazyeye: hihi a mnie ta muszka na ślad naprowadziła :evil_lol: Quote
Evelina Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Gosiek napisał(a):hahahaha musiałam sie zastanowić o co chodzi :oops::evil_lol: Ewa, cóz to za pomysły :diabloti: i nie da rady, bo Axio tylko na spacerkach "to" zostawia :eviltong:To tak trudno zabrac ze soba ? :obrazic: A poza tym "to" sie sprzata :cool3: Quote
PIKA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 malawaszka napisał(a):ojjj i ja się nagłowiłam i róóóżne "rzeczy" mi przyszły na myśl :crazyeye: mnie w pierwszej chwili przyszly na mysl jajeczka Axelka :lol:, ale te muszki mnie nie pasowaly :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Evelina']To tak trudno zabrac ze soba ? :obrazic: A poza tym "to" sie sprzata :cool3: "to" sie sprząta jak jest gdzie wyrzucić.. a my chodzimy po terenach "budowlanych" i tam nikt nie chodzi wiec Axio moze sobie tam "to" zostawiać ;) Hihi zabierać ze sobą nie będę.. a tym bardziej zdjec robić.. no i na muszke czekać też nie będę :eviltong: mam za to jeszcze dwa zdjecia dzisiejsze: zachodzące słonko Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='PIKA']mnie w pierwszej chwili przyszly na mysl jajeczka Axelka :lol:, ale te muszki mnie nie pasowaly :evil_lol: a jajeczka wet dziś sprawdzał.. wogole posprawdzał Axia - wszystko ma w porządku i na miejscu :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :crazyeye: Gosiek - toż takie słonka tylko w hamerykańskich filmach mają :crazyeye: Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: Gosiek - toż takie słonka tylko w hamerykańskich filmach mają :crazyeye: hihi i u mnie też sa jak widać :cool1: Tylko musiałam robić na ściemnionym obrazie bo... nie chciał mi aparat złapać tego czerwonego kolorku słonka :lol: Quote
aga1215 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Gosiek']"to" sie sprząta jak jest gdzie wyrzucić.. a my chodzimy po terenach "budowlanych" i tam nikt nie chodzi wiec Axio moze sobie tam "to" zostawiać ;) Hihi zabierać ze sobą nie będę.. a tym bardziej zdjec robić.. no i na muszke czekać też nie będę :eviltong: mam za to jeszcze dwa zdjecia dzisiejsze: zachodzące słonko :crazyeye: fajne :multi: nie bałaś się o matrycę????????????? Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 aga1215 napisał(a)::crazyeye: fajne :multi: nie bałaś się o matrycę????????????? nie - to słonko było juz mocno czerwone no i było już szarawo więc .. zdjecia robiłam i już :p Quote
PIKA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: Gosiek - toż takie słonka tylko w hamerykańskich filmach mają :crazyeye: no przeziez to sztuczne jest :evil_lol: Quote
Evelina Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Poświata']Ooooo pierwsze słyszę, u nas konwalie na 1 maja musiałabym chyba z pod ziemi wykopać. Eva może chociaż jakieś fotki tych konwaliowych cudeniek wstawisz? Czy konwalia na pulpicie komputera też się liczy do szczęścia??? :lol: :lol: :lol:Konwalia w kazdej formie i w kazdym miejscu domu przynosi szczescie ;) Zapraszam do grajdolka, wkleje linki jak Pan Chirac przyjmowal konwalie od "lizusow" :evil_lol: [quote name='PIKA']mnie w pierwszej chwili przyszly na mysl jajeczka Axelka :lol:, ale te muszki mnie nie pasowaly :evil_lol:A co Ty obrzydliwego w jajeczkach widzisz ? :roll: Gosiek, odwazna dziewczyno. Slonce pieeeekne ! :multi: Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='PIKA']no przeziez to sztuczne jest :evil_lol: No dobra - czas na mnie więc uciekam dobranoc Quote
Teklunia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 czesc Gosiu, Ty ucieklas a ja dopiero przyszlam :shake: slonce jest piekne, a kwiaty na drzewie - smakowite (to najlepsze okreslenie jakie mi przyszlo do glowy ;)) [quote name='Gosiek'] kocham konwalie... za ich boski zapach :p Quote
Gosiek Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 Cześć i czołem .. wstawać spiochy - tak ładnie na dworku że aż szkoda spać :lol::lol::lol: Kasiu - ja też uwielbiam konwalie.. juz sie nie mogę doczekać kiedy zakwitną :p Quote
Alka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 cześc Gosiu ! U nas też od rana piekna pogoda. :multi:Ale podobno idzie pogorszenie... :cool3: ja tez uwielbiam konwalie...:loveu: miłego dzioneczka ! Quote
r_2005 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Gosiek o godz. 7.37 napisał(a):Cześć i czołem .. wstawać spiochy - tak ładnie na dworku że aż szkoda spać :lol::lol::lol: Znowu?????:crazyeye: Quote
Gosiek Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 [quote name='r_2005']Znowu?????:crazyeye: No cóz... codziennie wstaję po szóstej.. dziś już 6:40 poszliśmy z Axiem na poranny spacerek.. teraz właśnie wrócilismy z dworku... i zmykam na zakupy Quote
aga1215 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Gosiek napisał(a):nie - to słonko było juz mocno czerwone no i było już szarawo więc .. zdjecia robiłam i już :p a na mnie krzyczałaś:crazyeye: :mad: u nas też póki co ładnie ale sza.............. my nie tylko po spacerku ale i po psiseksie :oops: :evil_lol: Quote
AlKil Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Hej! Zdjęcia jak zwykle...super. Muszę chyba zaopatrzyć się w słownik wyrazóww bliskoznacznych, żeby nie być monotonną...:razz: Quote
r_2005 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='Gosiek'] dziś już 6:40 poszliśmy z Axiem na poranny spacerek.. I on się zgodził?:crazyeye: Quote
Poświata Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Evelina napisał(a):Konwalia w kazdej formie i w kazdym miejscu domu przynosi szczescie ;) Zapraszam do grajdolka, wkleje linki jak Pan Chirac przyjmowal konwalie od "lizusow" :evil_lol: To ja się będę musiała pocieszyć konwaliami na pulpicie, bo żywe są trujące i wolę kotom na pokuszenie nie stawiać :shake: :roll: . Quote
aga1215 Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Poświata napisał(a):To ja się będę musiała pocieszyć konwaliami na pulpicie, bo żywe są trujące i wolę kotom na pokuszenie nie stawiać :shake: :roll: . Ty lepiej nakarm koty, to nie będą szukać jedzenia po kwiatkach :evil_lol: BTW - o ile wiem, to trujące są owoce konwalii - takie czerwone jagódki :niewiem: Quote
Alicja Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 :crazyeye:Gosia a coż to za zajmujące zakupy że cię nie ma :razz: Quote
Poświata Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 aga1215 napisał(a):Ty lepiej nakarm koty, to nie będą szukać jedzenia po kwiatkach :evil_lol: BTW - o ile wiem, to trujące są owoce konwalii - takie czerwone jagódki :niewiem:Ha, ha, ha......w konwalii trujące jest wszystko :diabloti: , niestety. Quote
Recommended Posts