madzia20sosnowiec Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :cool3: gosia a ty gdzie sie podziewasz?biegasz po ogródkach sąsiadów za kwiatuszkami czy się opalasz :cool3: Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a)::cool3: gosia a ty gdzie sie podziewasz?biegasz po ogródkach sąsiadów za kwiatuszkami czy się opalasz :cool3: nic z tych rzeczy :evil_lol: byłam w odwiedzinach u Babci, potem robiłam obiadek, potem byłam z Axelkiem na szczepieniu.. potem piłam kawkę .. i teraz juz jestem ;) Quote
Alicja Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :razz:Gosiu coś dziś mało fotek;) / ale za to śliczne :loveu:/ Quote
aga1215 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 śliczne to mało powiedziane :crazyeye: :loveu: u nas bez dopiero ma pączki listkowe:-( Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Cola']Gosiu oglądam i oglądam i oglądam Twoje fotki...aż moja szczęka oparła się na blacie (jak do tej pory) Fotki REWELACJA :klacz:dziekuję Ci bardzo :multi: i bardzo miło Cię gościć :multi: [quote name='Alicja'] :razz:Gosiu coś dziś mało fotek;) / ale za to śliczne :loveu:/ Ala - fotaski mam - zaraz wkleję :p Ewa - u mnie bez kwitnie przeważnie dopiero w maju.. troszke czasu mu jeszcze zostało - sprawdzałam na zeszłorocznych zdjęciach.. ma dwa tygodnie na rozkwitnięcie :lol: Hmm konwalie już wykiełkowały, nawet widać już gdzieniegdzie pączki kwiatków.. oczywiscie nie w moim ogródku tylko u sąsiadów.. u mnie zawsze opóźnienie tygodniowe :evil_lol: ale mam zeszłoroczne konwalijki :cool1: w tym roku specjalnie dla Ciebie obfocę je porządnie ze wszech stron i kątów :p Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='aga1215']śliczne to mało powiedziane :crazyeye: :loveu: u nas bez dopiero ma pączki listkowe:-(moze za mało słonka ma? U mnie konwalie rosna pod choinkami wiec dopiero wykiełkowały.. u sąsiadów już mają pączki kwiatowe :cool3: z wczorajszego wieczornego spacerku leszczyna porzeczki tak wygląda wieczorna trasa spacerkowa Axia rano chodzimy gdzie indziej i dłuzej ;) motylek :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Cześć Gosiu :multi: Sama tak ślicznie obciachałaś Axelka na mordeczce :loveu: słodko wygląda ;) a zdjecia jak zawsze rewelka :lol: Quote
Alka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Gosiek napisał(a):potem byłam z Axelkiem na szczepieniu.. cześc Gosiu! Axio dzisiaj szczepiony, a Tuffi był wczoraj... Tuffcio był bardzo dzielny, nawet nie zauważył kiedy dostał zastrzyk .;) Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Gosiu :multi: Sama tak ślicznie obciachałaś Axelka na mordeczce :loveu: słodko wygląda ;) a zdjecia jak zawsze rewelka :lol::p sama :p dziękuję Daga... jesteś pierwsza która zauważyła ze Axel jest obcięty na pysiolku :multi::multi: grzbiecik ciachnę w sobotę wieczorkiem :cool1: Ala - a co szczepiliscie? My wściekliznę.. wirusówki Axio ma w listopadzie - tak fajnie mamy - szczepienia co pól roku :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Gosiek']:p sama :p dziękuję Daga... jesteś pierwsza która zauważyła ze Axel jest obcięty na pysiolku :multi::multi: grzbiecik ciachnę w sobotę wieczorkiem :cool1: Hmm pierwsza :crazyeye: przeciez tego nie da się nie zauwazyc, że pysio jest obciety :lol: :lol: Quote
PIKA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Witaj Gosiu :multi: Fotek to ja nawet nie będe komentowac :shake: Nie lubiam sie powtarzac :lol: [quote name='Alka'] Axio dzisiaj szczepiony, a Tuffi był wczoraj... Tuffcio był bardzo dzielny, nawet nie zauważył kiedy dostał zastrzyk .;) a moze to zasluga umiejętności weta ? :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Hmm pierwsza :crazyeye: przeciez tego nie da się nie zauwazyc, że pysio jest obciety :lol: :lol: :razz: hihi jak widać sie da :eviltong: Więc brawo za spostrzegawczość :p Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 PIKA napisał(a):a moze to zasluga umiejętności weta ? :evil_lol: myśle ze nawet na pewno... jak wet Jacek robi Axlowi zastrzyki to mały nic nie czuje... a jak kiedyś wet. Andrzej robił zastrzyk to Axio piszczał Quote
Alka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Gosiek'] Ala - a co szczepiliscie? My wściekliznę.. wirusówki Axio ma w listopadzie - tak fajnie mamy - szczepienia co pól roku :lol: ha, my też wściekliznę ...;) tamte ma w styczniu ;) Gosiu, Axio " ginie " wśród kwiatów, robali i innych fotek ...:evil_lol: Nieee, widziałam na avatarku ,że włosy na mordeczce krótsze , ale nie napisałam ...:oops: Quote
r_2005 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Poświata']To Ty do spania się ubierasz :crazyeye: , ja się rozbieram ;) :lol: . Całkiem?:cool3: Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 No to wklejam kwiatuszki... ach jak one pięknie pachną.. :loveu: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Gosiek']No to wklejam kwiatuszki... ach jak one pięknie pachną.. :loveu: O jakie to przepiękne!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Gosiek']No to wklejam kwiatuszki... ach jak one pięknie pachną.. :loveu: aż poczulam ich zapach :loveu: Quote
Alka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 jakie cudne kolorki tych foteczek :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 :mdrmed: baaardzo sie ciesze ze kwiatki sie spodobały... jestem nimi zauroczona :loveu: Na dokładke niebo było cudne i fotaski maja śliczne kolorki :razz: no ale koniec takich fot.. teraz czas na "zwykłe" Quote
PIKA Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Gosiek'] no ale koniec takich fot.. teraz czas na "zwykłe" No takie zwykle to one nie są :roll: :loveu: Quote
Evelina Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Wiesz co Gosiek ? :cool3: Obrzydliwa bede, ale co tam. :oops: Zastanawiam sie jak bys Axelkowa hmmmmmm.... ufocila, bo przeciez gdzies w ogrodku zawsze sie znajdzie :roll: Takie makro artystyczne, z rozmazanym pierwszym planem i jakom muszkom mogloby byc ciekawe :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 :placz: mam kompleksa :lol: :lol: ;) Cosiu przepiękny avantarek :loveu: :loveu: taki wiosenny i sloneczny :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 [quote name='Evelina']Wiesz co Gosiek ? :cool3: Obrzydliwa bede, ale co tam. :oops: Zastanawiam sie jak bys Axelkowa hmmmmmm.... ufocila, bo przeciez gdzies w ogrodku zawsze sie znajdzie :roll: Takie makro artystyczne, z rozmazanym pierwszym planem i jakom muszkom mogloby byc ciekawe :evil_lol: hahahaha musiałam sie zastanowić o co chodzi :oops::evil_lol: Ewa, cóz to za pomysły :diabloti: i nie da rady, bo Axio tylko na spacerkach "to" zostawia :eviltong: Quote
Recommended Posts