Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
:cool3: gosia a ty gdzie sie podziewasz?biegasz po ogródkach sąsiadów za kwiatuszkami czy się opalasz :cool3:
nic z tych rzeczy :evil_lol:
byłam w odwiedzinach u Babci, potem robiłam obiadek, potem byłam z Axelkiem na szczepieniu.. potem piłam kawkę .. i teraz juz jestem ;)

Posted

[quote name='Cola']Gosiu oglądam i oglądam i oglądam Twoje fotki...aż moja szczęka oparła się na blacie (jak do tej pory) Fotki REWELACJA :klacz:dziekuję Ci bardzo :multi: i bardzo miło Cię gościć :multi:

[quote name='Alicja'] :razz:Gosiu coś dziś mało fotek;) / ale za to śliczne :loveu:/
Ala - fotaski mam - zaraz wkleję :p

Ewa - u mnie bez kwitnie przeważnie dopiero w maju.. troszke czasu mu jeszcze zostało - sprawdzałam na zeszłorocznych zdjęciach.. ma dwa tygodnie na rozkwitnięcie :lol:
Hmm konwalie już wykiełkowały, nawet widać już gdzieniegdzie pączki kwiatków.. oczywiscie nie w moim ogródku tylko u sąsiadów.. u mnie zawsze opóźnienie tygodniowe :evil_lol:
ale mam zeszłoroczne konwalijki :cool1: w tym roku specjalnie dla Ciebie obfocę je porządnie ze wszech stron i kątów :p

Posted

[quote name='aga1215']śliczne to mało powiedziane :crazyeye: :loveu:
u nas bez dopiero ma pączki listkowe:-(moze za mało słonka ma? U mnie konwalie rosna pod choinkami wiec dopiero wykiełkowały.. u sąsiadów już mają pączki kwiatowe :cool3:

z wczorajszego wieczornego spacerku

leszczyna

porzeczki

tak wygląda wieczorna trasa spacerkowa Axia

rano chodzimy gdzie indziej i dłuzej ;)

motylek :cool1:

Posted

Gosiek napisał(a):
potem byłam z Axelkiem na szczepieniu..

cześc Gosiu!

Axio dzisiaj szczepiony, a Tuffi był wczoraj... Tuffcio był bardzo dzielny, nawet nie zauważył kiedy dostał zastrzyk .;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Gosiu :multi:

Sama tak ślicznie obciachałaś Axelka na mordeczce :loveu: słodko wygląda ;) a zdjecia jak zawsze rewelka :lol::p sama :p
dziękuję Daga... jesteś pierwsza która zauważyła ze Axel jest obcięty na pysiolku :multi::multi:
grzbiecik ciachnę w sobotę wieczorkiem :cool1:

Ala
- a co szczepiliscie? My wściekliznę.. wirusówki Axio ma w listopadzie - tak fajnie mamy - szczepienia co pól roku :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']:p sama :p
dziękuję Daga... jesteś pierwsza która zauważyła ze Axel jest obcięty na pysiolku :multi::multi:
grzbiecik ciachnę w sobotę wieczorkiem :cool1:

Hmm pierwsza :crazyeye: przeciez tego nie da się nie zauwazyc, że pysio jest obciety :lol: :lol:

Posted

Witaj Gosiu :multi:

Fotek to ja nawet nie będe komentowac :shake:
Nie lubiam sie powtarzac :lol:

[quote name='Alka']

Axio dzisiaj szczepiony, a Tuffi był wczoraj... Tuffcio był bardzo dzielny, nawet nie zauważył kiedy dostał zastrzyk .;)

a moze to zasluga umiejętności weta ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Hmm pierwsza :crazyeye: przeciez tego nie da się nie zauwazyc, że pysio jest obciety :lol: :lol: :razz: hihi jak widać sie da :eviltong:

Więc brawo za spostrzegawczość :p

Posted

PIKA napisał(a):
a moze to zasluga umiejętności weta ? :evil_lol:
myśle ze nawet na pewno... jak wet Jacek robi Axlowi zastrzyki to mały nic nie czuje... a jak kiedyś wet. Andrzej robił zastrzyk to Axio piszczał

Posted

[quote name='Gosiek']

Ala
- a co szczepiliscie? My wściekliznę.. wirusówki Axio ma w listopadzie - tak fajnie mamy - szczepienia co pól roku :lol:

ha, my też wściekliznę ...;) tamte ma w styczniu ;)

Gosiu, Axio " ginie " wśród kwiatów, robali i innych fotek ...:evil_lol: Nieee, widziałam na avatarku ,że włosy na mordeczce krótsze , ale nie napisałam ...:oops:

Posted

:mdrmed: baaardzo sie ciesze ze kwiatki sie spodobały... jestem nimi zauroczona :loveu:
Na dokładke niebo było cudne i fotaski maja śliczne kolorki :razz:

no ale koniec takich fot.. teraz czas na "zwykłe"

Posted

Wiesz co Gosiek ? :cool3:
Obrzydliwa bede, ale co tam. :oops:
Zastanawiam sie jak bys Axelkowa hmmmmmm.... ufocila, bo przeciez gdzies w ogrodku zawsze sie znajdzie :roll:
Takie makro artystyczne, z rozmazanym pierwszym planem i jakom muszkom mogloby byc ciekawe :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']Wiesz co Gosiek ? :cool3:
Obrzydliwa bede, ale co tam. :oops:
Zastanawiam sie jak bys Axelkowa hmmmmmm.... ufocila, bo przeciez gdzies w ogrodku zawsze sie znajdzie :roll:
Takie makro artystyczne, z rozmazanym pierwszym planem i jakom muszkom mogloby byc ciekawe :evil_lol: hahahaha musiałam sie zastanowić o co chodzi :oops::evil_lol:
Ewa, cóz to za pomysły :diabloti: i nie da rady, bo Axio tylko na spacerkach "to" zostawia :eviltong: