Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Gosieczku :)
Wstawilabys jaka fotke z kosza, czyli smietniczka, zeby nam nastroje poprawic :evil_lol:

Axelku nie ganiaj tyle. Spocisz sie i znowu beda Cie kapac :evil_lol:

[quote name='Gosiek']hahaha no z "dziobem" ryby to mi się nie skojarzyło A mnie jak najbardziej i w dodatku widze, ze z jezyczkiem lubi :evil_lol:

Yorkaski przesliczne :loveu: .
Ja tez w ostatnia sobote yorczka goscilam.
A ze na dokladke byla jeszcze dwojka malych dzieci, zadnej fotki nie bylam w stanie zrobic :shake:

Posted

Hihihi Ewciu, jak się Axio zmeczył to później uprawiał czynne wylegiwanie :lol:

i jak Ci sie yorasek spodobał? Mam nadzieje ze milusi był i nieszczekliwy?

Posted

Gosiek napisał(a):
i jak Ci sie yorasek spodobał? Mam nadzieje ze milusi był i nieszczekliwy?
Milusi byl i przeslodki. :multi:
A czy szczeka musialam az zapytac, bo ani razu sie nie odezwal :crazyeye:

To byl chlopczyk, krotko ostrzyzony. Gdy trzymalam go w reku mialam wrazenie, ze to wiewiorka.
Tak sobie wiewiorcze cialko wyobrazam :evil_lol:

Posted

Evelina napisał(a):
Milusi byl i przeslodki. :multi:
A czy szczeka musialam az zapytac, bo ani razu sie nie odezwal :crazyeye:

To byl chlopczyk, krotko ostrzyzony. Gdy trzymalam go w reku mialam wrazenie, ze to wiewiorka.
Tak sobie wiewiorcze cialko wyobrazam :evil_lol:
:lol: to pewnie tak samo odebrałabyś Zuzkę/sąsiadke :p jest maleńka, chudzieńka i ostrzyżona na zero prawie - tylko mnie sie z tchórzofretka kojarzy :evil_lol:

hahaha Axel własnie na ćmę poluje - wariat mały :razz:

Posted

Gosiu, zmieniłaś avantarek , sliczny !:loveu:

słuchajcie , co się dzieje z dogo !!! jest bardzo złośliwe:cool3::cool3::cool3:Mati patrzy na mecz , komp wolny , ale do galerii nie mozna się dostać !:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Alka']Gosiu, zmieniłaś avantarek , sliczny !:loveu:

słuchajcie , co się dzieje z dogo !!! jest bardzo złośliwe:cool3::cool3::cool3:Mati patrzy na mecz , komp wolny , ale do galerii nie mozna się dostać !:mad::mad::mad:dziekuję... teraz Avatarek jest w DGManiackich barwach ;)

a dogo jest po prostu w opłakanym stanie dzisiaj - zawiesza się... bardzo długo czeka sie na cokolwiek - straszne :-(

Posted

[quote name='Gosiek']mam dość :angryy:
po conajmniej kilka minut czekam na odświeżenie tematów i wejscie do jakiegokolwiek topiku :angryy:- idę spać....

dobranoc:lol: Podobna decyzje podjelam. Juz jestem nawet ubrana do spania :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']:lol: Podobna decyzje podjelam. Juz jestem nawet ubrana do spania :evil_lol:To Ty do spania się ubierasz :crazyeye: , ja się rozbieram ;) :lol: . Dobranoc wszystkim .

Posted

Cześć .... dziś dogo nadal nie domaga :roll: Niby działa ciut szybciej niż wczoraj wieczorem ale.. oj daleko mu do doskonałości :roll:

miałam wczoraj wstawić jeszcze foteczki ale nie było sensu z takim dogo :diabloti:
wstawiam wiec dzisiaj

Posted

[quote name='Poświata']To Ty do spania się ubierasz :crazyeye: , ja się rozbieram ;) :lol: . Dobranoc wszystkim .Oczywiscie !
Zakladam Chanel Nr5 i biore marynarza do poczytania :evil_lol:

Gosieczku, piekny bez :multi: . U mnie juz zakwita.

U nas zaczyna sie pierwszomajowe szalenstwo :shake:
Tradycja nakazuje miec w tym dniu konwalie w domu, bo przynosza szczescie :roll: wiec kto zyw i ma mozliwosci handluje nimi pod najroznieszymi postaciami.
Na galazeczki, w doniczkach, kompzycjach wiekszych i mniejszych, z rozyczka, w celofaniku itd... itp :shake:

Po pierwszym maja nikt juz o konwaliach nie pamieta, w a naturalnym, francuskim srodowisku chyba juz ich od dawna nie ma :placz:

Posted

[quote name='Gosiek']Cześć .... dziś dogo nadal nie domaga :roll: Niby działa ciut szybciej niż wczoraj wieczorem ale.. oj daleko mu do doskonałości :roll:

miałam wczoraj wstawić jeszcze foteczki ale nie było sensu z takim dogo :diabloti:
wstawiam wiec dzisiaj

Gosiu cudne kolory. Uwielbiam odcienie fioletu i niebieskiego:loveu:

A to wygląda jak winogrona oprószone cukrem:lol:

Posted

Evelina napisał(a):
U nas zaczyna sie pierwszomajowe szalenstwo :shake:
Tradycja nakazuje miec w tym dniu konwalie w domu, bo przynosza szczescie :roll: wiec kto zyw i ma mozliwosci handluje nimi pod najroznieszymi postaciami.
Na galazeczki, w doniczkach, kompzycjach wiekszych i mniejszych, z rozyczka, w celofaniku itd... itp :shake:
Po pierwszym maja nikt juz o konwaliach nie pamieta, a w naturalnym, francuskim srodowisku chyba juz ich od dawna nie ma :placz:

Ooooo pierwsze słyszę, u nas konwalie na 1 maja musiałabym chyba z pod ziemi wykopać. Eva może chociaż jakieś fotki tych konwaliowych cudeniek wstawisz? Czy konwalia na pulpicie komputera też się liczy do szczęścia??? :lol: :lol: :lol: