Poświata Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 A ja chciałam zaprosić DO MOJEGO TOPICU na odgadnięcie zagadki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
PIKA Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Ale Axio rozbiegany :multi: a kwiatki sliczne.... jak zawsze, :loveu: ale sie chyba powtarzam :razz: Quote
malawaszka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 łiii ele ekstra spotkanko mieliście :multi: :multi: :multi: znam ja taką jedną gryzońkę i małozabawową pannę aż za dobrze :evil_lol: :mad: Quote
Alicja Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 ;)Mamo ona mnie goniiiiiiiii........................ Quote
Alka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 jaki zdziwiony :crazyeye:, jak ta lotka szybko smiga i jak wysoko ...;) Quote
Evelina Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Witaj Gosieczku :) Wstawilabys jaka fotke z kosza, czyli smietniczka, zeby nam nastroje poprawic :evil_lol: Axelku nie ganiaj tyle. Spocisz sie i znowu beda Cie kapac :evil_lol: [quote name='Gosiek']hahaha no z "dziobem" ryby to mi się nie skojarzyło A mnie jak najbardziej i w dodatku widze, ze z jezyczkiem lubi :evil_lol: Yorkaski przesliczne :loveu: . Ja tez w ostatnia sobote yorczka goscilam. A ze na dokladke byla jeszcze dwojka malych dzieci, zadnej fotki nie bylam w stanie zrobic :shake: Quote
Gosiek Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Hihihi Ewciu, jak się Axio zmeczył to później uprawiał czynne wylegiwanie :lol: i jak Ci sie yorasek spodobał? Mam nadzieje ze milusi był i nieszczekliwy? Quote
aga1215 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Gosiek'] :crazyeye: a kwiatuszków to już nawet nie będę komentować Quote
Evelina Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Gosiek napisał(a):i jak Ci sie yorasek spodobał? Mam nadzieje ze milusi był i nieszczekliwy?Milusi byl i przeslodki. :multi: A czy szczeka musialam az zapytac, bo ani razu sie nie odezwal :crazyeye: To byl chlopczyk, krotko ostrzyzony. Gdy trzymalam go w reku mialam wrazenie, ze to wiewiorka. Tak sobie wiewiorcze cialko wyobrazam :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Evelina napisał(a):Milusi byl i przeslodki. :multi: A czy szczeka musialam az zapytac, bo ani razu sie nie odezwal :crazyeye: To byl chlopczyk, krotko ostrzyzony. Gdy trzymalam go w reku mialam wrazenie, ze to wiewiorka. Tak sobie wiewiorcze cialko wyobrazam :evil_lol::lol: to pewnie tak samo odebrałabyś Zuzkę/sąsiadke :p jest maleńka, chudzieńka i ostrzyżona na zero prawie - tylko mnie sie z tchórzofretka kojarzy :evil_lol: hahaha Axel własnie na ćmę poluje - wariat mały :razz: Quote
Alka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Gosiu, zmieniłaś avantarek , sliczny !:loveu: słuchajcie , co się dzieje z dogo !!! jest bardzo złośliwe:cool3::cool3::cool3:Mati patrzy na mecz , komp wolny , ale do galerii nie mozna się dostać !:mad::mad::mad: Quote
Gosiek Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='Alka']Gosiu, zmieniłaś avantarek , sliczny !:loveu: słuchajcie , co się dzieje z dogo !!! jest bardzo złośliwe:cool3::cool3::cool3:Mati patrzy na mecz , komp wolny , ale do galerii nie mozna się dostać !:mad::mad::mad:dziekuję... teraz Avatarek jest w DGManiackich barwach ;) a dogo jest po prostu w opłakanym stanie dzisiaj - zawiesza się... bardzo długo czeka sie na cokolwiek - straszne :-( Quote
Gosiek Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 mam dość :angryy: po conajmniej kilka minut czekam na odświeżenie tematów i wejscie do jakiegokolwiek topiku :angryy:- idę spać.... dobranoc Quote
AlKil Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 dogo nam dzisiaj zachorowało...:shake: A już myślałam, że to tylko u mnie :mad: Quote
Evelina Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Gosiek']mam dość :angryy: po conajmniej kilka minut czekam na odświeżenie tematów i wejscie do jakiegokolwiek topiku :angryy:- idę spać.... dobranoc:lol: Podobna decyzje podjelam. Juz jestem nawet ubrana do spania :evil_lol: Quote
Alka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Gosiu, dobranoc . Ja jeszcze posiedzę , to rzadka okazja ,żebym o tej porze miała komp do dyspozycji...:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Gosiu kochana, Twoje zdjęcia są śliczne. :loveu: Nie będę oryginalna - ale nic dodać. Ani nic ująć ! Całuję. Quote
Lucy* Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Dobranoc Gosiaczku !!! Sto buziaków od (zabieganej ostatnio:oops:) Lucy :p :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: Quote
Poświata Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Evelina']:lol: Podobna decyzje podjelam. Juz jestem nawet ubrana do spania :evil_lol:To Ty do spania się ubierasz :crazyeye: , ja się rozbieram ;) :lol: . Dobranoc wszystkim . Quote
Gosiek Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Cześć .... dziś dogo nadal nie domaga :roll: Niby działa ciut szybciej niż wczoraj wieczorem ale.. oj daleko mu do doskonałości :roll: miałam wczoraj wstawić jeszcze foteczki ale nie było sensu z takim dogo :diabloti: wstawiam wiec dzisiaj Quote
madzia20sosnowiec Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 czesc gosienko :buzi: to jest booskie widzę zmiana avantarka:eviltong: jaaaaaaaaaaki piękny jest :loveu: Quote
Evelina Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Poświata']To Ty do spania się ubierasz :crazyeye: , ja się rozbieram ;) :lol: . Dobranoc wszystkim .Oczywiscie ! Zakladam Chanel Nr5 i biore marynarza do poczytania :evil_lol: Gosieczku, piekny bez :multi: . U mnie juz zakwita. U nas zaczyna sie pierwszomajowe szalenstwo :shake: Tradycja nakazuje miec w tym dniu konwalie w domu, bo przynosza szczescie :roll: wiec kto zyw i ma mozliwosci handluje nimi pod najroznieszymi postaciami. Na galazeczki, w doniczkach, kompzycjach wiekszych i mniejszych, z rozyczka, w celofaniku itd... itp :shake: Po pierwszym maja nikt juz o konwaliach nie pamieta, w a naturalnym, francuskim srodowisku chyba juz ich od dawna nie ma :placz: Quote
an3czka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [quote name='Gosiek']Cześć .... dziś dogo nadal nie domaga :roll: Niby działa ciut szybciej niż wczoraj wieczorem ale.. oj daleko mu do doskonałości :roll: miałam wczoraj wstawić jeszcze foteczki ale nie było sensu z takim dogo :diabloti: wstawiam wiec dzisiaj Gosiu cudne kolory. Uwielbiam odcienie fioletu i niebieskiego:loveu: A to wygląda jak winogrona oprószone cukrem:lol: Quote
Cola Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Gosiu oglądam i oglądam i oglądam Twoje fotki...aż moja szczęka oparła się na blacie (jak do tej pory) Fotki REWELACJA :klacz: Quote
Poświata Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Evelina napisał(a):U nas zaczyna sie pierwszomajowe szalenstwo :shake: Tradycja nakazuje miec w tym dniu konwalie w domu, bo przynosza szczescie :roll: wiec kto zyw i ma mozliwosci handluje nimi pod najroznieszymi postaciami. Na galazeczki, w doniczkach, kompzycjach wiekszych i mniejszych, z rozyczka, w celofaniku itd... itp :shake: Po pierwszym maja nikt juz o konwaliach nie pamieta, a w naturalnym, francuskim srodowisku chyba juz ich od dawna nie ma :placz: Ooooo pierwsze słyszę, u nas konwalie na 1 maja musiałabym chyba z pod ziemi wykopać. Eva może chociaż jakieś fotki tych konwaliowych cudeniek wstawisz? Czy konwalia na pulpicie komputera też się liczy do szczęścia??? :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts