Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz robale wielkości Axelka :shake:

[quote name='AlKil'] z mróweczkami Killerek ma ostatnio na pieńku... tak - biedulek.. Axel już się nauczył ze po mrówkach sie nie łazi bo gryzą ;)
ale i tak nieraz go jakaś dziabnie i przybiega do mnie skulony zeby go pocieszać :cool1:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']ten robaczek jest naladniejszy :loveu:hahaha a wiesz ze często do niego mówię własnie Robaczku?

wklejam jesczze dwie fotki kwiatków i uciekam juz na dzisiaj

Posted

[quote name='Gosiek']no to reszta fotek :roll:

ja tu cały czas u Ciebie używam tylko słów "piekne, śliczne, łał itp!" Ale co mi innego pozostaje. Łał ale śliczne zdjęcia :eviltong: .

A ten zielony stwór to też jak już się przypnie to go zrzucić z siebie nie można :shake:

Posted

1. szafirek mnie zaskoczyl :-o w zyciu bym nie zgadla (ale pewnie wlasnie o to chodzilo Pani Fotograf :diabloti:)

2. [quote name='Gosiek']a kto lubi kleszcze.... ups już wiem kto :cool1:
ja tez chyba wiem... ;)

3. [quote name='Gosiek']

hahaha a tu się pręcik w czółko bzykowi wbijał ;)

a tu maciupka muszka ze skrzydełkami w ciapki - skrzydełek niestety nie dało sie dobrze ufocić więc musicie mi wierzyc na słowo ze takie były :cool1:

[/quote]WOW :crazyeye:
cudowne Gosiu... szczegolnie podoba mi sie ta mroweczka na tle zieleni :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']hihi no fakt - dzis stałam przy agrescie z godzinę i fociłam robalki :evil_lol: no i wciąż nowe kwiatki rozkwitaja ;)Taaaaaaaa, przez godzinę to krzew się zdąrzył kwieciem obsypać ;) :evil_lol: .[quote name='r_2005']Ja nie mogę, coraz wyraźniejsze te zdjęcia Gosiek, o ile to w ogóle możliwe:crazyeye:Tak mówisz??? Mnie wzrok ostatnio szwankuje i okulista mi się zaczął kłaniać:p , boszeee to co ja zobaczę jak okulary na nos wsadzę :crazyeye: ???

ps czy ja już wspominałam że zdjęcia mi się podobają :loveu: ?

Posted

Gosiek napisał(a):

a trawę własnie taka dziwna mamy - strasznie mocny kolor ma :crazyeye: dziwna jakaś :evil_lol:

pewnie sztuczna ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):

a gdzie Ty się podziewasz ?

pewnie fotografuje robaki na agrescie :evil_lol::evil_lol:
Cześć Gosiu :multi:
i spadam w książki :-(:-(:shake::shake::placz::placz::placz::placz:

Posted

Poświata napisał(a):
Tak mówisz??? Mnie wzrok ostatnio szwankuje i okulista mi się zaczął kłaniać:p , boszeee to co ja zobaczę jak okulary na nos wsadzę :crazyeye: ???

Lepiej nie idź do tego okulisty:shake: Dobrze radzę, te zdjęcia normalnie taką mają ostrość, że aż można się pociąć:eviltong:

Posted

cześć

od rana jestem że tak powiem zajęta - miałam hihihi gości z yoreczkami - później wstawie zdjecia.
Pogoda cudowna - bardzo ciepło i słoneczko... opaliłam sobie buzię podczas siedzenia w ogródku - nafociłam trochę psiaków i zmykam dalej do ogródka... wpadnę za kilka godzinek :cool3: