Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='malawaszka']boszzz robale wielkości Axelka :shake: [quote name='AlKil'] z mróweczkami Killerek ma ostatnio na pieńku... tak - biedulek.. Axel już się nauczył ze po mrówkach sie nie łazi bo gryzą ;) ale i tak nieraz go jakaś dziabnie i przybiega do mnie skulony zeby go pocieszać :cool1: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='PIKA']ten robaczek jest naladniejszy :loveu:hahaha a wiesz ze często do niego mówię własnie Robaczku? wklejam jesczze dwie fotki kwiatków i uciekam juz na dzisiaj Quote
mmbbaj Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek']no to reszta fotek :roll: Gosiu, na twoich zdjęciach to nawet takie wstrętne robale pięknie wyglądają :cool3: Quote
olcha Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek']no to reszta fotek :roll: ja tu cały czas u Ciebie używam tylko słów "piekne, śliczne, łał itp!" Ale co mi innego pozostaje. Łał ale śliczne zdjęcia :eviltong: . A ten zielony stwór to też jak już się przypnie to go zrzucić z siebie nie można :shake: Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 1. szafirek mnie zaskoczyl :-o w zyciu bym nie zgadla (ale pewnie wlasnie o to chodzilo Pani Fotograf :diabloti:) 2. [quote name='Gosiek']a kto lubi kleszcze.... ups już wiem kto :cool1: ja tez chyba wiem... ;) 3. [quote name='Gosiek'] hahaha a tu się pręcik w czółko bzykowi wbijał ;) a tu maciupka muszka ze skrzydełkami w ciapki - skrzydełek niestety nie dało sie dobrze ufocić więc musicie mi wierzyc na słowo ze takie były :cool1: [/quote]WOW :crazyeye: cudowne Gosiu... szczegolnie podoba mi sie ta mroweczka na tle zieleni :loveu: Quote
r_2005 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Ja nie mogę, coraz wyraźniejsze te zdjęcia Gosiek, o ile to w ogóle możliwe:crazyeye: Quote
an3czka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek']no to reszta fotek :roll: Gosia to jest niesamowite!!! Axelek naturalnie prześliczny:loveu: Quote
Poświata Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek']hihi no fakt - dzis stałam przy agrescie z godzinę i fociłam robalki :evil_lol: no i wciąż nowe kwiatki rozkwitaja ;)Taaaaaaaa, przez godzinę to krzew się zdąrzył kwieciem obsypać ;) :evil_lol: .[quote name='r_2005']Ja nie mogę, coraz wyraźniejsze te zdjęcia Gosiek, o ile to w ogóle możliwe:crazyeye:Tak mówisz??? Mnie wzrok ostatnio szwankuje i okulista mi się zaczął kłaniać:p , boszeee to co ja zobaczę jak okulary na nos wsadzę :crazyeye: ??? ps czy ja już wspominałam że zdjęcia mi się podobają :loveu: ? Quote
dbsst Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 eeeeeeeeeeeeeeeeeee Gosiu łoł :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Alka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Gosiek napisał(a): a trawę własnie taka dziwna mamy - strasznie mocny kolor ma :crazyeye: dziwna jakaś :evil_lol: pewnie sztuczna ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Gosiek - czy Ty naprawdę nie potrafisz zrobić złej fotki???????;) :loveu: Quote
Alka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 cześć Gosiu ! No i mamy na razie po pogodzie. U nas leje...:cool3: a gdzie Ty się podziewasz ? Quote
Moniś Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Alka napisał(a): a gdzie Ty się podziewasz ? pewnie fotografuje robaki na agrescie :evil_lol::evil_lol: Cześć Gosiu :multi: i spadam w książki :-(:-(:shake::shake::placz::placz::placz::placz: Quote
an3czka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='Alka']cześć Gosiu ! No i mamy na razie po pogodzie. U nas leje...:cool3: a gdzie Ty się podziewasz ? U nas też...:shake: Quote
r_2005 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Poświata napisał(a):Tak mówisz??? Mnie wzrok ostatnio szwankuje i okulista mi się zaczął kłaniać:p , boszeee to co ja zobaczę jak okulary na nos wsadzę :crazyeye: ??? Lepiej nie idź do tego okulisty:shake: Dobrze radzę, te zdjęcia normalnie taką mają ostrość, że aż można się pociąć:eviltong: Quote
Gosiek Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 cześć od rana jestem że tak powiem zajęta - miałam hihihi gości z yoreczkami - później wstawie zdjecia. Pogoda cudowna - bardzo ciepło i słoneczko... opaliłam sobie buzię podczas siedzenia w ogródku - nafociłam trochę psiaków i zmykam dalej do ogródka... wpadnę za kilka godzinek :cool3: Quote
Alka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Gosiu, że tak powiem ,życ nie umierać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: takiej to dooobrze...:cool3:;) Quote
Poświata Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Gosiek napisał(a):.... i zmykam dalej do ogródka... wpadnę za kilka godzinek :cool3: Weź komputer ze sobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
r_2005 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Poświata napisał(a):Weź komputer ze sobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zdążyłaś... nie usłyszała:shake: Quote
Poświata Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 r_2005 napisał(a):Nie zdążyłaś... nie usłyszała:shake:No ale ile można siedzieć w ogróku, chłodno już się robi. W południe "zmykła" i skutecznie znikła :roll: . Quote
Gosiek Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 jesssstem juz :p i juz wstawiam psie foteczki :cool3: Quote
Recommended Posts