PIKA Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Witaj Gosiu :multi: Zagadeczka świetna, mnie się z figą skojarzylo :niewiem: kropla...na lisciu tulipana :p a skąd ona się tam wziela, ta kropla? :crazyeye: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst']Gosiu technicznie i artystyczne jesteś WIELKA :modla: :klacz: superaśne :loveu: czesć tak w ogóle no to sie uśmiałam.. technicznie prawie nic nie wiem.. hhi zdjęcia non stop na czuja robię :oops: ale dziekuję Ci bardzo mistrzuniu Quote
dbsst Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek'] no to sie uśmiałam.. technicznie prawie nic nie wiem.. hhi zdjęcia non stop na czuja robię :oops: ale dziekuję Ci bardzo mistrzuniu :crazyeye: :crazyeye: to zazdroszcze czuja łoł łoł łoł mistrzuniu :cool1: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='PIKA']Witaj Gosiu :multi: Zagadeczka świetna, mnie się z figą skojarzylo :niewiem: a skąd ona się tam wziela, ta kropla? :crazyeye::lol: kropla sie wzięła z wieczornego podlewania ogródka :cool1: mniam - oj zjadłabym taką świeżą figę Ola - ja też dopiero od kiedy mnie makro zafascynowało, dopatruję sie wielu fajnych cudów.. jak ten agreścik właśnie.. takie maciupkie te kwiatki ze sie na nie uwagi nie zwraca ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 PIKA napisał(a):a skąd ona się tam wziela, ta kropla? :crazyeye: ja też bym bardzo chciała wiedzieć :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst']:crazyeye: :crazyeye: to zazdroszcze czuja łoł łoł łoł mistrzuniu :cool1::lol: oj Dominika ostatnio staram sie robić zdjecia głownie na f2.8 bo mi się strasznie GO podoba... Axia też focę na 2.8 :lol: i kfffiatki ... tylko "czasem" majstruję jak jest słońce :cool1: a zaraz powklejam jeszcze robalki :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek'] a zaraz powklejam jeszcze robalki :diabloti: gosia ja zdecydowanie wole twoja makro i axia, cos jestem ostatnio dziwnie nastawiona do robali, zwłaszcza do kleszczy ;) Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']gosia ja zdecydowanie wole twoja makro i axia, cos jestem ostatnio dziwnie nastawiona do robali, zwłaszcza do kleszczy ;)a kto lubi kleszcze.... ups już wiem kto :cool1: ja robali też nie lubię ale... ostatnio lubię niektóre focić.. są bardzo interesujace tak w powiekszeniu :evil_lol: maleńki bzyk - ni to pszczółka ni to trzmiel - na kwiatku agrestu hahaha a tu się pręcik w czółko bzykowi wbijał ;) a tu maciupka muszka ze skrzydełkami w ciapki - skrzydełek niestety nie dało sie dobrze ufocić więc musicie mi wierzyc na słowo ze takie były :cool1: Quote
Alka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Gosiu, żałuję ,że zagadka już rozwiązana...:placz: wpadło mi do głowy ,że to może być szafirek :eviltong:, a po Twojej podpowiedzi z pierwszą literka byłabym pewna! :cool3: nie zdążyłam , trudno... Gosiu, z ręką na sercu , najbardziej lubie Axia oglądać:loveu: , ale inne Twoje foteczki również podziwiam :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm i ta soczysta zielen ja lubie f 4 ;) Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 ale nie mogę non stop Axia focić... i to ciągle w ogródku.. teraz coraz częściej będzie sie wylegiwał na trawce i grzał w słoneczku :cool1: więc i inne fotaski muszą być :diabloti: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='dbsst'] mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm i ta soczysta zielen ja lubie f 4 ;)hihi ja też i 4.6 ale do makro :cool3: a trawę własnie taka dziwna mamy - strasznie mocny kolor ma :crazyeye: dziwna jakaś :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Gosiek napisał(a):ale nie mogę non stop Axia focić... i to ciągle w ogródku to trzeba pieska w plenerki zabrać :loveu: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 malawaszka napisał(a):to trzeba pieska w plenerki zabrać :loveu: tia... tylko kiedy? i u mnie w okolicy nie ma plenerkow niestety Quote
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Gosiek napisał(a):tia... tylko kiedy? i u mnie w okolicy nie ma plenerkow niestety :placz: co za niefajna okolyca w Stolycy :shake: Gosiu zapraszam do nas na plenerki :loveu: Quote
olcha Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Jest niezawodny sposób na nowe zdjęcia :cool3: Drugi piesek :cool3: :eviltong: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 malawaszka napisał(a)::placz: co za niefajna okolyca w Stolycy :shake: Gosiu zapraszam do nas na plenerki :loveu:hahaha bardzo chetnie.. nawet nie wiesz jak bym bardzo chciała :cool1: No niestety - u mnie nieciekawie i nie ma gdzie połazić :shake: Quote
AlKil Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Plenery u Ciebie może i nie za wielkie ale jakie bogactwo flory i fauny... zwłaszcza tej "robaczliwej"...:razz: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='olcha']Jest niezawodny sposób na nowe zdjęcia :cool3: Drugi piesek :cool3: :eviltong: :diabloti: hahaha no fakt - muszę sąsiadkę z psem zaprosić :eviltong: wiem, wiem co Ci chodzi po głowie :razz: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 AlKil napisał(a):Plenery u Ciebie może i nie za wielkie ale jakie bogactwo flory i fauny... zwłaszcza tej "robaczliwej"...:razz: hihi no fakt - dzis stałam przy agrescie z godzinę i fociłam robalki :evil_lol: no i wciąż nowe kwiatki rozkwitaja ;) w sumie zawsze coś sie dzieje.. szkoda tylko ze własnie nie ma gdzi z psiakiem iść na dłuzszy spacerek :cool1: Quote
olcha Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek']:diabloti: hahaha no fakt - muszę sąsiadkę z psem zaprosić :eviltong: wiem, wiem co Ci chodzi po głowie :razz: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
AlKil Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 z mróweczkami Killerek ma ostatnio na pieńku... Quote
Recommended Posts