Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Gosiu :multi:

Zagadeczka świetna, mnie się z figą skojarzylo :niewiem:

kropla...na lisciu tulipana :p

a skąd ona się tam wziela, ta kropla? :crazyeye:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']Gosiu technicznie i artystyczne jesteś WIELKA :modla: :klacz:

superaśne :loveu:

czesć tak w ogóle no to sie uśmiałam.. technicznie prawie nic nie wiem.. hhi zdjęcia non stop na czuja robię :oops: ale dziekuję Ci bardzo mistrzuniu

Posted

[quote name='Gosiek'] no to sie uśmiałam.. technicznie prawie nic nie wiem.. hhi zdjęcia non stop na czuja robię :oops: ale dziekuję Ci bardzo mistrzuniu

:crazyeye: :crazyeye: to zazdroszcze czuja

łoł łoł łoł

mistrzuniu :cool1:

Posted

[quote name='PIKA']Witaj Gosiu :multi:

Zagadeczka świetna, mnie się z figą skojarzylo :niewiem:

a skąd ona się tam wziela, ta kropla? :crazyeye::lol: kropla sie wzięła z wieczornego podlewania ogródka :cool1:
mniam - oj zjadłabym taką świeżą figę

Ola - ja też dopiero od kiedy mnie makro zafascynowało, dopatruję sie wielu fajnych cudów.. jak ten agreścik właśnie.. takie maciupkie te kwiatki ze sie na nie uwagi nie zwraca ;)

Posted

[quote name='dbsst']:crazyeye: :crazyeye: to zazdroszcze czuja

łoł łoł łoł

mistrzuniu :cool1::lol: oj Dominika

ostatnio staram sie robić zdjecia głownie na f2.8 bo mi się strasznie GO podoba... Axia też focę na 2.8 :lol: i kfffiatki ... tylko "czasem" majstruję jak jest słońce :cool1:

a zaraz powklejam jeszcze robalki :diabloti:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']gosia ja zdecydowanie wole twoja makro i axia, cos jestem ostatnio dziwnie nastawiona do robali, zwłaszcza do kleszczy ;)a kto lubi kleszcze.... ups już wiem kto :cool1:

ja robali też nie lubię ale... ostatnio lubię niektóre focić.. są bardzo interesujace tak w powiekszeniu :evil_lol:

maleńki bzyk - ni to pszczółka ni to trzmiel - na kwiatku agrestu

hahaha a tu się pręcik w czółko bzykowi wbijał ;)

a tu maciupka muszka ze skrzydełkami w ciapki - skrzydełek niestety nie dało sie dobrze ufocić więc musicie mi wierzyc na słowo ze takie były :cool1:

Posted

Gosiu, żałuję ,że zagadka już rozwiązana...:placz: wpadło mi do głowy ,że to może być szafirek :eviltong:, a po Twojej podpowiedzi z pierwszą literka byłabym pewna! :cool3: nie zdążyłam , trudno...

Gosiu, z ręką na sercu , najbardziej lubie Axia oglądać:loveu: , ale inne Twoje foteczki również podziwiam :loveu::loveu::loveu:

Posted

ale nie mogę non stop Axia focić... i to ciągle w ogródku.. teraz coraz częściej będzie sie wylegiwał na trawce i grzał w słoneczku :cool1:

więc i inne fotaski muszą być :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm i ta soczysta zielen

ja lubie f 4 ;)hihi ja też i 4.6 ale do makro :cool3:
a trawę własnie taka dziwna mamy - strasznie mocny kolor ma :crazyeye: dziwna jakaś :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:placz: co za niefajna okolyca w Stolycy :shake: Gosiu zapraszam do nas na plenerki :loveu:
hahaha bardzo chetnie.. nawet nie wiesz jak bym bardzo chciała :cool1:
No niestety - u mnie nieciekawie i nie ma gdzie połazić :shake:

Posted

[quote name='olcha']Jest niezawodny sposób na nowe zdjęcia :cool3: Drugi piesek :cool3: :eviltong: :diabloti: hahaha no fakt - muszę sąsiadkę z psem zaprosić :eviltong:

wiem, wiem co Ci chodzi po głowie :razz:

Posted

AlKil napisał(a):
Plenery u Ciebie może i nie za wielkie ale jakie bogactwo flory i fauny... zwłaszcza tej "robaczliwej"...:razz:
hihi no fakt - dzis stałam przy agrescie z godzinę i fociłam robalki :evil_lol: no i wciąż nowe kwiatki rozkwitaja ;)

w sumie zawsze coś sie dzieje.. szkoda tylko ze własnie nie ma gdzi z psiakiem iść na dłuzszy spacerek :cool1:

Posted

[quote name='Gosiek']:diabloti: hahaha no fakt - muszę sąsiadkę z psem zaprosić :eviltong:

wiem, wiem co Ci chodzi po głowie :razz:

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: