Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):mlecz? konieczynka? i znów pudło... ale naprawdę te kwiatuszki wszędzie widać... u mnie jeszcze nie są rozwiniete ale w wielu ogrodach już pięknie kwitną :cool1: Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek']i znów pudło... ale naprawdę te kwiatuszki wszędzie widać... u mnie jeszcze nie są rozwiniete ale w wielu ogrodach już pięknie kwitną :cool1::shake:u nas takich nie ma :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:u nas takich nie ma :evil_lol:na pewno są :eviltong: lecę robić obiad - jeśli w tym czasie nie zgadniecie to wstawię zdjęcie-rozwiazanie :eviltong: Quote
r_2005 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek'] Ślimaki!!!!! Zgadłam?:evil_lol: Quote
AlKil Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Jeny Dziewczyny ale zaszalałyście przez weekend :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale nadrobiłam. Zdjęcia cudne jak zwykle, zagadka mnie zabiła, na pewno to coś się widzi bardzo często ale w stanie nierozwiniętym nie zwraca ludzkiej uwagi... Nic nie wymyślę, czekam na rozwiązanie!!!!:placz: Acha , Killuś zgubił pierwszego zęba w niedzielę, a dziś zajrzałam mu do paszczęki i ma 4 braki i nowe rosną jak szalone...:eviltong: Gryzie wszystko na potęgę. :angryy: Quote
olcha Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 hmmm... To takie drobne różowe kwiateczki? hmmm nie mów jeszcze :eviltong: może jakaś podpowiedź? Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Ewa - fajnie ze wróciłaś i gratuluję ze zauważylaś gubienie zębolków ;) Czesto można to przeoczyć i dopiero jak psiak coś gryzie to wydaż ze sie szczerbolek zrobił hihi Ola... sama nie wiem jaka by mogła być podpowiedź Może podam pierwszą literkę nazwy.. polskiej nazwy nie łacińskiej Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek']Ewa - fajnie ze wróciłaś i gratuluję ze zauważylaś gubienie zębolków ;) Czesto można to przeoczyć i dopiero jak psiak coś gryzie to wydaż ze sie szczerbolek zrobił hihi Ola... sama nie wiem jaka by mogła być podpowiedź Może podam pierwszą literkę nazwy.. polskiej nazwy nie łacińskiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na S to ja tylko znam Stokrotkę :razz: Quote
olcha Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Szczaw, stokrotka, seler, słonecznik :placz: A jak pachnie? jaki ma kolor? Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 olcha napisał(a):Szczaw, stokrotka, seler, słonecznik :placz: A jak pachnie? jaki ma kolor?pudło :cool1: Nie pachnie.. kolor?... hahaha nazwa kojarzy się z kolorem :eviltong: Quote
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 :crazyeye: kurcze mnie to na biżuterię a nie na kwiatek wygląda :shake: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='olcha']:niewiem: Gosiu poddaje się :shake: proszę państwa... przedstawiam rozwiązanie :p szafirek hihi jeszcze niepozorny ale niedługo będzie śliczny Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek']proszę państwa... przedstawiam rozwiązanie :p szafirek hihi jeszcze niepozorny ale niedługo będzie śliczny :shake:u nasz nie ma , kiedyś były ale terza dawno nie widziałam :cool3: Quote
Sabina1 Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Szafirki ? Gosiu, te bratki są przecudowne! Quote
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 :crazyeye: ja takiego w życiu nie widziałam :oops: :placz: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: ja takiego w życiu nie widziałam :oops: :placz:na pewno widziałaś.. poczekaj aż rozkwitnie - wtedy go ufocę i zobaczysz ze znasz z widzenia te kwiatki :cool1: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 kropla...na lisciu tulipana :p właśnie wgrywam na Fotosika zdjecia kwiatków agrestu... jakos dopiero pierwszy raz zwróciłam uwagę na te maleńkie i niepozorne kwiatuszki - jednak focenie makro ma swoje zalety :evil_lol: Quote
olcha Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 :wallbash: Szafirka nie poznać :shake: Jam niegodna mojego ogrodu! Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 [quote name='olcha']:wallbash: Szafirka nie poznać :shake: Jam niegodna mojego ogrodu! perfidnie był ufocony ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 no tak, ja wiedziałam ze tak będzie, poszłam do weta z gajcem i załatwic pare spraw a zagadek rozwiązany :eviltong: a gosiu u nas tez takie nie rosną :p Quote
olcha Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='Gosiek'] perfidnie był ufocony ;) Hahaha akurat :eviltong: Jak tak teraz patrze to to nie mogło być nic innego :eviltong: U mnie narazie/już nie ma. Bo przekopywałam ogródek i cebulki wyciagałam, żeby znów zasadzić...i nie zasadziłam...może jakaś ocalała niechcący :oops: Quote
Gosiek Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 może coś sie uchowało u Ciebie.... agrest :p Quote
dbsst Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Gosiu technicznie i artystyczne jesteś WIELKA :modla: :klacz: superaśne :loveu: czesć tak w ogóle Quote
olcha Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Śliczny agreścik! Nawei nie wiedziałam, że tak to wygląda...eh....śliczne :razz: Quote
Recommended Posts