Poświata Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):To Ty chyba tej muchy nie widziałaś:evil_lol:Widziałam, ona miala bardziej chorą tarczycę :eviltong: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Sabina1 napisał(a):I Sabina z Sabą by sie pośmiały i......my:evil_lol: Tylko nie wiadomo czy Bugajski zgodziłby się zdjęcia robić:roll: Quote
Sabina1 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 A właśnie, gdzie był Bugajski w trakcie wypadku ? Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Sabina1 napisał(a):I Sabina z Sabą by sie pośmiały i......my:evil_lol: :lol: przypuszczam że my jako postronne obserwatorki uśmiałybyśmy sie najbardziej... ja sienie potrafię powstrzymać od smiechu w takich sytuacjach :oops: Kiedyś koleżanka wysiadała z autobusu a że miała długi płaszcz to się w niego zaplątała i wypadła z drzwi prosto na chodnik :roflt: a ja zamiast jej pomóc to się poryczałam ze smiechu bo to fajnie wygladało :oops: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Mnie też takie sytuacje doprowadzają do płaczu i jednocześnie osłabiają, więc i pomóc nijak nie można:lol: Quote
Poświata Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):Kiedyś koleżanka wysiadała z autobusu a że miała długi płaszcz to się w niego zaplątała i wypadła z drzwi prosto na chodnik :roflt: a ja zamiast jej pomóc to się poryczałam ze smiechu bo to fajnie wygladało :oops:Taaaaaa, powiadają, że przyjaciół poznaje się w biedzie........:razz: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Mnie też takie sytuacje doprowadzają do płaczu i jednocześnie osłabiają, więc i pomóc nijak nie można:lol: hahaha no właśnie - a koleżanka sie obraziła na mnie bo jak upadała to się złapała poręczy i tak fajnie sie zawinęła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: idę sobie herbatkę zrobić bo już mi się pić z tego śmiechu chce :lol: Poświata napisał(a):Taaaaaa, powiadają, że przyjaciół poznaje się w biedzie........:razz: taaa a weź i sie nie roześmiej jak coś takiego zobaczysz ;) Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha no właśnie - a koleżanka sie obraziła na mnie bo jak upadała to się złapała poręczy i tak fajnie sie zawinęła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Poświata Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):Poświata napisał(a): Taaaaaa, powiadają, że przyjaciół poznaje się w biedzie........:razz: taaa a weź i sie nie roześmiej jak coś takiego zobaczysz ;)dlatego też na mnie się koleżanki poobrażały.....:placz: ;) . Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Poświata napisał(a):dlatego też na mnie się koleżanki poobrażały.....:placz: ;) .:lol: same też by pewnie sieśmiały jak by zobaczyły wszystko z boku :p Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Tak ze łzami i goowienkami skojarzył mi sie świetny kawał, ale nie wiem czy mogę tu napisać, bo może ktoś jest wybitnie religijny i się obrazi...:roll: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Tak ze łzami i goowienkami skojarzył mi sie świetny kawał, ale nie wiem czy mogę tu napisać, bo może ktoś jest wybitnie religijny i się obrazi...:roll: jak swietny to pisz :) Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Patrzcie a myslalam, ze to tylko ja taka wredna jestem i się z ludzkich wypadków śmieje :oops: :evil_lol: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Świetny jak świetny, ja się popłakałam, ale ja całkiem normalna nie jestem, na przykład na American Pie najbardziej podobała mi się scena w kiblu:lol: Jest msza w kościele. Podczas mszy odbywa się spowiedź. Nagle do koscioła wpada narąbany facet i się drze: - Ludzie! Zapraszam was wszystkich na imprezę! Z konfesjonału wychyla się zdziwiony ksiądz. Facet na niego patrzy i się drze: -A ty jak się wysrasz to tez przyjdź! Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Świetny jak świetny, ja się popłakałam, ale ja całkiem normalna nie jestem, na przykład na American Pie najbardziej podobała mi się scena w kiblu:lol: Jest msza w kościele. Podczas mszy odbywa się spowiedź. Nagle do koscioła wpada narąbany facet i się drze: - Ludzie! Zapraszam was wszystkich na imprezę! Z konfesjonału wychyla się zdziwiony ksiądz. Facet na niego patrzy i się drze: -A ty jak się wysrasz to tez przyjdź! :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Świetny jak świetny, ja się popłakałam, ale ja całkiem normalna nie jestem, na przykład na American Pie najbardziej podobała mi się scena w kiblu:lol: Jest msza w kościele. Podczas mszy odbywa się spowiedź. Nagle do koscioła wpada narąbany facet i się drze: - Ludzie! Zapraszam was wszystkich na imprezę! Z konfesjonału wychyla się zdziwiony ksiądz. Facet na niego patrzy i się drze: -A ty jak się wysrasz to tez przyjdź! :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PIKA napisał(a):Patrzcie a myslalam, ze to tylko ja taka wredna jestem i się z ludzkich wypadków śmieje :oops: :evil_lol:hahaha bo my po prostu mamy poczucie humoru i bogatą wyobraźnię :p Quote
malawaszka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha bo my po prostu mamy poczucie humoru i bogatą wyobraźnię :p hahaha czasem aż za bogatą - bo i na mnie sięczasem znajomi patrzą jak na wariatkę jak z czegoś zlewam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha czasem aż za bogatą - bo i na mnie sięczasem znajomi patrzą jak na wariatkę jak z czegoś zlewam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:hahahaha dokałdnie tak samo jest u mnie :cool1: a idź do kina na jakąś komedię... całe kino by ze mnie ryło :oops: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Idem spać, co prawda nie muszę zrywać się o świcie, ale padam. Dobranoc Paniom:lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Idem spać, co prawda nie muszę zrywać się o świcie, ale padam. Dobranoc Paniom:lol: ja też już zmykam.. dzięki wielkie za towarzyszenie i za tyyle smiechu :lol: dobrej nocki wszystkim zyczę Quote
Poświata Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Mój zegarek pokazuje jakąś dziwną godzinę, nawet nie wiedzialam że taka jest:crazyeye: . Kot się nie mógł się doprosić pańci do łóżka, zasnął biedaczek na twardym krzesełku, ehhhhh pora spać??? Chyba się grzecznie pożegnam, dobranoc . Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Poświata napisał(a): Mój zegarek pokazuje jakąś dziwną godzinę, nawet nie wiedzialam że taka jest:crazyeye: . Kot się nie mógł się doprosić pańci do łóżka, zasnął biedaczek na twardym krzesełku, ehhhhh pora spać??? Chyba się grzecznie pożegnam, dobranoc . hahaha no prosze jak wszystkie pięknie zmykamy.. w tym samym czasie :p Dobranoc Beatko :sleeping: Dobranoc Agniesiu :sleeping: faaajnie było :p Quote
Recommended Posts