Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sabina1 napisał(a):
I Sabina z Sabą by sie pośmiały i......my:evil_lol:
:lol: przypuszczam że my jako postronne obserwatorki uśmiałybyśmy sie najbardziej... ja sienie potrafię powstrzymać od smiechu w takich sytuacjach :oops:
Kiedyś koleżanka wysiadała z autobusu a że miała długi płaszcz to się w niego zaplątała i wypadła z drzwi prosto na chodnik :roflt: a ja zamiast jej pomóc to się poryczałam ze smiechu bo to fajnie wygladało :oops:

Posted

Gosiek napisał(a):
Kiedyś koleżanka wysiadała z autobusu a że miała długi płaszcz to się w niego zaplątała i wypadła z drzwi prosto na chodnik :roflt: a ja zamiast jej pomóc to się poryczałam ze smiechu bo to fajnie wygladało :oops:
Taaaaaa, powiadają, że przyjaciół poznaje się w biedzie........:razz:

Posted

r_2005 napisał(a):
Mnie też takie sytuacje doprowadzają do płaczu i jednocześnie osłabiają, więc i pomóc nijak nie można:lol:
hahaha no właśnie - a koleżanka sie obraziła na mnie bo jak upadała to się złapała poręczy i tak fajnie sie zawinęła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

idę sobie herbatkę zrobić bo już mi się pić z tego śmiechu chce :lol:

Poświata napisał(a):
taaa
a weź i sie nie roześmiej jak coś takiego zobaczysz ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha no właśnie - a koleżanka sie obraziła na mnie bo jak upadała to się złapała poręczy i tak fajnie sie zawinęła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Gosiek napisał(a):
Poświata napisał(a):

taaa

a weź i sie nie roześmiej jak coś takiego zobaczysz ;)
dlatego też na mnie się koleżanki poobrażały.....:placz: ;) .

Posted

Poświata napisał(a):
dlatego też na mnie się koleżanki poobrażały.....:placz: ;) .
:lol: same też by pewnie sieśmiały jak by zobaczyły wszystko z boku :p

Posted

Tak ze łzami i goowienkami skojarzył mi sie świetny kawał, ale nie wiem czy mogę tu napisać, bo może ktoś jest wybitnie religijny i się obrazi...:roll:

Posted

r_2005 napisał(a):
Tak ze łzami i goowienkami skojarzył mi sie świetny kawał, ale nie wiem czy mogę tu napisać, bo może ktoś jest wybitnie religijny i się obrazi...:roll:
jak swietny to pisz :)

Posted

Świetny jak świetny, ja się popłakałam, ale ja całkiem normalna nie jestem, na przykład na American Pie najbardziej podobała mi się scena w kiblu:lol:

Jest msza w kościele. Podczas mszy odbywa się spowiedź. Nagle do koscioła wpada narąbany facet i się drze:

- Ludzie! Zapraszam was wszystkich na imprezę!

Z konfesjonału wychyla się zdziwiony ksiądz. Facet na niego patrzy i się drze:

-A ty jak się wysrasz to tez przyjdź!

Posted

r_2005 napisał(a):
Świetny jak świetny, ja się popłakałam, ale ja całkiem normalna nie jestem, na przykład na American Pie najbardziej podobała mi się scena w kiblu:lol:

Jest msza w kościele. Podczas mszy odbywa się spowiedź. Nagle do koscioła wpada narąbany facet i się drze:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

r_2005 napisał(a):

:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

PIKA napisał(a):
Patrzcie a myslalam, ze to tylko ja taka wredna jestem i się z ludzkich wypadków śmieje :oops: :evil_lol:
hahaha bo my po prostu mamy poczucie humoru i bogatą wyobraźnię :p

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha bo my po prostu mamy poczucie humoru i bogatą wyobraźnię :p

hahaha czasem aż za bogatą - bo i na mnie sięczasem znajomi patrzą jak na wariatkę jak z czegoś zlewam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha czasem aż za bogatą - bo i na mnie sięczasem znajomi patrzą jak na wariatkę jak z czegoś zlewam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hahahaha dokałdnie tak samo jest u mnie :cool1:

a idź do kina na jakąś komedię... całe kino by ze mnie ryło :oops:

Posted

r_2005 napisał(a):
Idem spać, co prawda nie muszę zrywać się o świcie, ale padam.
Dobranoc Paniom:lol:
ja też już zmykam.. dzięki wielkie za towarzyszenie i za tyyle smiechu :lol:

dobrej nocki wszystkim zyczę

Posted

Mój zegarek pokazuje jakąś dziwną godzinę, nawet nie wiedzialam że taka jest:crazyeye: . Kot się nie mógł się doprosić pańci do łóżka, zasnął biedaczek na twardym krzesełku, ehhhhh pora spać??? Chyba się grzecznie pożegnam, dobranoc .

Posted

Poświata napisał(a):

Mój zegarek pokazuje jakąś dziwną godzinę, nawet nie wiedzialam że taka jest:crazyeye: . Kot się nie mógł się doprosić pańci do łóżka, zasnął biedaczek na twardym krzesełku, ehhhhh pora spać??? Chyba się grzecznie pożegnam, dobranoc .
hahaha no prosze jak wszystkie pięknie zmykamy.. w tym samym czasie :p
Dobranoc Beatko :sleeping: Dobranoc Agniesiu :sleeping:

faaajnie było :p