Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poświata napisał(a):
A ja Pikę widziałam w spódnicy, chyba :hmmmm:, bardziej pamiętam dekold do pasa
:crazyeye: ooo jacie :crazyeye:
Pika - pokaż jakąś fotę bo nie uwierzę :diabloti:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poświata napisał(a):
A ja Pikę widziałam w spódnicy, chyba :hmmmm:, bardziej pamiętam dekold do pasa

Hmmm... dekold w spódnicy, który sięga do pasa... jakoś postaram sobie to wyobrazić:roll:

Posted

Gosiek napisał(a):

a tak wogóle to.. ja Cię zawsze tylko w spodniach widze a Ty mówisz ze w spodniach to tylko z sabą... poprosze o fotę nie w spodniach :p

Niepozowane to może i fajne

a nie w spodniach to sa na mojej i galerii i chyba w galerii dogomaniaków :evil_lol:

Oj Poświata wtedy to ja w spodniach bylam :evil_lol: dekold i krotka kiecka to za duzo szczęścia na raz :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):

a nie w spodniach to sa na mojej i galerii i chyba w galerii dogomaniaków :evil_lol:

Oj Poświata wtedy to ja w spodniach bylam :evil_lol: dekold i krotka kiecka to za duzo szczęścia na raz :evil_lol:
no to przekopie galerię dogomaniaków w takim razie :p

Posted

Poświata napisał(a):
Tego nie wiem :niewiem:, nikt mi makro nie próbował zrobić :razz:.
Gosiek, masz za zadanie zrobić Poświacie makro, i żeby oczy wyszły jak u muchy:lol:

Posted

Poświata napisał(a):
Tego nie wiem :niewiem:, nikt mi makro nie próbował zrobić :razz:.
:lol::lol::lol: moze ja sie pokuszę? I tak sie mąż już ze mnei nabija ze aparat mi chyba już przyrósł do rąk i ze focę wszystko i wszędzie więc makro oczu... hmm jeszcze takich zdjeć nie robiłam :p

Posted

PIKA napisał(a):
Ano widzisz, od razu się przyznałam, że dekolt pamiętam, reszta mi umknęła...:oops: :lol:

Posted

r_2005 napisał(a):
Gosiek, masz za zadanie zrobić Poświacie makro, i żeby oczy wyszły jak u muchy:lol:
oj - jak u muchy to pewnie nie wyjda.. muszki mają śmieszne oczy ;)

Posted

PIKA napisał(a):

znalazłam ... jak mozesz w spodniach chodzić mając taaakie nogi? :mad:

Posted

r_2005 napisał(a):

:lol::lol::lol: moze ja sie pokuszę?
Ciekawe rzeczy tu się szykują , fajnie .
Gosiek napisał(a):
oj - jak u muchy to pewnie nie wyjda.. muszki mają śmieszne oczy ;-)
A kto mówił, że ja nie ???

Posted

r_2005 napisał(a):
Trochę biedny ten Twój mąż...:eviltong:
czemu?
dziś jak pokjechaliśmy na tarki to żałowałam ze aparatu nie wzięłam a maż wpowiedział "no własnie nie wiem czemu" :eviltong:
A było by co focić.. był "indianin" mnóstwo regionalnych strojów, były dziewczęta hawajskie..... i pirat był

Posted

Gosiek napisał(a):
znalazłam ... jak mozesz w spodniach chodzić mając taaakie nogi? :mad:
Gdziieeeeeeeeeeeeee, która strona :crazyeye: ??? Też chcę swoje niedopatrzenie nadrobić !

Posted

r_2005 napisał(a):
Rany, cieszy się, że będzie miała wyłupiaste oczy:crazyeye:
hahaha wyłupiastych na pewno nie będzie miała :p

Beatka napisał(a):
Gdziieeeeeeeeeeeeee, która strona :crazyeye: ??? Też chcę swoje niedopatrzenie nadrobić !
a już na pierwszej stronie :multi:

Posted

r_2005 napisał(a):
A co PIKA ma tam takiego śmiesznego?
:evil_lol: a ta znów za słówka łapie.. nie wiem czy i co ma śmiesznego :eviltong:
ale jak by Asher zobaczyła tak Pikę z zadarta spódnica i walczące na niej psy to.. mysle że by sie nieźle pośmiała :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:evil_lol: a ta znów za słówka łapie.. nie wiem czy i co ma śmiesznego :eviltong:
PIKA, masz coś śmiesznego?
ale jak by Asher zobaczyła tak Pikę z zadarta spódnica i walczące na niej psy to.. mysle że by sie nieźle pośmiała :evil_lol:
Trzeba ją spytać:lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
jak by Asher zobaczyła tak Pikę z zadarta spódnica i walczące na niej psy to.. mysle że by sie nieźle pośmiała :evil_lol:

I Sabina z Sabą by sie pośmiały i......my:evil_lol: