Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Poświata napisał(a):A ja Pikę widziałam w spódnicy, chyba :hmmmm:, bardziej pamiętam dekold do pasa :crazyeye: ooo jacie :crazyeye: Pika - pokaż jakąś fotę bo nie uwierzę :diabloti: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Poświata napisał(a):A ja Pikę widziałam w spódnicy, chyba :hmmmm:, bardziej pamiętam dekold do pasa Hmmm... dekold w spódnicy, który sięga do pasa... jakoś postaram sobie to wyobrazić:roll: Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a): a tak wogóle to.. ja Cię zawsze tylko w spodniach widze a Ty mówisz ze w spodniach to tylko z sabą... poprosze o fotę nie w spodniach :p Niepozowane to może i fajne a nie w spodniach to sa na mojej i galerii i chyba w galerii dogomaniaków :evil_lol: Oj Poświata wtedy to ja w spodniach bylam :evil_lol: dekold i krotka kiecka to za duzo szczęścia na raz :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PIKA napisał(a):Niepozowane to może i fajne a nie w spodniach to sa na mojej i galerii i chyba w galerii dogomaniaków :evil_lol: Oj Poświata wtedy to ja w spodniach bylam :evil_lol: dekold i krotka kiecka to za duzo szczęścia na raz :evil_lol: no to przekopie galerię dogomaniaków w takim razie :p Quote
Poświata Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Ha ha, i proporcjonalnie tak duże jak te muchy?Tego nie wiem :niewiem:, nikt mi makro nie próbował zrobić :razz:. Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Poświata napisał(a):Tego nie wiem :niewiem:, nikt mi makro nie próbował zrobić :razz:. Gosiek, masz za zadanie zrobić Poświacie makro, i żeby oczy wyszły jak u muchy:lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Poświata napisał(a):Tego nie wiem :niewiem:, nikt mi makro nie próbował zrobić :razz:.:lol::lol::lol: moze ja sie pokuszę? I tak sie mąż już ze mnei nabija ze aparat mi chyba już przyrósł do rąk i ze focę wszystko i wszędzie więc makro oczu... hmm jeszcze takich zdjeć nie robiłam :p Quote
Poświata Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 PIKA napisał(a):Oj Poświata wtedy to ja w spodniach bylam :evil_lol: dekold i krotka kiecka to za duzo szczęścia na raz :evil_lol:Ano widzisz, od razu się przyznałam, że dekolt pamiętam, reszta mi umknęła...:oops: :lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Gosiek, masz za zadanie zrobić Poświacie makro, i żeby oczy wyszły jak u muchy:lol:oj - jak u muchy to pewnie nie wyjda.. muszki mają śmieszne oczy ;) Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a): I tak sie mąż już ze mnei nabija ze aparat mi chyba już przyrósł do rąk Trochę biedny ten Twój mąż...:eviltong: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PIKA napisał(a):Niepozowane to może i fajne a nie w spodniach to sa na mojej i galerii i chyba w galerii dogomaniaków :evil_lol:znalazłam ... jak mozesz w spodniach chodzić mając taaakie nogi? :mad: Quote
Poświata Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Gosiek, masz za zadanie zrobić Poświacie makro, i żeby oczy wyszły jak u muchy:lol: :lol::lol::lol: moze ja sie pokuszę?Ciekawe rzeczy tu się szykują , fajnie . Gosiek napisał(a):oj - jak u muchy to pewnie nie wyjda.. muszki mają śmieszne oczy ;-)A kto mówił, że ja nie ??? Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):znalazłam ... jak mozesz w spodniach chodzić mając taaakie nogi? :mad: No a jakby dzisiaj w kiecce pod tymi psami leżała? Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Trochę biedny ten Twój mąż...:eviltong:czemu? dziś jak pokjechaliśmy na tarki to żałowałam ze aparatu nie wzięłam a maż wpowiedział "no własnie nie wiem czemu" :eviltong: A było by co focić.. był "indianin" mnóstwo regionalnych strojów, były dziewczęta hawajskie..... i pirat był Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Poświata napisał(a):Ciekawe rzeczy tu się szykują , fajnie . ? Rany, cieszy się, że będzie miała wyłupiaste oczy:crazyeye: Quote
Poświata Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):znalazłam ... jak mozesz w spodniach chodzić mając taaakie nogi? :mad: Gdziieeeeeeeeeeeeee, która strona :crazyeye: ??? Też chcę swoje niedopatrzenie nadrobić ! Quote
Poświata Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Rany, cieszy się, że będzie miała wyłupiaste oczy:crazyeye:Ależ ja mam wyłupiaste oczy , pozostałości po chorej tarczycy . Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Rany, cieszy się, że będzie miała wyłupiaste oczy:crazyeye:hahaha wyłupiastych na pewno nie będzie miała :p Beatka napisał(a): Gdziieeeeeeeeeeeeee, która strona :crazyeye: ??? Też chcę swoje niedopatrzenie nadrobić ! a już na pierwszej stronie :multi: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Poświata napisał(a):Ależ ja mam wyłupiaste oczy , pozostałości po chorej tarczycy . To Ty chyba tej muchy nie widziałaś:evil_lol: Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):No a jakby dzisiaj w kiecce pod tymi psami leżała? i jakby sie kiecka zadarła :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PIKA napisał(a):i jakby sie kiecka zadarła :evil_lol:hahahaha to by Asher ze smiechu padła :lol::lol::lol: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):hahahaha to by Asher ze smiechu padła :lol::lol::lol: A co PIKA ma tam takiego śmiesznego? Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):A co PIKA ma tam takiego śmiesznego?:evil_lol: a ta znów za słówka łapie.. nie wiem czy i co ma śmiesznego :eviltong: ale jak by Asher zobaczyła tak Pikę z zadarta spódnica i walczące na niej psy to.. mysle że by sie nieźle pośmiała :evil_lol: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a)::evil_lol: a ta znów za słówka łapie.. nie wiem czy i co ma śmiesznego :eviltong: PIKA, masz coś śmiesznego? ale jak by Asher zobaczyła tak Pikę z zadarta spódnica i walczące na niej psy to.. mysle że by sie nieźle pośmiała :evil_lol: Trzeba ją spytać:lol: Quote
Sabina1 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a): jak by Asher zobaczyła tak Pikę z zadarta spódnica i walczące na niej psy to.. mysle że by sie nieźle pośmiała :evil_lol: I Sabina z Sabą by sie pośmiały i......my:evil_lol: Quote
Recommended Posts