madzia20sosnowiec Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 widze ze jakis maniak kompuretowy wam w domu siedzi :eviltong: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 olcha napisał(a):Gryzą? Serio? Eee chyba nie możliwe one są tylko wkurzające bo takie ospałe i jak na Tobie usiądą to nie chcą zejść. Takie, tylko z zielonymi skrzydłami gryzą. Wiem to na 100% Kiedyś obudziłam się pogryziona a w pokoju była tylko taka mucha:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):Aniu - hahaha też ufociłam szaraczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiu cudny szarak ogrodowy. Tylko jakis taki nieruchawy!:lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):Gosiu cudny szarak ogrodowy. Tylko jakis taki nieruchawy!:lol: hahaha no mówiłam przecież ze zamarł na amen :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha no mówiłam przecież ze zamarł na amen :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aaaaa udawał "martwą naturę":lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 an3czka napisał(a):Aaaaa udawał "martwą naturę":lol: dokładnie :razz: Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a): a co Ci się w moim szaraku nie podoba? Nie, no wszystko mi się w nim podoba :evil_lol: jest to jedyna prawdziwa rzecz w Twoim ogrodku,:evil_lol: w przeciwieństwie do tych ptaszków, owadzikow i innych stworzeń :evil_lol: Gosiek napisał(a): Agniesiu - dzis znów robie maraton :cool1: jeny jaki maraton? :crazyeye: :oops: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PIKA napisał(a):Nie, no wszystko mi się w nim podoba :evil_lol: jest to jedyna prawdziwa rzecz w Twoim ogrodku,:evil_lol: w przeciwieństwie do tych ptaszków, owadzikow i innych stworzeń :evil_lol: jeny jaki maraton? :crazyeye: :oops:eee zapomniałas o drewnianym dzięciołku jeszcze :eviltong: maraton siedzenia na DGM - znów po półnbocy pewnie spać pójdę :shake: Quote
PIKA Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):eee zapomniałas o drewnianym dzięciołku jeszcze :eviltong: maraton siedzenia na DGM - znów po półnbocy pewnie spać pójdę :shake: zapomnialam :oops: to super :multi: posiedzimyn razem :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PIKA napisał(a):zapomnialam :oops: to super :multi: :evil_lol:hahaha bedę się kręcić po dogo :razz: Axel zdrajca poszedł spać do mojej córy - pewnie czuje że ja prędko spać to nie pójdę :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a): O-NIE-MIA-LAM... Gosiek napisał(a):Aniu - hahaha też ufociłam szaraczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no oczywiscie - SZTUCZNY!!!! Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Teklunia napisał(a):O-NIE-MIA-LAM...czemu? :crazyeye: Teklunia napisał(a): no oczywiscie - SZTUCZNY!!!!hmm no wiesz.. tym razem sztuczny :eviltong: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 To ja tak jeszcze wieczorowa porą wkleję kwiatka ( właściwie pączków dopiero) i Axia :diabloti: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 PIKA napisał(a):a co Axio wypatrzył? :lol:hmm nie pamiętam - albo psa za ogrodzeniem (oj jest u mnei bezdomnych psiaków zatrzęsienie) albo.. dziś było mnóstwo grup i grupek dzieciaków i młodzieży... jakieś zoty chyba mieli o kręcili sie niemiłosiernie :roll: a nie powiem żeby kulturę coponiektórzy mieli.. drażnili mi psa :mad: wiec w pewnym momencie pytałam czy może wypuscić psa na ulicę i czy będa wtedy tacy mądrzy... a potem poszłam po prostu do domu - szkoda gadać :evil_lol: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):wiec w pewnym momencie pytałam czy może wypuscić psa na ulicę i czy będa wtedy tacy mądrzy... :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a)::roflt: :roflt::roflt: sie nie śmiej :mad: Poważnie - wiesz ze ludzie boja sie małych psów? hahaha nieraz już miałam takie sytuacje że ryczałam ze smiechu bo ludzie zwiewali przed Axiem :roflt: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a):sie nie śmiej :mad: Sie nie mogłam powstrzymać:lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek napisał(a): hmm no wiesz.. tym razem sztuczny :eviltong:tia... tym razem ;) Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Sie nie mogłam powstrzymać:lol: :lol: :lol: trudno sie dziwić :cool1: a wyobraź sobie takie coś: mój mąż szedł z axiem na spacerek. Axio na smyczce... chodnikiem nadchodził jakiś czlłowieczek ale szurnłą sobie nodgą czego psy nie lubią :evil_lol: No to Axio szczeknął a człowieczek hoooop z chodnika na ulicę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to nie jest jedyny przypadek :cool1: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 To może Axio ma jakąś specjalną moc w sobie:eviltong: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):To może Axio ma jakąś specjalną moc w sobie:eviltong: a kto go tam wie... ale jak na yorka to ma hmmm niepiskliwy szczek :roll: i moze to działa.. No i większość ludzi uważa że małe psy sa o wiele bardziej wredne niz te duże ;) wiec sie moze boją o łydki :evil_lol: Quote
r_2005 Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Gosiek, te łydki mnie przekonały:lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 r_2005 napisał(a):Gosiek, te łydki mnie przekonały:lol: :lol: :lol:hahaha no wiesz.. yorki są bardzo skoczne więc i wyżej mogą dziabnąć :diabloti: Quote
Alicja Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 :crazyeye:o nawet Axio się dorobił fotki w swojej galeryjce ;) Quote
Recommended Posts