an3czka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha mnie sie ta szopa też bardzo spodobala - taka prawdziwa wieś ;) wklejam jeszcze dzisiejsze foteczki i zmykam dalej na dworek - jest tak fajnie i cieplutko ze aż zal w domu siedzieć :lol: Super!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a):kto zgadnie co to jest? hurra, zagadka :multi: nie mam pojecia co to, ale kojarzy mi sie z wnętrzem jakiegos kwiatu... Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):hurra, zagadka :multi: nie mam pojecia co to, ale kojarzy mi sie z wnętrzem jakiegos kwiatu...:lol: chcesz wnetrze kwiatu.. proszę uprzejmie :cool1: Quote
Magda Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Teklunia napisał(a):hurra, zagadka :multi: nie mam pojecia co to, ale kojarzy mi sie z wnętrzem jakiegos kwiatu... Ja tez tak mysle.......ale znajac Gosie moze to byc calkiem co innego:evil_lol::evil_lol: A wczesniejsze fotki bardzo mi sie podobaja, szczegolnie to czarno biale i oczywiscie spiacy Axelek:loveu: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 moje pierwsze skojarzenie to byly jakies parzydelkowce z dna oceanu... ale tam chyba jeszcze nie zawedrowalas ze swoim aparatem? :lol: Quote
Alka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a):kto zgadnie co to jest? Gosiu, co to ?:roll: Quote
dbsst Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 :loveu: :loveu: czy już Ci mówiłam Gosieńko że uwielbiam Twoje macro??? bo jak Ci jeszcze nie mówiłam to właśnie teraz to czynie ;) Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 dbsst napisał(a)::loveu: :loveu: czy już Ci mówiłam Gosieńko że uwielbiam Twoje macro??? bo jak Ci jeszcze nie mówiłam to właśnie teraz to czynie ;):hmmmm: a nie pamiętam czy mówiłaś :hmmmm: i dziękuję :p :lol::lol::lol: to ja się przyznam, że MAKRO jest moją ulubioną "odmianą" fotografii :razz: Oj dziewczyny.. pokombinujcie jeszcze troszke z ta zagadka... sama sie zdziwiłam ze "to" tak wygląda jak robiłam zdjecia dzisiaj Quote
dbsst Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a)::hmmmm: a nie pamiętam czy mówiłaś :hmmmm: i dziękuję :p :lol::lol::lol: to ja się przyznam, że MAKRO jest moją ulubioną "odmianą" fotografii :razz: Oj dziewczyny.. pokombinujcie jeszcze troszke z ta zagadka... sama sie zdziwiłam ze "to" tak wygląda jak robiłam zdjecia dzisiaj widać że macro to coś co masz we krwi wow superasne Ci wychodzi Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Dobra, ja zgaduję :evil_lol: Rzodkiewka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 no tak - muszę przyznać że makro to jest to co lubie focić najbardziej :diabloti: I nie powiem zebym się nie cieszyła że się to moje makro komuś jeszcze podoba :cool1: a tego kwiatuszka z pewnością wszyscy znają.. taki maciupeńki... zielsko wszędzie rośnie :evil_lol: sasanka Quote
PIKA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiu skąd wziełas zdjęcie mojego domku? :evil_lol: Gosiek napisał(a):co ostatnia fotka? :evil_lol: ostatnia fotka mnie tez się kojarzy :roll: a zagadka to ja nie wiem co to :shake: i nawet mi nic do glowy nie przychodzi :shake: Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Moniś napisał(a):Dobra, ja zgaduję :evil_lol: Rzodkiewka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye: :lol::lol::lol::lol: oj Monika :lol::lol::lol::lol: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a)::crazyeye: :lol::lol::lol::lol: oj Monika :lol::lol::lol::lol: hahaha :eviltong::eviltong::eviltong: To jakiś kwiat, no nie?:cool3: Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Moniś napisał(a):hahaha :eviltong::eviltong::eviltong: To jakiś kwiat, no nie?:cool3:no nie :diabloti: hahaha no pewnie Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a):no nie :diabloti: hahaha no pewnie ja wiem jaki tylko nie wiem jak się nazywa :evil_lol::evil_lol::placz::placz: Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Moniś napisał(a):ja wiem jaki tylko nie wiem jak się nazywa :evil_lol::evil_lol::placz::placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pewnie o astrach myślisz? Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pewnie o astrach myślisz? nie wiem, hahaha :evil_lol::evil_lol: A tak serio to mi chodzi o takie co one rosną hmm... jakby taka pałka :evil_lol: właśnie z tych takich "płatków" z fotki, taka długa pałka no :evil_lol::evil_lol: a potem dopiero jest łodyga itp. ale namotałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: może KROKUS?:evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Moniś napisał(a):nie wiem, hahaha :evil_lol::evil_lol: A tak serio to mi chodzi o takie co one rosną hmm... jakby taka pałka :evil_lol: właśnie z tych takich "płatków" z fotki, taka długa pałka no :evil_lol::evil_lol: a potem dopiero jest łodyga itp. ale namotałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: może KROKUS?:evil_lol::crazyeye: eeee to ja juz nie wiem o jakiego kwiatka Ci chodzi ale.. to na 100% nie jest ten kwiatek :eviltong: Quote
PIKA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Moniś napisał(a): ale namotałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: strasznie :crazyeye: :evil_lol: Quote
olcha Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 A może to jest stokrotka? taka zbita stokrotka nie ta łąkowa? Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 olcha napisał(a):Czy to kwiatek koniczynki? o no no możliwe, ten taki fioletoooowy :lol::lol: Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 :lol: stokrotka ale nie ta łakowa... conajwyżej czasem ogrodowa :lol::lol: :cool1: a tamten "środeczek" kwiatka, ktory wcześniej wstawiłam w całej okazałości wygląda tak: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 ooo ludzieeee.. jakie cudneeeeeee :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts