Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
a jak się objawia to uczulenie?

Axel na szczęście chyba nie jest uczulony bo od ponad roku zakraplamy go ta większą dawką.. w tym roku niestety nie był jeszcze zakroplony i złapał wstreciucha... ale jutro kupimy Frontline i od razu Axia zakroplę ... troszke mu sie to nie podoba - nie lubi mieć mokrego karku :lol: i tak sie przez kilkanaście minut kuli i ucieka sam przed sobą :cool1:

spuchla i wygladala jak shar-pei wyladowalismy w nocy na dyzurze :placz:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziasto4 napisał(a):
to jak ja go poznam??:shake: nie pomyli się z jakimś pieprzykiem?? :oops: :oops:
nie przypuszczam by się pomylił - tego drania łatwo się rozpozna na psiaku - tutaj o bebeszii i kleszczach poczytaj sobie co na yorkach pisałyśmy w zeszłym roku :cool1:

zmykam już spać wiec do poklikanka jutro... na dobranoc wklejam wam cieplutka fotkę - tak właśnie Axio padł i śpi :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
zabezpieczam - ale w tym roku nie rozpoczęliśmy jeszcze sezonu zakraplania :shake:

My juz po drugiej dawce :cool1:
zaczynam wczęsniej od kiedy Saba zlapala kleszcza w lutym jak jeszcze śnieg był :crazyeye:

jaki słodki :loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Gosiu , Aniołeczek:loveu: ma za małe łóżeczko

:lol::lol::lol::lol: bo się nie w tę stronę wyciagnął - był tak padniety ze chyba nawet nie wiedział jak się nazywa :lol::lol::lol:

Wracajac do wczorajszego kleszcza - wydaje mi sie ze dopiero co zdążyl sie wbić Axiowi w ucho bo nawet śladu nie ma - tylko ciupeńka kropeczka jak od ukłucia igłą :cool1: po zeszłorocznym kleszczu Ax miał spore zgrubienie które dopiero popewnym czasie zeszło..... oj czekam teraz aż mąż wróci z pracy bo ma podjechać po Frontline do weta :p

Posted

Gosiek napisał(a):
zmykam już spać wiec do poklikanka jutro... na dobranoc wklejam wam cieplutka fotkę - tak właśnie Axio padł i śpi :lol:

Jaka "laleczka" śliczna:loveu:

Posted

Gosiek napisał(a):
w ostatnich dniach jakoś nie miałam weny na robienie zdjec więc... mam tylko kilka

Szopa mi się podoba :cool3:

A na ostatnim zdjęciu dobrze, że to nie czarny kot :eviltong:

Posted

hahaha mnie sie ta szopa też bardzo spodobala - taka prawdziwa wieś ;)

wklejam jeszcze dzisiejsze foteczki i zmykam dalej na dworek - jest tak fajnie i cieplutko ze aż zal w domu siedzieć :lol:

Posted

olcha napisał(a):
ostatni fotka...jest bardzo ładna :oops: :eviltong:
:lol::lol::lol::lol:

to sa pączki kwiatków agrestu :cool1: - to tak dla wyjaśnienia ewentualnych skojarzeń :evil_lol: