dbsst Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Gosiek napisał(a):a jak się objawia to uczulenie? Axel na szczęście chyba nie jest uczulony bo od ponad roku zakraplamy go ta większą dawką.. w tym roku niestety nie był jeszcze zakroplony i złapał wstreciucha... ale jutro kupimy Frontline i od razu Axia zakroplę ... troszke mu sie to nie podoba - nie lubi mieć mokrego karku :lol: i tak sie przez kilkanaście minut kuli i ucieka sam przed sobą :cool1: spuchla i wygladala jak shar-pei wyladowalismy w nocy na dyzurze :placz: Quote
Gosiek Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 madziasto4 napisał(a):to jak ja go poznam??:shake: nie pomyli się z jakimś pieprzykiem?? :oops: :oops:nie przypuszczam by się pomylił - tego drania łatwo się rozpozna na psiaku - tutaj o bebeszii i kleszczach poczytaj sobie co na yorkach pisałyśmy w zeszłym roku :cool1: zmykam już spać wiec do poklikanka jutro... na dobranoc wklejam wam cieplutka fotkę - tak właśnie Axio padł i śpi :lol: Quote
PIKA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Gosiek napisał(a):zabezpieczam - ale w tym roku nie rozpoczęliśmy jeszcze sezonu zakraplania :shake: My juz po drugiej dawce :cool1: zaczynam wczęsniej od kiedy Saba zlapala kleszcza w lutym jak jeszcze śnieg był :crazyeye: jaki słodki :loveu: Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Gosiu , Aniołeczek:loveu: ma za małe łóżeczko Quote
Gosiek Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Gosiu , Aniołeczek:loveu: ma za małe łóżeczko :lol::lol::lol::lol: bo się nie w tę stronę wyciagnął - był tak padniety ze chyba nawet nie wiedział jak się nazywa :lol::lol::lol: Wracajac do wczorajszego kleszcza - wydaje mi sie ze dopiero co zdążyl sie wbić Axiowi w ucho bo nawet śladu nie ma - tylko ciupeńka kropeczka jak od ukłucia igłą :cool1: po zeszłorocznym kleszczu Ax miał spore zgrubienie które dopiero popewnym czasie zeszło..... oj czekam teraz aż mąż wróci z pracy bo ma podjechać po Frontline do weta :p Quote
an3czka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Gosiek napisał(a):zmykam już spać wiec do poklikanka jutro... na dobranoc wklejam wam cieplutka fotkę - tak właśnie Axio padł i śpi :lol: Jaka "laleczka" śliczna:loveu: Quote
Teklunia Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Gosiek napisał(a): czesc Gosiu :) a czym tak wykonczyliscie biednego psa? za kelnera robil, czy co? ;) Quote
dbsst Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ło matko jaki przecinek :evil_lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiu a Ty gdzie żeś od wczoraj? :crazyeye: :shake: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 no nie moge uwierzyć :roll: wyciągam Axlową galerie AŻ z 4 stronki :crazyeye: Czesc Gosiu, gdzie Ty się podziewasz? :cool1: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 upssssssss... PIKA wyciągneła przede mną :cool3::cool3::cool3: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosia to juz druga poswiateczna zaginiona... :shake: Co sie dzieje? Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Alka napisał(a):Hop , hop Gosieńko, gdzie jestes ???tutaj jestem :p Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 w ostatnich dniach jakoś nie miałam weny na robienie zdjec więc... mam tylko kilka Quote
olcha Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a):w ostatnich dniach jakoś nie miałam weny na robienie zdjec więc... mam tylko kilka Szopa mi się podoba :cool3: A na ostatnim zdjęciu dobrze, że to nie czarny kot :eviltong: Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 hahaha mnie sie ta szopa też bardzo spodobala - taka prawdziwa wieś ;) wklejam jeszcze dzisiejsze foteczki i zmykam dalej na dworek - jest tak fajnie i cieplutko ze aż zal w domu siedzieć :lol: Quote
olcha Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Jakie śliczneeeeee, ja też zaraz lecę na spacerek. A ostatnia fotka :oops: :roll: Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 olcha napisał(a): A ostatnia fotka :oops: :roll:co ostatnia fotka? :evil_lol: Quote
Moniś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Piękne, śliczne i w ogóle CUUUUUUUUUDO! :modla::modla::modla::modla::modla::modla: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a):w ostatnich dniach jakoś nie miałam weny na robienie zdjec więc... mam tylko kilka To podoba mi się szczególnie:p Quote
olcha Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Gosiek napisał(a):co ostatnia fotka? :evil_lol: ostatni fotka...jest bardzo ładna :oops: :eviltong: Quote
Gosiek Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 olcha napisał(a):ostatni fotka...jest bardzo ładna :oops: :eviltong::lol::lol::lol::lol: to sa pączki kwiatków agrestu :cool1: - to tak dla wyjaśnienia ewentualnych skojarzeń :evil_lol: Quote
Recommended Posts