Teklunia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 czesc Gosiu-Kuchareczko :) an3czka napisał(a):U nas też pogoda nieciekawa:shake: Może później będzie lepiej? Deszcz jest super! Wszystko ma bardziej intensywny zapach. Coz tego, że się moknie! Psi...:lol: Aniu - widze ze masz dzis bardzo pozytywne nastawienie do swiata :lol: na szczescie deszcz o ktorym pisala Gosia, to juz rzecz nieaktualna :) teraz swieci sliczne slonce i chodniki zaczynaja schnac :) Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Moniś napisał(a):Witaj Gosiu, życzę udanych robót w kuchni :multi::multi:dzięki :cool3: zabieram sie zaraz za makowca :p byłam jeszcze raz w sklepie :placz: bo się okazało ze nie ma ogórków kwaszonych w piwnicy :shake: nogi mi wchodzą od tego latania nie powiem gdzie :diabloti: Madziu - u mnie teraz świeci słońce :-o mogłam poczekać z zakupami to bym chociaż nie zmokła :evil_lol: a wiatr też dość silny chwilami i mało przyjemny :roll: Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Gosiu-Kuchareczko :) na szczescie deszcz o ktorym pisala Gosia, to juz rzecz nieaktualna :) teraz swieci sliczne slonce i chodniki zaczynaja schnac :)hahaha no właśnie - piękne słonko teraz mamy :diabloti: Leca kucharzyć bo inaczej nie będziesz mogła tak do mnie mówić ;) Quote
Alka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 cześc Gosiu ! :multi: Super macie z tym słoneczkiem ...u nas pada ...:cool1: milego kucharzenia ! Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Alka napisał(a):cześc Gosiu ! :multi: Super macie z tym słoneczkiem ...u nas pada ...:cool1: milego kucharzenia !i wzajemnie Alu :p Właśnie sie pieka babeczki i baby piaskowe.. a makowiec rośnie - tzn ciasto - zaraz będę nakładała masę makową i zwijała w roladki :cool3: Muszę tylko poczekać aż się piaskowe upieką :lol: Deszcz nie pada ale wiatr mamy straszny - wieje niesamowicie :roll: Chmury pedzą w szalonym tempie :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Cześć Gosiu, te wsyztskie zapachy z tej warszawy to az do mnie przyleciały i tylko sie oblizuje :lol: A u nas słoneczko śweici, ale jest jakos tak chłodno :roll: Powtórzę za dziewczynami, miłego kucharzenia :razz: Quote
aga1215 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Gosiek napisał(a):i wzajemnie Alu :p Właśnie sie pieka babeczki i baby piaskowe.. a makowiec rośnie - tzn ciasto - zaraz będę nakładała masę makową i zwijała w roladki :cool3: Muszę tylko poczekać aż się piaskowe upieką :lol: Deszcz nie pada ale wiatr mamy straszny - wieje niesamowicie :roll: Chmury pedzą w szalonym tempie :lol: i do nas przywiało :angryy: zimno, leje - brrrrrr- nie chce takich Świąt:shake: u nas piekarnik wypełniony kartofelkami -mamy "pyry z gzikiem" i śledzika :evil_lol: drożdżówka tysz już rośnie, zaraz się biorę do Twojego miodownika :lol: Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 aga1215 napisał(a):i do nas przywiało :angryy: zimno, leje - brrrrrr- nie chce takich Świąt:shake: u nas piekarnik wypełniony kartofelkami -mamy "pyry z gzikiem" i śledzika :evil_lol: drożdżówka tysz już rośnie, zaraz się biorę do Twojego miodownika :lol:znaczy się mioodownika mazurkiewicza? :lol: a ja nigdy nie jadłam pyr z gzikiem :shake: czego bardzo załuję... kiedyś zrobię najazd do kogoś kto to robi :evil_lol: Od niedzieli ma być pięknie - jutro ponoc też moze pokropić deszcz :roll: Quote
aga1215 Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Gosiek napisał(a):znaczy się mioodownika mazurkiewicza? :lol: a ja nigdy nie jadłam pyr z gzikiem :shake: czego bardzo załuję... kiedyś zrobię najazd do kogoś kto to robi :evil_lol: Od niedzieli ma być pięknie - jutro ponoc też moze pokropić deszcz :roll: Gosiu -czy ten mazurek bezjajeczny jest????? przerwałam robotę :hmmmm: :niewiem: Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 aga1215 napisał(a):Gosiu -czy ten mazurek bezjajeczny jest????? przerwałam robotę :hmmmm: :niewiem: na to wygląda - spisałam słowo w słowo łącznie z "planta" :cool1: Quote
dbsst Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Gosiek napisał(a):no co ty Kasiu - przecież to guma balonowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kwiatuszki ehhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm :loveu: Quote
PIKA Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Witaj Gosiu :) Ty tez zapracowana jak widze :shake: A ja zaczelam myc okna jak świecilo słońce, ale w polowie mycia deszcz mi spadł :diabloti: Ludzie na ulicy się na mie patrzyli jak na debila :evil_lol: w deszczu okna myje :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 PIKA napisał(a):Witaj Gosiu :) Ty tez zapracowana jak widze :shake: A ja zaczelam myc okna jak świecilo słońce, ale w polowie mycia deszcz mi spadł :diabloti: Ludzie na ulicy się na mie patrzyli jak na debila :evil_lol: w deszczu okna myje :evil_lol: hahaha przynajmniej na gorąco wycieralaś deszczowe ślady :eviltong: Ja juz ciasta upiekłam, sałatkę zrobiłam... jutro tylko 1 ciacho jeszcze mam do zrobienia i ... Święta :multi: a ja jestem zadowolona z płynu do okien bo po porannym i popołudniowym deszczu nie mam śladów na szybach :multi::multi::multi: Quote
PIKA Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Gosiek napisał(a): a ja jestem zadowolona z płynu do okien bo po porannym i popołudniowym deszczu nie mam śladów na szybach :multi::multi::multi: Ajaxem mylas? Ja tez, ale on dla mnie się strasznie marze :shake: Wole Mr Musyla :roll: ale mialam Ajaxa :roll: Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 PIKA napisał(a):Ajaxem mylas? Ja tez, ale on dla mnie się strasznie marze :shake: Wole Mr Musyla :roll: ale mialam Ajaxa :roll:nio - Ajaxem... takim anty: kurz, deszcz i tłuszcz :cool3: Mnie sie nie mazał... tzn mazał się w jednym momencie - jak na dworku zrobiło się chłodniej - myłam okna wieczorkiem... w ciągu dnia spisuje sie na medal - i naprawde nie ma sladów a to najważniejsze :multi: Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Wszytkim odwiedzajacym moją galeryjkę chciałam życzyć: Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego najlepszego! Quote
Teklunia Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 poniewaz odwiedzam Twoja galerie, to poczuwam sie do tych zyczen ;) wiec bardzo dziekuje i Tobie rowniez zycze Wspanialych Świat :) Quote
Gosiek Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 zmykam spać.. więc do poklikania jutro.. poróbcie zdjęcia pisanek ;) Kasiu, Ola... dziękuje za odwiedzinki i cieszę się ze odebrałyście życzenia świąteczne :cool1: dobrej nocki dziewczyny Quote
Moniś Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Dzieńdoberek! :multi: Ja również życzę Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Świąt... [SIZE=2]Lecę za chwilkę kroić składniki na sałatke :lol: A o 9 biegne do Kościoła ze święconką:lol::lol::lol: Miłego dzionka!:multi: Quote
sota36 Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 WESOLUTKICH JAJUSZEK, SZCZESCIWYCH OWIECZEK, POGODY ZAWSZE I WSZEDZIE I WSZYSTKEIGO NAJLEPSZEGO NIE TYLKO NA SWIETA!!!! Quote
Magda Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 Gosiek napisał(a):Wszytkim odwiedzajacym moją galeryjkę chciałam życzyć: Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego najlepszego! dziekujemy Gosiu!!:multi: My rowniez zyczymy Tobie WESOLYCH SWIAT WIELKIEJ NOCY Quote
Sylwcia Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Gosiaczku Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kiełbasy swięconyj, dużo krzonu do nij, baby polukrzonyj, kukiełki pieconyj, Zmartwychwstanio w dusy i wiesny po usy Życzy Sylwcia z mężem i Almą :-) :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts