Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

an3czka napisał(a):
Gosia przepiękne. Zdradź mi na PW jak takie kropelki upolowaĆ:eviltong:
Aniu - wystarczy robić zdjęcia kropelek na punktowym/centralnym pomiarze światła :cool1: no i mnóstwo cierpliwości + kilka/kilkanaście identycznych ujęć... aż kropelka albo to co w niej widać będą ostre :p

Dzięki Ala - mnie sie też ten widoczek w kropelce podobał ;)

Posted

cześć dziewczęta :p witam ciepło i słonecznie :p

widzę że kropelki mają jednak największe wzięcie :lol::lol:

Kasiu a wiesz co to jest to zielone z wodą co Ci sie spodobało?

to są listki agrestu :cool1: fajne prawda?

olcha - no wiesz? ... że sie w kropelce mnie dopatrzyłaś zasługuje na wielkie gratulacje za spostrzegawczość :multi:

Posted

Gosiek napisał(a):
widzę że kropelki mają jednak największe wzięcie :lol::lol:
A wiesz dlaczego ? :p
Bo to jest wspomnienie po sopelkach :evil_lol:

Gosiek :cool3: Za latwo Ci przychodza te fotki :shake: :lol:

Pstryk, troche do smieci i ma juz caly topik zasypany zdjeciami, ze az dech zapiera.

A ta to juz wogole :loveu: Wiecej takich prosze. :lol:

Axel nie daj sie kfiatkom i kropelkom. Kfiatki wprawdzie na pierwszym planie, ale ostrosc na siebie. Tak trzymaj :thumbs:
Jaka masz urocza kokardeczke :cool2:

Posted

hahaha oj Ewunia :diabloti:

a wiesz że chciałam własnie takiego psikusa zrobić? :diabloti::diabloti::diabloti:
My to jednak jakieś podobne jesteśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha oj Ewunia :diabloti:

a wiesz że chciałam własnie takiego psikusa zrobić? :diabloti::diabloti::diabloti:
Gosiu , ciekawe, ze to juz nie pierwszy raz tak sie zdarza :lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Gdy kiedys zrobisz takiego psikusa, sprawdzimy czy dziewczyny na fizyce sie znaja ? :evil_lol:
Gosiek napisał(a):
My to jednak jakieś podobne jesteśmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Moja siostra w przeciwienstwie do mnie brunetka jest. Siostra mi badz

Milego dzionka zycze :multi:
[SIZE="1"]Juz zmykam do wieczorka.

Posted

Evelina napisał(a):
A wiesz dlaczego ? :p
Bo to jest wspomnienie po sopelkach :evil_lol:

Gosiek :cool3: Za latwo Ci przychodza te fotki :shake: :lol:

Pstryk, troche do smieci i ma juz caly topik zasypany zdjeciami, ze az dech zapiera.

A ta to juz wogole :loveu: Wiecej takich prosze. :lol:

Axel nie daj sie kfiatkom i kropelkom. Kfiatki wprawdzie na pierwszym planie, ale ostrosc na siebie. Tak trzymaj :thumbs:
Jaka masz urocza kokardeczke :cool2:
moze i wspomnienie o sopelkach :evil_lol: ja osobiście wolę kropelki bo w nich przynajmniej coś widać :razz:
Dzis niestety kropelek nie ma :shake: bo w nocy nie padało:cool1:

Dziękuję za miłe słowa o kokardeczce... robie je Axiowi sama :p

Evelina napisał(a):
Moja siostra w przeciwienstwie do mnie brunetka jest. Siostra mi badz

Milego dzionka zycze :multi:
Juz zmykam do wieczorka.

z miłą chęcią... bo nie mam ani jednej siotry ze swej strony.. na szczęście mój mąż ich trochę ma :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
Dziękuję za miłe słowa o kokardeczce... robie je Axiowi sama :p
To zaczyna byc podejrzane :cool3:
Ja tez bym sama robila, gdybym miala taka potrzebe. :lol:
[SIZE="1"]Teraz juz naprawde lece :oops:

Posted

Evelina napisał(a):
To zaczyna byc podejrzane :cool3:
Ja tez bym sama robila, gdybym miala taka potrzebe. :lol:
Teraz juz naprawde lece :oops:
:cool1: czemu podejrzane? Tak jest fajniej - mogę zrobić dokładne w tych kolorkach co chce ;)

miłego dnia Ewuniu i do wieczorka :p

Posted

czesc Gosienko!
nie bede dzis chwalic Twoich zdjec, bo juz mi komplementow brakuje... moze tylko powiem: ACH...:loveu:

Gosiek napisał(a):

Dzis niestety kropelek nie ma :shake: bo w nocy nie padało:cool1:
Gosiu, nie mow takich herezji! Rozumiem ze masz artystyczna dusze, no ale zeby deszcz przywolywac? Czy sztuka naprawde wymaga az takich poswiecen?
;)

Posted

Alka napisał(a):
cześć Gosiu ! :multi:

Wreszcie kilka fotek Axia.:loveu::loveu::loveu: Ale mu włoski podrosły na pyszczorku , sliczne :loveu:
oj tak - Axlowi włosy rosną w kosmicznym tempie.... grzbiecik obciapałam ale włoski na łepetynie mu na razie zostawię... śmiesznie tak wygląda :lol::lol::lol:

Teklunia napisał(a):
czesc Gosienko!
nie bede dzis chwalic Twoich zdjec, bo juz mi komplementow brakuje... moze tylko powiem: ACH...:loveu:
Gosiu, nie mow takich herezji! Rozumiem ze masz artystyczna dusze, no ale zeby deszcz przywolywac? Czy sztuka naprawde wymaga az takich poswiecen?
;)
Kasiu... wiesz... ale jakaś rosa po nocy by sie przydała :evil_lol: bo tak to nie mogę kropelek w naturze focić :shake:

Chciałam wszystkim powiedzieć ze bardzo ale to bardzo dziekuję za wszystkie miłe słowa dotyczące moich zdjęć

Nie ma to jak słowa pochwały dla maniaka fotografowania :oops:

Uff właśnie wróciłam ze sklepu... nareszcie są naprawdę śliczne cukinie i mozna zacząć juz wariacje kulinarne z ich udziałem :multi: już w zeszłym tygodniu smażyłam cukinię z papryką i mieskiem :eating:

Ewa - zaczynam z Ciebie papugować linie dla oddzielenia wątków ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad:Gosiu ty masz zaklinać deszcz ale żeby nie padał a nie utyskiwać że nie pada ....oj coś cię chyba Kacza choroba dopadła :razz:;)
oj dziewczyny... ale przeciez ja pisałam ze nie padał w nocy... w nocy niech sobie popada - przecież roślinki muszą coś pić ;)
a w dzień ma być piękne słoneczko :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
oj dziewczyny... ale przeciez ja pisałam ze nie padał w nocy... w nocy niech sobie popada - przecież roślinki muszą coś pić ;)
a w dzień ma być piękne słoneczko :lol:
a ty myślisz że deszczyk to należy do tych rozgarniętych i będzie wiedział kiedy ma padać :razz:bo ten u nas to jakiś nie za mądry i pada kiedy ma ochotę :placz: