Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moniś napisał(a):
a żyje, żyje;) z dnia na dzień ;)
Mama mnie goni do sprzątania :lol:
A moje wczorajsze lśniące okna już nie są lśniące, bo zalało je wstrętne deszycho :angryy::angryy::angryy:
:evil_lol::evil_lol: trzeba kupować płyny do mycia okien z reklamy:evil_lol::evil_lol: wtedy ponoć deszcz śladów nie zostawia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja miałam dziś myć okna ale kiepsko sie czuję i nie dam rady... muszę odczekać ze dwa dni i dopiero sie za to wziąć :roll:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: trzeba kupować płyny do mycia okien z reklamy:evil_lol::evil_lol: wtedy ponoć deszcz śladów nie zostawia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To chyba polece kupie i wymyje jeszcze raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Odpocznij Gosiu.., okna nie uciekną :buzi:;)

Posted

Moniś napisał(a):
To chyba polece kupie i wymyje jeszcze raz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Odpocznij Gosiu.., okna nie uciekną :buzi:;)
hahaha kup koniecznie :eviltong:
Teraz szybciej pójdzie bo okna masz czyste i tylko smugi deszczu musisz zlikwidować :evil_lol:

No cóż.. dziś nie nadaję się do niczego więc okna po prostu MUSZĄ poczekać :diabloti:

Posted

cześć Gosiu !:multi:

Nie zamartwiaj sie oknami, poczekają ...do Świąt zdążysz ;)

ja w takiej sytuacji mam jeszcze Manuelę, która parę dni temu pięknie okienka pomyła.:razz:

Mnie czeka mycie paneli na balkonie, ale pogoda jest niesprzyjająca i muszę odłożyć robotę.:evil_lol:

miłego dnia !

Posted

Gosiek napisał(a):

Ja miałam dziś myć okna ale kiepsko sie czuję i nie dam rady... muszę odczekać ze dwa dni i dopiero sie za to wziąć :roll:

Noooo, to po muciu okien dopiero poczujesz się świetnie :evil_lol: Mnie wszystko boli :placz:I nie mam pomysłów na świąteczne śniadanie, które jest u nas, a nie chce mi się za dużo w kuchni urzędować :cool3:
Witaj Gosiu :multi: A zdjęcia...o rany! :loveu:

Posted

Gosienko alez wiosny u Ciebie kwiatowej.Sliczne te wszystkie Twoje prace.Ilekroc zajrze do Ciebie i Axia to jest tyle do nadrabiania :-)Ciesze sie ze mozna zawsze do Ciebie wpasc i popodziwiwc te wszystkie cuda natury tak pieknie przez Ciebie uchwycone,mmmm....

Posted

u mnie nie pada na szczęście... ale jest sporo kropelek na roślinkach wiec mam co focić ;)
Dzięki Alu za troskę... juz lepiej ;)

Axelek sprzed kilku dni :cool1:

Posted

edi,feti,gusia napisał(a):
Gosienko alez wiosny u Ciebie kwiatowej.Sliczne te wszystkie Twoje prace.Ilekroc zajrze do Ciebie i Axia to jest tyle do nadrabiania :-)Ciesze sie ze mozna zawsze do Ciebie wpasc i popodziwiwc te wszystkie cuda natury tak pieknie przez Ciebie uchwycone,mmmm....
Edytko - bardzo Ci dziekuję za tak miłe słowa :oops:
I cieszę sie ze do nas zaglądasz :cool1::multi:

Posted

Gosiek napisał(a):
u mnie nie pada na szczęście... ale jest sporo kropelek na roślinkach wiec mam co focić ;)

Och!!!! Jakie to ładne!

Posted

Gosiek napisał(a):

czesc Gosiaczku :)
Ania ma racje - to zdjecie jest przesliczne :) Swiatlo tak fajnie igra sobie z wloskami Axelka :loveu:

Posted

Gosiek napisał(a):

ehhh sie cieplej robi jak takie słoneczne zdjątka sie wrzuca :loveu:

Posted

Witaj Gosiu :multi:

Zmartwilas mnie tym zlym samopoczuciem, :shake: nie dawno dreszcze mialas, :shake:
Zeby Cie zagrypiony kaczor nie zlapał :shake:

Moj sliczny :loveu:

to jest kropelka na liściu tulipana

to nie żadna kropelka, tylko UFO :shake: I pewnie porwalo Axelka bo go cos malo widac ostatnio :shake:

Posted

PIKA napisał(a):
Witaj Gosiu :multi:

Zmartwilas mnie tym zlym samopoczuciem, :shake: nie dawno dreszcze mialas, :shake:
Zeby Cie zagrypiony kaczor nie zlapał :shake:

Moj sliczny :loveu:

to nie żadna kropelka, tylko UFO :shake: I pewnie porwalo Axelka bo go cos malo widac ostatnio :shake:
hahahaha a ja uparcie mowię że to kropelka :eviltong:

jeszcze 1, góra dwa dni i będę sie świetnie czuła ;) :evil_lol: