Gosiek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Evelina napisał(a):Zdziwia jak zdziwia. Beda plakac, ze rano tak dlugo nie wstajesz a kwiatki i ptaszki czekaja :evil_lol:nie, nie - wstanę normalnie...no może przed 8 ;):lol: Mąż poszedł do pracy a ja sama jakoś tak nie umiem spać :oops: i zawsze siedzę dłuuuuuugo aż mi sie spać zachce :evil_lol: Ale chyba już bedę powoli zmykać.. poczytam książeczkę jeszcze :cool1: Quote
Evelina Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a): Ale chyba już bedę powoli zmykać.. poczytam książeczkę jeszcze :cool1:Ja mam czesto samotne wieczory w piatki kiedy moi panowie sie pingluja do 1.00 nad ranem :cool3: Tez zmykam, ciekawe jak mnie mezus przywita, bo czytac to mi nie pozwoli. :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Evelina napisał(a):Ja mam czesto samotne wieczory w piatki kiedy moi panowie sie pingluja do 1.00 nad ranem :cool3: Tez zmykam, ciekawe jak mnie mezus przywita, bo czytac to mi nie pozwoli ? :evil_lol: hahaha no widzisz.. a ja sobie spokojnie poczytam bo nikomu nie będę przeszkadzać ;) Quote
Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cześć Gosiu ! Oczy przecierałam ze zdumienia jak zobaczyłam o której godzinie posty wysyłasz :crazyeye:, toż to do Ciebie niepodobne :evil_lol: zdarza mi się nieraz posiedzieć dłużej , ale wtedy pozostaje mi tylko czytanie Was , bo pisać w ciemności nie da rady ( komp u syna w pokoju ):cool3: a tak wogóle to gdzie jestes o tak póżnej porze , grubo po godz. 8 :evil_lol: , czyżbyś była zaspana ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alka napisał(a): a tak wogóle to gdzie jestes o tak póżnej porze , grubo po godz. 8 :evil_lol: , czyżbyś była zaspana ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No właśnie :evil_lol: Wszyscy czekają i Axio i (sztuczne:evil_lol:) ptaszki i kwiatki i my na nowe fotki:lol::lol::lol: Quote
PIKA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 O widze, ze Gosia jednak zaspala :evil_lol: Witaj :buzi: Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 hahaha :lol: no i widac jak sie konczy takie pozne chodzenie spac... Gosia jeszcze nie wstala :lol: czesc Spioszku :) Quote
Gosiek Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 cześć nie śpię już od dawna :eviltong: wstałam wpół do ósmej :eviltong: Tyle że mój mąż spał w sypialni. A w sypialni właśnie mam swój kompik :evil_lol: więc nie mogłam go włączyć :cool1: ale teraz juz jestem, zaraz zgram poranne zdjecia i coś wrzucę :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Cześć Gosiu, cudne zdjęcia:loveu: :loveu: - zreszta jak zawsze ;) Quote
olcha Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Gosiu chyba wczoraj był taki dzień. Ja też do łóżka dojść nie mogłam. W końcu się przed 1 położyłam, a wstać musiałam przed 6 :placz: Śliczny ślimaczek :cool3: Teraz to już na pewno jest wiosna! Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Gosiek napisał(a): Gosiu, ale cuda nam znowu wstawilas :p soczysta zielen, kropelki - miodzio :) nie mowiac juz o slimczoku :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Witaj :multi::multi::multi: U nas już też slimaczki chodzą całymi stadami ;) Quote
Gosiek Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Witaj :multi::multi::multi: U nas już też slimaczki chodzą całymi stadami ;) :lol: u mnie też... dziś na spacerze nawet wielgachnego winniczka widziałam :evil_lol: Quote
dbsst Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh wzdechłam sobie prawie z zazdrością :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Sliczne fotki takie wiosenne, ale tylko fotki bo na dworzu :shake: szkoda gadac :shake: zmarzlam dzisiaj jak diabli :diabloti: Quote
Alicja Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 PIKA napisał(a):Sliczne fotki takie wiosenne, ale tylko fotki bo na dworzu :shake: szkoda gadac :shake: zmarzlam dzisiaj jak diabli :diabloti:a u mnie dziś cieplutko było tylko teraz pada deszcz:shake: Quote
Moniś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):a u mnie dziś cieplutko było tylko teraz pada deszcz:shake: a u mnie leje od rana:mad::mad: Quote
aga1215 Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Gosiek napisał(a): brakuje mi słów i zazdroszczę -moje kropelki nigdy takie nie będą :oops: Quote
Gosiek Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 aga1215 napisał(a):brakuje mi słów i zazdroszczę -moje kropelki nigdy takie nie będą :oops: będą - ćwicz :cool1: Mi nie każda kropelka wychodzi.. a teraz jak masz statywik to sprawa że tak powiem uproszczona... ja statywik muszę sobie koniecznie kupić bo "jade" na pożyczonym jak na razie :evil_lol: a tak ogólnie to cześć wszystkim :p Quote
Gosiek Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Gosiu, cześć :multi::multi: :lol::lol: :lol:cześć Monisiu -- jak tam żyjesz, co porabiasz? :cool1: Quote
Moniś Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 Gosiek napisał(a)::lol:cześć Monisiu -- jak tam żyjesz, co porabiasz? :cool1: a żyje, żyje;) z dnia na dzień ;) Mama mnie goni do sprzątania :lol: A moje wczorajsze lśniące okna już nie są lśniące, bo zalało je wstrętne deszycho :angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts