Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Evelina napisał(a):
Zdziwia jak zdziwia.
Beda plakac, ze rano tak dlugo nie wstajesz a kwiatki i ptaszki czekaja :evil_lol:
nie, nie - wstanę normalnie...no może przed 8 ;):lol:

Mąż poszedł do pracy a ja sama jakoś tak nie umiem spać :oops: i zawsze siedzę dłuuuuuugo aż mi sie spać zachce :evil_lol:

Ale chyba już bedę powoli zmykać.. poczytam książeczkę jeszcze :cool1:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):

Ale chyba już bedę powoli zmykać.. poczytam książeczkę jeszcze :cool1:
Ja mam czesto samotne wieczory w piatki kiedy moi panowie sie pingluja do 1.00 nad ranem :cool3:
Tez zmykam, ciekawe jak mnie mezus przywita, bo czytac to mi nie pozwoli. :evil_lol:

Posted

Evelina napisał(a):
Ja mam czesto samotne wieczory w piatki kiedy moi panowie sie pingluja do 1.00 nad ranem :cool3:
Tez zmykam, ciekawe jak mnie mezus przywita, bo czytac to mi nie pozwoli ? :evil_lol:
hahaha no widzisz.. a ja sobie spokojnie poczytam bo nikomu nie będę przeszkadzać ;)

Posted

Cześć Gosiu !

Oczy przecierałam ze zdumienia jak zobaczyłam o której godzinie posty wysyłasz :crazyeye:, toż to do Ciebie niepodobne :evil_lol:

zdarza mi się nieraz posiedzieć dłużej , ale wtedy pozostaje mi tylko czytanie Was , bo pisać w ciemności nie da rady ( komp u syna w pokoju ):cool3:

a tak wogóle to gdzie jestes o tak póżnej porze , grubo po godz. 8 :evil_lol: , czyżbyś była zaspana ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):

a tak wogóle to gdzie jestes o tak póżnej porze , grubo po godz. 8 :evil_lol: , czyżbyś była zaspana ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No właśnie :evil_lol: Wszyscy czekają i Axio i (sztuczne:evil_lol:) ptaszki i kwiatki i my na nowe fotki:lol::lol::lol:

Posted

cześć
nie śpię już od dawna :eviltong: wstałam wpół do ósmej :eviltong:
Tyle że mój mąż spał w sypialni. A w sypialni właśnie mam swój kompik :evil_lol: więc nie mogłam go włączyć :cool1:

ale teraz juz jestem, zaraz zgram poranne zdjecia i coś wrzucę :cool3:

Posted

Gosiu chyba wczoraj był taki dzień. Ja też do łóżka dojść nie mogłam. W końcu się przed 1 położyłam, a wstać musiałam przed 6 :placz:

Śliczny ślimaczek :cool3: Teraz to już na pewno jest wiosna!

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Witaj :multi::multi::multi:
U nas już też slimaczki chodzą całymi stadami ;)
:lol: u mnie też... dziś na spacerze nawet wielgachnego winniczka widziałam :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Sliczne fotki takie wiosenne, ale tylko fotki bo na dworzu :shake:
szkoda gadac :shake: zmarzlam dzisiaj jak diabli :diabloti:
a u mnie dziś cieplutko było tylko teraz pada deszcz:shake:

Posted

aga1215 napisał(a):
brakuje mi słów
i zazdroszczę -moje kropelki nigdy takie nie będą :oops:
będą - ćwicz :cool1:
Mi nie każda kropelka wychodzi.. a teraz jak masz statywik to sprawa że tak powiem uproszczona... ja statywik muszę sobie koniecznie kupić bo "jade" na pożyczonym jak na razie :evil_lol:

a tak ogólnie to cześć wszystkim :p

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol:cześć Monisiu -- jak tam żyjesz, co porabiasz? :cool1:

a żyje, żyje;) z dnia na dzień ;)
Mama mnie goni do sprzątania :lol:
A moje wczorajsze lśniące okna już nie są lśniące, bo zalało je wstrętne deszycho :angryy::angryy::angryy: