Teklunia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Gosiu, ale u Ciebie sliczna wiosna panuje :) Tylko jedno maci moj dobry nastroj - ze sie nie poznalysmy, a ja tak bym chciala :placz: Gosiek napisał(a):hahaha no faktycznie..... Pice już dziś opowiadałam ale teraz opowiem i Wam.. coś ostatnio sie ze mnie chyba czarownica robi (wg moich domowników)... wczoraj oglądałam film.. "powrót mumii" i pod sam koniec w pewnym mocnym momencie powiedziałam i teraz będzie "trach" i strzeliłam kciukami i ..... dokładnie w tym momencie zgasło światło... wyłączyli prąd :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaśmiewałam sie sama z siebie :roll::lol: Gosiu, to zaczaruj tak, zeby mi TZta nie zabrali w kamasze...:modla: mozesz? :saint1: Quote
PIKA Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Kupiłam dziś Axeleczkowi nowe spanko... przeciez trzeba było coś kupić bedąc na wystawie, no nie? :diabloti: eetam takie spanko :shake: Takie mu trza bylo kupic :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Dzieńdoberek wszystkim :p Pika - hahaha też zwróciłam wczoraj uwagę na te wyrka... hahaha pełna extrawagancja :evil_lol: Swoją drogą ciekawa jestem czy Ax by na takim czymś spał :roll: Pewnie tak bo zauważyłam że wszystko dobre co ne jest podłogą :lol: Po całym mieszkaniu są porozkładane poduszki, koce itp... zeby piesio miał się na czym położyć :evil_lol: Kasiu - no nie wiem.. może mi sie uda zaczarować.. ale może wystarczy jak Ty bedziesz bardzo ale to bardzo chciała żeby twojego TZa ne wzięli w kamaszki :cool1: miłego dnia dziewczęta :cool3: Quote
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Witajcie :multi: Gosiu mam kwiatuszki :multi::multi::multi:zaraz wrzucę u Ozzulka Quote
Moniś Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Dzieńdoberek :multi::multi: No i jak? :lol: Będą fotki Axia w misiowym łozeczku? :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Czesc Gosienko i Axelku :) Taki sliczny dzien mamy, ze pewnie siedzicie w ogrodku...? :) Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 cześć, cześć :cool1: Zdjęć dziś nie ma :shake: Bardzo mi przykro.. może później coś ufocę.. może Axelka w misiowym łóżeczku.... kto wie ;) Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 no i sie rozpadało.. byliśmy na mokrym spacerku.. jak to dobrze ze w zeszłym roku kupiłam Axelkowi kapotkę przeciwdeszczową :lol: dzięki temu mokr były tylko łapki i pysio :cool3: Teraz sobie słodko śpi w misiowym wyrku :cool1: Przypomniałam sobie ze zrobiłam dziś dosłownie kilka zdjeć... mam 4 fotki "królika" :evil_lol: a tak ładnie chodzę przy nodze :cool1: ale tylko w ogródku :diabloti: Quote
Alka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a): a tak ładnie chodzę przy nodze :cool1: Gosiu, u nas tylko pokropiło ...;) proszę jak Axio stara sie dorównac kroku , super ! maszeruje , aż milo ...:loveu: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Witaj Gosiu :multi: A ten drugi "krolik" to kto? :razz: Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):Witaj Gosiu :multi: A ten drugi "krolik" to kto? :razz:to pies mojej teściowej - 12-toletni kundelek Bombel :razz: Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a): a tak ładnie chodzę przy nodze :cool1: o kurcze, Gosiu! ale sobie Axelka wyszkolilas :crazyeye: Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Teklunia napisał(a):o kurcze, Gosiu! ale sobie Axelka wyszkolilas :crazyeye: E tam.. Axel łazi przy nodze jeśli sie cały czas chodzi.. trzeba przyznać że sie pilnuje ale.. na ulicy nie ma mowy żeby szedł w ten sposób.. tyyyle ciekawych zapaszków itp. A może pies sie jakis trafi - wtedy Axel by na 100% stracił słuch i leciał do psa.. taki urwis - no i wiele moich błędów :oops: A na tej focie to akurat tuptał przy moim mężu tak grzecznie :lol: Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 hahaha Axel przyłazi co chwila i patrzy czemu ta niedobra pańcia spać jeszcze nie idzie.. biedulek.. śpi w misiowym łóżeczku a pewnie by sie przytulił pod ciepłą kołderką :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 hahaha Axel przyłazi co chwila i patrzy czemu ta niedobra pańcia spać jeszcze nie idzie.. No wlasnie Gosiu, a co Ty tu jeszcze robisz o tej porze? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):No wlasnie Gosiu, a co Ty tu jeszcze robisz o tej porze? :crazyeye: :evil_lol: a siedzę dziś sobie dłuzej na kompiku ;) Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a):a siedzę dziś sobie dłuzej na kompiku ;) No, no ale ekstrawagancja ;) Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):No, no ale ekstrawagancja ;)hahaha prawda? Ja.. nie śpię o tej porze - toż to wybryk natury dosłownie :evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha prawda? Ja.. nie śpię o tej porze - toż to wybryk natury dosłownie :evil_lol::evil_lol: straszny wybryk :evil_lol: rozbrykalas sie :evil_lol: ja spada spac bo rano znowu pobudka :placz: Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):straszny wybryk :evil_lol: rozbrykalas sie :evil_lol: ja spada spac bo rano znowu pobudka :placz:ja jeszcze troszke posiedzę.. popilnuję dogo ;) Quote
Evelina Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a):No wlasnie Gosiu, a co Ty tu jeszcze robisz o tej porze? :crazyeye: :evil_lol:O to samo wlasnie w grajdolku zapytalam :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Evelina napisał(a):O to samo wlasnie w grajdolku zapytalam :megagrin: :megagrin: :megagrin: a ja tan odpowiedziałam..... ale sie dziewczyny zdziwią jak zobaczą o której godzinie jeszcze sobie tu urzędowałam :lol::lol::lol: Quote
Evelina Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a):a ja tan odpowiedziałam..... ale sie dziewczyny zdziwią jak zobaczą o której godzinie jeszcze sobie tu urzędowałam :lol::lol::lol:Zdziwia jak zdziwia. Beda plakac, ze rano tak dlugo nie wstajesz a kwiatki i ptaszki czekaja :evil_lol: Quote
Recommended Posts