Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiu, ale u Ciebie sliczna wiosna panuje :)
Tylko jedno maci moj dobry nastroj - ze sie nie poznalysmy, a ja tak bym chciala :placz:

Gosiek napisał(a):
hahaha no faktycznie..... Pice już dziś opowiadałam ale teraz opowiem i Wam.. coś ostatnio sie ze mnie chyba czarownica robi (wg moich domowników)... wczoraj oglądałam film.. "powrót mumii" i pod sam koniec w pewnym mocnym momencie powiedziałam i teraz będzie "trach" i strzeliłam kciukami i ..... dokładnie w tym momencie zgasło światło... wyłączyli prąd :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zaśmiewałam sie sama z siebie :roll::lol:
Gosiu, to zaczaruj tak, zeby mi TZta nie zabrali w kamasze...:modla: mozesz? :saint1:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kupiłam dziś Axeleczkowi nowe spanko... przeciez trzeba było coś kupić bedąc na wystawie, no nie? :diabloti:

eetam takie spanko :shake:

Takie mu trza bylo kupic :evil_lol:

Posted

Dzieńdoberek wszystkim :p

Pika - hahaha też zwróciłam wczoraj uwagę na te wyrka... hahaha pełna extrawagancja :evil_lol:
Swoją drogą ciekawa jestem czy Ax by na takim czymś spał :roll:
Pewnie tak bo zauważyłam że wszystko dobre co ne jest podłogą :lol:
Po całym mieszkaniu są porozkładane poduszki, koce itp... zeby piesio miał się na czym położyć :evil_lol:

Kasiu
- no nie wiem.. może mi sie uda zaczarować.. ale może wystarczy jak Ty bedziesz bardzo ale to bardzo chciała żeby twojego TZa ne wzięli w kamaszki :cool1:

miłego dnia dziewczęta :cool3:

Posted

cześć, cześć :cool1:

Zdjęć dziś nie ma :shake:
Bardzo mi przykro.. może później coś ufocę.. może Axelka w misiowym łóżeczku.... kto wie ;)

Posted

no i sie rozpadało.. byliśmy na mokrym spacerku.. jak to dobrze ze w zeszłym roku kupiłam Axelkowi kapotkę przeciwdeszczową :lol: dzięki temu mokr były tylko łapki i pysio :cool3:
Teraz sobie słodko śpi w misiowym wyrku :cool1:

Przypomniałam sobie ze zrobiłam dziś dosłownie kilka zdjeć... mam 4 fotki "królika" :evil_lol:

a tak ładnie chodzę przy nodze :cool1:

ale tylko w ogródku :diabloti:

Posted

Gosiek napisał(a):

a tak ładnie chodzę przy nodze :cool1:

Gosiu, u nas tylko pokropiło ...;)

proszę jak Axio stara sie dorównac kroku , super ! maszeruje , aż milo ...:loveu:

Posted

Teklunia napisał(a):
o kurcze, Gosiu! ale sobie Axelka wyszkolilas :crazyeye:
E tam.. Axel łazi przy nodze jeśli sie cały czas chodzi.. trzeba przyznać że sie pilnuje ale.. na ulicy nie ma mowy żeby szedł w ten sposób.. tyyyle ciekawych zapaszków itp. A może pies sie jakis trafi - wtedy Axel by na 100% stracił słuch i leciał do psa.. taki urwis - no i wiele moich błędów :oops:

A na tej focie to akurat tuptał przy moim mężu tak grzecznie :lol:

Posted

hahaha Axel przyłazi co chwila i patrzy czemu ta niedobra pańcia spać jeszcze nie idzie.. biedulek.. śpi w misiowym łóżeczku a pewnie by sie przytulił pod ciepłą kołderką :evil_lol:

Posted

hahaha Axel przyłazi co chwila i patrzy czemu ta niedobra pańcia spać jeszcze nie idzie..

No wlasnie Gosiu, a co Ty tu jeszcze robisz o tej porze? :crazyeye: :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha prawda? Ja.. nie śpię o tej porze - toż to wybryk natury dosłownie :evil_lol::evil_lol:

straszny wybryk :evil_lol: rozbrykalas sie :evil_lol:

ja spada spac bo rano znowu pobudka :placz:

Posted

PIKA napisał(a):
straszny wybryk :evil_lol: rozbrykalas sie :evil_lol:

ja spada spac bo rano znowu pobudka :placz:
ja jeszcze troszke posiedzę.. popilnuję dogo ;)

Posted

PIKA napisał(a):
No wlasnie Gosiu, a co Ty tu jeszcze robisz o tej porze? :crazyeye: :evil_lol:
O to samo wlasnie w grajdolku zapytalam :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

Evelina napisał(a):
O to samo wlasnie w grajdolku zapytalam :megagrin: :megagrin: :megagrin:
a ja tan odpowiedziałam..... ale sie dziewczyny zdziwią jak zobaczą o której godzinie jeszcze sobie tu urzędowałam :lol::lol::lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
a ja tan odpowiedziałam..... ale sie dziewczyny zdziwią jak zobaczą o której godzinie jeszcze sobie tu urzędowałam :lol::lol::lol:
Zdziwia jak zdziwia.
Beda plakac, ze rano tak dlugo nie wstajesz a kwiatki i ptaszki czekaja :evil_lol: