Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
ale Axio ma swietne wyrko :multi:

Moniś napisał(a):
Axio teraz jak lord w tym wyrku :lol::lol::lol::lol::lol:
Łiiiii jak sie cieszę ze nie tylko mi się wyrko spodobało :multi::multi::multi: Szukaliśmy takiego dość długo.. chodziło o wysokie boki - zeby Axelek mógł sie wtulać - jak to yoreczki lubią najbardziej :p
Wyrko mu przypadło do gutu - natychmiast sie w nim wytarzał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']A ja wołam o więcej fotek "łóżkowych" Axia :lol: Super w nim wygląda :lol::lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: foteczki łóżkowe bedą... w niedalekiej przyszłości :cool1:

a kwiatki u sasiadów tak właśnie pieknie rosną... mnóstwo ludzi przystaje i looka sobie na nie.... też zazdroszczą pewnie tak jak ja :oops:

Posted

[quote name='Gosiek']wstawiam wczorajsze zdjecia.. czyli dalsza część kwiatków - tegorocznych kwiatków... ufoconych w słonecznym ogrodzie u sasiadów :diabloti:

CUDO!!! CUDO!!!

Posted

Aniu - dzięki :buzi:
dołączasz do mnie w zazdroszczeniu kwiatków?

wstawiam ostatnie już 4 fotki kwiatuszków

i jeszcze jedno zdjątko sąsiadów-urwisów

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaleee wygodneeee musi być :loveu:
:lol: nie wiem.. nie sprawdzałam :evil_lol:

Ale Axlowi się bardzo podoba wiec pewnie to jest to co lubi... może sie wtulić, moze schować nosek.. no i szarpać kokardkę przyszytą na samym środeczku :lol:

Posted

Marysia napisał(a):
Gosiu - szalejesz z kwiatuszkami :):):)

są ranniki wiosnne!! Pokazywałam ich zdjęcia u siebie :p i coś marudziłaś, że Ty nie masz kwiatków w okolicy...?

Pozdrawiłam
Marysia i Una
Marysiu - bo ja nie wiedziałam ze u sąsiadów rosna :oops:
raczej nie chodzę u niech po ogródku.. jesli udę to do sąsiadki na kawkę... wiec śmigam szybko po chodnniczku i tyle :oops: a w piątek byłam z Axelkiem właśnie w celu obfocenia kwiatków... zapowiedziałam sie już z kolejną wizytą na przyszły tydzień :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Boluś chyba by takie chciał - muszę go spytać :lol:

ale ekstra sąsiedzi :multi: :multi: :multi:
Bolutek na pewno by chciał - takie fajne łóżeczko w któremożna się tak fajnie wtulić ;) ... pan który sprzedawał te spanka był z Łodzi - jeździ po różnych wystawach - może trafisz. Porządnie wykonane i naprawdę niedrogie.. ale co najważniejsze.... śliczne i psiakowi sie podoba :multi:

jedna z sąsiadek pracuje na giełdzie kwiatowej wiec co roku jakieś fajne kwiatki/nasionka/cebulki w ogródku dosadza.... i z roku na rok coraz ładniej zakwitają :p

Posted

AlKil napisał(a):
Dziekuję, już tam pędzę !!!! A kwiatuszki boskie!!!!
dzięki Ewcia... a niufki... wiesz co? Tak sobie dzis koło nich długo łaziłam - strasznie mi sie te misiaczki podobają... i próbowałam sobie wyobrazić Axelka przy nich :evil_lol:
Oj musisz mieć niezły ubaw.. spokojny i łagodny niufek i superszybki i wścibski, wszędobylski, zwariowany yorasek :lol::lol::lol::lol:

Posted

No wygląda to mniej więcej tak; zanim Albercik ruszy łapą to Killerek obiegnie go dookoła ze 3 razy... :evil_lol: Ale powiem Ci w tajemnicy, że jak chce to potrafi działać jak błyskawica. Można się baaardzo zdziwić....:crazyeye:
Bardzo wysoko skacze, a gdyby ktoś chciał nam zrobić krzywdę, to nie zdąży pomyśleć i albo będzie miał Alberta na plecach, albo sam na nich leżał....:cool3: Ale zareaguje w ten sposób, tylko gdy będzie musiał!
A tak to ma wszystkich w nosie, no chyba, że chcą go wyniuniać i nie boją się jego ślinki..:cool3:

Posted

[quote name='Gosiek']

Kupiłam dziś Axeleczkowi nowe spanko... przeciez trzeba było coś kupić bedąc na wystawie, no nie? :diabloti:

Gosiu, spanko rewelacyjne! :lol: Widać, że bardzo wygodne, przytulne i do tego w wesołych kolorkach, śliczne! No, ja już zaczynam żałować, że nie pojechałam...:roll: I szkoda, że nie zrobiłaś zdjęć ogarkom, bo chyba byłaś o porze kiedy się wystawiały...A fotki kwiatów zaparły mi dech w piersi! Po prostu cuda :loveu: Nawet nie umiałam wybrać, które zacytować, wszystkie przepiękne :Cool!:

Posted

[quote name='mmbbaj']Gosiu, spanko rewelacyjne! :lol: Widać, że bardzo wygodne, przytulne i do tego w wesołych kolorkach, śliczne! No, ja już zaczynam żałować, że nie pojechałam...:roll: I szkoda, że nie zrobiłaś zdjęć ogarkom, bo chyba byłaś o porze kiedy się wystawiały...A fotki kwiatów zaparły mi dech w piersi! Po prostu cuda :loveu: Nawet nie umiałam wybrać, które zacytować, wszystkie przepiękne :Cool!: hmm wiesz co? Chyba jednak nie ... bo ogarki widziałam tylko właśnie w tej jednej grupce (wstawiłam przed chwilą zdjecie do topiku o wystawie) i stały sobie tak po prostu i gadusiały :lol:
Innych neistety nie widziałam... tak samo jak nie widziałam nawet jednego gończego :-(

Hahaha nie zwróciłyćsie chyba uwago na to ze na tej żółtej części spanka sa słodkie misiaczki?

Posted

no dobra dziewczyny - ja już na dzisiaj uciekam - nasiedzialam sie przed kompikiem jak nigdy.. oj meczące to obrabianie i wstawianie zdjeć :crazyeye::lol::lol::lol:

dobrej nocki

Posted

Gosiek napisał(a):

Hahaha nie zwróciłyćsie chyba uwago na to ze na tej żółtej części spanka sa słodkie misiaczki?

Zauważyłam! :lol::lol::lol:, tylko zapomniałam o tym wspomnieć! Śliczne misiowe łóżeczko :loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Oczywiście :lol:

:placz: :placz: :placz: To się pewnie mijałyśmy nie raz :shake:

A misiaczki na posłanku są super :eviltong: