Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 wstawiam wczorajsze zdjecia.. czyli dalsza część kwiatków - tegorocznych kwiatków... ufoconych w słonecznym ogrodzie u sasiadów :diabloti: Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Alicja napisał(a): ale Axio ma swietne wyrko :multi: Moniś napisał(a):Axio teraz jak lord w tym wyrku :lol::lol::lol::lol::lol: Łiiiii jak sie cieszę ze nie tylko mi się wyrko spodobało :multi::multi::multi: Szukaliśmy takiego dość długo.. chodziło o wysokie boki - zeby Axelek mógł sie wtulać - jak to yoreczki lubią najbardziej :p Wyrko mu przypadło do gutu - natychmiast sie w nim wytarzał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :placz:Gosia ale u nas jeszcze nie ma takich kwiatków :shake: Sasiad napewno kupił w szklarni i zasadził :razz::p Quote
Moniś Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 A ja wołam o więcej fotek "łóżkowych" Axia :lol: Super w nim wygląda :lol::lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='Moniś']A ja wołam o więcej fotek "łóżkowych" Axia :lol: Super w nim wygląda :lol::lol::lol::lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: foteczki łóżkowe bedą... w niedalekiej przyszłości :cool1: a kwiatki u sasiadów tak właśnie pieknie rosną... mnóstwo ludzi przystaje i looka sobie na nie.... też zazdroszczą pewnie tak jak ja :oops: Quote
an3czka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Gosiek'] cdn Gosiu jakie to cudne!!! Nie mogę wyjść z podziwu!!! Uwielbiam te kolory!!:loveu: Quote
an3czka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Gosiek']wstawiam wczorajsze zdjecia.. czyli dalsza część kwiatków - tegorocznych kwiatków... ufoconych w słonecznym ogrodzie u sasiadów :diabloti: CUDO!!! CUDO!!! Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Aniu - dzięki :buzi: dołączasz do mnie w zazdroszczeniu kwiatków? wstawiam ostatnie już 4 fotki kwiatuszków i jeszcze jedno zdjątko sąsiadów-urwisów Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 malawaszka napisał(a):aaaleee wygodneeee musi być :loveu::lol: nie wiem.. nie sprawdzałam :evil_lol: Ale Axlowi się bardzo podoba wiec pewnie to jest to co lubi... może sie wtulić, moze schować nosek.. no i szarpać kokardkę przyszytą na samym środeczku :lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Gosiu - szalejesz z kwiatuszkami :):):) A TO: [quote name='Gosiek'] są ranniki wiosnne!! Pokazywałam ich zdjęcia u siebie :p i coś marudziłaś, że Ty nie masz kwiatków w okolicy...? Pozdrawiłam Marysia i Una Quote
malawaszka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Boluś chyba by takie chciał - muszę go spytać :lol: ale ekstra sąsiedzi :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Marysia napisał(a):Gosiu - szalejesz z kwiatuszkami :):):) są ranniki wiosnne!! Pokazywałam ich zdjęcia u siebie :p i coś marudziłaś, że Ty nie masz kwiatków w okolicy...? Pozdrawiłam Marysia i Una Marysiu - bo ja nie wiedziałam ze u sąsiadów rosna :oops: raczej nie chodzę u niech po ogródku.. jesli udę to do sąsiadki na kawkę... wiec śmigam szybko po chodnniczku i tyle :oops: a w piątek byłam z Axelkiem właśnie w celu obfocenia kwiatków... zapowiedziałam sie już z kolejną wizytą na przyszły tydzień :lol: Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 malawaszka napisał(a):Boluś chyba by takie chciał - muszę go spytać :lol: ale ekstra sąsiedzi :multi: :multi: :multi: Bolutek na pewno by chciał - takie fajne łóżeczko w któremożna się tak fajnie wtulić ;) ... pan który sprzedawał te spanka był z Łodzi - jeździ po różnych wystawach - może trafisz. Porządnie wykonane i naprawdę niedrogie.. ale co najważniejsze.... śliczne i psiakowi sie podoba :multi: jedna z sąsiadek pracuje na giełdzie kwiatowej wiec co roku jakieś fajne kwiatki/nasionka/cebulki w ogródku dosadza.... i z roku na rok coraz ładniej zakwitają :p Quote
AlKil Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Dziekuję, już tam pędzę !!!! A kwiatuszki boskie!!!! Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 AlKil napisał(a):Dziekuję, już tam pędzę !!!! A kwiatuszki boskie!!!! dzięki Ewcia... a niufki... wiesz co? Tak sobie dzis koło nich długo łaziłam - strasznie mi sie te misiaczki podobają... i próbowałam sobie wyobrazić Axelka przy nich :evil_lol: Oj musisz mieć niezły ubaw.. spokojny i łagodny niufek i superszybki i wścibski, wszędobylski, zwariowany yorasek :lol::lol::lol::lol: Quote
AlKil Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 No wygląda to mniej więcej tak; zanim Albercik ruszy łapą to Killerek obiegnie go dookoła ze 3 razy... :evil_lol: Ale powiem Ci w tajemnicy, że jak chce to potrafi działać jak błyskawica. Można się baaardzo zdziwić....:crazyeye: Bardzo wysoko skacze, a gdyby ktoś chciał nam zrobić krzywdę, to nie zdąży pomyśleć i albo będzie miał Alberta na plecach, albo sam na nich leżał....:cool3: Ale zareaguje w ten sposób, tylko gdy będzie musiał! A tak to ma wszystkich w nosie, no chyba, że chcą go wyniuniać i nie boją się jego ślinki..:cool3: Quote
mmbbaj Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Gosiek'] Kupiłam dziś Axeleczkowi nowe spanko... przeciez trzeba było coś kupić bedąc na wystawie, no nie? :diabloti: Gosiu, spanko rewelacyjne! :lol: Widać, że bardzo wygodne, przytulne i do tego w wesołych kolorkach, śliczne! No, ja już zaczynam żałować, że nie pojechałam...:roll: I szkoda, że nie zrobiłaś zdjęć ogarkom, bo chyba byłaś o porze kiedy się wystawiały...A fotki kwiatów zaparły mi dech w piersi! Po prostu cuda :loveu: Nawet nie umiałam wybrać, które zacytować, wszystkie przepiękne :Cool!: Quote
mmbbaj Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 olcha napisał(a):Czy wy mówicie o wystawie w NDM? Oczywiście :lol: Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='mmbbaj']Gosiu, spanko rewelacyjne! :lol: Widać, że bardzo wygodne, przytulne i do tego w wesołych kolorkach, śliczne! No, ja już zaczynam żałować, że nie pojechałam...:roll: I szkoda, że nie zrobiłaś zdjęć ogarkom, bo chyba byłaś o porze kiedy się wystawiały...A fotki kwiatów zaparły mi dech w piersi! Po prostu cuda :loveu: Nawet nie umiałam wybrać, które zacytować, wszystkie przepiękne :Cool!: hmm wiesz co? Chyba jednak nie ... bo ogarki widziałam tylko właśnie w tej jednej grupce (wstawiłam przed chwilą zdjecie do topiku o wystawie) i stały sobie tak po prostu i gadusiały :lol: Innych neistety nie widziałam... tak samo jak nie widziałam nawet jednego gończego :-( Hahaha nie zwróciłyćsie chyba uwago na to ze na tej żółtej części spanka sa słodkie misiaczki? Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 no dobra dziewczyny - ja już na dzisiaj uciekam - nasiedzialam sie przed kompikiem jak nigdy.. oj meczące to obrabianie i wstawianie zdjeć :crazyeye::lol::lol::lol: dobrej nocki Quote
mmbbaj Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Gosiek napisał(a): Hahaha nie zwróciłyćsie chyba uwago na to ze na tej żółtej części spanka sa słodkie misiaczki? Zauważyłam! :lol::lol::lol:, tylko zapomniałam o tym wspomnieć! Śliczne misiowe łóżeczko :loveu: Quote
olcha Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 mmbbaj napisał(a):Oczywiście :lol: :placz: :placz: :placz: To się pewnie mijałyśmy nie raz :shake: A misiaczki na posłanku są super :eviltong: Quote
Recommended Posts