Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):

Hmmmm raczej sie widzimy.... moze nawet na pewno.. tzn jeśli Cię odnajdę :cool3:

szukaj przy dogach :lol: powinam, tez zahaczyc o ogary bo "moja " chrześniaczka bedzie wystawiana :razz: albo dzwoń jak bedziecie na miejscu to sie zmowimy
Ja powinnam być jakos tak juz po 9 rano ;)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']powinam, tez zahaczyc o ogary bo "moja " chrześniaczka bedzie wystawiana :razz: albo dzwoń jak bedziecie na miejscu to sie zmowimy
Ja powinnam być jakos tak juz po 9 rano ;)

OOoo......a to ci! A w jakiej klasie?:evil_lol::evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
OOoo......a to ci! A w jakiej klasie?:evil_lol::evil_lol:

powinna w posredniej :roll: ale wlasnie się dowiedzialam, ze nie przyjedzie bo cieczki dostala :roll:

Posted

Gosiu, kwiaty przecudne :multi: Te uwielbiam szczegolnie :loveu:
Zestawienie zoltego z blekitem ,co roku gdy sie pojawiaja te kwiaty (nie w kwiaciarni oczywiscie), zawsze na mnie dziala :loveu:
Zapomnialam jak sie nazywaja :oops:

Jesli mozna to ja zamawiam konwalie pod kazda postacia :oops: i w nieograniczonych ilosciach :lol:

Posted

Śliczne kwietuszki Gosiu!!! Dzisiaj u nas trochę cieplej, choć rano był przymrozek:shake: . Pewnie popstrykasz trochę zdjęć na wystawie? Będzie co oglądać!:lol:

Posted

cześć dziewczyny.. ja już jestem.. Pika z Piotrkiem zostali - jak znam zycie, bedą do końca siedzieć....
Porobiłam trochę zdjeć.. Ewa :cool1: mam sporo niufków :cool3:

niedługo coś powstawiam ale najpierw idę obiadek zrobić :razz:

Posted

Gosiek napisał(a):

Porobiłam trochę zdjeć.. Ewa :cool1: mam sporo niufków :cool3:

niedługo coś powstawiam ale najpierw idę obiadek zrobić :razz:

Gosiu, no dalej wklejaj cosik:multi: NIe rob nam tego.........nie karz czekac

Posted

Witaj Gosiu

Milo bylo Cię poznac :multi:

I prostuje
Nie zostalismy do konca :lol:

Zalozylaś temat o wystawce? bo znaleźć nie moge :oops:

Posted

PIKA napisał(a):
Witaj Gosiu

Milo bylo Cię poznac :multi:

I prostuje
Nie zostalismy do konca :lol:

Zalozylaś temat o wystawce? bo znaleźć nie moge :oops:
hahaha już wróciłaś?
Mnie było bardzo miło Cie zobaczyć... bo poznałyśmy się przecież już nieźle na DGM :buzi:
Już zakładam - nie miałam nawet chwili wolnego do tej pory :roll:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha już wróciłaś?
Mnie było bardzo miło Cie zobaczyć... bo poznałyśmy się przecież już nieźle na DGM :buzi:
Już zakładam - nie miałam nawet chwili wolnego do tej pory :roll:

Gosiu zobacz, czy Piotrej juz nie zalozył :lol:

Posted

[quote name='PIKA']ale się zgrali :evil_lol::evil_lol::lol::lol: hahaha no faktycznie..... Pice już dziś opowiadałam ale teraz opowiem i Wam.. coś ostatnio sie ze mnie chyba czarownica robi (wg moich domowników)... wczoraj oglądałam film.. "powrót mumii" i pod sam koniec w pewnym mocnym momencie powiedziałam i teraz będzie "trach" i strzeliłam kciukami i ..... dokładnie w tym momencie zgasło światło... wyłączyli prąd :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zaśmiewałam sie sama z siebie :roll::lol:

Ewa - zdjęcia niufków są w temacie z wystawy

Posted

Moniś napisał(a):
Ty Gosiu tylko Axla nie zaczaruj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
hahaha już poczarowałam :eviltong:
Axia nie ruszam... wczoraj go troszki podcięłam.. ma krótsze włosięta.... czyli czarowałam nożyczkami :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha no faktycznie..... Pice już dziś opowiadałam ale teraz opowiem i Wam.. coś ostatnio sie ze mnie chyba czarownica robi (wg moich domowników)... wczoraj oglądałam film.. "powrót mumii" i pod sam koniec w pewnym mocnym momencie powiedziałam i teraz będzie "trach" i strzeliłam kciukami i ..... dokładnie w tym momencie zgasło światło... wyłączyli prąd :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zaśmiewałam sie sama z siebie :roll::lol:

Ewa - zdjęcia niufków są w temacie z wystawy

a myśmy Cię posądzali o sztuczne ptaszki, kwiatki itp. ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha już poczarowałam :eviltong:
Axia nie ruszam... wczoraj go troszki podcięłam.. ma krótsze włosięta.... czyli czarowałam nożyczkami :lol::lol::lol:

Czarodziejka Małgorzata :lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Moniś']Czarodziejka Małgorzata :lol::lol::lol::lol:tak, tak - to mi sie zdecydowanie bardziej podoba :lol::lol::evil_lol::evil_lol:

Kupiłam dziś Axeleczkowi nowe spanko... przeciez trzeba było coś kupić bedąc na wystawie, no nie? :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
Małgorzato czy juz Ci mówiłam że UWIELBIAM Twoje zdjęcia

mam nadzieje że i ja Cie kiedys poznam :cool1:
Dominisiu - ze tak powiem i vice versa... też uwielbiam Twoje foteczki :loveu:
Poznać się po prostu musimy:cool1:
Trzeba sie koniecznei kiedyś umówić :p w najbliższej przysżłości najlepiej :cool3: