PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Gosiek napisał(a): Hmmmm raczej sie widzimy.... moze nawet na pewno.. tzn jeśli Cię odnajdę :cool3: szukaj przy dogach :lol: powinam, tez zahaczyc o ogary bo "moja " chrześniaczka bedzie wystawiana :razz: albo dzwoń jak bedziecie na miejscu to sie zmowimy Ja powinnam być jakos tak juz po 9 rano ;) Quote
Magda Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='PIKA']powinam, tez zahaczyc o ogary bo "moja " chrześniaczka bedzie wystawiana :razz: albo dzwoń jak bedziecie na miejscu to sie zmowimy Ja powinnam być jakos tak juz po 9 rano ;) OOoo......a to ci! A w jakiej klasie?:evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Magda_Miki napisał(a):OOoo......a to ci! A w jakiej klasie?:evil_lol::evil_lol: powinna w posredniej :roll: ale wlasnie się dowiedzialam, ze nie przyjedzie bo cieczki dostala :roll: Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Gosiek'] cdn Gosiu, ale cudeńka :multi: Ja normalnie nie mogę uwierzyć, że to kwiaty tegoroczne :shake: Quote
Evelina Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Gosiu, kwiaty przecudne :multi: Te uwielbiam szczegolnie :loveu: Zestawienie zoltego z blekitem ,co roku gdy sie pojawiaja te kwiaty (nie w kwiaciarni oczywiscie), zawsze na mnie dziala :loveu: Zapomnialam jak sie nazywaja :oops: Jesli mozna to ja zamawiam konwalie pod kazda postacia :oops: i w nieograniczonych ilosciach :lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Witaj Gosiu :multi: Gosiaczku :razz: ale te kwiatuszki to chyba nie tegoroczne , znaczy się one dopiero w tym roku urosną :razz: Quote
AlKil Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Śliczne kwietuszki Gosiu!!! Dzisiaj u nas trochę cieplej, choć rano był przymrozek:shake: . Pewnie popstrykasz trochę zdjęć na wystawie? Będzie co oglądać!:lol: Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 cześć dziewczyny.. ja już jestem.. Pika z Piotrkiem zostali - jak znam zycie, bedą do końca siedzieć.... Porobiłam trochę zdjeć.. Ewa :cool1: mam sporo niufków :cool3: niedługo coś powstawiam ale najpierw idę obiadek zrobić :razz: Quote
Magda Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Gosiek napisał(a): Porobiłam trochę zdjeć.. Ewa :cool1: mam sporo niufków :cool3: niedługo coś powstawiam ale najpierw idę obiadek zrobić :razz: Gosiu, no dalej wklejaj cosik:multi: NIe rob nam tego.........nie karz czekac Quote
PIKA Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Witaj Gosiu Milo bylo Cię poznac :multi: I prostuje Nie zostalismy do konca :lol: Zalozylaś temat o wystawce? bo znaleźć nie moge :oops: Quote
dbsst Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Małgorzato czy juz Ci mówiłam że UWIELBIAM Twoje zdjęcia mam nadzieje że i ja Cie kiedys poznam :cool1: Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 PIKA napisał(a):Witaj Gosiu Milo bylo Cię poznac :multi: I prostuje Nie zostalismy do konca :lol: Zalozylaś temat o wystawce? bo znaleźć nie moge :oops:hahaha już wróciłaś? Mnie było bardzo miło Cie zobaczyć... bo poznałyśmy się przecież już nieźle na DGM :buzi: Już zakładam - nie miałam nawet chwili wolnego do tej pory :roll: Quote
PIKA Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha już wróciłaś? Mnie było bardzo miło Cie zobaczyć... bo poznałyśmy się przecież już nieźle na DGM :buzi: Już zakładam - nie miałam nawet chwili wolnego do tej pory :roll: Gosiu zobacz, czy Piotrej juz nie zalozył :lol: Quote
Evelina Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 PIKA napisał(a):Gosiu zobacz, czy Piotrej juz nie zalozył :lol:Zalozyl, kilka setnych sekundy wczesniej niz Gosia :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Evelina napisał(a):Zalozyl, kilka setnych sekundy wczesniej niz Gosia :evil_lol: ale się zgrali :evil_lol::evil_lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='PIKA']ale się zgrali :evil_lol::evil_lol::lol::lol: hahaha no faktycznie..... Pice już dziś opowiadałam ale teraz opowiem i Wam.. coś ostatnio sie ze mnie chyba czarownica robi (wg moich domowników)... wczoraj oglądałam film.. "powrót mumii" i pod sam koniec w pewnym mocnym momencie powiedziałam i teraz będzie "trach" i strzeliłam kciukami i ..... dokładnie w tym momencie zgasło światło... wyłączyli prąd :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaśmiewałam sie sama z siebie :roll::lol: Ewa - zdjęcia niufków są w temacie z wystawy Quote
Moniś Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Ty Gosiu tylko Axla nie zaczaruj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Moniś napisał(a):Ty Gosiu tylko Axla nie zaczaruj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha już poczarowałam :eviltong: Axia nie ruszam... wczoraj go troszki podcięłam.. ma krótsze włosięta.... czyli czarowałam nożyczkami :lol::lol::lol: Quote
aga1215 Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha no faktycznie..... Pice już dziś opowiadałam ale teraz opowiem i Wam.. coś ostatnio sie ze mnie chyba czarownica robi (wg moich domowników)... wczoraj oglądałam film.. "powrót mumii" i pod sam koniec w pewnym mocnym momencie powiedziałam i teraz będzie "trach" i strzeliłam kciukami i ..... dokładnie w tym momencie zgasło światło... wyłączyli prąd :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaśmiewałam sie sama z siebie :roll::lol: Ewa - zdjęcia niufków są w temacie z wystawy a myśmy Cię posądzali o sztuczne ptaszki, kwiatki itp. ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha już poczarowałam :eviltong: Axia nie ruszam... wczoraj go troszki podcięłam.. ma krótsze włosięta.... czyli czarowałam nożyczkami :lol::lol::lol: Czarodziejka Małgorzata :lol::lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='Moniś']Czarodziejka Małgorzata :lol::lol::lol::lol:tak, tak - to mi sie zdecydowanie bardziej podoba :lol::lol::evil_lol::evil_lol: Kupiłam dziś Axeleczkowi nowe spanko... przeciez trzeba było coś kupić bedąc na wystawie, no nie? :diabloti: Quote
Gosiek Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 dbsst napisał(a):Małgorzato czy juz Ci mówiłam że UWIELBIAM Twoje zdjęcia mam nadzieje że i ja Cie kiedys poznam :cool1: Dominisiu - ze tak powiem i vice versa... też uwielbiam Twoje foteczki :loveu: Poznać się po prostu musimy:cool1: Trzeba sie koniecznei kiedyś umówić :p w najbliższej przysżłości najlepiej :cool3: Quote
Moniś Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Axio teraz jak lord w tym wyrku :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts