PIKA Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Witaj Gosiu Ale slicznych gości mial Axelek :loveu: Teklunia napisał(a):czy byly "momenty"? ;-) Tam byly suczki to o jakie Ty momenty pytasz? :oops: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Gosiek'] gosia a to czarne to tez jorczek?jacccie w zyciu takiego nie widziałam, a axia to od razu poznałam :loveu: Quote
Gosiek Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Madziu - yoraski rodzą sie takie czarne :cool1: potem się wybarwiają na kolor stalowy... mają na to 2 lata. Niektóre yoraski zostają czarne (jest to uważane jako wada).. a ta mała nie ma jeszcze roczku :razz: Axel podwórkowy Quote
madzia20sosnowiec Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Gosiek napisał(a):Madziu - yoraski rodzą sie takie czarne :cool1: potem się wybarwiają na kolor stalowy... mają na to 2 lata. Niektóre yoraski zostają czarne (jest to uważane jako wada).. a ta mała nie ma jeszcze roczku :razz: a noooo to wiem, myślałam ze ona taka jakas wieksza jest :oops: Quote
Gosiek Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 dziś miałam niezły ubaw z Axelka - ganiał jak szalony za papierowym samolocikiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: rozerwał go na strzępy.. i biegał za kulką powstałą ze szczątków samolocika :evil_lol: hoooopsa ojjjjj zmęczyłem się już muszę koniecznie odpocząć dobranoc Quote
madzia20sosnowiec Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Gosiek'] dobranoc niezłe podwozie :loveu: dobranoc :buzi: Quote
PIKA Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 dobranoc no, no Axelek nam tu co nieco pokazuje :evil_lol: Quote
olcha Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Super zdjęcie! Moje szaleją na sam odgłos gniecenia kartki :evil_lol: a spróbuj z korkiem od butelki...oczywiście jeśli nie zjada takich rzeczy... Quote
AlKil Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Witamy Gosiu! :lol: Pozdrowienia dla Axelka! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Cześć dziewczyny :p [quote name='PIKA']no, no Axelek nam tu co nieco pokazuje :evil_lol:hahaha a właśnie ze nie :eviltong: specjalnie conieco rozmazałam... a brzunio wczoraj Axelkowi ciapnęłam na "zapałkę" :lol: i teraz mozna fajnie głaskać.... milusi aksamitny puszeczek :loveu: olcha - Axel nie bawi sie korkami... jakoś butelek też nie tarmosi - dziwny jakiś ;) Ewa - Axelek dziękuje za pozdrowienia.. i również pozdrawia :p Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 zrobiłam dziś już kilka zdjęć.. natchniona zdjęciami Marysi :cool1: Co prawda nie jest to absolutnie to, o co mi chodziło ale.. też mi sie podobaja :oops: i znów - uwięzione listki w liściu :evil_lol: Quote
aga1215 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Gosiek :hmmmm: nie wiem czemu, ale te Twoje kwiatuszki mi się podobają ;) :hmmmm: :loveu: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Gosiek']kiepściutkie zdjecia wyszły niestety - tylko 5 nadaje sie do czegokolwiek :shake: Jak nie widziałaś kiepskich fotek to zapraszam do siebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Te są śliczne :loveu: Zrobienie foty czarnemu psu jest magią a ja czarodziejką nie jestem :shake: Duzo lepiej mi z kotem wychodzi ;) Quote
Alka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Witaj Gosiu ! Jak Twoje dopiero co posadzone bratki ? ;)Dzisiejsze nocne przymrozki nie zaszkodziły kwiatkom ? Super ujęcia szalejacego Axia.:loveu:Ale masz refleks żeby tak w locie małego uchwycić , podziwiam ! :loveu::loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Gosiek'] Ale miały fajne "garden party" ;) Ech! Ten ogródek...:p [quote name='Gosiek'] Gosiu - tak naprawde to ogródeczek teściowej :cool1: a nie mój... Gosiu, ale to nie ma chyba takiego wielkiego znaczenia skoro z teściową jesteś OK ;) [quote name='Gosiek'] Cudne bratki i cudne fotki bratków :loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Gosiek']zrobiłam dziś już kilka zdjęć.. natchniona zdjęciami Marysi :cool1: Co prawda nie jest to absolutnie to, o co mi chodziło ale.. też mi sie podobaja :oops: i znów - uwięzione listki w liściu :evil_lol: Gosiu witaj! Zdjęcia wspaniale. Jak ja lubię tu wpadać... Zawsze jest czym oczy nacieszyć:buzi: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 czesc Gosienko :) [quote name='PIKA'] Tam byly suczki to o jakie Ty momenty pytasz? :oops: :evil_lol:Pika, mi chodzilo o takie momenty zapalne, wojenne, a nie takie momenty :cool3: [quote name='aga1215']Gosiek :hmmmm: nie wiem czemu, ale te Twoje kwiatuszki mi się podobają ;) :hmmmm: :loveu:a ja wiem czemu - bo sa boskie :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Ojojoj.. ileż odwiedzinek :multi: Dziewczyny.. jestem przeszczęśliwa.. nie dość że światło boskie to ... byłam u sąsiadów hihih na sesji ogródkowej... za jakiś czas powstawiam zdjecia cudnych kwiatów... przepięknych, skąpanych w słońcu. No i Axia z koleżanką :cool3: w trakcie szaleństw ogródkowych :lol::lol::lol: Quote
Poświata Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Gosiek napisał(a): nie dość że światło boskie to ... byłam u sąsiadów hihih na sesji ogródkowej... za jakiś czas powstawiam zdjecia cudnych kwiatów... przepięknych, skąpanych w słońcu. No i Axia z koleżanką :cool3: w trakcie szaleństw ogródkowych :lol::lol::lol: Czy "za czas jakiś" to może już teraz??? Mam chwilke wolną, coś bym pooglądała :lol: . Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Poświata']Czy "za czas jakiś" to może już teraz??? Mam chwilke wolną, coś bym pooglądała :lol: .byłam z Axiem na spacerku.. teraz szybko porobiłam rameczki i juz wstawiam... zdjęć mam dziś cała masę.. conajmniej kilkanaście takich do wstawienia :oops: albo i więcej :oops: Czuję sie jak taśmowa produkcja :oops: ale sie opanować nie mogłam :evil_lol: na początek zdjecia psiaków cdn :diabloti: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Witaj Gosiu :multi: jak tu wiosennie :loveu: Jaka smieszna mordkę ma ta sunia :loveu: Mlodziutka musi byc :lol: Gosiu jak jutro ? widzimy się? :razz: Quote
Gosiek Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 PIKA napisał(a):Witaj Gosiu :multi: jak tu wiosennie :loveu: Jaka smieszna mordkę ma ta sunia :loveu: Mlodziutka musi byc :lol: Gosiu jak jutro ? widzimy się? :razz:tak - sunia młodziutka.... nie ma jeszcze roczku :p Hmmmm raczej sie widzimy.... moze nawet na pewno.. tzn jeśli Cię odnajdę :cool3: Quote
Magda Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Gosiek'] cdn Ehhh....Gosiu jak ja bym chciala zobaczyc takie kffiatki na zywo:roll: U nas za zimno.... Dlatego poprosze wiecej:sabber: Ale ona ma slodziachny pysiolek:loveu: Quote
Recommended Posts