Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Gosiu

Ale slicznych gości mial Axelek :loveu:

Teklunia napisał(a):
czy byly "momenty"? ;-)

Tam byly suczki to o jakie Ty momenty pytasz? :oops: :evil_lol:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziu - yoraski rodzą sie takie czarne :cool1: potem się wybarwiają na kolor stalowy... mają na to 2 lata. Niektóre yoraski zostają czarne (jest to uważane jako wada).. a ta mała nie ma jeszcze roczku :razz:

Axel podwórkowy

Posted

Gosiek napisał(a):
Madziu - yoraski rodzą sie takie czarne :cool1: potem się wybarwiają na kolor stalowy... mają na to 2 lata. Niektóre yoraski zostają czarne (jest to uważane jako wada).. a ta mała nie ma jeszcze roczku :razz:

a noooo to wiem, myślałam ze ona taka jakas wieksza jest :oops:

Posted

dziś miałam niezły ubaw z Axelka - ganiał jak szalony za papierowym samolocikiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

rozerwał go na strzępy.. i biegał za kulką powstałą ze szczątków samolocika :evil_lol:

hoooopsa

ojjjjj zmęczyłem się już

muszę koniecznie odpocząć

dobranoc

Posted

Super zdjęcie!

Moje szaleją na sam odgłos gniecenia kartki :evil_lol: a spróbuj z korkiem od butelki...oczywiście jeśli nie zjada takich rzeczy...

Posted

Cześć dziewczyny :p

[quote name='PIKA']no, no Axelek nam tu co nieco pokazuje :evil_lol:hahaha a właśnie ze nie :eviltong: specjalnie conieco rozmazałam... a brzunio wczoraj Axelkowi ciapnęłam na "zapałkę" :lol: i teraz mozna fajnie głaskać.... milusi aksamitny puszeczek :loveu:

olcha - Axel nie bawi sie korkami... jakoś butelek też nie tarmosi - dziwny jakiś ;)

Ewa - Axelek dziękuje za pozdrowienia.. i również pozdrawia :p

Posted

zrobiłam dziś już kilka zdjęć.. natchniona zdjęciami Marysi :cool1:
Co prawda nie jest to absolutnie to, o co mi chodziło ale.. też mi sie podobaja :oops:

i znów - uwięzione listki w liściu :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']kiepściutkie zdjecia wyszły niestety - tylko 5 nadaje sie do czegokolwiek :shake:

Jak nie widziałaś kiepskich fotek to zapraszam do siebie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Te są śliczne :loveu: Zrobienie foty czarnemu psu jest magią a ja czarodziejką nie jestem :shake: Duzo lepiej mi z kotem wychodzi ;)

Posted

Witaj Gosiu !

Jak Twoje dopiero co posadzone bratki ? ;)Dzisiejsze nocne przymrozki nie zaszkodziły kwiatkom ?

Super ujęcia szalejacego Axia.:loveu:Ale masz refleks żeby tak w locie małego uchwycić , podziwiam ! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']

Ale miały fajne "garden party" ;) Ech! Ten ogródek...:p

[quote name='Gosiek']

Gosiu - tak naprawde to ogródeczek teściowej :cool1: a nie mój...

Gosiu, ale to nie ma chyba takiego wielkiego znaczenia skoro z teściową jesteś OK ;)

[quote name='Gosiek']

Cudne bratki i cudne fotki bratków :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']zrobiłam dziś już kilka zdjęć.. natchniona zdjęciami Marysi :cool1:
Co prawda nie jest to absolutnie to, o co mi chodziło ale.. też mi sie podobaja :oops:

i znów - uwięzione listki w liściu :evil_lol:

Gosiu witaj!
Zdjęcia wspaniale. Jak ja lubię tu wpadać... Zawsze jest czym oczy nacieszyć:buzi:

Posted

czesc Gosienko :)

[quote name='PIKA']
Tam byly suczki to o jakie Ty momenty pytasz? :oops: :evil_lol:Pika, mi chodzilo o takie momenty zapalne, wojenne, a nie takie momenty :cool3:

[quote name='aga1215']Gosiek :hmmmm: nie wiem czemu, ale te Twoje kwiatuszki mi się podobają ;) :hmmmm: :loveu:a ja wiem czemu - bo sa boskie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ojojoj.. ileż odwiedzinek :multi:

Dziewczyny.. jestem przeszczęśliwa.. nie dość że światło boskie to ... byłam u sąsiadów hihih na sesji ogródkowej... za jakiś czas powstawiam zdjecia cudnych kwiatów... przepięknych, skąpanych w słońcu. No i Axia z koleżanką :cool3: w trakcie szaleństw ogródkowych :lol::lol::lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
nie dość że światło boskie to ... byłam u sąsiadów hihih na sesji ogródkowej... za jakiś czas powstawiam zdjecia cudnych kwiatów... przepięknych, skąpanych w słońcu. No i Axia z koleżanką :cool3: w trakcie szaleństw ogródkowych :lol::lol::lol:

Czy "za czas jakiś" to może już teraz??? Mam chwilke wolną, coś bym pooglądała :lol: .

Posted

[quote name='Poświata']Czy "za czas jakiś" to może już teraz??? Mam chwilke wolną, coś bym pooglądała :lol: .byłam z Axiem na spacerku.. teraz szybko porobiłam rameczki i juz wstawiam... zdjęć mam dziś cała masę.. conajmniej kilkanaście takich do wstawienia :oops: albo i więcej :oops:
Czuję sie jak taśmowa produkcja :oops: ale sie opanować nie mogłam :evil_lol:
na początek zdjecia psiaków

cdn :diabloti:

Posted

Witaj Gosiu :multi:

jak tu wiosennie :loveu:

Jaka smieszna mordkę ma ta sunia :loveu: Mlodziutka musi byc :lol:

Gosiu jak jutro ? widzimy się? :razz:

Posted

PIKA napisał(a):
Witaj Gosiu :multi:

jak tu wiosennie :loveu:

Jaka smieszna mordkę ma ta sunia :loveu: Mlodziutka musi byc :lol:

Gosiu jak jutro ? widzimy się? :razz:
tak - sunia młodziutka.... nie ma jeszcze roczku :p

Hmmmm raczej sie widzimy.... moze nawet na pewno.. tzn jeśli Cię odnajdę :cool3:

Posted

[quote name='Gosiek']

cdn

Ehhh....Gosiu jak ja bym chciala zobaczyc takie kffiatki na zywo:roll: U nas za zimno.... Dlatego poprosze wiecej:sabber:

Ale ona ma slodziachny pysiolek:loveu: