Magda Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Gosiek'] Az sie nie chce wierzyc, ze to juz wiosna. Za oknem pada snieg, a Gosia pokazuje takie fotki:placz: Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Magda_Miki napisał(a):Az sie nie chce wierzyc, ze to juz wiosna. Za oknem pada snieg, a Gosia pokazuje takie fotki:placz:jaki śnieg - u mnie słonko świeci :cool1: a kwiatki przecież same nie wyrosły ..... te z zeszłego roku dopiero się rozwijają.. i wcale nie myślą o kwiatkach maleństwa :lol: Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 PIKA napisał(a):Oj Gosiu widze, ze Ty wiosne zaklinasz :lol:tak jest... niech wreszcie przylezie i niech bedzie ciepło... i kwieciście :loveu: ale niestety ... mróz idzie :angryy: Quote
PIKA Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Gosiek napisał(a): ale niestety ... mróz idzie :angryy: że co? :crazyeye: Quote
Gosiek Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 [quote name='PIKA']że co? :crazyeye:no niestety Po przejściu falowego zaburzenia na ciepłym froncie (bo tak klasyfikuję prognozowany przebieg pogody) od środkowych Niemiec rozwijać się będzie chłodny wyż, który we czwartek na zachodzie a w piątek w całym kraju wyczyści niebo z warstwowych chmur. Nieznaczny front drugorzędny wędrujący po Bałtyku i Pomorzu przekształcać się będzie w dzień w strefie zachmurzenia kłębiastego z możliwym przelotnym, ale słabym deszczem. Wędrówka kolejnych układów ciśnienia i zaburzeń frontowych istotnie działa na temperaturę, w strefie intensywnych opadów będzie ledwo 2 stopnie w dzień, poza nią pod warstwowymi chmurami, przez dwa najbliższe dni będzie najwyżej 8 stopni. Natomiast nocami spodziewać się musimy temperatur po ujemnej stronie skali - najbliższej nocy temperatura spadnie do minus 2 stopni, kolejnej w trakcie rozpogodzeń po froncie nawet do minus 8 stopni, a w zacisznych kotlinach i niżej. Quote
Magda Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Gosiu mam teraz popsuty nastroj!!:placz::placz: Co za pogoda! Quote
AlKil Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Gosieńko, gratulacje za zajęcie 7 miejsca w konkursie na zdjęcie marca!!! :laola: :beerchug: Quote
Lucy* Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Cześć Gosiaczku :buzi: :buzi: :buzi: po długiej nieobecności.. sporo musze nadrobić :evil_lol: Dziękuje za wsparcie i że o nas pamiętałaś :buzi: :buzi: Quote
Moniś Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Dzień doberek! :multi: U nas z pogodą można by rzec na opak:cool3: Raz słonko, raz silny podmuch wiatru:angryy: Na mnie dziś czekają sprawy, które musze pozałatwiać, a do tego o 15:30 mam egzamin z matmy:angryy: U Gosi jak zwykle duży ruch i śliczne fotki :loveu::loveu: Wpadne wieczorkiem. Miłego dzionka :multi: Quote
Gosiek Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 dzieńdoberek - cudny, słoneczny Lucynko - dobrze że już wszystko jest OK i ze wróciłaś na DGM :cool1: Oj.. masz co nadrabiać faktycznie :evil_lol: we wszystkich galeriach masa nowych postów i zatrzęsienie zdjęć :evil_lol: ale poradzisz sobie... przynajmniej nie będziesz sie nudzić w wolnych chwilach ;) Moniczko - będę trzymać kciukaski :kciuki: za egzamin.. ja dziś lecę na zebranie do szkoły więc będę po 19 :cool1: Wczoraj Axelka odwiedziły dwie koleżanki.... zaraz zgram zdjęcia - moze jakieś będzie sie nadawało do wstawienia... nie sposób zrobić ostrego zdjęcia szalejącym yoreczkom :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 kiepściutkie zdjecia wyszły niestety - tylko 5 nadaje sie do czegokolwiek :shake: Quote
AlKil Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Cześć Gosiaczku. :lol: Ja ostatnio robiłam zdjęcia Albercikowi i Killusiowi w ogródku. Alberta wyszły prawie wszystkie, natomiast Killerek na 90% zdjęć jest rozmazany...:Dog_run: Nawet na trybie sportowym:shake: . No i zapraszam Cię do galeryjki moich psiaków...:lol: Quote
Gosiek Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 AlKil napisał(a):Cześć Gosiaczku. :lol: Ja ostatnio robiłam zdjęcia Albercikowi i Killusiowi w ogródku. Alberta wyszły prawie wszystkie, natomiast Killerek na 90% zdjęć jest rozmazany...:Dog_run: Nawet na trybie sportowym:shake: . No i zapraszam Cię do galeryjki moich psiaków...:lol:hahaha otóż to - yorki sa strasznie wszędobylskie i szybkie jak błyskawica... jednego da sie ufocić... na punktowym pomiarze światła najlepiej... ale kilka razem.... zeby chociaż łaziły sobie.. ale nie - one MUSZĄ wariacko biegać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: już lecę do galeryjki :multi: Quote
Pysia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 AlKil napisał(a):Cześć Gosiaczku. :lol: Ja ostatnio robiłam zdjęcia Albercikowi i Killusiowi w ogródku. Alberta wyszły prawie wszystkie, natomiast Killerek na 90% zdjęć jest rozmazany...:Dog_run: Nawet na trybie sportowym:shake: . No i zapraszam Cię do galeryjki moich psiaków...:lol: Ja bym chetnie poszła ale nie moge znalesc.... Quote
Gosiek Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Pysia napisał(a):Ja bym chetnie poszła ale nie moge znalesc....juz ja wyciągnęłam na 1 stronkę - teraz znajdziesz :p Quote
Alka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 nie ma to jak Axiowi, dwie dziewczyny w swoim ogródku ...:loveu: ale każde z nich zajęte czymś innym :lol: Quote
Teklunia Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 czecs Gosiu :) [quote name='Gosiek'] ile yorkasow :-o ale widok :) dogadywaly sie grzecznie, czy byly "momenty"? ;) Quote
an3czka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Gosiek']kiepściutkie zdjecia wyszły niestety - tylko 5 nadaje sie do czegokolwiek :shake: Gosiu witaj. Świetne stadko:lol: Quote
Magda Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Gosiek'] Dzien dobry Gosiu!! Oj ile ja bym dala, zeby miec taka gromadke w ogrodku (tylko najpierw trzeba miec ogrodek:evil_lol:) Moja mama tez dzisiaj na zebraniu:roll: Czekam jak wroci......... Quote
Alka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 a ja szkolne zebranie mam za sobą ...:razz: w ubiegłą środę mieliśmy .:p Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Gosiu ....a ja myslałam ze sklonowałaś Axelka ;) Quote
Gosiek Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 hahaha stadko fajne ... bardzo ładnie sie ze sobą bawią - Axel głównie z Oliwką (ta czarną), szaleją aż miło patrzeć :cool1: Ale stadko do upilnowania.. oj nie wyobrażam sobie.. choć wiem ze po kilku dniach by sie bawiły o wiele spokojniej niz przy spotkaniu raz na jakiś czas :evil_lol: Quote
Recommended Posts