Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Gosiek'] tak kwitną kwiatuszki u moich sąsiadów... zdjęcie na max zoomie :evil_lol: ech... fajnie mają bo mają mnóstwo słońca... u mn ie choinki dużo światła zabierają i kwiatki o wiele później kwitną :shake: Gosiu, widze ze bawisz sie w podgladaczke ;) Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Teklunia']Gosiu, widze ze bawisz sie w podgladaczke ;)no jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Axelek przed kąpielą bezpośrednio po i po suszeniu Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Witaj Gosiu :multi: cudna wiosenka i u Ciebie :loveu: i u sasiada :evil_lol: [quote name='Gosiek'] Cześć dziewczyny :multi: coś sie nie wyspałam... pewnie Pika mi spać nie dała :eviltong: bo czekała na adresik :evil_lol: Za glosno w Twoim barku urzedowalam :oops: [quote name='Gosiek'] To jak? Mam Ci Agniesiu priwa wysłać? :cool1: A daj :razz: ale ..... w ten weekend jest wystawa w Nowym Dworze Moze się umówimy większą grupką ? :razz: [quote name='Gosiek'] E tam... grzeczne są i mnie nie gryzą... za to gryzą wstrętne osy... :shake: A mnie juz cos pogryzlo :angryy: Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='PIKA'] ale ..... w ten weekend jest wystawa w Nowym Dworze Moze się umówimy większą grupką ? :razz: Nie da rady niestety.... mężyk do pracy idzie :-( ale... co się odwlecze to nie uciecze ;) Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Gosiek napisał(a):Nie da rady niestety.... mężyk do pracy idzie :-( ale... co się odwlecze to nie uciecze ;) w sobote i niedzielę pracuje? :crazyeye: Mezyk do roboty, a Ty na wystawe :evil_lol: Quote
aga1215 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Gosiek'] :loveu: jaki zachwyt w ślepkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='PIKA']w sobote i niedzielę pracuje? :crazyeye: Mezyk do roboty, a Ty na wystawe :evil_lol: no akurat w weekend pracuje.. ja niemobilna jestem... i dziecko w domu siedzi ... kiepska sprawa.. ale jeszcze może cos się wydarzy i sie uda ;) :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
mmbbaj Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Gosiek'] :lol::lol::lol: oj nie lubi się Axelek kąpać, nie lubi :shake: Jaką ma minę nieszczęśliwą ;) Witaj Gosiu :p Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 mmbbaj napisał(a)::lol::lol::lol: oj nie lubi się Axelek kąpać, nie lubi :shake: Jaką ma minę nieszczęśliwą ;) Witaj Gosiu :pcześć Gosiu :multi: Axelek może ne uwielbia kapieli ale nigdy nei robi uników ;) przy suszeniu tez grzecznie siedzi.. a minkę ma pwnie proszącą o szybkość w suszeniu... taki spokojniutki i zrezygnowany :evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Gosiek napisał(a):a minkę ma pwnie proszącą o szybkość w suszeniu... taki spokojniutki i zrezygnowany :evil_lol::evil_lol: No właśnie! A ty go męczysz i foty robisz zamiast suszyć :mad:......:evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Gosiu!!! Ty masz 400 strone i nic nie mowisz!!! :-o Nieladnie tak sie wymigiwac od imprezki :evil_lol: [SIZE=3]za wspaniala galrie!!! :popcorn::popcorn::popcorn: Quote
Evelina Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Teklunia']Gosiu!!! Ty masz 400 strone i nic nie mowisz!!! :-o Nieladnie tak sie wymigiwac od imprezki :evil_lol: [SIZE=3]za wspaniala galrie!!! :popcorn::popcorn::popcorn: Jaką 400 stronę. Ja widzę 200, a taka juz byla oblewana :eviltong: Gosiek, ja nie widze zadnej roznicy miedzy Axelkiem przed i po kapieli. :niewiem: Za to cierpienia w trakcie, jak najbardziej :cool3: :lol: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 no to żubróweczke na 4setną stroneczke:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :drink1::drink1::drink1: Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Evelina']Jaką 400 stronę. Ja widzę 200, a taka juz byla oblewana :eviltong: Wiedzialam :turn-l::turn-l::turn-l: [quote name='Evelina']Gosiek, ja nie widze zadnej roznicy miedzy Axelkiem przed i po kapieli. :niewiem: Za to cierpienia w trakcie, jak najbardziej :cool3: :lol: haha Ty tez masz chyba takie samo zdanie na temat kapania psow jak i ja :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Evelina']Jaką 400 stronę. Ja widzę 200, a taka juz byla oblewana :eviltong::lol: u mnie też 200 :evil_lol: Ale toaścik wzniosę.. zaraz bedzie 4000 pościk.. więc podwójny toaścik :cool3: uciekam już spać :sleep2: a to na dobranoc :cool1: Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Evelina']Gosiek, ja nie widze zadnej roznicy miedzy Axelkiem przed i po kapieli. :niewiem: Za to cierpienia w trakcie, jak najbardziej :cool3: :lol: [quote name='PIKA']haha Ty tez masz chyba takie samo zdanie na temat kapania psow jak i ja :evil_lol: hahaha no niestety - yoraski trzeba kąpać co 7-10 dni.. maja włosy a nie sierść... wyobraźcie sobie swoje włosy po takim czasie .. bez mycia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Gosiek']:lol: u mnie też 200 :evil_lol: Ale toaścik wzniosę.. zaraz bedzie 4000 pościk.. więc podwójny toaścik :cool3: A 4000 juz byl :evil_lol: Moj :sweetCyb::Cool!::B-fly: :cunao::cunao::drink1::drink1: Quote
Alicja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 PIKA załapałaś się na 4000 pościk :multi::multi::multi: Quote
Evelina Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiek, migiem nadawaj parametry na jakich pstrykalas te fotki. Przyslona, czas, filtry, program, manual, i licho wie co tam jeszcze ? :evil_lol: PIKA, jestes pewna, ze 4000 nalezy do Ciebie ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Evelina']Gosiek, migiem nadawaj parametry na jakich pstrykalas te fotki. Przyslona, czas, filtry, program, manual, i licho wie co tam jeszcze ? :evil_lol: PIKA, jestes pewna, ze 4000 nalezy do Ciebie ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahaha no ja nie mogę.......:lol::lol::lol::lol: dla tego kto napisał 4000 post :cool1: mam niespodziankę: Ewa... wiesz kiedy Ci powiem jak zrobiłam te zdjecia? Oki? bo na teraz to za dużo tłumaczenia a ja padam już i uciekam spać.... niestety do północy nie wysiedzę :-( Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Evelina'] PIKA, jestes pewna, ze 4000 nalezy do Ciebie ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No nie :mad: To jest naduzywanie wladzy :mad: Ja mam świadkow :eviltong: I to je moje :cool1: dla tego kto napisał 4000 post :cool1: mam niespodziankę: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Gosiek'] musze sie pochwalic dzisiaaj byłam na działeczce i tez takie man :loveu: :eviltong: Quote
Evelina Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Gosiek']hahahaha no ja nie mogę.......:lol::lol::lol::lol: dla tego kto napisał 4000 post :cool1: mam niespodziankę: Ewa... wiesz kiedy Ci powiem jak zrobiłam te zdjecia? Oki? bo na teraz to za dużo tłumaczenia a ja padam już i uciekam spać.... niestety do północy nie wysiedzę :-(Spij slodko Gosiaczku. Jestem cieprliwa. Nie dzis, to jutro sie dowiem ku korzysci innych tez. :lol: PIKA, oddam Ci ten 4000 post. :buzi: :lol: [quote name='PIKA']haha Ty tez masz chyba takie samo zdanie na temat kapania psow jak i ja :evil_lol:Dokladnie :evil_lol: Moja psica kapana byla chyba 5 miesiecy temu i to tylko w rzece, tak przy okazji :evil_lol: Ona jest samoczyszczaca, bezzapachowa i zawsze czysciutka, nie to co kanapowce :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Evelina'] PIKA, oddam Ci ten 4000 post. :buzi: :lol: O to czarownica jedna, no :evil_lol: [quote name='Evelina'] Moja psica kapana byla chyba 5 miesiecy temu i to tylko w rzece, tak przy okazji :evil_lol: Ona jest samoczyszczaca, bezzapachowa i zawsze czysciutka, nie to co kanapowce :evil_lol: A Saba kapala się ostatnio w sierpniu :evil_lol: tyla, ze w jeziorze i tez czyściutka i bezzapachowa i samoczyszcząca jest :evil_lol: pobrudzi sie to wyschnie, otrzepie i nadal czysta :evil_lol: Pomijam kapiel w kanalku w tą sobotę, bo tylko brzusio zamoczyla, i tarzanie się w sniegu :razz: ktore tez swietnie czyści :razz: A co wazne nie mamy żadnych chorob skornych :razz: Quote
Evelina Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 PIKA napisał(a):A co wazne nie mamy żadnych chorob skornych :razz:Dokladnie jak moja. :evil_lol: Nawet uszy ma czyste. Nigdy nie myte, bo nie bylo potrzeby :lol: Quote
Recommended Posts