PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Gosiek']oczywiście ze została :p a adres mogę podać - łatwo trafić mogę jeszcze zaproponować pyszny rum z Colą :cool3: dawaj zaraz jade :evil_lol: ale wole zubrowke :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA']dawaj zaraz jade :evil_lol: ale wole zubrowke :evil_lol::razz:e to mi sie nie opłaci jechać , bo zanim dojadę to już nic nie będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 PIKA napisał(a):dawaj zaraz jade :evil_lol: ale wole zubrowke :evil_lol:hahahaha nie zebym wredna była ale zaraz to ja spać już idę :eviltong: dla bezpieczeństwa.. Twojego oczywiscie.. adresik podam jutro :eviltong: Tak już ciemno.... a moje osiedle do bezpiecznych nie należy :shake: Quote
Gosiek Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:e to mi sie nie opłaci jechać , bo zanim dojadę to już nic nie będzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to dokupimy ;) a i upiec coś też dodatkowo mogę.. uwiebiam pichcić :cool3: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Gosiek napisał(a):to dokupimy ;) a i upiec coś też dodatkowo mogę.. uwiebiam pichcić :cool3:;)muszę to przespać :razz: Quote
Gosiek Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)muszę to przespać :razz:hahaha oj ja juz śpiąca baaardzo jestem... chyba wskoczę już pod kołderkę :p Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Gosiu ale smakołyki, az się pośliniłam :oops: ale mi smaka zrobiłaś na żubróweczkę z sokiem jabłkowym - uwielbiam :loveu: Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Gosiek']hahahaha nie zebym wredna była ale zaraz to ja spać już idę :eviltong: dla bezpieczeństwa.. Twojego oczywiscie.. adresik podam jutro :eviltong: Tak już ciemno.... a moje osiedle do bezpiecznych nie należy :shake: kochana ja taksóweczka pod sama futeczke podjade :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar']ale mi smaka zrobiłaś na żubróweczkę z sokiem jabłkowym - uwielbiam :loveu: spoźnilas sie :shake: Ja wszystko wyżlopie :diabloti: Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 PIKA napisał(a):Ja wszystko wyżlopie :diabloti: Aleś pazerna!:mad: Nic już nie dostaniesz bo Gosia spać poszła!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 mmbbaj napisał(a):Nic już nie dostaniesz bo Gosia spać poszła!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale mnie to nie przeszkadza :evil_lol: Ona niech sobie spi a ja bendem pic żubroweczke :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 PIKA napisał(a):ale mnie to nie przeszkadza :evil_lol: Ona niech sobie spi a ja bendem pic żubroweczke :evil_lol: Schowana pod kluczyk, a poziomik kopiowym ołóweczkiem zaznaczony! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Dobry wieczor, Goniu :) Smakowiete te Twoje ciasta, ze ho ho :) Ale ja dzis juz bym w siebie nic nie wepchnela... Okropnie sie najadlam...:roll: [quote name='Gosiek'] alez piekne!!! Gosiu, czy Ty wiesz co mi robisz tymi zdjeciami? :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: [quote name='Evelina']No dobra, wygadam sie :oops: Juz ja szykuje. A kiedy inauguracja, to tylko Gosiek moze sie domyslec :evil_lol:a co to za tajemnice??? ja tez chce wiedziec :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA']kochana ja taksóweczka pod sama futeczke podjade :evil_lol: chyba Vódeczke chciałas napisać :diabloti: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='mmbbaj']Schowana pod kluczyk, a poziomik kopiowym ołóweczkiem zaznaczony! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szczykaweczką się wyciagnie a potem wody doleje :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar']chyba Vódeczke chciałas napisać :diabloti: :lol: :lol: :roflt: To tez :roflt: Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Cześć dziewczyny :multi: coś sie nie wyspałam... pewnie Pika mi spać nie dała :eviltong: bo czekała na adresik :evil_lol: To jak? Mam Ci Agniesiu priwa wysłać? :cool1: Żubróweczki ubyło w butelce raptem kilka centymetrów... hahaha takie z nas pijaki :cool3: Teklunia napisał(a): Gosiu, czy Ty wiesz co mi robisz tymi zdjeciami? :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: a co to za tajemnice??? ja tez chce wiedziec :oops:cześć Kasieńko.... nie wiem co Ci robię zdjeciami :shake: nie mam najmniejszego pojecia :evil_lol: ale wiedz ze dżdżownicy w moim topiku nigdy nie zobaczysz :eviltong: a co do Ewuni... hihihi weź na cierpliwość.. na pewno nie będzie wystawiona na długie oczekiwanie :evil_lol: jeśli oczywiście dobrze sie domyślam :p Quote
Pysia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Ostatnio ciagle jestem zadowolona :) Wiadomo - wiosna :) A ta fotka wywołała jeszcze wiekszy moj uśmiech :) Aż chce sie zyc!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Pysia'] Ostatnio ciagle jestem zadowolona :) Wiadomo - wiosna :) A ta fotka wywołała jeszcze wiekszy moj uśmiech :) Aż chce sie zyc!!!!!:multi: :multi: :multi:hahaha Pysiu - bardzo się cieszę ze Ci się ta moja pokręcona pszczółka spodobała.... tak szybko latała z kwiatka na kwiatek ze sie sama zdziwiłam że dwa zdjecia mi w miarę ostre wyszły :lol::lol::lol::lol: Ala - czemu smakusie? Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 czesc gosiu :buzi: tak myslałam ze jak u nas dopiero sie listeczki od krokusów pokazują to u ciebie juz kwiatuszki :loveu: accchhhhh wiosnaaa :loveu: miłego dnia :buzi: Quote
Evelina Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Pysia'] Ostatnio ciagle jestem zadowolona :) Wiadomo - wiosna :) A ta fotka wywołała jeszcze wiekszy moj uśmiech :) Aż chce sie zyc !!!!!:multi: :multi: :multi:Chce sie zyc do czasu, az dziabnie :evil_lol: To sie jeszcze pochwale :oops: U mnie nie tylko zielono ale i pachnaco :multi: Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Evelina napisał(a):Chce sie zyc do czasu, az dziabnie :evil_lol: hahahaha oj tak, święta racja.... ale pofocić miło ;) No i staram sie ich nie draznić ;) Quote
Moniś Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Gosiek napisał(a): No i staram sie ich nie draznić ;) Uważaj Gosiu, bo mogą stracić cierpliwość i zrobić atak ;);) Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 Moniś napisał(a):Uważaj Gosiu, bo mogą stracić cierpliwość i zrobić atak ;);)E tam... grzeczne są i mnie nie gryzą... za to gryzą wstrętne osy... :shake: Średnio raz do roku mnie atakują :roll: Quote
Teklunia Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 czesc Gosienko :) juz sie co prawda dzis witalysmy, ale nie tu ;) Quote
Gosiek Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Gosienko :) juz sie co prawda dzis witalysmy, ale nie tu ;):p tak jest... cześć Kasiu :p tak kwitną kwiatuszki u moich sąsiadów... zdjęcie na max zoomie :evil_lol: ech... fajnie mają bo mają mnóstwo słońca... u mn ie choinki dużo światła zabierają i kwiatki o wiele później kwitną :shake: a to już w moim ogródku cdn... Quote
Recommended Posts