Teklunia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Gosiek'] i robalek Gosiu - tym robalem pobilas juz sama siebie! Jest niewiarygodny!!! [quote name='Evelina'] Rozbijam jajko i wylewam je do smieci zostajac ze skorupka :lol: hihihi... ja dzis noz do kosza wyrzucilam :D Quote
malawaszka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 piękne fotki Gosiu jak zwykle :loveu: :multi: zazdroszczę tak wielu kwitnących już roślinek :multi: Quote
an3czka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Gosiek']wczoraj upiekłam chleb otrębowy....... mniamniuśny Pycha...:sabber: :sabber: :sabber: Quote
Evelina Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='dbsst'] zdjęcia odbierają dech w piersi są PRZEWSPANIAŁE CUDOWNE NIESAMOWITE [SIZE="4"]I ZA DUZO JA NIE WYRABIAM ODETCHNAC OD NICH NIE MOZNA :evil_lol: :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Cześc Gosiu, udanej imprezki życzę :BIG: Quote
Evelina Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA']Evelina zaluz Ty wreszcie wlasna galerię,:diabloti: bo trzeba latać po wszystkich topikach za Toba i ja nie nadarzam :shake:No dobra, wygadam sie :oops: Juz ja szykuje. A kiedy inauguracja, to tylko Gosiek moze sie domyslec :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Cześć Gosiaczku .....pamiętaj o foteczkach ciasteczek:razz: Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Gosiaczku .....pamiętaj o foteczkach ciasteczek:razz: Czekamy na nie :) Aż mi ślinka leci... Quote
Marysia_i_gończy Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Gosiek napisał(a):hahahaha, faktycznie - nie zwróciłam na to uwagi wcześniej :evil_lol: Dzieki za odwiedzinki Marysiu - bardzo mnie cieszą :p Nooo, nie dość, że odzywam się raz na ruski rok, to jak już - od razu krytykuję :mad: Zaiste, czysta przyjemność z moich wizyt :B-fly: Pozdrawiam cieplutko! :) Marysia i Una Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Witam z rana Gosiu :multi: [quote name='Evelina']No dobra, wygadam sie :oops: Juz ja szykuje. A kiedy inauguracja, to tylko Gosiek moze sie domyslec :evil_lol: jakies konszachty macie? :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Gosiaczku .....pamiętaj o foteczkach ciasteczek:razz: Gosia zrobi takie fotki, że pozjadamy monitory :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 dobrywieczór :p witam schyłkowo-weekendowo ;) Foteczek kilka zrobiłam oczywiście :diabloti: i niedługo wstawię cosik :cool1: Bardzo Wam chciałam podziekować za przemiłe słowa... cieszy mnie ogromnie ze mam komu zdjecia pokazywać :loveu: dzisiejsza pszczółka :multi: Quote
Gosiek Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 PIKA napisał(a):Jaka pciółka sliczniasta :loveu: hihihi - takie robale lubisz? :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Gosiek napisał(a):hihihi - takie robale lubisz? :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: pciólki nie wzbudzają we mnie obrzydzenia,:evil_lol: chociaz gryzą :roll: Quote
Gosiek Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 oj gryzą.. choć częściej chyba jednak osy gryzą ;) przynajmniej mnie :shake: przepyszna mandarynka sałateczka owocowa...ach jaka mniamniuśna wyszła ciacha "pianka serkowa" Quote
Gosiek Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Axel przy stole.. jakże by miało tak ważnego jegomościa zabraknąć :lol::lol::lol::lol::lol: i wyczekujący ... a może coś jednak by spadło? Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Gosiu Malgosia miala racje nadgryzlam monitor :wallbash: Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Gosiek'] sałateczka owocowa...ach jaka mniamniuśna wyszła "pianka serkowa" Och Gosiu! Jestem już po kolacji, ale na te dwie pozycje znalazłabym jeszcze miejsce w brzuszku :sabber: A zdjęcie pszczółki śliczne! :lol: Quote
Gosiek Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA']Gosiu Malgosia miala racje nadgryzlam monitor :wallbash: hihihi to teraz jeszcze "dokładniejsze" zdjecia :eviltong: biszkopt z masą z kaszki pianka dodatki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciasta trochę zostało... zapraszam na kawkę :p Quote
mmbbaj Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 PIKA napisał(a):Gosiu Malgosia miala racje nadgryzlam monitor :wallbash: Ja za chwilę stracę monitor! Cały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 :loveu: :loveu: :loveu::eating::eating: [quote name='Gosiek'] ciasta trochę zostało... zapraszam na kawkę :p a zubrowka zostala? to daj adres? :diabloti: Quote
Gosiek Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='PIKA']:loveu: :loveu: :loveu::eating::eating: a zubrowka zostala? to daj adres? :diabloti:oczywiście ze została :p a adres mogę podać - łatwo trafić mogę jeszcze zaproponować pyszny rum z Colą :cool3: Quote
Recommended Posts