Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):

tym razem robię "imprezkę" tylko i wyłacznie na słodko :evil_lol:

Gosiu, liczymy na foteczki tych smacznych ciast :lol:

a imprezka pewnie bedzie krótsza i będziesz miała czas na pstrykanie foteczek:multi:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alka napisał(a):
Gosiu, liczymy na foteczki tych smacznych ciast :lol:

a imprezka pewnie bedzie krótsza i będziesz miała czas na pstrykanie foteczek:multi:
oj foteczki to najpierw porobię :lol::lol::lol:

Też tak myślę że imprezka bedzie krótsza.. bo ileż można ciasta jeść ;):lol:

no ale zobaczymy jutro - ciekawa jestem jednego ciasta bo robiłam pierwszy raz :roll: teraz jeszcze polewa na wierzch - poza tym już gotowe :multi: Jeśli bedzie dobre to wstawię przepisik :cool1:
Nareszcie chwilka oddechu :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']oj Gosiu ..już mi ślinka cieknie :eviltong: hahaha to wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj :p

No... nareszcie pogoda sie naprawiła :multi:
Piękne słoneczko, cieplusieńko... Axel ganiał po ogródku z wywieszonym jezorkiem :evil_lol: tak sie biedulek zmęczył ganianiem za szyszkami ;)

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha to wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj :p

No... nareszcie pogoda sie naprawiła :multi:
Piękne słoneczko, cieplusieńko... Axel ganiał po ogródku z wywieszonym jezorkiem :evil_lol: tak sie biedulek zmęczył ganianiem za szyszkami ;):pjutro o 11 mam autobus z Katowic :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pjutro o 11 mam autobus z Katowic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooo widzisz - to w sam raz... bo dżampreza od 16 :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']wczoraj upiekłam chleb otrębowy....... mniamniuśny

wiesz, że nigdy nie próbowałam :oops: do następnego dodam, skoro tak zachwalasz :lol: dzięki za linka do statywiku - czekam na ostateczna rejestrację na allegro a potem powalczę :razz:

Posted

[quote name='aga1215']wiesz, że nigdy nie próbowałam :oops: do następnego dodam, skoro tak zachwalasz :lol: dzięki za linka do statywiku - czekam na ostateczna rejestrację na allegro a potem powalczę :razz: hihi bedziesz piekła chlebek?

Mam dla Ciebie fotkę fioletowego kwiatka.. na razie jest tylko jeden:cool3:

Posted

[quote name='Gosiek']hihi bedziesz piekła chlebek?

Mam dla Ciebie fotkę fioletowego kwiatka.. na razie jest tylko jeden:cool3:

jak to to się nazywa????
chlebek czasem wypiekam, a właściwie to maszyna piecze, ale robi to bardzo dobrze, więc nie muszę jej zastępować ;)

Posted

[quote name='aga1215']jak to to się nazywa????
chlebek czasem wypiekam, a właściwie to maszyna piecze, ale robi to bardzo dobrze, więc nie muszę jej zastępować ;)nie mam najmniejszego pojęcia jak sie ta roslinka nazywa :shake: dostałam ją od Babci.

a ja chlebek sama piekę :cool3: bez maszyny.

dzisiejsze foteczki Axla

i dzisiejsze niebo :loveu:

Posted

[quote name='nikusia']Ale Axelek wiosenny!!! :loveu: Z patyczkiem.... :loveu:
Czekam na fotaski chleba!!! :cool3: nikusiu - fotaska chleba już była... na poprzedniej stronie ;)

Aga - maaaam, znalazłam i już wiem :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
to żagwin [SIZE=2]zdjęcie z 30 kwietnia zeszłego roku

Posted

[quote name='Teklunia']Ewa - wstaw koniecznie!!! Uwielbiam takie stworki :loveu:
Zeby Gosi nie robic wbrew :lol: pojde i u Ciebie wstawie :evil_lol:

Gosiek, komentowanie jakosci i urody Twoich zdjec przerasta moje fizyczne mozliwosci :shake:

Posted

[quote name='Evelina']Zeby Gosi nie robic wbrew :lol: pojde i u Ciebie wstawie :evil_lol:

Gosiek, komentowanie jakosci i urody Twoich zdjec przerasta moje fizyczne mozliwosci :shake: hahaha to lecę zaraz oglądać ... lichę... w galeii Kasi :evil_lol:

Ewuniu - bardzo się cieszę ze zdjecia Ci się podobają... wciąż sie uczę... odkrywam coraz to nowe możliwości i obróbki ;)

dzisiejsze krokusiki :loveu:

i robalek

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha to lecę zaraz oglądać ... lichę... w galeii Kasi :evil_lol:

Ewuniu - bardzo się cieszę ze zdjecia Ci się podobają... wciąż sie uczę... odkrywam coraz to nowe możliwości i obróbki ;)

dzisiejsze krokusiki :loveu:

i robalek

śliczne :loveu: zwłaszcza ten ostatni krokusik ;) :evil_lol: u nas kroskusik był na razie 1 - pól centymetra nad ziemią -ale biegał Wektor :angryy:

Posted

[quote name='Gosiek']dzisiejsze foteczki Axla

Wygląda jak zabawka na patyku :diabloti: Normalnie nadziany na ten cień jak na rożen :evil_lol:

[quote name='Gosiek']

Ślicznie roześmiany york :loveu: :loveu: :multi:

Pozdrawiam cieplutko :)
Marysia i Una

Posted

aga1215 napisał(a):
śliczne :loveu: zwłaszcza ten ostatni krokusik ;) :evil_lol: u nas kroskusik był na razie 1 - pól centymetra nad ziemią -ale biegał Wektor :angryy:
oj.. krokusiki nie sa aż takie delikatne przecież... i tak urosnie :cool3:
z każdym dniem coraz więcej kwiatuszków będzie.. własnie przeglądałam (znów) fotki z zeszłego roku... ach już sięnie mogę doczekać nastepnych kwiatuszków :loveu:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Wygląda jak zabawka na patyku :diabloti: Normalnie nadziany na ten cień jak na rożen :evil_lol:

Ślicznie roześmiany york :loveu: :loveu: :multi:

Pozdrawiam cieplutko :)
Marysia i Una hahahaha, faktycznie - nie zwróciłam na to uwagi wcześniej :evil_lol:
Dzieki za odwiedzinki Marysiu - bardzo mnie cieszą :p

Posted

Cos roztrzepana ostatnio jestem :shake:
Wyjmuje cukierka z papierka i wyrzucam cukierek.
Rozbijam jajko i wylewam je do smieci zostajac ze skorupka :lol:
Teraz musialam wrocic, bo zapomnialam u kogo mialam wkleic liche :cool3:

Ale skoro wrocilam to Ci Droga Gosposiu :lol: pokaze kwiatek z wczoraj :)

A na takim etapie zakonczylam kilka dni temu prace w ogrodzie :evil_lol:
Sprzet sie zaklinowal i puscic nie chcial :cool3:

U sasiada za plotem juz czeresnia zakwita :cool3: Moja pewnie pojutrze :lol:
Goopie wroble znowu beda obrywaly kwiaty. Cos z nich zjadaja dewatujac kwiatostan :mad:

Posted

Evelina napisał(a):

Ale skoro wrocilam to Ci Droga Gosposiu :lol: pokaze kwiatek z wczoraj :)

A na takim etapie zakonczylam kilka dni temu prace w ogrodzie :evil_lol:
Sprzet sie zaklinowal i puscic nie chcial :cool3:

U sasiada za plotem juz czeresnia zakwita :cool3: Moja pewnie pojutrze :lol:
Goopie wroble znowu beda obrywaly kwiaty. Cos z nich zjadaja dewatujac kwiatostan :mad:
Piękne te żąkile :loveu:
hahaha i nikt nie moze odklinować sekatora?
U nas Ewuniu minie chyba jeszcze ładnych kilka dni zanim czereśnie i inne drzewka zakwitną... oglądałam dziś pąki na wiśni.... niestety są maciupeńkie :roll:
jeszcze ze 2 3 tygodnie trzeba poczekać zeby rozkwitły pąki na mogdałku... no ale przynajmniej można sobie poobserwować jak codziennie sie zmieniają ;)
Evelina napisał(a):
Cos roztrzepana ostatnio jestem :shake:
Wyjmuje cukierka z papierka i wyrzucam cukierek.
Rozbijam jajko i wylewam je do smieci zostajac ze skorupka :lol:
Teraz musialam wrocic, bo zapomnialam u kogo mialam wkleic liche :cool3:
hahaha no dosłownie jakbyś o mnie pisała..... niesamowite :cool3::lol::lol:

Posted

Witaj Gosiu :multi:, spragniona pięknych zdjęć zaglądam najpierw do ciebie i oczywiście nie zawiodłam się! :lol: Jesteś naszą artystką!!! tylko...
[quote name='Gosiek']

i robalek

nie lubię robali :shock: no i trochę się za wami stęskniłam ;)

Posted

Cześć Gosiu :multi:
Wpadlam się przywitać i popodziwiać Twoje fotki

Evelina zaluz Ty wreszcie wlasna galerię,:diabloti: bo trzeba latać po wszystkich topikach za Toba i ja nie nadarzam :shake: