Alka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Gosiek napisał(a): tym razem robię "imprezkę" tylko i wyłacznie na słodko :evil_lol: Gosiu, liczymy na foteczki tych smacznych ciast :lol: a imprezka pewnie bedzie krótsza i będziesz miała czas na pstrykanie foteczek:multi: Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Alka napisał(a):Gosiu, liczymy na foteczki tych smacznych ciast :lol: a imprezka pewnie bedzie krótsza i będziesz miała czas na pstrykanie foteczek:multi:oj foteczki to najpierw porobię :lol::lol::lol: Też tak myślę że imprezka bedzie krótsza.. bo ileż można ciasta jeść ;):lol: no ale zobaczymy jutro - ciekawa jestem jednego ciasta bo robiłam pierwszy raz :roll: teraz jeszcze polewa na wierzch - poza tym już gotowe :multi: Jeśli bedzie dobre to wstawię przepisik :cool1: Nareszcie chwilka oddechu :cool3: Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']oj Gosiu ..już mi ślinka cieknie :eviltong: hahaha to wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj :p No... nareszcie pogoda sie naprawiła :multi: Piękne słoneczko, cieplusieńko... Axel ganiał po ogródku z wywieszonym jezorkiem :evil_lol: tak sie biedulek zmęczył ganianiem za szyszkami ;) Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha to wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj :p No... nareszcie pogoda sie naprawiła :multi: Piękne słoneczko, cieplusieńko... Axel ganiał po ogródku z wywieszonym jezorkiem :evil_lol: tak sie biedulek zmęczył ganianiem za szyszkami ;):pjutro o 11 mam autobus z Katowic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pjutro o 11 mam autobus z Katowic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooo widzisz - to w sam raz... bo dżampreza od 16 :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 wczoraj upiekłam chleb otrębowy....... mniamniuśny Quote
aga1215 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Gosiek']wczoraj upiekłam chleb otrębowy....... mniamniuśny wiesz, że nigdy nie próbowałam :oops: do następnego dodam, skoro tak zachwalasz :lol: dzięki za linka do statywiku - czekam na ostateczna rejestrację na allegro a potem powalczę :razz: Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='aga1215']wiesz, że nigdy nie próbowałam :oops: do następnego dodam, skoro tak zachwalasz :lol: dzięki za linka do statywiku - czekam na ostateczna rejestrację na allegro a potem powalczę :razz: hihi bedziesz piekła chlebek? Mam dla Ciebie fotkę fioletowego kwiatka.. na razie jest tylko jeden:cool3: Quote
aga1215 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Gosiek']hihi bedziesz piekła chlebek? Mam dla Ciebie fotkę fioletowego kwiatka.. na razie jest tylko jeden:cool3: jak to to się nazywa???? chlebek czasem wypiekam, a właściwie to maszyna piecze, ale robi to bardzo dobrze, więc nie muszę jej zastępować ;) Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='aga1215']jak to to się nazywa???? chlebek czasem wypiekam, a właściwie to maszyna piecze, ale robi to bardzo dobrze, więc nie muszę jej zastępować ;)nie mam najmniejszego pojęcia jak sie ta roslinka nazywa :shake: dostałam ją od Babci. a ja chlebek sama piekę :cool3: bez maszyny. dzisiejsze foteczki Axla i dzisiejsze niebo :loveu: Quote
nikusia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Ale Axelek wiosenny!!! :loveu: Z patyczkiem.... :loveu: Czekam na fotaski chleba!!! :cool3: Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='nikusia']Ale Axelek wiosenny!!! :loveu: Z patyczkiem.... :loveu: Czekam na fotaski chleba!!! :cool3: nikusiu - fotaska chleba już była... na poprzedniej stronie ;) Aga - maaaam, znalazłam i już wiem :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: to żagwin [SIZE=2]zdjęcie z 30 kwietnia zeszłego roku Quote
Evelina Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Teklunia']Ewa - wstaw koniecznie!!! Uwielbiam takie stworki :loveu: Zeby Gosi nie robic wbrew :lol: pojde i u Ciebie wstawie :evil_lol: Gosiek, komentowanie jakosci i urody Twoich zdjec przerasta moje fizyczne mozliwosci :shake: Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Evelina']Zeby Gosi nie robic wbrew :lol: pojde i u Ciebie wstawie :evil_lol: Gosiek, komentowanie jakosci i urody Twoich zdjec przerasta moje fizyczne mozliwosci :shake: hahaha to lecę zaraz oglądać ... lichę... w galeii Kasi :evil_lol: Ewuniu - bardzo się cieszę ze zdjecia Ci się podobają... wciąż sie uczę... odkrywam coraz to nowe możliwości i obróbki ;) dzisiejsze krokusiki :loveu: i robalek Quote
aga1215 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha to lecę zaraz oglądać ... lichę... w galeii Kasi :evil_lol: Ewuniu - bardzo się cieszę ze zdjecia Ci się podobają... wciąż sie uczę... odkrywam coraz to nowe możliwości i obróbki ;) dzisiejsze krokusiki :loveu: i robalek śliczne :loveu: zwłaszcza ten ostatni krokusik ;) :evil_lol: u nas kroskusik był na razie 1 - pól centymetra nad ziemią -ale biegał Wektor :angryy: Quote
Marysia_i_gończy Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Gosiek']dzisiejsze foteczki Axla Wygląda jak zabawka na patyku :diabloti: Normalnie nadziany na ten cień jak na rożen :evil_lol: [quote name='Gosiek'] Ślicznie roześmiany york :loveu: :loveu: :multi: Pozdrawiam cieplutko :) Marysia i Una Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 aga1215 napisał(a):śliczne :loveu: zwłaszcza ten ostatni krokusik ;) :evil_lol: u nas kroskusik był na razie 1 - pól centymetra nad ziemią -ale biegał Wektor :angryy:oj.. krokusiki nie sa aż takie delikatne przecież... i tak urosnie :cool3: z każdym dniem coraz więcej kwiatuszków będzie.. własnie przeglądałam (znów) fotki z zeszłego roku... ach już sięnie mogę doczekać nastepnych kwiatuszków :loveu: Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Wygląda jak zabawka na patyku :diabloti: Normalnie nadziany na ten cień jak na rożen :evil_lol: Ślicznie roześmiany york :loveu: :loveu: :multi: Pozdrawiam cieplutko :) Marysia i Una hahahaha, faktycznie - nie zwróciłam na to uwagi wcześniej :evil_lol: Dzieki za odwiedzinki Marysiu - bardzo mnie cieszą :p Quote
Evelina Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cos roztrzepana ostatnio jestem :shake: Wyjmuje cukierka z papierka i wyrzucam cukierek. Rozbijam jajko i wylewam je do smieci zostajac ze skorupka :lol: Teraz musialam wrocic, bo zapomnialam u kogo mialam wkleic liche :cool3: Ale skoro wrocilam to Ci Droga Gosposiu :lol: pokaze kwiatek z wczoraj :) A na takim etapie zakonczylam kilka dni temu prace w ogrodzie :evil_lol: Sprzet sie zaklinowal i puscic nie chcial :cool3: U sasiada za plotem juz czeresnia zakwita :cool3: Moja pewnie pojutrze :lol: Goopie wroble znowu beda obrywaly kwiaty. Cos z nich zjadaja dewatujac kwiatostan :mad: Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Evelina napisał(a): Ale skoro wrocilam to Ci Droga Gosposiu :lol: pokaze kwiatek z wczoraj :) A na takim etapie zakonczylam kilka dni temu prace w ogrodzie :evil_lol: Sprzet sie zaklinowal i puscic nie chcial :cool3: U sasiada za plotem juz czeresnia zakwita :cool3: Moja pewnie pojutrze :lol: Goopie wroble znowu beda obrywaly kwiaty. Cos z nich zjadaja dewatujac kwiatostan :mad:Piękne te żąkile :loveu: hahaha i nikt nie moze odklinować sekatora? U nas Ewuniu minie chyba jeszcze ładnych kilka dni zanim czereśnie i inne drzewka zakwitną... oglądałam dziś pąki na wiśni.... niestety są maciupeńkie :roll: jeszcze ze 2 3 tygodnie trzeba poczekać zeby rozkwitły pąki na mogdałku... no ale przynajmniej można sobie poobserwować jak codziennie sie zmieniają ;) Evelina napisał(a):Cos roztrzepana ostatnio jestem :shake: Wyjmuje cukierka z papierka i wyrzucam cukierek. Rozbijam jajko i wylewam je do smieci zostajac ze skorupka :lol: Teraz musialam wrocic, bo zapomnialam u kogo mialam wkleic liche :cool3: hahaha no dosłownie jakbyś o mnie pisała..... niesamowite :cool3::lol::lol: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 :multi:oj nareszcie coraz wiecej kwiatuszków i wiosennych Axelków :p Quote
mmbbaj Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Witaj Gosiu :multi:, spragniona pięknych zdjęć zaglądam najpierw do ciebie i oczywiście nie zawiodłam się! :lol: Jesteś naszą artystką!!! tylko... [quote name='Gosiek'] i robalek nie lubię robali :shock: no i trochę się za wami stęskniłam ;) Quote
dbsst Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Gosiu najlepszego :buzi: zdjęcia odbierają dech w piersi są PRZEWSPANIAŁE CUDOWNE NIESAMOWITE Quote
PIKA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cześć Gosiu :multi: Wpadlam się przywitać i popodziwiać Twoje fotki Evelina zaluz Ty wreszcie wlasna galerię,:diabloti: bo trzeba latać po wszystkich topikach za Toba i ja nie nadarzam :shake: Quote
Recommended Posts