Gosiek Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 dziewczyny kochane... bardzo dziekuję za piękne życzonka :loveu: :lol: ciachem podzielę sie w niedzielę ;) ... może wpadniecie na imprezkę? Buzia mi sie śmieje bo....... dostałam od mojego kochanego mężusia statywik :laugh2_2::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
r_2005 Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 To i ja pędzę złożyć życzonka:p ZDRÓWKA, UŚMIECHU, RADOŚCI, POGODY DUCHA ORAZ MNÓSTWA ŚLICZNYCH STATYWIKÓW!!! Quote
Gosiek Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='r_2005']To i ja pędzę złożyć życzonka:p ZDRÓWKA, UŚMIECHU, RADOŚCI, POGODY DUCHA ORAZ MNÓSTWA ŚLICZNYCH STATYWIKÓW!!! dzięki wielkie... statywik przydałby się jeszcze jeden.. taki malutki do makro ;):evil_lol: Quote
PIKA Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [SIZE=4]GOSIEŃKO By się spełniły Twoje życzenia By się ziściły Twoje marzenia By uśmiech często gościł na Twej twarzy Byś zdobyła w życiu, szczyt swoich marzeń Wszystko co chciałabyś By się zdarzyło Wszystko czego pragniesz By twoim było... Quote
Teklunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='Gosiek']dziewczyny kochane... bardzo dziekuję za piękne życzonka :loveu: :lol: ciachem podzielę sie w niedzielę ;) ... może wpadniecie na imprezkę? Buzia mi sie śmieje bo....... dostałam od mojego kochanego mężusia statywik :laugh2_2::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:no, Gosiu, to maz spelnil Twoje zyczenie bezblednie :p Ja w niedziele tez robie male przyjecie dla TZa... MOze polaczymy gosci i sily i bedzie jedna duuuza, co? ;) Quote
mmbbaj Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Gosiu kochana :loveu: cieszę się, że zdążyłam! :lol: Życzę ci wszystkiego najlepszego :bigok: Quote
Gosiek Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Oj Wy moje kochane dziewczyny :loveu: Bardzo dziękuję za wszystkie życzonka .... jest mi bardzo, bardzo miło i strasznie sie cieszę ze jesteście :loveu: Fajne takie urodzinki :p dobrej nocki zyczę wszystkim - buziaki Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Miłych snów ;) a jutro rano statywikowa sesja w ogródeczku :multi: :lol:drżyjcie mrówy i biedronki ;)dogomania jest rządna fot Quote
Gosiek Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Dzieńdoberek - witam bezsłonecznie.. ale za to całkiem ciepło :p [quote name='Alicjarydzewska']Miłych snów ;) a jutro rano statywikowa sesja w ogródeczku :multi: :lol:drżyjcie mrówy i biedronki ;)dogomania jest rządna fot hihihi Ala - to raczej będzie bardzo trudne fotografować mrówki za pomocą tego statywu - statw jest wysoki ;) No chyba ze bedą siedziały sobie na murze domu... albo na wyższych krzaczkach :lol: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Dzien dobry Gosiu Starsza O Rok :lol: A moze dzisiaj dostaniemy jakies fotli kropelkowe??? Aura temu sprzyja ;) Quote
Gosiek Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Teklunia']Dzien dobry Gosiu Starsza O Rok :lol::mad::mad: poczekaj, poczekaj....... łobuzico :evil_lol: [quote name='Teklunia'] A moze dzisiaj dostaniemy jakies fotli kropelkowe??? Aura temu sprzyja ;)ależ skąd... u mnie kropelki pojawiły sie dopiero teraz.. jak przestał deszcz padać... w ciągu dnia niestety kropelek nie bylo :shake: a z braku słonka krokusiki nie rozwijają kwiatków :shake: listki na wiciokrzewie Quote
Gosiek Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Jeju... ależ jestem śpiąca wrzucam jeszcze trzy foteczki i uciekam sobie :cool3: hihi - przebiśniegi codzienie inaczej wyglądają ;) :lol: Axelek też :eviltong: Quote
Teklunia Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='Gosiek']:mad::mad: poczekaj, poczekaj....... łobuzico :evil_lol: no cio? :saint1: [quote name='Gosiek'] a z braku słonka krokusiki nie rozwijają kwiatków :shake: nic im to nie zaszkodzilo na urode, ze sie nie rozwinely :lol: Quote
Gosiek Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:no i jest mrówka ;) :lol::lol::lol: ale zdjecie robione z łapki - bez statywu :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 a ja spozniona ale najszczersza ze wszystkich składam wsyztskiego naj naj naj naj:loveu: :loveu: :loveu: ps.cholerka w tej wawie juz widac troche krokusie a u nas tylko same listeczki narazie :placz: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Gosiek napisał(a)::lol::lol::lol: ale zdjecie robione z łapki - bez statywu :eviltong::pale jest mrówka :evil_lol: Witajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 cześć wszystkim.. i znów mało przyjemna pogoda :shake: wpadłam sie przywitać i uciekam do kuchni... ciacha trzeba porobić :cool3: Madziu - dziękuję ślicznie za życzonka :calus: Quote
Basia&Safi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 gdzie Ty spotkalas mrowke :o ja mieszkam tak blisko niej a niemoge jej spotkac gdzie ona znowu podziewa :DD:D:D:D Quote
Evelina Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 No prosze, jaki rarytas :multi: Sztuczna Gosia przy pracy. :evil_lol: Gosieczku, wstawic Ci wdzieczaca sie "liche" :roll: Quote
Teklunia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Evelina'] Gosieczku, wstawic Ci wdzieczaca sie "liche" :roll:Ewa - wstaw koniecznie!!! Uwielbiam takie stworki :loveu: Dzien dobry, Gosiu :) Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Evelina']Gosieczku, wstawic Ci wdzieczaca sie "liche" :roll: jeśli to nie jest dżdżownica....... i jeśli nie jest obrzydliwa ;) [quote name='Evelina']No prosze, jaki rarytas :multi: Sztuczna Gosia przy pracy. :evil_lol: hihihi myślisz ze manekina podstawiłam? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahaha Kasia wszelkie robale chyba lubi :eviltong: Quote
Alka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 cześć Gosiu ! :multi: Jak tam idą przygotowania do jutrzejszej imprezki ? Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Alka napisał(a):cześć Gosiu ! :multi: Jak tam idą przygotowania do jutrzejszej imprezki ? 1 ciasto już skończone, drugie czeka na stężenie galaretki a trzecie.. czekam żeby biszkopt wystygł ;) tym razem robię "imprezkę" tylko i wyłacznie na słodko :evil_lol: Quote
Recommended Posts