Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam w ten sloneczny dzionek

Poświataka, wszelkie muchy są na pewno nie dla mnie :evil_lol: Chyba, jedynie po to, zeby mnie przeploszyc :evil_lol:

Gosiu Ty to mnie już chyba nie lubisz :shake: Nie chcialas mnie do siebie wpuścic :shake:
Ale ja uparta jestem i wlazłam :diabloti:

;)

Posted

[quote name='PIKA']Witam w ten sloneczny dzionek
Poświataka, wszelkie muchy są na pewno nie dla mnie :evil_lol: Chyba, jedynie po to, zeby mnie przeploszyc :evil_lol:
A Twoje ptasyska by nie zakosztowały :cool3: ??? Bo moje koty owszem, chętnie, jak zapolują to i zjedzą :p .

ps. ale fajnie na dworzu się zrobiło :), nawet dozorcy wigoru nabrali i za robote się złapali, aż furczy :).

Posted

[quote name='Gosiek']hahahaha no proszę... Kasiu, Ty naprawde lubisz robaczki :cool3::cool3::cool3:

to dla Ciebie w takim razie

dobranoc wszystkim
Gosiu witaj. Wlaśnie mi dreszcze przeszły...:eviltong:

Posted

[quote name='PIKA']
Gosiu Ty to mnie już chyba nie lubisz :shake: Nie chcialas mnie do siebie wpuścic :shake:
Ale ja uparta jestem i wlazłam :diabloti:

;):crazyeye::crazyeye: że co? Jak to nie chciałam Cie wpuścić?

tak cudnie na dworku ze prawie w domu nie siedzę :cool3: mamy w cieniu 17 stopieńków - rewelacja :multi::multi::multi:
narobiłam Axiowi milion zdjeć i przyszłam zgrać :lol::lol::lol: bo się karta i bateria w aparaciku miały ku końcowi :diabloti:

Posted

[quote name='Poświata']A Twoje ptasyska by nie zakosztowały :cool3: ??? Bo moje koty owszem, chętnie, jak zapolują to i zjedzą :p .

ptaszyska to na pewno, ale jak ptaszysków nie było to Saba doskonale se z tym radzila :razz:
tylko, że na osy też polowała :angryy:

[quote name='Gosiek']:crazyeye::crazyeye: że co? Jak to nie chciałam Cie wpuścić?

No normalnie, :evil_lol:

Co
chciałam wejść na Twój temat to albo server busy, :angryy: albo nie mógł znaleźć strony :o
Wszędzie
wchodziłam, tylko Ciebie nie mogłam :niewiem:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']dzień doberek ..........a u mnie pada ....a rano było słoneczko :-(to ja w pracy byłam
Aluś -mam tak samo :angryy: wprawdzie jeszcze nie pada ale lada chwila:angryy: wczoraj było to samo - rano ładnie, nawet słońce w południe pokazuje się a potem leje:angryy: wczoraj jeszcze do tego była okropna :angryy: mgła - na 50 metrów nic nie było widać

Gosiek - Tobie to nawet paskudne muchy cudownie wychodzą - znowu zazdraszczam:oops:

Posted

aga1215 napisał(a):
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale ich się namnożyło :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol:

No tyle robaczków wstawiacie to i się rozmnażać zaczęły :eviltong:

Posted

Gosiu, u nas już dziś strasznie lało i dalej leje...:diabloti:
Tuffi jeden spacerek przeczekał pod balkonem sąsiadki, szybkie siq i do domku...:cool3: za moment wychodzimy i nie wiem jak będzie wygladał spacerek:shake:

Posted

Hmm ja ubieram Axelka w kubrak przeciwdeszczowy - ale i tak łepetynka moknie ... przydałby sie kapturek ;)
Dzieki temu kubrakowi Axel pooooowoooli ale idzie na deszczowym spacerku...

a u mnie było dziś tak:

rano jeszcze dość mokro

ale potem już coraz ładniej i słonecznie :multi:

jak widać zaczęły sie "wariacje z szyszkami" :razz:

Posted

[quote name='Gosiek'][b] hahahahaha extra :cool2:

Jakby ktoś chciał się pobawić i będzie mu się strasznie nudzić :eviltong: to niech sobie wejdzie tu :p

http://www.netdisaster.com/

Axio słodziutki, a w słonku to już wogóle :p U mnie też szyszki leżą tylko takie ogromne :eviltong: Więc nie za bardzo psice interesują.

Posted

[quote name='olcha']
Axio słodziutki, a w słonku to już wogóle :p U mnie też szyszki leżą tylko takie ogromne :eviltong: Więc nie za bardzo psice interesują.:p cieszę sie ża Wam sie sloneczny Axio podoba.. na słońcu ma takie piękne złote kolorki ze nie umiem się powstrzymać przed robieniem Axelkowi zdjeć :oops:

takie szyszki?

Posted

Cudny sloneczny Axio :multi:

Saba tez deszczu nie lubi :evil_lol: Mój wodny pies, nie lubi jak jaj ta woda na leb leci i zaraz schrzania do domu :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']:p cieszę sie ża Wam sie sloneczny Axio podoba.. na słońcu ma takie piękne złote kolorki ze nie umiem się powstrzymać przed robieniem Axelkowi zdjeć :oops:

takie szyszki?

Gosiu! Nikt nie chce, żebyś się powstrzymywała! Wręcz przeciwnie!:eviltong: