Gosiek Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 mmbbaj napisał(a):Ojjjjjj........zaczynam się drapać :evil_lol:czemu? :crazyeye: Quote
PIKA Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Gosiek napisał(a):czemu? :crazyeye: bo jak taki na ciebie wlezie to swędzi :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='PIKA']bo jak taki na ciebie wlezie to swędzi :evil_lol::diabloti: po mnie takie nie łażą :eviltong: mucha maleńka muszka Quote
PIKA Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 :diabloti: po mnie takie nie łażą :eviltong: A do mnie wszystkie się garną :angryy: mucha Lomatko Gosiu, zlapalam gazetę i wale w ekran :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 [quote name='PIKA']A do mnie wszystkie się garną :angryy: Lomatko Gosiu, zlapalam gazetę i wale w ekran :evil_lol: hahahaha a ja wyję ze śmiechu bo sobie to wyobraziłam Quote
aga1215 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Gosiek'] :hmmmm: pierwsze wrażenie - piękna, stara, srebrna biżuteria - jak ona jest pięknie ubarwiona :loveu: (chciałam napisać "umaszczona" :evil_lol: ) Quote
Teklunia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='olcha'] Tekluniu ja też lubię te małe paskudztwa ...dopóki nie gryzą.a ja lubie je zawsze... w koncu musza sie biedaki czyms zywic ;) a i tak nie maja latwego zycia... [quote name='Gosiek'] Gosiu, one wygladaja jakby byly z plastiku... i do tego jeszcze specjalnie do zdjecia wypolerowane :p nie wiem jak Ty to robisz, ale jestem zachwycona :) a ten na dole to ten sam gatunek pluskwiaka, ktory wczoraj Olcha pokazywala :lol: [quote name='PIKA'] Lomatko Gosiu, zlapalam gazetę i wale w ekran :evil_lol:Ty niedobra! U mnie w domu jest zakaz tykania wszelkich stworzen latajacych, pelzajacych i bieegajacych :lol: w lazience mam rodzinke rybikow, ktorych nie pozwalam gnebic (w nocy trzeba uwazac zeby ich nie rozdeptac, bo bym nie darowala ;)) komarow tez nigdy nie zabijam... Quote
PIKA Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Teklunia napisał(a): Ty niedobra! U mnie w domu jest zakaz tykania wszelkich stworzen latajacych, pelzajacych i bieegajacych :lol: w lazience mam rodzinke rybikow, ktorych nie pozwalam gnebic (w nocy trzeba uwazac zeby ich nie rozdeptac, bo bym nie darowala ;)) komarow tez nigdy nie zabijam... bez przesady :crazyeye: Ty buddystka jesteś? :crazyeye: Quote
Teklunia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 PIKA napisał(a):bez przesady :crazyeye: Ty buddystka jesteś? :crazyeye:mam miętkie serce ;) Quote
PIKA Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Teklunia napisał(a):mam miętkie serce ;) ja tez, ale nie dla robactwa, ktore gryzie w szczególności mnie :shake: Quote
Gosiek Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 No cóż Kasiu- ja robali nie cierpię... chyba ze są na dworku i pozuja do makro :lol::lol::lol::lol: pluskwiak mówisz? hmmm nie powiem jak ja zawsze na te robale mówiłam.... Quote
Poświata Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Teklunia napisał(a):Ty niedobra! U mnie w domu jest zakaz tykania wszelkich stworzen latajacych, pelzajacych i bieegajacych :lol: w lazience mam rodzinke rybikow, ktorych nie pozwalam gnebic (w nocy trzeba uwazac zeby ich nie rozdeptac, bo bym nie darowala ;)) komarow tez nigdy nie zabijam... Mogę przekwaterować do Ciebie rybiki z mojej łazienki, u mnie nie mają tak sielskiego życia :diabloti: ??? Quote
PIKA Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 O to zdecydowanie bardziej mnie sie podoba :loveu: [quote name='Poświata']Mogę przekwaterować do Ciebie rybiki z mojej łazienki, u mnie nie mają tak sielskiego życia :diabloti: ??? A ja w ogole nie mam tego cholerstwa :niewiem: Quote
Teklunia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Poświata napisał(a):Mogę przekwaterować do Ciebie rybiki z mojej łazienki, u mnie nie mają tak sielskiego życia :diabloti: ???alez prosze Cie bardzo ;) miejsce pod druga szafka jest niezamieszkale ;) Quote
Gosiek Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 hahahaha no proszę... Kasiu, Ty naprawde lubisz robaczki :cool3::cool3::cool3: to dla Ciebie w takim razie dobranoc wszystkim Quote
Alicja Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Gosiek']hahahaha no proszę... Kasiu, Ty naprawde lubisz robaczki :cool3::cool3::cool3: to dla Ciebie w takim razie dobranoc wszystkimo ranyśku Gosiu , ale sie wystraszyłam :-o Quote
PIKA Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Gosiek']hahahaha no proszę... Kasiu, Ty naprawde lubisz robaczki :cool3::cool3::cool3: to dla Ciebie w takim razie dobranoc wszystkim no na szczęście mnie tego nie dedykowala :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Gosiek']hahahaha no proszę... Kasiu, Ty naprawde lubisz robaczki :cool3::cool3::cool3: to dla Ciebie w takim razie dziekuje slicznie :) mucha jest rewelacyjna... tak wyrazna ze nawet mozna rozroznic jej zlozone oczy :) Dobranoc :bye: Quote
Poświata Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Jeszcze jedna, albo ta sama........ :confused: :niewiem: ........tylko nie wiem, dla Kasi....., czy dla Piki Quote
Daga_i_Oskar Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Gosiu śliczną wiosenkę nam zaoferowałaś, a robactwa mimo iz sa ochydne, na Twoich zdjęciach prezentują się boomba :loveu: Dobranoc ;) Quote
olcha Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Jakie cudne! U mnie tez owady lekko mają. Po kątach pająki mieszkają, muchy się wypuszcza, osy też. Rybiki sobie biegają czasem coś powiedzą, czasem pobiegną dalej :roll: :eviltong: Komary niestety giną bo ja przy Wiśle mieszkam i mam ich od groma i tym samym dosyć. Generalnie żyje wszystko dopóki nie wlata :eviltong: na mnie i mnie nie gryzie/kąsa/szczypie. O szczypawek jeszcze nie lubie brrrrrrrr Quote
olcha Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Gosiek']No cóż Kasiu- ja robali nie cierpię... chyba ze są na dworku i pozuja do makro :lol::lol::lol::lol: pluskwiak mówisz? hmmm nie powiem jak ja zawsze na te robale mówiłam.... Gosiu jak mówiłaś? Ja tam zawsze mówiłam "to upierdliwe czerwone" :lol: Quote
Gosiek Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Czesć dziewczyny - wiosna pełną gębą dzisiaj... na spacerku o 7 rano było +10 stopni :Cool!: cuuudownie :Cool!: ptaszki świergolą wiosennie, słoneczko mocno świeci, trawka zaczyna się zielenić..... i humorek od razu duuużo lepszy :cool3: [quote name='Poświata']Jeszcze jedna, albo ta sama........ :confused: :niewiem: ........tylko nie wiem, dla Kasi....., czy dla Piki ta sama Beatko... ale nie moje fotki :cool1: Quote
Gosiek Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 olcha napisał(a):Gosiu jak mówiłaś? Ja tam zawsze mówiłam "to upierdliwe czerwone" :lol: :oops: ja na te robale mówiłam inaczej... trumniaki... z racji tego ze najczęściej je na cmentarzach widywałam :roll: Quote
AlKil Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Dobrze,ze ogladam tą śliczną muszkę dopiero rano, jeszcze by mi się przyśniła...:diabloti: zdjecia jak zwykle śliczne:lol: Quote
Recommended Posts