Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:diabloti: po mnie takie nie łażą :eviltong:

A do mnie wszystkie się garną :angryy:

mucha

Lomatko Gosiu, zlapalam gazetę i wale w ekran :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']A do mnie wszystkie się garną :angryy:

Lomatko Gosiu, zlapalam gazetę i wale w ekran :evil_lol: hahahaha a ja wyję ze śmiechu bo sobie to wyobraziłam

Posted

[quote name='Gosiek']
:hmmmm: pierwsze wrażenie - piękna, stara, srebrna biżuteria - jak ona jest pięknie ubarwiona :loveu: (chciałam napisać "umaszczona" :evil_lol: )

Posted

[quote name='olcha']
Tekluniu ja też lubię te małe paskudztwa ...dopóki nie gryzą.a ja lubie je zawsze... w koncu musza sie biedaki czyms zywic ;) a i tak nie maja latwego zycia...

[quote name='Gosiek']

Gosiu, one wygladaja jakby byly z plastiku... i do tego jeszcze specjalnie do zdjecia wypolerowane :p nie wiem jak Ty to robisz, ale jestem zachwycona :)
a ten na dole to ten sam gatunek pluskwiaka, ktory wczoraj Olcha pokazywala :lol:

[quote name='PIKA']
Lomatko Gosiu, zlapalam gazetę i wale w ekran :evil_lol:Ty niedobra!
U mnie w domu jest zakaz tykania wszelkich stworzen latajacych, pelzajacych i bieegajacych :lol: w lazience mam rodzinke rybikow, ktorych nie pozwalam gnebic (w nocy trzeba uwazac zeby ich nie rozdeptac, bo bym nie darowala ;))
komarow tez nigdy nie zabijam...

Posted

Teklunia napisał(a):

Ty niedobra!
U mnie w domu jest zakaz tykania wszelkich stworzen latajacych, pelzajacych i bieegajacych :lol: w lazience mam rodzinke rybikow, ktorych nie pozwalam gnebic (w nocy trzeba uwazac zeby ich nie rozdeptac, bo bym nie darowala ;))

bez przesady :crazyeye: Ty buddystka jesteś? :crazyeye:

Posted

No cóż Kasiu- ja robali nie cierpię... chyba ze są na dworku i pozuja do makro :lol::lol::lol::lol:

pluskwiak mówisz? hmmm nie powiem jak ja zawsze na te robale mówiłam....

Posted

Teklunia napisał(a):
Ty niedobra!

Mogę przekwaterować do Ciebie rybiki z mojej łazienki, u mnie nie mają tak sielskiego życia :diabloti: ???

Posted

O to zdecydowanie bardziej mnie sie podoba :loveu:

[quote name='Poświata']Mogę przekwaterować do Ciebie rybiki z mojej łazienki, u mnie nie mają tak sielskiego życia :diabloti: ???
A ja w ogole nie mam tego cholerstwa :niewiem:

Posted

Poświata napisał(a):
Mogę przekwaterować do Ciebie rybiki z mojej łazienki, u mnie nie mają tak sielskiego życia :diabloti: ???
alez prosze Cie bardzo ;)
miejsce pod druga szafka jest niezamieszkale ;)

Posted

[quote name='Gosiek']hahahaha no proszę... Kasiu, Ty naprawde lubisz robaczki :cool3::cool3::cool3:

to dla Ciebie w takim razie

dobranoc wszystkimo ranyśku Gosiu , ale sie wystraszyłam :-o

Posted

[quote name='Gosiek']hahahaha no proszę... Kasiu, Ty naprawde lubisz robaczki :cool3::cool3::cool3:

dobranoc wszystkim

no na szczęście mnie tego nie dedykowala :evil_lol:

Posted

dziekuje slicznie :)
mucha jest rewelacyjna... tak wyrazna ze nawet mozna rozroznic jej zlozone oczy :)

Dobranoc :bye:

Posted

Jakie cudne! U mnie tez owady lekko mają. Po kątach pająki mieszkają, muchy się wypuszcza, osy też. Rybiki sobie biegają czasem coś powiedzą, czasem pobiegną dalej :roll: :eviltong:

Komary niestety giną bo ja przy Wiśle mieszkam i mam ich od groma i tym samym dosyć.

Generalnie żyje wszystko dopóki nie wlata :eviltong: na mnie i mnie nie gryzie/kąsa/szczypie.

O szczypawek jeszcze nie lubie brrrrrrrr

Posted

[quote name='Gosiek']No cóż Kasiu- ja robali nie cierpię... chyba ze są na dworku i pozuja do makro :lol::lol::lol::lol:

pluskwiak mówisz? hmmm nie powiem jak ja zawsze na te robale mówiłam....

Gosiu jak mówiłaś? Ja tam zawsze mówiłam "to upierdliwe czerwone" :lol:

Posted

Czesć dziewczyny - wiosna pełną gębą dzisiaj... na spacerku o 7 rano było +10 stopni :Cool!:

cuuudownie :Cool!: ptaszki świergolą wiosennie, słoneczko mocno świeci, trawka zaczyna się zielenić.....
i humorek od razu duuużo lepszy :cool3:

[quote name='Poświata']Jeszcze jedna, albo ta sama........ :confused: :niewiem:

........tylko nie wiem, dla Kasi....., czy dla Piki ta sama Beatko... ale nie moje fotki :cool1:

Posted

olcha napisał(a):
Gosiu jak mówiłaś? Ja tam zawsze mówiłam "to upierdliwe czerwone" :lol:
:oops: ja na te robale mówiłam inaczej... trumniaki... z racji tego ze najczęściej je na cmentarzach widywałam :roll: