Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
cześć dziewczyny :cool1:

a u mnie kwiatki w ogódku jeszcze nie kwitną :placz: i dziękuję Ci bardzo za to co napisałaś w topiku Marysi :calus:

:oops: :oops: :oops:

W każdym razie dzieńdobry i znów czekam na piękne wysmakowane fotki :cool3:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien dobry Gosiu!!
Mialam ponad 5 stron do nadrobienia........:crazyeye: I te fotki mi sie troche dlugo ladowaly, ale warto bylo poczekac i je obejrzec:loveu::loveu:

Milego dnia,

Posted

cześć dziewczyny - dzieki za odwiedzinki :buzi:

Hmmm zdjeć nie mam - nie miałam kiedy porobić.. będą jak bedzie słoneczko :razz:

miłej resztki weekendu :cool1:

Posted

Witaj Gosiu :lol: Ciepło dziś, ale mgła i pochmurno :roll: Niby wiosennie, ale nie do takiej wiosny mi się tęskni :shake: I jakoś z humorem też nie za bardzo :cool1: I jak ty foteczki będziesz robiła w takich warunkach?:razz:

Posted

[quote name='mmbbaj']Witaj Gosiu :lol: Ciepło dziś, ale mgła i pochmurno :roll: Niby wiosennie, ale nie do takiej wiosny mi się tęskni :shake: I jakoś z humorem też nie za bardzo :cool1: I jak ty foteczki będziesz robiła w takich warunkach?:razz: czesć Gosiu.. i cześć wszystkim :p

Foteczki i tak bedę robiła.. jest cała masa kropelek :cool3: i .... skalniaczek uwolnił się od śniegu... są przebiśniegi :Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

Cześć Gosieńko !

Przyjemnie na dworku, cieplutko...:multi:Od czasu do czasu słoneczko próbuje się przedrzeć ,ale chmurzyska niestety wygrywają.:cool3:

czekamy na twoje foteczki :multi:

przyjemnego tygodnia !:buzi:

Posted

cześć Alu i Agniesiu - juz wróciłam z dworku - choć wcale mi się nie chciało.... temperaturka rozkoszna +10 stopni :multi:
hmmm obiektów do makro mnóstwo :multi:
zgrywam foteczki właśnie ale wstawię chyba po południu bo muszę sie wybrać na zakupy :cool3:

Posted

[quote name='Gosiek']łiii zdązyłam cokolwiek pozmniejszać... proszę bardzo

W I O S N A

Gosiu jestem zachwycona tymi zdjęciami :multi: I te szkarady naprawdę ci pozują :crazyeye:Ja już czekam na okres komarów, mam nadzieję, że też je obfocisz?:eviltong:

Posted

[quote name='PIKA']A tu znowu robactwo się rozlazło :evil_lol:

;):diabloti: będzie o wiele wiecej... dziś i nie tylko :eviltong:

Gosiu :lol: szkarady nie pozują niestety.. trzeba mieć anielska cierpliwość zeby ostrość złapać... na szczęście są jeszcze zaspane po zimie i dość niemrawo się ruszają.......
a robale w makro są fascynujące.. ileż szczególików można wypatrzeć... np muchy są straaasznie owłosione :evil_lol::evil_lol::evil_lol: