r_2005 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Gosiek'] cwaniara :eviltong: Lepiej się przyznaj, że jej coś na znieczulenie dałaś, że tak pozowała:p Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Gosiek']Daga... co tam mrówa ;) co powiesz o tym :cool3: Brrrr, aż mnie dreszcze przeszyły Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='r_2005']Lepiej się przyznaj, że jej coś na znieczulenie dałaś, że tak pozowała:p zimę właśnie przeglądam zdjecia z zeszłego roku... o tej porze było już bardzo ciepło :placz: i ZERO śniegu :placz: Quote
PIKA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Gosiek napisał(a): właśnie przeglądam zdjecia z zeszłego roku... o tej porze było już bardzo ciepło :placz: i ZERO śniegu :placz: To na pocieszenie Ci powiem, ze moja mama, ktora siedzi caly rok na dzialce na wsi, byla wczoraj w Warszawie i mnie poinformowala, ze u nas to praktycznie wcale sniegu nie ma, bo u nich to lezy nadal jak w srodku lutego :roll: A to ledwie niecale 50 km od Warszawy :roll: Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='PIKA']To na pocieszenie Ci powiem, ze moja mama, ktora siedzi caly rok na dzialce na wsi, byla wczoraj w Warszawie i mnie poinformowala, ze u nas to praktycznie wcale sniegu nie ma, bo u nich to lezy nadal jak w srodku lutego :roll: A to ledwie niecale 50 km od Warszawy :roll: :crazyeye: wredna, wstrętna, upierdliwa.... zima :angryy: o tak było w zeszłym roku - dokładnie 29marca Quote
AlKil Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Wolę już te okropne osy (okropne, bo mam uczulenie na ich jad), niż ten śnieg pod koniec marca.:eviltong: Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 AlKil napisał(a):Wolę już te okropne osy (okropne, bo mam uczulenie na ich jad), niż ten śnieg pod koniec marca.:eviltong: na mnie osy też dobrze nie wpływają... kilka dni..."pięknie" wyglądam w miejscu użądlenia :roll: widzę ze masz nowy avatarek - śliczny :cool1: Quote
AlKil Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Dziękuję bardzo.:oops: Walczyłam z nim przez ostatnią godzinę..:user: Quote
PIKA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Gosiu dobilas mnie tymi ubieglorocznymi fotkami :shake: A tu jeszcze na weekend deszcz zapowiadaja :-( Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 PIKA napisał(a):Gosiu dobilas mnie tymi ubieglorocznymi fotkami :shake: A tu jeszcze na weekend deszcz zapowiadaja :-(sama siebie dobiłam przeglądając zeszłoroczne fotki :shake: Deszcz przyniesie chociaż tyle dobrego że zmyje śnieg... byle tylko od poniedziałku słoneczko swieciło to bedzie super :cool1: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Gosiek'] o tak było w zeszłym roku - dokładnie 29marca nie wierze!!! na pewno tak nie bylo :placz: chociz z drugiej strony... dzis jest dopiero 24, wiec do 29 duzo moze sie zmienic ;) Quote
Sylwcia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Witaj Gosiaczku :-) Tak jak już rozmawiałyśmy to po dzisiejszym spotkaniu w Katowicach - Ala - została wyściskana od Ciebie :-) :multi: :multi: :multi: A teraz chcę powidzieć jedną rzecz - zdjęcia cudaśnie :mdleje: Quote
Sylwcia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Aaaa Gosiu chciałabym tylko tak na marginesie się przypomnieć, że JACHRANKA - mnie znowu wzywa ;-) hehehe Wiesz o co chodzi :-) Buziaczki Pani Fotograf :-) :multi: :multi: :multi: Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Teklunia']nie wierze!!! na pewno tak nie bylo :placz: chociz z drugiej strony... dzis jest dopiero 24, wiec do 29 duzo moze sie zmienic ;) Kasia zazdroszczę optymizmu...:roll: Quote
PIKA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Witaj Gosiu Jak na razie na deszczyk się nie zapowiada :razz: Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Dzien dobry Goniu :multi::multi::multi: Masz dzis swietna pogode do robienia fotek :) Slicznie jest i ciepltko :p Moze sloneczko Ci troszke humor poprawi... Quote
olcha Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Spojrzałam na zeszłoroczne zdjęcia i faktycznie zero śniegu, psy niechciały do domu wracać. A teraz co prawda kwitną kwiatki (już 7 krokusików :multi: a hiacynt coraz większy :razz: ) ale dookoła nadal zalega śnieg, a psy ani myślą wychodzić :shake: Quote
Gosiek Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 cześć dziewczyny :cool1: [quote name='olcha']Spojrzałam na zeszłoroczne zdjęcia i faktycznie zero śniegu, psy niechciały do domu wracać. A teraz co prawda kwitną kwiatki (już 7 krokusików :multi: a hiacynt coraz większy :razz: ) ale dookoła nadal zalega śnieg, a psy ani myślą wychodzić :shake: a u mnie kwiatki w ogódku jeszcze nie kwitną :placz: i dziękuję Ci bardzo za to co napisałaś w topiku Marysi :calus: Kasiu - zdjeć dzis nie robiłam... siedziałam w domku a mąż z Axiem wychodził na dworek :oops: Postaram sie jutro ciś nadrobić bo niby deszcz zapowiadają ale jak widać.... mylą sie jak zawsze :lol: Sylwia, zadzwonie do Ciebie jutro OKI? Bo nie ma Cię na GG żebyśmy mogły pogadać :cool1: Quote
Teklunia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 to czekam d jutra... :) Twoj deszcz tez na pewno nas zachwyci :cool3: Quote
Hanna R. Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Gosiu, DO JUTRA !!! A właściwie - to juz prawie DO DZISIAJ ... Cholerrka - trzeba będzie wcześniej wstawać ... :shake: Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Gosiu , melduję się po wyprawie do Katowic ;) Quote
Alka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Gosiu , melduję się po wyprawie do Katowic ;) druga Alicja też cała i zdrowa :multi::multi::multi: witajcie ! :buzi: Quote
dbsst Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Cześć Mistrzu Gosieńko [quote name='Gosiek']:lol::lol::lol::lol: opalanko brzusia teraz skrzydełka pysio :cool1: GOSIU UCZ MNIE proszkam CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDO :modla: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Witaj Gosiu w tą wiosenno - pochmurna niedziele :p Quote
Recommended Posts