Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='r_2005']Lepiej się przyznaj, że jej coś na znieczulenie dałaś, że tak pozowała:p zimę

właśnie przeglądam zdjecia z zeszłego roku... o tej porze było już bardzo ciepło :placz: i ZERO śniegu :placz:

Posted

Gosiek napisał(a):

właśnie przeglądam zdjecia z zeszłego roku... o tej porze było już bardzo ciepło :placz: i ZERO śniegu :placz:

To na pocieszenie Ci powiem, ze moja mama, ktora siedzi caly rok na dzialce na wsi, byla wczoraj w Warszawie i mnie poinformowala, ze u nas to praktycznie wcale sniegu nie ma, bo u nich to lezy nadal jak w srodku lutego :roll:

A to ledwie niecale 50 km od Warszawy :roll:

Posted

[quote name='PIKA']To na pocieszenie Ci powiem, ze moja mama, ktora siedzi caly rok na dzialce na wsi, byla wczoraj w Warszawie i mnie poinformowala, ze u nas to praktycznie wcale sniegu nie ma, bo u nich to lezy nadal jak w srodku lutego :roll:

A to ledwie niecale 50 km od Warszawy :roll: :crazyeye: wredna, wstrętna, upierdliwa.... zima :angryy:

o tak było w zeszłym roku - dokładnie 29marca

Posted

AlKil napisał(a):
Wolę już te okropne osy (okropne, bo mam uczulenie na ich jad), niż ten śnieg pod koniec marca.:eviltong:
na mnie osy też dobrze nie wpływają... kilka dni..."pięknie" wyglądam w miejscu użądlenia :roll:

widzę ze masz nowy avatarek - śliczny :cool1:

Posted

PIKA napisał(a):
Gosiu dobilas mnie tymi ubieglorocznymi fotkami :shake:

A tu jeszcze na weekend deszcz zapowiadaja :-(
sama siebie dobiłam przeglądając zeszłoroczne fotki :shake:

Deszcz przyniesie chociaż tyle dobrego że zmyje śnieg... byle tylko od poniedziałku słoneczko swieciło to bedzie super :cool1:

Posted

[quote name='Gosiek']
o tak było w zeszłym roku - dokładnie 29marca

nie wierze!!!
na pewno tak nie bylo :placz:
chociz z drugiej strony... dzis jest dopiero 24, wiec do 29 duzo moze sie zmienic ;)

Posted

Witaj Gosiaczku :-)

Tak jak już rozmawiałyśmy to po dzisiejszym spotkaniu w Katowicach - Ala - została wyściskana od Ciebie :-) :multi: :multi: :multi:

A teraz chcę powidzieć jedną rzecz - zdjęcia cudaśnie :mdleje:

Posted

Aaaa Gosiu chciałabym tylko tak na marginesie się przypomnieć, że JACHRANKA - mnie znowu wzywa ;-) hehehe

Wiesz o co chodzi :-)

Buziaczki Pani Fotograf :-) :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Teklunia']nie wierze!!!
na pewno tak nie bylo :placz:
chociz z drugiej strony... dzis jest dopiero 24, wiec do 29 duzo moze sie zmienic ;)
Kasia zazdroszczę optymizmu...:roll:

Posted

Spojrzałam na zeszłoroczne zdjęcia i faktycznie zero śniegu, psy niechciały do domu wracać. A teraz co prawda kwitną kwiatki (już 7 krokusików :multi: a hiacynt coraz większy :razz: ) ale dookoła nadal zalega śnieg, a psy ani myślą wychodzić :shake:

Posted

cześć dziewczyny :cool1:

[quote name='olcha']Spojrzałam na zeszłoroczne zdjęcia i faktycznie zero śniegu, psy niechciały do domu wracać. A teraz co prawda kwitną kwiatki (już 7 krokusików :multi: a hiacynt coraz większy :razz: ) ale dookoła nadal zalega śnieg, a psy ani myślą wychodzić :shake: a u mnie kwiatki w ogódku jeszcze nie kwitną :placz: i dziękuję Ci bardzo za to co napisałaś w topiku Marysi :calus:

Kasiu
- zdjeć dzis nie robiłam... siedziałam w domku a mąż z Axiem wychodził na dworek :oops:
Postaram sie jutro ciś nadrobić bo niby deszcz zapowiadają ale jak widać.... mylą sie jak zawsze :lol:

Sylwia, zadzwonie do Ciebie jutro OKI? Bo nie ma Cię na GG żebyśmy mogły pogadać :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Gosiu , melduję się po wyprawie do Katowic ;)

druga Alicja też cała i zdrowa :multi::multi::multi:

witajcie ! :buzi:

Posted

Cześć Mistrzu Gosieńko

[quote name='Gosiek']:lol::lol::lol::lol:

opalanko brzusia

teraz skrzydełka

pysio :cool1:

GOSIU UCZ MNIE proszkam

CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDO :modla: