Gosiek Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 mmbbaj napisał(a)::lol: Prześliczne! OCZYWIŚCIE :evil_lol: A co to za kwiatek ten ostatni? :cool3:Te, te...co zakwitną(chyba :roll:) wyglądają jak cytrynko-żołędzie :evil_lol:Gosiu, bo to "Cytryna skierniewicka"..... jak dobrze pójdzie to bedę miała własne cytrynki do herbatki :evil_lol: Aniu - a w domku nie masz kwiatków? Bo te ostatnie to moje własne :multi: Ach jak ja lubię kwitnące kwiatuszki... Quote
mmbbaj Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a):Gosiu, bo to "Cytryna skierniewicka"..... jak dobrze pójdzie to bedę miała własne cytrynki do herbatki :evil_lol: No, no, no...to może się na taką wproszę ;) Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 mmbbaj napisał(a):No, no, no...to może się na taką wproszę ;) ależ proszę uprzejmie :p z miła chęcią Cię ugoszczę :cool1: zmykam - do wieczorka dziewczyny Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a): oszronione zielsko... choć właściwie powinnam napisać.. dzikie zioła :cool3: jejku jak piekinie to wszystko u ciebie gosiu na zdjeciach wygląda :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Cześć Gosiu, jak zawsze cudne zdjęcia :loveu: Quote
aga1215 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 PIKA napisał(a):Napatrzeć się na te foty nie mogę :loveu: ja też :loveu: Quote
an3czka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a): Aniu - a w domku nie masz kwiatków? Bo te ostatnie to moje własne :multi: Ach jak ja lubię kwitnące kwiatuszki... Mam...kaktusa i dracenę:eggface: W nowym mieszkaniu zatroszczę się o więcej... Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Aniu - koniecznie.. tylko kup te co kwitną ;) bedziesz miała co focić :lol: Dzięki dziewczyny - cieszy mnie bardzo że moje fotki sie podobaja :multi: To tak na dobranoc jeszcze 3 zdjątka samczyk czeczotki sójka piórka grubodzioba chciałam jeszcze powiedzieć ze.... mrówki się obudziły ze snu zimowego :multi: ale nie udało mi się ufocić ich niestety... wszystkie zdjecia nieostre :shake: Wiosne mamy już na 100% :multi::multi::multi: dobrej nocki wszystkim zyczę Quote
aga1215 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Gosiek']Aniu - koniecznie.. tylko kup te co kwitną ;) bedziesz miała co focić :lol: Dzięki dziewczyny - cieszy mnie bardzo że moje fotki sie podobaja :multi: To tak na dobranoc jeszcze 3 zdjątka samczyk czeczotki sójka piórka grubodzioba chciałam jeszcze powiedzieć ze.... mrówki się obudziły ze snu zimowego :multi: ale nie udało mi się ufocić ich niestety... wszystkie zdjecia nieostre :shake: Wiosne mamy już na 100% :multi::multi::multi: dobrej nocki wszystkim zyczę zdjęcia śliczne :loveu: mnie grubodziub nie zostawił piórek :-( a wiosnę wolałabym mieć na dworze a niena procenty ;) :placz: paskudnie zimno u nas -mimo słońca w południe :shake: a teraz jest mróz :angryy: Dobranoc :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 [quote name='Gosiek'] sójka piórka grubodzioba no to po takich zdjeciach bezodmownie bede miec dobre sny :loveu: dobranoc :buzi: Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Dzień doberek Gosiu! :multi: hihi, dziś melduję się jako pierwsza :lol::lol::lol: Z Noddim jestesmy juz po spacerku:cool3: strasznie zimno jest... -6 stopni :roll: A kiedy będą jakieś zagadeczki? :lol::lol: Lepszego humorku życzę i miłego dzionka! :multi::multi: Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Cześć dziewczyny :) Aguś.. grubodziób z własnej woli niestety tych piórek nie zostawił :shake: To sprawka albo kotów albo krogulca:razz: Madziu, miałaś dobre sny po tych zdjątkach? Moniczko, witam cieplutko... humorek mam trochę lepszy ale... smutków i trosk nadal pod dostatkiem ;) U mnie nie jest tak zimno - jak szłam z Axiem na spacerek o siódmej to było "tylko" -2,5 stopnia ale swieci piękne słoneczko więc Axelek bez kubraczka szedł... i powiem ze nawet ciepło jest - wcale nie czuć mrozu :multi: Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Gosiek']Aniu - koniecznie.. tylko kup te co kwitną ;) bedziesz miała co focić :lol: Dzięki dziewczyny - cieszy mnie bardzo że moje fotki sie podobaja :multi: To tak na dobranoc jeszcze 3 zdjątka samczyk czeczotki sójka piórka grubodzioba Gosiu witaj! Oj! Bądź pewna, że kupię kwitnące:lol: Zdjęcia prześliczne, szczególnie to drugie:loveu: Gosiu skąd masz taką dobrą znajomość gatunków ptaków? Quote
PIKA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Cześć Gosieńko Pogoda fajna nawet :multi: A Ty przez te ptasie zdjęcia i ptasich piórek to ornitologiem chyba zostaniesz :razz: :lol: Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='an3czka']Gosiu witaj! Oj! Bądź pewna, że kupię kwitnące:lol: Zdjęcia prześliczne, szczególnie to drugie:loveu: Gosiu skąd masz taką dobrą znajomość gatunków ptaków? część po prostu znam.. a resztę.. Kasia podpowie albo wnecie szukam :lol: Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Gosieńko Pogoda fajna nawet :multi: A Ty przez te ptasie zdjęcia i ptasich piórek to ornitologiem chyba zostaniesz :razz: :lol: Cześć Agniesiu:p hahaha a wiesz że sama zaczęłam ostatnio sie z tego śmiać? Jeszcze trochę i będę znała nazwy mnóstwa ptaszynek :evil_lol: No i pomaga mi w tym bardzo ilość "nowych" ptaszków stołujących sie w moim ogródku :evil_lol: Quote
Moniś Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Gosiek'] Cud, miód :loveu::loveu: Axio z dawnych lat :lol::lol::lol: Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 :lol: po "starej" focie czas na nowe ;) na słoneczku jest już tak ciepło ze nawet chodniki są cieplusie i można już poleżeć :multi: nawet mróweczki już się obudziły takie listki ma kwiatuszek wczoraj focony :cool3: (ten różowwawy) Quote
Poświata Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Gosiek']... humorek mam trochę lepszy ale... To na polepszenie humorku..... Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='Poświata']To na polepszenie humorku..... ach jaki cudny - dziekuje Beatko Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Gosiek'] część po prostu znam.. a resztę.. Kasia podpowie albo wnecie szukam :lol: Gosiu, ale Ci sie Axio postarzal ;) [quote name='Gosiek']Cześć Agniesiu:p hahaha a wiesz że sama zaczęłam ostatnio sie z tego śmiać? Jeszcze trochę i będę znała nazwy mnóstwa ptaszynek :evil_lol: No i pomaga mi w tym bardzo ilość "nowych" ptaszków stołujących sie w moim ogródku :evil_lol: naucz sie jeszcze rozpoznawac je po glosie - to dopiero jest frajda... idziesz sobie przez las czy park, slyszysz cos i wiesz, kto to spiewa :) sa takie plyty z odglosami ptaszkow... ich sluchanie swietnie tez uspokaja :p [quote name='Gosiek'] MROWA :multi::multi::multi: jaka cudna!!! Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 Kasieńko - wiele ptaszków już umiem po głosie własnie rozpoznawać... bezbłednie :evil_lol: a to przecież nie Axio na zdjeciu, tylko jego praprapradziadek :eviltong: Quote
AlKil Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Witaj Gosiu! Chyba w końcu nam tą wiosnę do Gdańska podesłałaś!:lol: Dzisiaj na spacerku w ogródku to nawet Killerek zaczął szaleć! Quote
Recommended Posts