aga1215 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 rety Gosiek- jakie Ty masz cudniaste ptaszki :loveu: (jak zwykle zresztą) Quote
PIKA Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Cześć Gosiu Widze, ze u Ciebie (i chyba tylko u Ciebie :roll: ) wiosna zawitala :multi: Biedroneczki,muszki, zieleń :multi: Quote
Gosiek Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 cześć wszystkim wiosny rano nie widać... dziś na spacerku podziwialiśmy szron... Quote
Teklunia Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Czesc Gosiu :) Jak Ci mijaja kolejne dni? Ciutke lepiej? :oops: Szronik bardzo ladny, choc przyznam szcerze, ze juz mam go dosc i owlalabym go wiecej w tym roku juz nie podziwiac :diabloti: Quote
Gosiek Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 powiedzmy Kasieńko ze tak samo... szronik... też bym wolała już go nie oglądać ale fascynuje mnie to zielsko.. a szronik + słoneczko = fajnie wygląda prawda? muszę zrobić bardziej szczegółowe makro tych badyli :evil_lol: ptaszynki :evil_lol: czeczotka - samczyk "czupurek" ;) Quote
PIKA Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 wiosny rano nie widać... dziś na spacerku podziwialiśmy szron... Normalnie mi nie mów :angryy: O zdjęciach się nie wypowiadam, bo znasz moje zdanie :loveu: Quote
Gosiek Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 PIKA napisał(a):Normalnie mi nie mów :angryy: O zdjęciach się nie wypowiadam, bo znasz moje zdanie :loveu: dzięki a szronik niestety bedziemy pewnie jeszcze podziwiać... zapowiadają -6 na dzisiejszą noc :placz: ale... byle do poniedziałku :cool3: ma być ciepło... powyzej +10... zobaczymy czy tym razem prognozy się sprawdzą :mad: Quote
Gosiek Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 wrzucam jeszcze zdjęcia Axla i zmykam spać :cool1: dobranoc Quote
Moniś Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a): Milusio popatrzeć na fotki, na których nie ma śniegu :multi: Zbrzydło już na niego patrzeć :shake: Śliczne sreberko z Axia :loveu: Jak Gosiu humorek? Lepiej...? :roll: Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 troszke lepiej Monisiu, dziekuję :cool1: hmmm a dziś rano porobiłam znów oszronione foteczki....... ale teraz jak wyjdę z Axiem d ogródka to porobię słoneczne i w miarę mozliwości nieśnieżne foteczki ;) taka mgła była rano :roll: oszronione zielsko... choć właściwie powinnam napisać.. dzikie zioła :cool3: Quote
Moniś Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 To drzewo... :loveu::loveu::loveu::loveu: To jak z widokówki :loveu::loveu::loveu::loveu: :modla::modla::modla: Cieszę się bardzo, że już lepiej Gosiu :multi: Oby tak dalej :multi::multi: Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Moniś napisał(a):To drzewo... :loveu::loveu::loveu::loveu: To jak z widokówki :loveu::loveu::loveu::loveu: :modla::modla::modla: :lol: zawsze miałam chęć je ufocić :lol: Teraz poczekam na zielone listeczki i ufocę je ponownie :cool3: Quote
AlKil Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Jak to miło jest zacząć dzień od Twoich fotek..:modla: :modla: :modla: Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 AlKil - dzięki wstawiam jeszcze kilka oszronionych fotek... a potem ... coś wrecz przeciwnego :cool3: Quote
AlKil Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: tyle tylko mogę:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 dzieki Alu :p a to kwiatuszek - właśnie mi zakwitł Quote
mmbbaj Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a):dzieki Alu :p a to kwiatuszek - właśnie mi zakwitł Gosiu, ale chyba nie w ogródku? ;) Śliczny! Pozostałe zdjęcia OCZYWIŚCIE piękne!, ale czekam na te ...bez szronu :p Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Gosiu - w domku ;) w ogródku niestety jeszcze nic nie kwitnie :shake: proszę bardzo - zdjecia bez szronu :evil_lol: Quote
Moniś Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Cudne!!!!!!!!! :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czuć wiosenką, a może nawet latem :lol::lol::lol::multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Moniś napisał(a):Cudne!!!!!!!!! :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czuć wiosenką, a może nawet latem :lol::lol::lol::multi::multi::multi::lol: moze być i latem Monisiu - bo jak te kwiatuszki zaczynają wiosna kwitnąc to latem szaleją z kwiatami... aż do późnej jesieni :lol: Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a): taka mgła była rano :roll: dzien dobry, Gosiu :) piekne to drzewko, a wlasciwie to fotka drzewka :loveu: takie romantyczne :) Gosiek napisał(a):dzieki Alu :p a to kwiatuszek - właśnie mi zakwitł przepiekne :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a): wstawiam jeszcze kilka oszronionych fotek... a potem ... coś wrecz przeciwnego :cool3: Witaj Gosiu! Ale piękne... Quote
an3czka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a): Śliczne. Ja jeszcze nic kwitnącego nie widziałam... Quote
mmbbaj Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a):Gosiu - w domku ;) w ogródku niestety jeszcze nic nie kwitnie :shake: proszę bardzo - zdjecia bez szronu :evil_lol: :lol: Prześliczne! OCZYWIŚCIE :evil_lol: A co to za kwiatek ten ostatni? :cool3:Te, te...co zakwitną(chyba :roll:) wyglądają jak cytrynko-żołędzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts