Gosiek Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 a wiesz Gosiu co Axel robi na spacerku? Stara sie omijać snieg :evil_lol: Chyba ma dość zimy i marznących łapek bo idzie po chodniku.. a gdzie zobaczy kawałek trawki to juz tam jest :lol: w ogródku natomiast wynajduje wszelkie patyczki, szyszki... i leci z nimi na trawkę. Biedronek jest juz całkiem sporo - staram sie focić te duże - wyraźniej na zdjeciach wychodzą ;) Quote
Alka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 cześć Gosiu !:multi: Jak tam samopoczucie w pierwszy dzień wiosny ?Mam nadzieje ,że usmiech gości na twojej twarzy.:loveu: Quote
Opal Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Jakie śliczne te zdjęcia!! Jej!! ^^ :multi: :loveu: :p :cool3: Quote
Alka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Gosiek napisał(a):a wiesz Gosiu co Axel robi na spacerku? Stara sie omijać snieg :evil_lol: Chyba ma dość zimy i marznących łapek bo idzie po chodniku.. a gdzie zobaczy kawałek trawki to juz tam jest :lol: ha, mój cwaniaczek dokladnie tak samo robi.:evil_lol:Wczoraj poprowadził mnie do lasku, ale jak zobaczył ile tam jeszcze zmarznietego śniegu to w tył zwrot i na chodniczki osiedlowe.;) Małgosia Bajankowa słusznie zauważyła, że w Waszym ogródku nie ma żadnych zimowych śladów. Foty Axia i biedronki przesliczne :loveu::loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Gosiek napisał(a):a wiesz Gosiu co Axel robi na spacerku? Stara sie omijać snieg :evil_lol: A to wiesz, że całkiem inaczej niż Bajan, który teraz, kiedy się zima kończy,odkrył, że można jeść śnieg :cool1: Na spacerze pasie się jak koza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Opal Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Jak bym widziała Lagunkę... Ona jak widzi coś mokrego (kałuża chociażby) to omija ją z obrzydzeniem na pyszczku :cool3: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 czesc gosienko jak miło cie znow widziec :multi: swoją drogą to mnie sie wydaje ze ty wcale w warszawie nie mieszkasz bo u wszystkich snieg i mróz a u ciebie trawka i kwiateczki :cool3: przyznaj sie :cool3: zyczymy miłego dnia :eviltong: Quote
Gosiek Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 oj dziewczyny - u mnie tylko kawałek ogródka jest bez śniegu :evil_lol: I na tym kawałku robiłam zdjecia :cool3: na reszcie niestety śnieg nadal zalega ale... z dnia na dzień drania ubywa :multi: a na "ogródku kwiatowym" snieżku nie ma już wcale więc kwiatuszki kiełkują.. i biedroneczki tam właśnie sobie chodzą... wiec jak można sie łatwo domyśleć ślęczę nad kawałkiem ziemi który jest fotograficznie obiecujący :lol: Alu - do uśmiechu jeszcze daleka droga :shake: [SIZE=2]ale słonko cieszy chyba każdego ;) Quote
Teklunia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Gosiu!!! Tak sie ciesze ze wrocilas! :multi: Z kazdym dniem bedzie na pewno coraz lepiej... Nie ma takiej rzeczy, ktorej czas nie zalagodzi... Gosiek napisał(a): Twoje zdjecia jak zwykle sa cudne! A biedroneczki...mmm:loveu: Czuc wiosne!!!:multi: Pozdrawiam Cie bardzo mocno i zycze, zeby szybko Ci sie wszystko poukladalo :buzi: Quote
Gosiek Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Kasiu - fajnie ze jesteś... co to za ptaszek? Jest jeszcze mniejszy niz czyżyk :-o takie słodkie maleństwo - nie płochliwe :crazyeye: i znów czyżyk i tulipki Quote
Teklunia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Gosiek napisał(a):Kasiu - fajnie ze jesteś... co to za ptaszek? Jest jeszcze mniejszy niz czyżyk :-o takie słodkie maleństwo - nie płochliwe :crazyeye: to czeczotka, Gosiu :) one sa faktycznie maciupenkie :) Quote
Gosiek Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Teklunia napisał(a):to czeczotka, Gosiu :) one sa faktycznie maciupenkie :)ach Ty moja onitologiczna encyklopedio :buzi: cudne te ptaszynki... bardzo często ostatnio widuje jakieś "nowe" ptaszki w moim ogródku.. a czyżyki się zadomowiły - przylatują parkami :multi: - też maluszki, co? Quote
Teklunia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Gosiek napisał(a):ach Ty moja onitologiczna encyklopedio :buzi: cudne te ptaszynki... bardzo często ostatnio widuje jakieś "nowe" ptaszki w moim ogródku.. a czyżyki się zadomowiły - przylatują parkami :multi: - też maluszki, co? nie taka znowu encyklopedia ;) jak czegos nie pamietam, to sie wspomagam starymi notatkami (takimi kluczami do oznaczania ptakow) ;) czeczotke akurat dobrze znam, bo jest charakterystyczna, przez te latke na glowie... ale do nas takie cuda nigdy nie przylatuja :shake: mas szzczescie, ze u Ciebie sa :) Quote
Alicja Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 hurrrra są ptaszeczki ;) Ja miałam kiedyś czyzyka w domku , bidulek był w tej klatce taki zahukany że nawet nie wychodził / fakt był wiekowy bo ja go dostałam na przechowanie jak miał 4 latka / Quote
madzia20sosnowiec Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 a u nas tylko łabedzie z torunia latają :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Gosiek Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Teklunia napisał(a):nie taka znowu encyklopedia ;) jak czegos nie pamietam, to sie wspomagam starymi notatkami (takimi kluczami do oznaczania ptakow) ;) czeczotke akurat dobrze znam, bo jest charakterystyczna, przez te latke na glowie... ale do nas takie cuda nigdy nie przylatuja :shake: mas szzczescie, ze u Ciebie sa :) Kasiu - są pewnie dlatego ze moja okolica raczej do spokojnych należy i duużo zieleni wkoło ;) no i karmniczki w ogrodzie swoje robią :evil_lol: A co do czeczotki to akurat wyjrzałam przez okno i rzucił mi się w oczy ten czerwony kolorek... no to aparacik w łapki... i Axelek na dwór wyszedł ;) Ala - czyżyk też śliczny - i cudnie świergoli :cool3: Madzia - no wiesz? Quote
olcha Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ja przepraszam, że tak się wtrącam ale się chciałam pochwalić :razz: Zakwitnięty krokusik :cool3: Quote
Gosiek Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 olcha napisał(a):Ja przepraszam, że tak się wtrącam ale się chciałam pochwalić :razz: Zakwitnięty krokusik :cool3: :crazyeye: naprawdę tegoroczny? Jej :multi: .... moze i u mnie niedługo zakwitną.. byle słonko swieciło ;) Quote
Kenduś Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 na szczęście Tequilka wskazuje, gdzie go szukać :loveu: :multi: Quote
olcha Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :pale się go naszukałam :oops: Hihiihii ja też....dostałam informację, że nam coś w ogródku zakwitło więc poszłam szukać.... oj długo to trwało :eviltong: Quote
AlKil Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ja to bym musiała łopatą śnieg odgarniać, żeby zobaczyć czy w krokusach coś drgnęło...:placz: Quote
madziasto4 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Witam ;) tak dla porównania: zdjęcie z pierwszych dni marca Tyle było krokusów! Ja w samym polarze, masterek malusi bez żadnego kubraczka....A teraz, co się z tą pogodą dzieje :shake: (przepraszam, że się tu wciskam z masterkiem :oops: ) Quote
madziasto4 Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Witam ;) tak dla porównania: zdjęcie z pierwszych dni marca 2 lata temu Tyle było krokusów! Ja w samym polarze, masterek malusi bez żadnego kubraczka....A teraz, co się z tą pogodą dzieje :shake: (przepraszam, że się tu wciskam z masterkiem :oops: ) Quote
Recommended Posts