Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
tak dlugo mamy czekac na Gosię ? :shake:
Gosia zjawi sie napewno, badzcie cierpliwi :calus:
Ona potrzebuje czasu na inne sprawy. Trzeba to zrozumiec :)

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
potem wstawię jakieś foteczko moze - dziś conieco popstrykałam :)

Witaj Gosiu :Cool!: Oj tak, tak koniecznie! Brakuje nam twoich codziennych foteczek :roll: Ale tak coś czuję, że z twoim humorkiem nie jest jeszcze najlepiej...obym się myliła :cool1:

Posted

PIKA napisał(a):
Gosiu :shake::shake:

smutno - Gosiek gdzieś jest??????????

oooo - zanim wysłałam już Gosia sie odnalazła :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Witaj Gosiu :Cool!: Oj tak, tak koniecznie! Brakuje nam twoich codziennych foteczek :roll: Ale tak coś czuję, że z twoim humorkiem nie jest jeszcze najlepiej...obym się myliła :cool1:
zgrałam właśnie foteczki - zaraz przejrzę i coś wrzucę... z humorkiem... no cóz... nie mylisz sie Małgosiu - ale staram się mieć lepszy ;) no i dziś przy słoneczku miło się zdjecia robiło...

Posted

Gosiek napisał(a):

super fotka i nawet zieleń jest, zdecydowanie ładniej Axelkowi wśród takich kolorków niż na białaym - ja już po prostu jestem anty nastawiona do ego czegoś co zalega na chodnikach etc :angryy:

Posted

czesć dziewczyny - widzę ze tesknicie za wiosną równie mocno jak ja :cool1:

zaraz zgram zdjecia - mnóstwo nowych roślinek zaczyna sie budzić do zycia w moim ogródku :multi: ale biedroneczki nadal zaspane bardzo.. powolutku sobie drepczą... wczoraj widziałam na dworku muchę... myślę że wiosna już tuż, tuż ;)

Posted

Gosieńko przyślij troszeczkę tej wiosny do Gdańska, dzisiaj to mi się chciało płakać jak zobaczyłam nocną warstwę śniegu. :shake: A wczoraj już świeciło nam słoneczko i była jakaś nadzieja...:multi:

Posted

u mnie coś też prószy dziś z nieba - na szczęście nie zostaje na ziemi bo od razu sie topi :roll:

proszę bardzo - przesyłam wiosenne zdjątka

krokusiki już mają pączki kwiatowe :multi:

tulipany też już całkiem spore ;)

Posted

Gosiek napisał(a):

Witaj Gosieńko :multi: Widzę, że posiadasz "na stanie" również sztuczne biedronki :evil_lol: Ogromnie fotogeniczne!!!;) A tej wiosny, którą masz w ogródku ja dookoła siebie jeszcze wcale nie widzę :shake: Jak to dobrze, że mamy ciebie i twoje śliczne fotki :lol::lol::lol:

PS. Widać, że Axelek zaaferowany wiosną i nowym "obliczem" ogródka! Takiemu to dobrze!
Miłego dnia Gosiu :buzi: