Evelina Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 PIKA napisał(a):tak dlugo mamy czekac na Gosię ? :shake:Gosia zjawi sie napewno, badzcie cierpliwi :calus: Ona potrzebuje czasu na inne sprawy. Trzeba to zrozumiec :) Quote
an3czka Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Gosiek napisał(a):trzy wczorajsze foteczki Witaj Gosiu! Niby takie zwykłe polne trawska nie?:p Quote
Teklunia Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 nie ma mcie Gosiu, ale ja wytrwale bede przychodzic mowic Ci DZIEN DOBRY!!! Quote
Gosiek Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 cześć dziewczyny :) dziekuję za pamięć lecę przejrzeć Wasze galerie... potem wstawię jakieś foteczko moze - dziś conieco popstrykałam :) Quote
mmbbaj Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Gosiek napisał(a):potem wstawię jakieś foteczko moze - dziś conieco popstrykałam :) Witaj Gosiu :Cool!: Oj tak, tak koniecznie! Brakuje nam twoich codziennych foteczek :roll: Ale tak coś czuję, że z twoim humorkiem nie jest jeszcze najlepiej...obym się myliła :cool1: Quote
aga1215 Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 PIKA napisał(a):Gosiu :shake::shake: smutno - Gosiek gdzieś jest?????????? oooo - zanim wysłałam już Gosia sie odnalazła :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 mmbbaj napisał(a):Witaj Gosiu :Cool!: Oj tak, tak koniecznie! Brakuje nam twoich codziennych foteczek :roll: Ale tak coś czuję, że z twoim humorkiem nie jest jeszcze najlepiej...obym się myliła :cool1: zgrałam właśnie foteczki - zaraz przejrzę i coś wrzucę... z humorkiem... no cóz... nie mylisz sie Małgosiu - ale staram się mieć lepszy ;) no i dziś przy słoneczku miło się zdjecia robiło... Quote
PIKA Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Gosiu :multi: cudnie, ze jestes :multi: I cudnie, ze chce Ci się focic :multi: Quote
Gosiek Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 to na tyle... zdjątka dzisiejsze naturalnie Quote
Daga_i_Oskar Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Gosiek napisał(a): super fotka i nawet zieleń jest, zdecydowanie ładniej Axelkowi wśród takich kolorków niż na białaym - ja już po prostu jestem anty nastawiona do ego czegoś co zalega na chodnikach etc :angryy: Quote
dbsst Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Gosiek napisał(a): to na tyle... zdjątka dzisiejsze naturalnie jaaaaaaaaaa słodziaskie Quote
malawaszka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):to to fajniste jest :p hahaha jak zasuwa mały Pershing :lol: Quote
AlKil Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Jak to cudownie zobaczyć na Twoich zdjeciach Axelka wśród czegoś zielonego!:loveu: Dzisiaj pierwszy dzień wiosny a u nas spadł śnieg:mad: Quote
Gosiek Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 czesć dziewczyny - widzę ze tesknicie za wiosną równie mocno jak ja :cool1: zaraz zgram zdjecia - mnóstwo nowych roślinek zaczyna sie budzić do zycia w moim ogródku :multi: ale biedroneczki nadal zaspane bardzo.. powolutku sobie drepczą... wczoraj widziałam na dworku muchę... myślę że wiosna już tuż, tuż ;) Quote
AlKil Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Gosieńko przyślij troszeczkę tej wiosny do Gdańska, dzisiaj to mi się chciało płakać jak zobaczyłam nocną warstwę śniegu. :shake: A wczoraj już świeciło nam słoneczko i była jakaś nadzieja...:multi: Quote
Gosiek Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 u mnie coś też prószy dziś z nieba - na szczęście nie zostaje na ziemi bo od razu sie topi :roll: proszę bardzo - przesyłam wiosenne zdjątka krokusiki już mają pączki kwiatowe :multi: tulipany też już całkiem spore ;) Quote
Gosiek Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 hmmm czyżyk juz sie chyba u nasd zadomowił ;) i dzisiejszy Axel Quote
AlKil Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Super Gosiu, przywróciłaś mi nadzieję na wiosnę:multi: Quote
mmbbaj Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Gosiek napisał(a): Witaj Gosieńko :multi: Widzę, że posiadasz "na stanie" również sztuczne biedronki :evil_lol: Ogromnie fotogeniczne!!!;) A tej wiosny, którą masz w ogródku ja dookoła siebie jeszcze wcale nie widzę :shake: Jak to dobrze, że mamy ciebie i twoje śliczne fotki :lol::lol::lol: PS. Widać, że Axelek zaaferowany wiosną i nowym "obliczem" ogródka! Takiemu to dobrze! Miłego dnia Gosiu :buzi: Quote
Recommended Posts