olcha Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Gosiek napisał(a):oj dziewczyny - jak można kaleczyć taką kawusię Inką :shake: toż to przecudowne amaretto - wspaniale wpływa na poprawę humorku :lol: a oto cremma w całej okazałości Nie zwalajmy na dziewczyny...to tylko ja :oops: Nie pijam kawy więc się nie znam :eviltong: proszę o wybaczenie :oops: Quote
Gosiek Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Monika :mad: dawno już pisałaś ze zmykasz... ja też :oops: Ale jeszcze soiedzę sobie przy kompie.. choć śpiąca już jestem - ostatnio jakoś nienajlepiej sypiam :roll: Ala - zagadeczka tylko jedna niestety - jakoś nie mam nadal pomysłów :oops: Quote
Gosiek Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 olcha napisał(a):Nie zwalajmy na dziewczyny...to tylko ja :oops: Nie pijam kawy więc się nie znam :eviltong: proszę o wybaczenie :oops: :lol: wybaczam.. ja kawkę uwielbiam... dobrą kawkę :cool1: Quote
Poświata Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Gosiek napisał(a):oj tak - Baryś jest duuuużym koteczkiem... a yoraski taakie maleńkie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A wiesz ze dziś był program w TV o takich koteczkach? Baryś jest Maine coon? czy sie mylę? Qrcze nie oglądałam :-( , zgadza się Baryś jest Maine coon - taki KingKong wśród koteczków. W przyszłą sobotę będzie w BlueCity wystawa kotów ze specjalistyczną wystawą miaukunów, będzie można na własne oczy zobaczyć te "maleństwa". A wiesz, że ja myślę o kupnie yorka dla córci :lol: , tylko muszę chyba jeszcze trochę odczekać, aż mi koty spoważnieją :lol: i nie będą takie ruchliwe i wścibskie jak teraz. Quote
Lucy* Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: wybaczam.. ja kawkę uwielbiam... dobrą kawkę :cool1: Witaj Gosiu.. :buzi: po długiej nieobecności :p No Amaretto to na pewno dobra kawka :p :p :p :p P.S. Chyba Ci już długo nie mówiłam że robisz cudowne zdjecia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Lucynka :multi: Cieszę sie ze wpadłaś w odwiedzinki.... amaretto robię sobie takie bardzo oszukane :evil_lol: bo nei mam likierku :evil_lol: w połowie miarki kawy wlewam po prostu sporą kroplę olejku migdałowego.. ale smakuje wspaniale :lol: Beatko - to było na TVP1 o 14:35 - dziwna pora co? Facet miał kilka/kilkanaście tych kociaków... przesłodkie maluszki również :loveu: No i mówili o pielęgnacji, chorobach itp Quote
Moniś Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Gosiek napisał(a):Monika :mad: dawno już pisałaś ze zmykasz... ja też :oops: Ale jeszcze soiedzę sobie przy kompie.. choć śpiąca już jestem - ostatnio jakoś nienajlepiej sypiam :roll: Wiem :oops: Zagadałam się z Dagą na gg :lol: Quote
Gosiek Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Moniś napisał(a):Wiem :oops: Zagadałam się z Dagą na gg :lol: och ta Daga.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja już uciekam na dzisiaj :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Gosiek napisał(a):och ta Daga.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiu no co ja takiego robie ... :oops: Quote
Gosiek Posted March 17, 2006 Author Posted March 17, 2006 Daga napisał(a):Gosiu no co ja takiego robie ... :oops: nic... po prostu lubisz rozmawiać :p dobranoc Quote
Daga_i_Oskar Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Gosiek napisał(a):nic... po prostu lubisz rozmawiać :p dobranoc no jak tu nie rozmawiać jak sa takie fajne osoby :lol: :lol: Dobranoc Quote
PIKA Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Gosiu to dla Ciebie :razz: Na lepszy humorek :razz: Quote
Magda Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Dzien dobry Gosiu!! MAm nadzieje, ze juz nie smutasz:cool3: Och co za pozycja:evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 czesc Gosienko :) ciesze sie ze juz z nami jestes... mam nadzieje ze to znaczy ze masz troszke lepszyz nastroj :oops: jestem niezwykle dumna ze odgadlam kawowazagadeczke ;) i po raz kolejny musze sie z Toba zgodzic - ja tez najbardziej ze wszystkich lubie kawke amaretto. z tym ze ja dodaje do niej taki specjalny syrop barmanski Amaretto. ciezko go kupic, ale w niektorych sklepach sie zdarza. mmm... chyba pojde zrobic sobie kawke :p:p:p Quote
Gosiek Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 witam :) Teklunia napisał(a):czesc Gosienko :) ciesze sie ze juz z nami jestes... mam nadzieje ze to znaczy ze masz troszke lepszyz nastroj :oops: jestem niezwykle dumna ze odgadlam kawowa zagadeczke ;) i po raz kolejny musze sie z Toba zgodzic - ja tez najbardziej ze wszystkich lubie kawke amaretto. z tym ze ja dodaje do niej taki specjalny syrop barmanski Amaretto. ciezko go kupic, ale w niektorych sklepach sie zdarza. mmm... chyba pojde zrobic sobie kawke :p:p:pcześć Kasiu - w sumie można by i tak to nazwać .. może mam lepszy nastrój... jest trochę lepiej. Poproszę w takim razie koiecznie o ufocenie owego syropu - wzrokowo będę wiedziała czego szukać ;) PIKA napisał(a):Gosiu to dla Ciebie :razz: Na lepszy humorek :razz: dziękuję bardzo :buzi: Kwiaty zawsze po prawiają mi humorek Quote
madzia20sosnowiec Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 gosia widze ze i humor i wena wraca, piekneeeee:loveu: alez sie ciesze ogromnie :loveu: milusnego dnia :buzi: Quote
Teklunia Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Gosienko, chcialam Ci powiedziec dzin dobry, ale Ciebie znowu nie ma :( Ale wiedz ze o Tobie pamietamy :) I czekamy... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 gosia gosia hoooop hooooooooooooooooooop! no gdzie ona sie podziała znowu :PROXY5:moze leniu****e sobie dzisiaj w łózeczku :cool3: Quote
dbsst Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Gosiek napisał(a):ciesze sie ze Axio się podoba - wrzucam jeszcze dwie foteczki Axia ta mi sie strasznie podoba :loveu: suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuperaśne extraśne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Gosiu , popatrz w okienko ...może wiosenka zastuka i wróci z tobą na dogo :razz: Quote
PIKA Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Gosiu , popatrz w okienko ...może wiosenka zastuka i wróci z tobą na dogo :razz: tak dlugo mamy czekac na Gosię ? :shake: Quote
Recommended Posts