Gosiek Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 Evelina napisał(a):Dziewczyny, pomimo dobrych checi, straszny balagan w galerii robicie. :shake: :shake: Ilez mozna sprzatac ? :shake: :???: Ewa - ja Cię bardzo proszę - przywróć tu pogaduchy - raptem 5-7 ostatnich postów mogło dotyczyć przeróbek :niewiem: a Ty mi wszystko dzisiejsze wyciachałaś z topiku :cry: [SIZE=2]a moje obrazeczki/zdjecia, które wstawiałam? Po co tam sie znalazły? od postu #3905 do #3917 (wg numeracji owego obróbkowego topiku)...... przeca to NIC wspólnego z tamtym topikiem nie ma :niewiem: Quote
mmbbaj Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 PIKA napisał(a):Gosiu wejdź na obrokowy topik, bo nas Evelina przeprowadzila :lol::lol: Widziałam! I nakrzyczała Quote
Gosiek Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 mmbbaj napisał(a):Widziałam! I nakrzyczała :placz::placz::placz: idę na dwór z Axem Quote
Gosiek Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 PIKA napisał(a):Gosiu to kfiatek na przeprosiny :oops: kwiatuszek śliczny, dziekuję :buzi: ale jakie przeprosiny..... przecież to nie Twoja wina..... najwyzej później powstawiam sobie jeszcze raz te moje zdjątka :cool1: teraz zmykam chwilowo od komputerka... będę za parę godzinek - miłego dnia dziewczyny :p Quote
PIKA Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Gosiek napisał(a): ale jakie przeprosiny..... przecież to nie Twoja wina..... najwyzej później powstawiam sobie jeszcze raz te moje zdjątka :cool1: jak nie moja, jak to ja zaczelam TUTAJ pytac jak to zrobic :roll: Quote
mmbbaj Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 PIKA napisał(a):Cholera to chyba przez mnie :oops: I przeze mnie :oops: A teraz jak się o coś spytać to się czeka i czeka bo wiadomo, że każdy prędzej do swojego topicu zajrzy :roll: Pozostaje mi więc tylko wyjść na spacer z Bajanem, może i moje komórki się dotlenią :razz: Quote
Alka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Wow, co tu się dzieje:crazyeye: ? Gdzie Axio wyskakujacy z ramki ? Quote
Moniś Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Alka napisał(a):Wow, co tu się dzieje:crazyeye: ? Gdzie Axio wyskakujacy z ramki ? Porządki Alu ;) Wszystko zostało przeniesione :shake: Quote
Teklunia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 czecs Gosienko :) zaraz lece do "obrobek" zobaczyc co tam nagadalyscie, ze az Evelina do akcji wkroczyla :lol: Quote
PIKA Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Alka napisał(a):Wow, co tu się dzieje:crazyeye: ? Gdzie Axio wyskakujacy z ramki ? tutaj :roll: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1458236&postcount=3914 Quote
Alicja Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Gosia się załamała ze jej pociachali galerię :-(;) Quote
Kenduś Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 olcha napisał(a): SPADŁAM Z KRZESŁA!!! :crazyeye: Ty to przestań tak spadać z tego krzesła, bo w końcu zrobisz sobie kuku :lol: :diabloti: a Gosiu zdjęcie rzeczywiście cud-miód :loveu: Quote
Magda Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Dzien dobry Gosiu!! Wracaj do nas:placz: Ja tam niektorych zasad nie rozumiem:shake: Wielka siostra patrzy:evil_lol::evil_lol: Quote
Moniś Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Gosiu?:placz: Wszyscy czekają na Ciebie :shake::shake::shake: Quote
AlKil Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Gosia pewnie leży gdzieś na dworzu i szuka makro....:megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Gosiek Posted March 16, 2006 Author Posted March 16, 2006 cześć jestem na chwilkę - ... chwilowo nie mam głowy do niczego... chciałam tylko napisać, że pamiętam o Was i nie chcę zebyście sie martwiły ze mnie nie ma. wpadnę niebawem buziaki i dzięki za zainteresowanie moją nieobecnoscią :buzi: Quote
PIKA Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 Gosiu :shake: Wracaj szybciutko do nas :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 No to żebyś wiedziała, że ja też tu zaglądam :lol: i nie lubię jak cię nie ma :shake: Quote
Recommended Posts