Gosiek Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 :multi: widzę ze biedroneczka sie spodobała :multi: siedziała sobie grzecznie i suszyła skrzydełka.... paparazzi jej nie przeszkadza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teraz seria wczorajsza - zdjęcia domowe zgrywam właśnie zdjecia - ufociłam krogulca - zajadał sie upolowanym ptaszkiem :placz: Quote
an3czka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Gosiek napisał(a):Madziu - u mnie też śnieg pada :angryy: wczorajsze fotaski Gosia!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ty artystko jedna!:eviltong: Quote
Alka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Biedroneczka rewelacyjna, ale ta przeróbeczka również powala :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 dzieki dziewczyny :multi::multi::multi: a teraz KROGULEC w drastycznej odsłonie :shake: [SIZE=2]mniamniusiam czego się gapisz, co? :mad: zjadłam.... teraz muszę dzióbek wyczyścić... no.... teraz chwilkę mogę poświecić na pozowanie :roll: Quote
AlKil Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Patrząc się na Twoje zdjecia mam nadzieję, że wiosna jednak nadejdzie. U nas śnieg i wstrętny wiatr. Zdjęcia cudne.... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 hahaha gosia moze ten krogulec labedzia z torunia wcinał :cool3: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 [SIZE=2]mniamniusiam I co smakowalo ? :evil_lol: Quote
an3czka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Gosiek napisał(a): a teraz KROGULEC w drastycznej odsłonie :shake: [SIZE=2]mniamniusiam czego się gapisz, co? :mad: zjadłam.... teraz muszę dzióbek wyczyścić... no.... teraz chwilkę mogę poświecić na pozowanie :roll: O Gosiu! Jak ja uwielbiam drapieżniki:loveu: Tam, gdzie spacerujemy jest ich masa. Nawet jest pewna sowa, która nas szpieguje:lol: Te zdjęcia drastyczne nie są, widziałam gorsze dzieła drapieżnych ptaków. To jednak nic w porównaniu z tym co potrafią zrobić zdziczałe psy...:shake: Quote
Teklunia Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Gosiek napisał(a): wczorajsze fotaski biedronka jest przecudowna :loveu: natomiast co do zdjecia nr. 2 mam pewne obiekcje - znowu same sztucznosci :mad: sztuczny ptaszek na sztucznym grzybku... no, bo chyba nie zaczniesz nam wmawiac, ze ten grzyb jest prawdziwy... :evil_lol: Gosiek napisał(a): a teraz KROGULEC w drastycznej odsłonie :shake: [SIZE=2]mniamniusiam Gosiu - nie jedz wiecej krogulcow! One sa pod ochrona!!! Quote
Gosiek Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Aniu - na szczęście zdziczałych psów w akcji nie widziałam ;) Pewnie krogulcowi smakowało - świeżyzna ... fuj :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Teklunia napisał(a):biedronka jest przecudowna :loveu: natomiast co do zdjecia nr. 2 mam pewne obiekcje - znowu same sztucznosci :mad: sztuczny ptaszek na sztucznym grzybku... no, bo chyba nie zaczniesz nam wmawiac, ze ten grzyb jest prawdziwy... :evil_lol: Gosiu - nie jedz wiecej krogulcow! One sa pod ochrona!!!hahahaha takie grzybki całoroczne u mnei obrodziły :eviltong: a krogulców nie jadam.. wiesz ze sie skubaniec wcale mnie nie bał? Stałam kilka metrów od niego i fociłam :roll: Quote
Moniś Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Witaj Profesjonalistko Gosiu :multi::multi: Nic już nie powiem na temat fotek, bo wszystko zostało powiedziane :cool1: Jesteś BEZKONKURENCYJNA :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
mmbbaj Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Alka napisał(a): Biedroneczka rewelacyjna, ale ta przeróbeczka również powala :loveu::loveu::loveu: Dokładnie! :p:p:p Aż mnie zmiotło :placz: Quote
dbsst Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GOSIU :modla: Quote
Gosiek Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 dbsst napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GOSIU :modla: :evil_lol::evil_lol: mogłabyś rozwinąć myśl? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Monisiu - gdzie sie tak długo podziewałaś? Gosiu... a gdzież Cię zmoitło? jej..... jakoś dziwne te moje fotki widocznie :diabloti: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Gosiek napisał(a): Gosiu... a gdzież Cię zmoitło? jej..... jakoś dziwne te moje fotki widocznie :diabloti: za ladne po prostu, za ladne :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 dbsst napisał(a):AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GOSIU :modla: ciekawe dominka co piszesz...no ciekawe powiem ci...:evil_lol: Quote
dbsst Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 a babsztyle ja tu padam z zachwytu a wy sie nabijacie :angryy: ja Wam pokaze :evil_lol: jezyk :eviltong: :p Quote
mmbbaj Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Gosiek napisał(a): Gosiu... a gdzież Cię zmoitło? jej..... jakoś dziwne te moje fotki widocznie :diabloti: Są śliczne :loveu:, a ja myślę, jak mało przy tobie umiem :placz: I przy Pice :angryy: (;)) Tak się poprzechadzałam po galeriach i wpadłam w kompleksy :p Acha! A zmiotło mnie w objęcia Morfeusza :lol:, przespałam całe popołudnie :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 15, 2006 Author Posted March 15, 2006 cześć wszystkim :multi: Ale dzis pięknie - lekki mrozik i cudne słoneczko... powędrowaliśmy na spacerku w wiele dalej niz zazwyczaj :cool3: Tak sie faaajnie szło :multi: mmbbaj napisał(a):Są śliczne :loveu:, a ja myślę, jak mało przy tobie umiem :placz: I przy Pice :angryy: (;)) Tak się poprzechadzałam po galeriach i wpadłam w kompleksy :p Acha! A zmiotło mnie w objęcia Morfeusza :lol:, przespałam całe popołudnie :evil_lol: Gosia - no Ty chyba zartujesz? Jak mało umiesz? A te ramki z wychodzeniem psa to robię moim sposobem czyli z maska warstwy (aparacikiem) i maluję białym i czarnym pędzlem :cool3:... jak za daleko wymażę czarnym to przestawiam na biały i domalowuję ramkę spowrotem :evil_lol: Ot i wszystko :lol: Quote
Magda Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Dzien dobry Gosiu!!:multi: Ja sie juz nie nadaje na to forum:shake: Wszedzie piekne przerobeczki, rameczki i animacje, a ja taka sierota:placz::placz: A jeszcze twoje piekne fotaski to powalaja z nog Quote
PIKA Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Gosiu wejdź na obrokowy topik, bo nas Evelina przeprowadzila :lol::lol: Quote
Evelina Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Dziewczyny, pomimo dobrych checi, straszny balagan w galerii robicie. :shake: :shake: Ilez mozna sprzatac ? :shake: Quote
Sylwcia Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 oj wiosenne porządki jeszcze przed nami, bo zima w pełni :-) :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts