aga1215 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a):a wiesz ze czasem używam? Ale w takim przypadku makro jest po to żeby łapało bliższy plan a nie dalszy ;) a zdjęcia ptaszków robię z kilku metrów a potem kadruję :p :hmmmm: :oops: to mnie tak nie wychodzi :shake: ślęczę przy sikorkach bez ruchu coby w makro je złapać Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Cześć Gosieńko widze, że dzis ustrzeliłaś kika ptaszków baaaardzo celne strzały ;) Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 dbsst napisał(a):Cześć Gosieńko widze, że dzis ustrzeliłaś kika ptaszków baaaardzo celne strzały ;) hahaha bezkrwawe łowy to jest to co lubię :p Aga napisał(a): :hmmmm: :oops: to mnie tak nie wychodzi :shake: ślęczę przy sikorkach bez ruchu coby w makro je złapać Aga - to ne rób na makro bo aparat (przynajmniej mój) wolniej ostrzy na makro - tzn jeśli na trybie makro focę np ptaszki ... więc robię zdjecia normalnie w manualu, tyle ze na punktowym pomiarze światła ;) Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 hahaha zleciały ptaszynki na zlocik :lol::lol::lol: ale mam dziwny humor :shock: jeszcze zdjęć nie mogę zgrać z aparaciku :placz: a mam biedronę nową :p Quote
malawaszka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a):Waszeczko, sama nie wiem czemu u Ciebie zyguś nie kwitnie :shake: A nie przestawiałaś go? Bo one bardzo tego nie lubią.. no i potrzebują ciepełka a słoneczko nam go niestety w tym roku mocno poskąpiło więc i u mnie tylko 1 zyguś zakwitł :-( a mam cztery. uuu to może dlatego :placz: stoi na południowym oknie, ale zimą to południowe okno jest atakowane przez północne zimne wiatry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: cudne dzwoneczki!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiu, jak zwykle cudne ptaszynki :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 malawaszka napisał(a):uuu to może dlatego :placz: stoi na południowym oknie, ale zimą to południowe okno jest atakowane przez północne zimne wiatry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: cudne dzwoneczki!!! czyli wszystko jasne... a wiesz... skombinuj gruby styropian - taki z 10cm... na budowie zawsze tego pełno ;) i postaw zygusia na styropianie - bedzie miał lepszą izolację i bedzie wyżej niż przez okno wwiewają te zimne wiatry.... północne? hmmmm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A juz sie bałam ze nikt nie zwróci uwagi na wygląd tego lodu.... mnie sie też od razu z dzwoneczkami kojarzył :multi: Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Poświata napisał(a):Na targu, co tydzień świeża dostawa .:evil_lol:hi hi wydało sie A mi zyguś znowu zaczyna kwitnać i siedzi na pd okienku :pa całe lato na balkoniku .Zabieram go do domku dopiero jesienią i w tym czasie daje 1 kwiatki a drugie teraz :pJak będzie więcej kwiecia to znów ufocę Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 a ja w domu mam kaktusy, podlewane są jak sie komu przypomni i zyją i zawsze kwitną :cool3: Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Alicja - ja doiero od niedawna mam zygusie więc jeszcze nie wiem dobrze co lubią ;) na balkonik mówisz? Ale ja latem mam ukrop na balkoniku :lol: Rany... PS jest koszmarem :angryy: pochłania czas... wciąga... uzależnia... mam nowe filtry... bedę je jutro testować dokładnie.... rany, co ja jeszcze robie na DGM o tej porze? :crazyeye: hahaha wstawiam fotaski.... i uciekam doobranoc Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a): doobranoc świetnaśna biedronka a przeróbeczki axia jeszcze piekniejsze :loveu: na drugim zdjeciu powinno byc dopisane "mnie nie dogoniat":evil_lol: dobranoc gosiu :buzi: Quote
dbsst Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 aaaaaaaaaaaaaaaa ja nie moge tu zaglądać kompleksów się tylko nabawie ;) suuuuuper :loveu: :loveu: :multi: :loveu: Quote
PIKA Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a): R rany, co ja jeszcze robie na DGM o tej porze? :crazyeye: Bawisz się PS-em :evil_lol: Gosiek napisał(a): Axelek zawirowal :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a): Rany... PS jest koszmarem :angryy: pochłania czas... wciąga... uzależnia... mam nowe filtry... bedę je jutro testować dokładnie.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jakie nowe filtry?:p już zazdraszczam :eviltong: Gosiek napisał(a): rany, co ja jeszcze robie na DGM o tej porze? :crazyeye: Gosiek napisał(a): Fotaski SUPER :multi: Quote
malawaszka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 :placz: syscy mają rameczki piękne buuuuuuuuuuu ja miałam dobrą rękę do kwiatków jak byłam mała - wszystko kwitło, przyjmowało się i rosło, a teraz :niewiem: Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 na tej fotce Axelek wyglada jak Skye Terrier :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Hello witam porannie - dziś hmmm cieplej :roll: tylko -3 stopieńki... nawet fajnie sie spacerowało :p PIKA napisał(a):na tej fotce Axelek wyglada jak Skye Terrier :evil_lol: hahahaha faktycznie, wyciągnął się dłuuugaśnie :lol::lol::lol: Quote
an3czka Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Gosiek napisał(a): doobranoc Witaj Gosiu. Zdjęcia wspaniałe. Ja dziś bez aparatu, ale i tak pogoda tragiczna... Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 hej gosienko:buzi: chociaz tyle u was dobrze, bo w sosnowcu nie dosc ze zimno jak wczoraj, to jeszcze nam snieg na głowe pada :placz: brrrr, juz naprawde mam dosc tej zimy, to sie przestaje robic zabawne :roll: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Madziu - u mnie też śnieg pada :angryy: wczorajsze fotaski Quote
PIKA Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 wczorajsze fotaski cuuudnie to zrobilas :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Gosiek napisał(a): boooooze :crazyeye: ja własnymi oczami tak dobrze nie widze jak ty gosia aparatem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Gosiek napisał(a): wczorajsze fotaski Witaj Gosiu :lol: Wiedziałam, że nas powalisz na kolana :p Quote
Recommended Posts