Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej.. to moze ja fotki przestanę wstawiać skoro tak Was dołują?

Alicja - nie przesadzaj :mad: Zdjęć złych nie robisz przecież.. wystarczy trochę treningu :eviltong:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja popieram alicje, jak wchodze do gosi to od razu zdjęcia mi sie chce robić :cool3: teraz zbieram na aparat jakis porządny bo moim nikonem to sobie moge robic zdjecia do albumu rodzinnego:lol: a nie takie piekne makro jak u gosi :loveu:

czekam z niecierpliwościa na porcje fotek, wogóle to dziendoberek:buzi::Rose:

Posted

Witaj Gosiu :Cool!:, miłego poniedziałku! :lol:

Gosiek napisał(a):

wiesz ile tym aparacikiem (od zeszłego stycznia) zdjeć zrobiłam? Własnie sprawdziłam.....29 094 zdjecia :crazyeye: sama jestem w szoku... a spora część tych fotek poszła po prostu do kosza :evil_lol:

:mdleje:.....no i jest to kolejny dowód na to, że trening czyni mistrza:p Dziewczyny są niecierpliwe, chciałyby natychmiastowych efektów :lol: Myślą, że jak kupią nowe aparaty to zdjęcia same się zrobią :evil_lol: A powiedzcie kochane od kiedy i ile tych zdjęć nacykałyście?;) i czy znacie wszystkie możliwości swoich starych, nie wypasionych aparatów? ;) Bo ja mam od niedawna całkiem niezły i..... nawet jeszcze instrukcji nie przeczytałam :evil_lol:

Gosiek napisał(a):
a dziś nafociłam sie ptaszynek... nie ma to jak rano zaczaić sie z aparacikiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
madzia18sosnowiec napisał(a):

a swoją drogą, to ja nie wiem gdzie tam u ciebie tyle ptaszków, bo u nas to nawet wrony sie pochowały :evil_lol:

Gosiu, a zdjęcia są przepiękne!!!!!!!!!!!!!

Posted

mmbbaj napisał(a):
Myślą, że jak kupią nowe aparaty to zdjęcia same się zrobią :evil_lol: A powiedzcie kochane od kiedy i ile tych zdjęć nacykałyście?;) i czy znacie wszystkie możliwości swoich starych, nie wypasionych aparatów? ;)

no ja mam aparat od grudnia, zdjec na cykałam koło 2 tys. a efekty widac w galerii :cool3:
nie powiem bo czasami jest dzien, kiedy naprawde mam wene i moge łazic i cygac i łazic i cykac a potem mam taki zastój, ze rece "opadują":evil_lol:

Posted

Gosiek napisał(a):

samiczka zięby?:roll:

Gosia śliczne (żadna mi nowość...):lol:
Ja nie wiem jak zrobić lepsze makro. Jeśli obiekt jest zbyt blisko, to się normalnie rozmazuje:cool1:
Ja chcę takie jak Ty zbliżenia robić:roll: :placz: :placz: :placz:

Posted

gosiu a jesli moge zapytać, czym robisz zdjęcia?:evil_lol:

a swoją drogą, to ja nie wiem gdzie tam u ciebie tyle ptaszków, bo u nas to nawet wrony sie pochowały :evil_lol:
hahaha moje osiedle jest dość spokojne i raczej takie na uboczu.... to głównie domki jednorodzinne wiec i ciasza większa niz na blokowiskach ;)
zdjęcia robie Panasonikiem FZ20

Gosiu - dzięki :multi:

Posted

czasami jest dzien, kiedy naprawde mam wene i moge łazic i cygac i łazic i cykac a potem mam taki zastój, ze rece "opadują":evil_lol:

Madzia, i każdemu się takie dni zdarzają :calus:

Posted

Sylwcia napisał(a):
Gosiaczku serdeczne pozdrowienia z mroźnej Jachranki :-):multi: :multi:
hahaha i wzajemnie - z nie mniej mroźnej Warszawki :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
Aniu.... czyżby tak zafascynował Cię świat makro?

ptaszynki

spiewajacy dzwoniec :cool1:

Nie wiem czy to fascynacja, czy po prostu chęć zrobienia porządnego makro:roll:
Do tego zoom mam lipny:placz:
Koniec narzekania. Zdjęcia boskie:loveu:

Posted

Cześć Gosiu !

U Was też wieje takie zimne wiatrzycho?:diabloti: I na dodatek słoneczko wogóle się nie pokazało.:shake:

Gosiu, to chyba jakaś magia. :crazyeye:Niby normalne,nieciekawe drzewko ale w Twoim wykonaniu wygląda ślicznie. :loveu:

Posted

Alka napisał(a):

Gosiu, to chyba jakaś magia. :crazyeye:Niby normalne,nieciekawe drzewko ale w Twoim wykonaniu wygląda ślicznie. :loveu:

Bo PTOK na nim siedzi:lol:

Posted

an3czka napisał(a):
Bo PTOK na nim siedzi:lol:

a wiecie, że ja go dopiero zauważyłam jak zacytowałam?:oops::oops::oops:

tak się skubaniec zamaskował:cool3:

Posted

Alka napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jakiś nowy gatunek ten SKUBANIEC:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):

hihihi no nieźle... Ala... ptaka nie zauważyć? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No tak Aniu, rozumiem.. ja mam zoom 12 więc niby najwyższy z cyfrówek ale,... marzy mi sie większy.. to niestety tylko w lustrzankach a to nie dla mnie niestety.

wstawiam resztę dzisiejszych ptaszynek

samotne drzewko - bez ptaszka :evil_lol:

Axio :cool1:

lód

mam jeszcze fotki w aparaciku ale na razie nie mogę zgrać... bedą wieczorkiem :cool3:

Posted

Gosiek napisał(a):
ja mam zoom 12 więc niby najwyższy z cyfrówek

a ja mam 10 :lol:

Gosiek napisał(a):

Ale śliczności!!!:loveu::loveu::loveu: Gosiu, gdzie ty te ptaszki kupujesz? :eviltong:

Posted

:evil_lol: wiecej lodu nie ufociłam... może jutro bedzie to specjalnie mu foty cyknę :cool1:

Ptaszynki działają na słonecznika :evil_lol: są uzależnione i same przylatują :eviltong:

Posted

aga1215 napisał(a):
Witaj Gosiek!
śliczne ptaszki :loveu:
Czy Ty do nich przy manualu też używasz makro??? To jak blisko możesz podejśc???
a wiesz ze czasem używam? Ale w takim przypadku makro jest po to żeby łapało bliższy plan a nie dalszy ;)
a zdjęcia ptaszków robię z kilku metrów a potem kadruję :p