Gosiek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Ojej.. to moze ja fotki przestanę wstawiać skoro tak Was dołują? Alicja - nie przesadzaj :mad: Zdjęć złych nie robisz przecież.. wystarczy trochę treningu :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 ja popieram alicje, jak wchodze do gosi to od razu zdjęcia mi sie chce robić :cool3: teraz zbieram na aparat jakis porządny bo moim nikonem to sobie moge robic zdjecia do albumu rodzinnego:lol: a nie takie piekne makro jak u gosi :loveu: czekam z niecierpliwościa na porcje fotek, wogóle to dziendoberek:buzi::Rose: Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 oj Madziu - przecież Nikony robią ładne zdjecia :cool3: samiczka zięby?:roll: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 gosiu a jesli moge zapytać, czym robisz zdjęcia?:evil_lol: a swoją drogą, to ja nie wiem gdzie tam u ciebie tyle ptaszków, bo u nas to nawet wrony sie pochowały :evil_lol: Quote
Sylwcia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiaczku serdeczne pozdrowienia z mroźnej Jachranki :-):multi: :multi: Quote
mmbbaj Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Witaj Gosiu :Cool!:, miłego poniedziałku! :lol: Gosiek napisał(a): wiesz ile tym aparacikiem (od zeszłego stycznia) zdjeć zrobiłam? Własnie sprawdziłam.....29 094 zdjecia :crazyeye: sama jestem w szoku... a spora część tych fotek poszła po prostu do kosza :evil_lol: :mdleje:.....no i jest to kolejny dowód na to, że trening czyni mistrza:p Dziewczyny są niecierpliwe, chciałyby natychmiastowych efektów :lol: Myślą, że jak kupią nowe aparaty to zdjęcia same się zrobią :evil_lol: A powiedzcie kochane od kiedy i ile tych zdjęć nacykałyście?;) i czy znacie wszystkie możliwości swoich starych, nie wypasionych aparatów? ;) Bo ja mam od niedawna całkiem niezły i..... nawet jeszcze instrukcji nie przeczytałam :evil_lol: Gosiek napisał(a): a dziś nafociłam sie ptaszynek... nie ma to jak rano zaczaić sie z aparacikiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: madzia18sosnowiec napisał(a): a swoją drogą, to ja nie wiem gdzie tam u ciebie tyle ptaszków, bo u nas to nawet wrony sie pochowały :evil_lol: Gosiu, a zdjęcia są przepiękne!!!!!!!!!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 mmbbaj napisał(a):Myślą, że jak kupią nowe aparaty to zdjęcia same się zrobią :evil_lol: A powiedzcie kochane od kiedy i ile tych zdjęć nacykałyście?;) i czy znacie wszystkie możliwości swoich starych, nie wypasionych aparatów? ;) no ja mam aparat od grudnia, zdjec na cykałam koło 2 tys. a efekty widac w galerii :cool3: nie powiem bo czasami jest dzien, kiedy naprawde mam wene i moge łazic i cygac i łazic i cykac a potem mam taki zastój, ze rece "opadują":evil_lol: Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a): samiczka zięby?:roll: Gosia śliczne (żadna mi nowość...):lol: Ja nie wiem jak zrobić lepsze makro. Jeśli obiekt jest zbyt blisko, to się normalnie rozmazuje:cool1: Ja chcę takie jak Ty zbliżenia robić:roll: :placz: :placz: :placz: Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):gosiu a jesli moge zapytać, czym robisz zdjęcia?:evil_lol: a swoją drogą, to ja nie wiem gdzie tam u ciebie tyle ptaszków, bo u nas to nawet wrony sie pochowały :evil_lol: hahaha moje osiedle jest dość spokojne i raczej takie na uboczu.... to głównie domki jednorodzinne wiec i ciasza większa niz na blokowiskach ;) zdjęcia robie Panasonikiem FZ20 Gosiu - dzięki :multi: Quote
mmbbaj Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):czasami jest dzien, kiedy naprawde mam wene i moge łazic i cygac i łazic i cykac a potem mam taki zastój, ze rece "opadują":evil_lol: Madzia, i każdemu się takie dni zdarzają :calus: Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Aniu.... czyżby tak zafascynował Cię świat makro? ptaszynki spiewajacy dzwoniec :cool1: Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Sylwcia napisał(a):Gosiaczku serdeczne pozdrowienia z mroźnej Jachranki :-):multi: :multi: hahaha i wzajemnie - z nie mniej mroźnej Warszawki :lol: Quote
Teklunia Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 czesc Gosiu :) zieba jak bum cyk cyk :lol: najbardziej charakterystyczny jest dla nich ten bialy wzorek na skrzydelku... Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a):Aniu.... czyżby tak zafascynował Cię świat makro? ptaszynki spiewajacy dzwoniec :cool1: Nie wiem czy to fascynacja, czy po prostu chęć zrobienia porządnego makro:roll: Do tego zoom mam lipny:placz: Koniec narzekania. Zdjęcia boskie:loveu: Quote
Alka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Cześć Gosiu ! U Was też wieje takie zimne wiatrzycho?:diabloti: I na dodatek słoneczko wogóle się nie pokazało.:shake: Gosiu, to chyba jakaś magia. :crazyeye:Niby normalne,nieciekawe drzewko ale w Twoim wykonaniu wygląda ślicznie. :loveu: Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Alka napisał(a): Gosiu, to chyba jakaś magia. :crazyeye:Niby normalne,nieciekawe drzewko ale w Twoim wykonaniu wygląda ślicznie. :loveu: Bo PTOK na nim siedzi:lol: Quote
Alka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 an3czka napisał(a):Bo PTOK na nim siedzi:lol: a wiecie, że ja go dopiero zauważyłam jak zacytowałam?:oops::oops::oops: tak się skubaniec zamaskował:cool3: Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Alka napisał(a):a wiecie, że ja go dopiero zauważyłam jak zacytowałam?:oops::oops::oops: tak się skubaniec zamaskował:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jakiś nowy gatunek ten SKUBANIEC:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Alicja napisał(a):a wiecie, że ja go dopiero zauważyłam jak zacytowałam?:oops::oops::oops: tak się skubaniec zamaskował:cool3: hihihi no nieźle... Ala... ptaka nie zauważyć? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No tak Aniu, rozumiem.. ja mam zoom 12 więc niby najwyższy z cyfrówek ale,... marzy mi sie większy.. to niestety tylko w lustrzankach a to nie dla mnie niestety. wstawiam resztę dzisiejszych ptaszynek samotne drzewko - bez ptaszka :evil_lol: Axio :cool1: lód mam jeszcze fotki w aparaciku ale na razie nie mogę zgrać... bedą wieczorkiem :cool3: Quote
mmbbaj Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a):ja mam zoom 12 więc niby najwyższy z cyfrówek a ja mam 10 :lol: Gosiek napisał(a): Ale śliczności!!!:loveu::loveu::loveu: Gosiu, gdzie ty te ptaszki kupujesz? :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a): no ja takiego moim aparatem nie zrobie :roll: ale nie da sie ukryc ze pieknie wygląda taki lód :loveu: :loveu: :loveu: wiecej lodu!!!!:eviltong: Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 :evil_lol: wiecej lodu nie ufociłam... może jutro bedzie to specjalnie mu foty cyknę :cool1: Ptaszynki działają na słonecznika :evil_lol: są uzależnione i same przylatują :eviltong: Quote
aga1215 Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a): Witaj Gosiek! śliczne ptaszki :loveu: Czy Ty do nich przy manualu też używasz makro??? To jak blisko możesz podejśc??? Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 aga1215 napisał(a):Witaj Gosiek! śliczne ptaszki :loveu: Czy Ty do nich przy manualu też używasz makro??? To jak blisko możesz podejśc??? a wiesz ze czasem używam? Ale w takim przypadku makro jest po to żeby łapało bliższy plan a nie dalszy ;) a zdjęcia ptaszków robię z kilku metrów a potem kadruję :p Quote
Recommended Posts