Gosiek Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 ostatnia partia :diabloti: Koniec moich dzisiejszych zdjęć :p Dziekujemy za uwagę :p Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 ale to jest coś więcej niżkwiatki tu chodzi o całość od obiektu do wstawienie czyli obiekt-kadr - przygostowani-podanie (w skrócie) wszystkow w Twoim wydaniu jest dopięte na ostatni guziczek baaaaarrrrrrrrawo :klacz: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 brak słów ... :loveu: :loveu: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a): :placz: po jakiemu do niego mówisz, że Ci kwitnie??? mój za nic nie chce zakwitnąć i jakis taki lichutkiiiiii :shake: a fotki piękne :klacz: Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 malawaszka napisał(a)::placz: po jakiemu do niego mówisz, że Ci kwitnie??? mój za nic nie chce zakwitnąć i jakis taki lichutkiiiiii :shake: a fotki piękne :klacz:a wcale do niego nie gadam - myslałam ze nie zakwitnie bo maleńki jeszcze jest.. kilka miesięcy ma (wyhodowałam z listka)... postawiłam wszystkie te kaktusiki na południowym oknie a kwitnie tylko czerwony :roll: Dzięki :p Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a): natura jest genialna!!! tworzy tak piekne rzeczy, ze zaden czlowiek tego nie podrobi :loveu: a Ty, Gosiu jestes genialna, ze potrafisz to uchwycic w taki sposob :) Quote
Marysia_i_gończy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a): Gosiu to jest BOMBOWE!! :klacz: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Snoopy7 Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiu - coś niesamowitego Twoje dzieła się nadają do publikacji na pierwsze strony gazet , SUPER SUPER SUPER. Jesteś The . Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiu coś przestawiłam sobie w PS i nie działa mi pedzel historii może miaś juz ten problem :placz: Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 dbsst napisał(a):Gosiu coś przestawiłam sobie w PS i nie działa mi pedzel historii może miaś juz ten problem :placz: a co robiłaś? Powiedz coś wiecej :cool1: Agniesiu dzięki ... jak zwykle baaardzo mnie przeceniasz :lol: Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a):a co robiłaś? Powiedz coś wiecej :cool1: Agniesiu dzięki ... jak zwykle baaardzo mnie przeceniasz :lol: no właśnie nie za bardzo wiem w którym momencie straciłam pes\dzel ze w ogole ni echce mi działac a gumka wyciera mi na kolor podkladu za to dziala mi biochromia ktora mi wcześniej nie chciała działać :shake: nie wiem gdzie sa ustawienia fabryczne czy cos w tym stylu :/ Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 hmmmm a w oknie historii nie odkliknęłaś sobie tego maciupkiego okieneczka z pedzelkiem? Jak chcesz to dam Ci linka z "jak naprawić PSa" :cool1: o tutaj masz http://www.graffik.pl/tips10.htm Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a):hmmmm a w oknie historii nie odkliknęłaś sobie tego maciupkiego okieneczka z pedzelkiem? Jak chcesz to dam Ci linka z "jak naprawić PSa" :cool1: o tutaj masz http://www.graffik.pl/tips10.htm dzięki :buzi: jesteś kochana Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 dbsst napisał(a):dzięki :buzi: jesteś kochana :calus: cieszę sie ogromnie :bigcool: zmykam juz na dzisiaj chyba... Taniez z gwiazdkami trzeba zobaczyć... jak na razie to straszne sztywniaki :roll::lol: Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a):"Na dobre i na złe" :lol::lol::lol::lol: aaa ten horror to ja tez oglądalam :lol: Tylko, ze ja mam komputerek przy TV ;) Na tema zdjęc się nie wypowiadam :shake: Bo co moge oryginalnego powiedziec :shake: Cuuudne :loveu: i tyle :oops: Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 PIKA napisał(a):aaa ten horror to ja tez oglądalam :lol: Tylko, ze ja mam komputerek przy TV ;) Na tema zdjęc się nie wypowiadam :shake: Bo co moge oryginalnego powiedziec :shake: Cuuudne :loveu: i tyle :oops: ja tez to ogladam ;) ale tez mam 2 w 1, bo siedze orzed telewizorem z kompem na kolanach :lol: to jest zycie ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a): gosia czy ty jestes zawodowym fotografem?bo powiem ci ze mnie sie te zdjecia bardziej podobują niz zawodowca :loveu: Quote
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a):a wcale do niego nie gadam - myslałam ze nie zakwitnie bo maleńki jeszcze jest.. kilka miesięcy ma (wyhodowałam z listka)... postawiłam wszystkie te kaktusiki na południowym oknie a kwitnie tylko czerwony :roll: :placz: mój tyz na południowym oknie - jakiś lewy jest Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Dzieńdoberek - witam porannie i poniedziałkowo :p madzia18sosnowiec napisał(a):gosia czy ty jestes zawodowym fotografem?bo powiem ci ze mnie sie te zdjecia bardziej podobują niz zawodowca :loveu: Nie, jestem tylko zwykłym amatorem :p ale bardzo Ci Madziu dziękuję :buzi: Wiecie co? Ja swój kompik mam w sypialni :lol: a drugi kompik jest tam gdzie TV ale.... mężyk z niego korzysta :cool1: a ja tam tylko czasem zaglądam na DGM :evil_lol: Waszeczko, sama nie wiem czemu u Ciebie zyguś nie kwitnie :shake: A nie przestawiałaś go? Bo one bardzo tego nie lubią.. no i potrzebują ciepełka a słoneczko nam go niestety w tym roku mocno poskąpiło więc i u mnie tylko 1 zyguś zakwitł :-( a mam cztery. Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a): No to kolejna partia:diabloti: Witaj Gosiu. Przecudne zdjęcia. Oczu nie można oderwać!:p Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiu twoje kwiatuszki tudzież inne makro są zachwycające , oglądam i brak mi słów :loveu: Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 :p dziewczyny - jesteście kochane - podbudowujecie mnie bardzo :p Od wczoraj mam w domu cytrynkę... ma pączki - więc bedzie kolejny obiekt do focenia makro ;) czekam teraz żeby sie kwiatuszki rozwinęły :multi: Quote
an3czka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiek napisał(a)::p dziewczyny - jesteście kochane - podbudowujecie mnie bardzo :p Od wczoraj mam w domu cytrynkę... ma pączki - więc bedzie kolejny obiekt do focenia makro ;) czekam teraz żeby sie kwiatuszki rozwinęły :multi: Ależ Gosieńko! Ciebie nie trzeba podbudowywać. Chciałaby chociaż w połowie takie zdjęcia jak Ty robić. A tego macro to nie przeżałuję... Chyba będę musiała pomyśleć o nowym sprzęcie:roll: Quote
Gosiek Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Aniu... wystarczy trochę wprawy - myslisz ze moje pierwsze makro były udane? Setki jak nie tysiące zdjeć już zrobiłam i dopiero teraz zaczynam być trochę zadowolona z fotek ;) wiesz ile tym aparacikiem (od zeszłego stycznia) zdjeć zrobiłam? Własnie sprawdziłam.....29 094 zdjecia :crazyeye: sama jestem w szoku... a spora część tych fotek poszła po prostu do kosza :evil_lol: a dziś nafociłam sie ptaszynek... nie ma to jak rano zaczaić sie z aparacikiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Gosiu , jak jak za często tu wpadam to mi zapał do focenia przechodzi :cool3:bo ja takie beztalencie jestem:evil_lol: Quote
Recommended Posts