mmbbaj Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gosiek napisał(a): Jeeeesucicku :mdleje:...Gosiu, ty masz chyba "makro" w oczach :lol:, jak ty wypatrujesz takie maleńkie cudeńka :crazyeye: Prześliczne!!! No i bardzo profesjonalne :p Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Witaj Gosiu! Miałam dziś sen... Umiałam w nim robić takie zdjęcia jak Ty, no i miałam Twój aparat, ale nie pamiętam jak wyglądał...:eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 czesc gosienko :buzi: ania no wiesz...takie sny to każdy chciałby mieć :oops: :evil_lol: Quote
Magda Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Dzien dobry Gosiu!! Dzisiaj tez bedzie takie ladne MAKRO? A Axelek? Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): ania no wiesz...takie sny to każdy chciałby mieć :oops: :evil_lol: Sny to nic. Ja bym chciała, żeby taka rzeczywistość była:roll: Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Hello :p Jestem dopiero... widzę że Ania miała fotograficzny sen :cool3: Hahaha a jaki kolor aparaciku Ci sie snił? zdjątka bedą... Axelek na pewno a makro? Myslę ze też, jeśli coś wyszło z dzisiejszych fotek:roll::p Quote
Alka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosia pewnie tak jak ja ogląda skoki narciarskie ;)(teraz jest przerwa ), więc foteczki pewnie będą póżniej Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a):Hello :p Jestem dopiero... widzę że Ania miała fotograficzny sen :cool3: Hahaha a jaki kolor aparaciku Ci sie snił? A ja wiem:roll: Pamiętam tylko, że był wypasiony:eviltong: Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Już po skokach - Ala też oglądałaś? Oj jak fajnie ze Małyszek nareszcei wygrał :multi: Aniu - ale mój aparacik przecież nei jest wypasiony :oops: więc pewnie jakiś inny Ci się śnił.... ;) zdjątka za chwilkę powstawiam - muszę ja na Fotosika wysłać :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Axelek na pewno a makro? Myslę ze też, jeśli coś wyszło z dzisiejszych fotek:roll::p przeciez dzisiaj ladne sloneczko :roll: Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 :evil_lol: bedzie makro - duuuużo makro ale domowego :evil_lol: a na razie wrzucam 4 fotaski i lecę na horror ;) będę za godzinę z resztą fot :p Quote
PIKA Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Sliczne, sliczne i jezcze raz śliczne :multi: a na razie wrzucam 4 fotaski i lecę na horror ;-) jaki horror? :crazyeye: Quote
an3czka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a): Aniu - ale mój aparacik przecież nei jest wypasiony :oops: więc pewnie jakiś inny Ci się śnił.... ;) Gosia wiesz jak jest z tymi snami... W głowie huczał mi głos "Gosiek, aparat, zdjęcia..." To chyba o Tobie co?:eviltong: Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 PIKA napisał(a): jaki horror? :crazyeye: "Na dobre i na złe" :lol::lol::lol::lol: kolejne fotaski oj Ania, Ania :cool1: Quote
Alka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a):Już po skokach - Ala też oglądałaś? Oj jak fajnie ze Małyszek nareszcei wygrał :multi: pewnie,zawsze patrzę. :pA dzisiaj nareszcie nasz Małysz pierwszy:multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a): Gosia, az mnie zatkalo :crazyeye: CUDO!! My tez sie bardzo cieszymy z Malysza :) Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :lying: :eek: :errrr: :klacz: :klacz: :klacz: :happy1: Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 :evil_lol: musiałam pospisywać zdjecia, które już wstawiałam bo sie zaczynam gubić :oops: Dziś sporo makro sobie fociłam i nie mogąc zdecydować, które ładniejsze, wstawiam ich sporo dzisiaj... mam nadzieję ze sie nie zanudzicie :diabloti: Quote
Teklunia Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a): Dziś sporo makro sobie fociłam i nie mogąc zdecydować, które ładniejsze, wstawiam ich sporo dzisiaj... mam nadzieję ze sie nie zanudzicie :diabloti: co Ty, dziewczyno wygadujesz? ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiek napisał(a): Nie martw się, nie zanudzisz :lol: :cool3: Bardzo ładne :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
dbsst Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Gosiu Ty to masz dopiero Artystyczna Dusze ja nie moge Masz czad wyczucie i wioelkie umiejętności braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawo Quote
Gosiek Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Marysiu - jak miło Cię widzieć :multi: Dominisiu = ja po prostu uwielbiam kwiatki i mam ich troszkę Kasiu - cieszkam się wielce :cool3: ze sie nie nudzą :evil_lol: No to kolejna partia:diabloti: Quote
Recommended Posts