an3czka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gosiek napisał(a): pająk - pierwszy wiosenny dlatego ufocony :roll: bleh - nie cierpię pająków :cool1: dobranoc :cool1: Gosiu witaj! Jak Ty robisz takie makro? Ja mam taką funkcję jak tryb makro, ale ni cholery takie zbliżenie mi nie wyjdzie:cool1: Quote
PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cześć Gosiu Teklunia napisał(a):dziewczyny, co Wy macie z tymi pajaczkami? ja je uwielbiam :loveu: a fuj :roll: Quote
Alicja Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Dzień doberek!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Jestem :p Cześć dziewczyny :cool3: Ala, mówisz ze pajączek uroczy? Proszę uprzejmie - zbliżenie (wykadrowanie) specjalnie dla Ciebie :lol: a pajączek był wielkości główki od szpilki... bez skojarzeń :evil_lol: Dominisiu - zdjątka jakieś muszę dopiero porobic... mąż z córą pojechali na Targi Żeglarskie a ja mam chwilę wolnego właśnie i zaraz lecę na dworek coś ufocić.. choć te zdjecia już mi sie nudne wydają bo non stop to samo focone :placz: Muszę chyba coś pokombinować :roll: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gosiek napisał(a):Jestem :p Cześć dziewczyny :cool3: Ala, mówisz ze pajączek uroczy? Proszę uprzejmie - zbliżenie (wykadrowanie) specjalnie dla Ciebie :lol: a pajączek był wielkości główki od szpilki... bez skojarzeń :evil_lol: Dominisiu - zdjątka jakieś muszę dopiero porobic... mąż z córą pojechali na Targi Żeglarskie a ja mam chwilę wolnego właśnie i zaraz lecę na dworek coś ufocić.. choć te zdjecia już mi sie nudne wydają bo non stop to samo focone :placz: Muszę chyba coś pokombinować :roll: nudnie nie są ależ skąd ale pokombinowanie brzmi apertycznie główka od szpilki mi sie nie otwiera ;) Quote
Gosiek Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 dbsst napisał(a):nudnie nie są ależ skąd ale pokombinowanie brzmi apertycznie główka od szpilki mi sie nie otwiera ;) wiem ze sie nie otwiera - Fotosik coś dziś szwankuje :angryy: przeżuciłam pajączka na Image ;) Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 wrrrrrrrrrrrrrrrrr aż ciarki przechodzą :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 c*z*e*s*c*i*c*z*o*ł*e*m! Gosia ja tez sie boje pająków, ale mój piotrek to robi taką panikę...jest gorszy ode mnie :evil_lol: a mnie sie tam pajączek bardzo podobusia :loveu: Quote
Gosiek Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Madziu - faktycznie ten pajączek nie jest taki straszny... no i śmieszny taki ;) wklejam fotaski i uciekam chwilowo - trzeba coś w domku porobić :diabloti: Quote
nikusia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Przepiękne zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!! :D :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gosiek napisał(a):Madziu - faktycznie ten pajączek nie jest taki straszny... no i śmieszny taki ;) wklejam fotaski i uciekam chwilowo - trzeba coś w domku porobić :diabloti: Gosiu piękne zdjęcia. Zazdroszczę Ci umiejętności i sprzętu:roll: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gosiek napisał(a): jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale extra Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Czesc Gosienko :buzi: Gosiek napisał(a): Cześć dziewczyny :cool3: Ala, mówisz ze pajączek uroczy? Proszę uprzejmie - zbliżenie (wykadrowanie) specjalnie dla Ciebie :lol: a pajączek był wielkości główki od szpilki... bez skojarzeń :evil_lol: Dominisiu - zdjątka jakieś muszę dopiero porobic... mąż z córą pojechali na Targi Żeglarskie a ja mam chwilę wolnego właśnie i zaraz lecę na dworek coś ufocić.. choć te zdjecia już mi sie nudne wydają bo non stop to samo focone :placz: Muszę chyba coś pokombinować :roll: piekny tez pajak :) :loveu: my tez sie wybieramy na Wiatr i Woda, ale chyba jutro :D Quote
Alka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gosiek napisał(a):Jestem :p Cześć dziewczyny :cool3: Ala, mówisz ze pajączek uroczy? Proszę uprzejmie - zbliżenie (wykadrowanie) specjalnie dla Ciebie :lol: a pajączek był wielkości główki od szpilki... bez skojarzeń :evil_lol: wow, dziękuję bardzo! :loveu: świetn kadr :klacz: Gosiu, on jest naprawdę sliczny, popatrz jakie kolorki... :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cześć Gosiu, nic nam nie pozostało jak wymodlic ta wiosenke, wtedy to dopiero bedzie co focic :multi: :multi: Quote
Magda Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gosiek napisał(a): dzien dobry Gosiu!! Ta foteczka jest cudna:loveu: Wyglada jak jezorek:evil_lol::evil_lol: To mowisz, ze jestescie z Axelkiem sami? A jakie plany na ten czas?;) Quote
malawaszka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gosiek napisał(a): czy to jest wiosna??? :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Waszeczko - no jasne ze wiosna :cool3: i to już od kilkunastu dni ;) Dominika - w weekendy raczej kiepsko z foceniem... jakoś czasu brak, no i z rodzinką się siedzi ;) Pokombinuję w najbliższym czasie :cool1: Kasiu - no widzisz? Szkoda ze nie wiedziałam ze na targi sie też wybierasz.... Ala -jedyne co ładne w tym pajaczku to własnie te wiosenne kolorki :evil_lol: cieszy mnie że fotaski się podobają... miłego weekendu dziewczyny :cool1: Quote
Teklunia Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gosia, na targach sie pewnie nie spotkamy, ale moze na wodzi w wakacje... :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gosiek napisał(a): hihihi zmęczony axio a oni mu jeszcze foty strzelają :eviltong: zamiast na rece zabrac i do domu zanieśc :cool3: Quote
PIKA Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Nie, no te kropelki na pajęczynie sa cuuuudne :loveu: Quote
Recommended Posts