PIKA Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 O matko wiosna chyba idzie :hmmmm: Evelinie się na sprzatanie zebralo :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): gdzie ty nam sie podziewasz?tylko nie mow ze pstrykasz fotki na dworze w taką pogode paskudna :-( a właśnie ze pstrykałam dziś foteczki - świeciło słoneczko i było całkiem sympatycznie - dopatrzyłam sie dziś kolejnych biedronek, widziałam tego samego pającka + nowego (zielonego) i widziałam już włochatą glichę :eek: a fuj... czego to człowiek nie wypatrzy focąc obiekty makro :eek: a potem naturalnie skoki oglądałam, potem zdjątka obrabiałam... i za chwilkę wstawię :p Quote
Moniś Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Piękne są :multi::multi::multi: I już prawie wszystkie jedzonko wyżarły z karmidełka :lol::lol: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 kozackie te sikory Gosiu jesteś WIELKA :thumbs: :sweetCyb: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Moniś napisał(a):Piękne są :multi::multi::multi: I już prawie wszystkie jedzonko wyżarły z karmidełka :lol::lol: a wiesz jakie z nich żarłoki? codziennie wyżerają półtora takiego pojemnika :crazyeye: dzisiejsze zdjecia :p CDN Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):kozackie te sikory Gosiu jesteś WIELKA :thumbs: :sweetCyb: wiem.... odchudzam się właśnie :oops: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Gosiek napisał(a):a wiesz jakie z nich żarłoki? codziennie wyżerają półtora takiego pojemnika :crazyeye: dzisiejsze zdjecia :p CDN AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :eek: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Wariatka to TY jesteś hahahahha:evil: :jumpie: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 :lol::lol: wiem ze jestem wariatka.... :eviltong: ćwirek CDN :diabloti: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 siuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupel :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Gosiu fotki jak zwykle rewelacyjne :multi: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 http://www.horazy.republika.pl/9_1.htm :roll: chociaż pewnie już to znasz :cool1: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):http://www.horazy.republika.pl/9_1.htm :roll: chociaż pewnie już to znasz :cool1: nie znałam :crazyeye: ach co ja bym bez Ciebie zrobiła Ala - on się tam chował bo do domku nie chciał iść łobuziak :lol::lol::lol: Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Gosiek napisał(a): to mnie jakos wyjatkowo urzeklo :loveu: moze dlatego ze Axio tak niesmialo zza dzrewka wyglada... Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 hahaha Kasiu - zobacz jaki on zły na tym zdjęciu jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zapomniałabym wkleić pozostałe 4 zdjątka :cool3: pająk - pierwszy wiosenny dlatego ufocony :roll: bleh - nie cierpię pająków :cool1: dobranoc :cool1: Quote
Gosiek Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 dbsst napisał(a):ej a Ty gdzie się wybierasz :diabloti: no jak to gdzie :crazyeye: spaciuniu :p Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Gosiek napisał(a):no jak to gdzie :crazyeye: spaciuniu :p nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja dziś siedze na dgm i cos czuje że zaraz SAMA zostane :angryy: Quote
Alka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Gosiek napisał(a): pająk - pierwszy wiosenny dlatego ufocony :roll: bleh - nie cierpię pająków :cool1: dobranoc :cool1: Dobry wieczór Gosiu ! Ja dopiero teraz dotarłam do Ciebie. Miałam co nadrabiac ,nie powiem...:evil_lol: Axelek śliczniasty na zdjęciach.:loveu::loveu::loveu: wiesz,ja też nie przepadam za pająkami, ale ten jest uroczy :evil_lol::loveu: Quote
dbsst Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Gosiu Ty naprawde poszłaś spać :-( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
PIKA Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 :crazyeye::crazyeye: to jest superasne :crazyeye::crazyeye: Quote
Teklunia Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Alka napisał(a): wiesz,ja też nie przepadam za pająkami, ale ten jest uroczy :evil_lol::loveu: dziewczyny, co Wy macie z tymi pajaczkami? ja je uwielbiam :loveu: Quote
dbsst Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Cześć Gosiu wstawaj już i wlepiaj jakieś foteCki :D Quote
Recommended Posts