Magda Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Dzien dobry Gosiu!! Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet:multi: Fotki sliczne:loveu: Kiedy przyjdzie ta wiosna? Quote
Gosiek Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 dziekuję bardzo za zyczonka :multi: Axelek też ma coś dla Was :cool1: Quote
dbsst Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 AAAAAAAAAAAAAAAA ale PIĘKNE foty :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Gosiek napisał(a): Axelek też ma coś dla Was :cool1: Axelku, slicznie dziekuje :buzi: Kochany chlopak z Ciebie :) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Gosiek napisał(a):dziekuję bardzo za zyczonka :multi: Axelek też ma coś dla Was :cool1: oj jak pieknie :loveu: axelku dzię-ku-je-my!:loveu: ps.gosia gdzie ty normalnie te biedronki znajdujesz u nas to nawet ludziom sie na swieze powietrze wyłazic nie chce a tutaj takie cuda w tej warszawie:loveu: Quote
Gosiek Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 aga1215 napisał(a):Gosiek - zdrówko wiosna idzie:multi: gdzie ta wiosna? w tej chwili jest już -5 i temp ciągle spada :angryy: Biedne robaczki pozamarzają i nie będę miała co focić :placz: Quote
Gosiek Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):oj jak pieknie :loveu: axelku dzię-ku-je-my!:loveu: ps.gosia gdzie ty normalnie te biedronki znajdujesz u nas to nawet ludziom sie na swieze powietrze wyłazic nie chce a tutaj takie cuda w tej warszawie:loveu: biedroneczka łaziła sobie po rozmarzniętej części ogródka :lol: już całkiem sporo trawki widać.. ale zapowiadają na jutro wieczór opady śniegu :angryy::placz: dziękuję wszystkim za życzonka :loveu: Quote
Gosiek Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 dzień dobry wszystkim - w ramach antyspamu witam się z Wami tylko w mojej galerii - kto zajrzy, niech się czuje serdecznie powitany :p wstawiam trzy wczorajsze zdjątka - przeróbeczki ;) Życzę wszystkim miłego, słonecznego dzionka i zmykam na dworek porobić jakieś foteczki :cool1: Quote
Yorkies Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Dzień dobry Gosiu! Super te przeróbki! Ciekawie pomyslane... mnie szczególnie podoba się to: trójwymiar normalnie!:cool1: :loveu: Quote
Evelina Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Axelek blyskawica :multi: , ale jego cien i tak szybszy :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Witaj Gosiu! :lol: Super przeróbeczki! :multi::multi::multi: Tylko mi nie mów, że nie znasz PS-a :cool1: Quote
Gosiek Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Evelina napisał(a):Axelek blyskawica :multi: , ale jego cien i tak szybszy :evil_lol: a wiesz Ewuś że to zdjęcie miało mieć tytuł: "gonię cień" a drugie zdjęcie... było kiepskie wiec nie wstawiłam, miało mieć tytuł "aaa cień mnie goni" :evil_lol: Malwi - w tym zdjątku dodałam tylko "wiatr" wszędzie oprócz Axelka ;) Fajnie wyszło, prawda? Gosiu, PSa znam troszeńkę tylko..... cały czas sie uczę i dopiero od kilku dni zavczęłam bawić się efektami :p no i jak widać najbardziej spodobał mi się wiatr i bryły3D :evil_lol: Quote
Evelina Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Gosiek napisał(a):a wiesz Ewuś że to zdjęcie miało mieć tytuł: "gonię cień" a drugie zdjęcie... było kiepskie wiec nie wstawiłam, miało mieć tytuł "aaa cień mnie goni" :evil_lol:Ja sie nawet nie dziwie, ze "postrzegamy" swiat podobnie :lol:, czuje w Tobie pokrewna dusze i jak widzisz mam na to dowody :lol: Quote
Teklunia Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Dzien dobry, Goniu :) Mi tez sie wiatr podoba najbardziej ze wszystkich efektow :) A przerobeczki Axelka - miodzio :p Milego dnia! Quote
mmbbaj Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Teklunia napisał(a): Mi tez sie wiatr podoba najbardziej ze wszystkich efektow :) :cool3:.................:diabloti: Gosiek napisał(a): w tym zdjątku dodałam tylko "wiatr" wszędzie oprócz Axelka ;) Fajnie wyszło, prawda? BARDZO fajnie :p Gosiek napisał(a):Gosiu, PSa znam troszeńkę tylko..... cały czas sie uczę i dopiero od kilku dni zavczęłam bawić się efektami :p no i jak widać najbardziej spodobał mi się wiatr i bryły3D :evil_lol: O wy niedobre :mad: znacie tego PS-a całkiem dobrze tylko się czaicie :p No gdzie jest ten wiatr?...i gdzie są te bryły 3D????????????????:placz::placz::placz: Quote
AlKil Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 :crazyeye: Jestem pod wielkim wrażeniem Twoich zdjątek. Też bym tak chciała. Uwielbiam robić zdjęcia, a teraz zastanawiam się jaki kupić program do ich obróbek. Twoje są śliczne...:klacz: :klacz: :klacz: Quote
Yorkies Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Malwi - w tym zdjątku dodałam tylko "wiatr" wszędzie oprócz Axelka ;-) Fajnie wyszło, prawda? No i jeszcze się mnie pytasz czy fajne? :shake: BOSKIE!!! :lol: :razz: pozdrawiam:cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 dzien doberek:buzi: jak tam zdrówko gosiu:Rose: a przeróbki piekne, ja mam dwie lewe rece do takich rzeczy :eviltong: miłego dnia :buzi: Quote
Gosiek Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Dziekuję ślicznie za pochwały dotyczące moich przeróbeczek Zobaczcie jaki ruch panuje przy karmniku dla sikorek :cool3: Quote
Gosiek Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):A Ziutki nie wypuszczają się na pokoje :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pomyliłaś galerie? Mnie o Ziutki pytasz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wklejam jeszcze 3 dzisiejsze fotaski i zmykam nafociłam sie dziś sikorek... później wstawię ich portreciki :cool3: Quote
Recommended Posts