Daga_i_Oskar Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Witaj Gosiu, zarazkom mówimy STOP, nie ma czasu na choroby, więc wypedz je jak najszybciej ;) Zdrówka życzymy :p A Axio, ptaszynki jak zawsze rewelacyjne :loveu: Quote
mmbbaj Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek'] a to dzisiejsza wichura :angryy: Ło matko! :lol:, ależ go ta wichura sponiewierała :evil_lol: A, że ty Gosiu chora na taaaaaaaką niepogodę z aparacikiem wychodzisz...:shake: nagana :mad: [quote name='Gosiek']oj Gosiu - u Piki wcześniej byłaś? :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
mmbbaj Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek'] ale mam za to inne cudne kwiatki a ze zdjęć jestem baardzo zadowolona :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ach ty numerantko! :lol: chyba już zdrowiejesz ;) Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Gosiu - wichura była chwilowa :lol: akurat zawiało silnie zza domu i zdążyłam to uchwycić :evil_lol::evil_lol: a kwiatuszki mam:eviltong: ..... i już wstawiam Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 a to dzisiejsza wichura :angryy: Axelak zaraz zwieje :shake: No nie mow mi, ze ten koliberek to prawdziwy :eviltong: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 PIKA napisał(a):No nie mow mi, ze ten koliberek to prawdziwy :eviltong: hihihi naturalnie ze ..... sztuczny :evil_lol::evil_lol: ale śliczny i musiałam go kupić :oops: Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek']hihihi naturalnie ze ..... sztuczny :evil_lol::evil_lol: ale śliczny i musiałam go kupić :oops: to Ty masz to samo co ja :oops: a gdzie kupilas? :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 PIKA napisał(a):to Ty masz to samo co ja :oops: a gdzie kupilas? :evil_lol: w kwiaciarni - przy okazji kupowania kwiatków dla teściowej :oops::lol: Quote
an3czka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek'] Gosiu zdjęcia jak zwykle piękne. To jedno zwróciło moją szczególną uwagę. Już miałam spytać skąd koliberka wytrzasnęłaś:lol: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='an3czka']Gosiu zdjęcia jak zwykle piękne. To jedno zwróciło moją szczególną uwagę. Już miałam spytać skąd koliberka wytrzasnęłaś:lol: :evil_lol: a przelatywał akurat rozsiewając grypkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek']:evil_lol: a przelatywał akurat rozsiewając grypkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hmmmm Już napisałam u siebie w galerii, że łabędzie zdechłego na moście w Krakowie mijaliśmy:roll: Kurde Basco na szczęście nie wcina zdechlaków, ale i tak wolę go mieć na oku....:roll: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Nie ma co panikować... wystarczy pilnować psiulków żeby nic nie liznęły na dworku :cool3: Nie zrobiłaś fotek policjantów pilnujących padłego ptaka? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek']tak sie Axio opalał w piątek a to dzisiejsza wichura :angryy: czesc Gosiu znowu polozylas mnie na lopatki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 dbsst napisał(a):czesc Gosiu znowu polozylas mnie na lopatki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: Dominisiu - przecież to nie moja wina ze była taka wstrętna pogoda dzisiaj a w piątek cieplutko i słonecznie :evil_lol: Ale cieszę sie bardzo że fotaski się spodobały :p Quote
dbsst Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Gosiek napisał(a):Dominisiu - przecież to nie moja wina ze była taka wstrętna pogoda dzisiaj a w piątek cieplutko i słonecznie :evil_lol: Ale cieszę sie bardzo że fotaski się spodobały :p jak ja sie wsciekam w Bydgoszczy jak bylam to slonko dzis z okna w pracy widze slonko lece do domu a tu slonko robi bye :placz: :angryy: :placz: i sobie nie popstrykalam :placz: :placz: :placz: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 dbsst napisał(a):jak ja sie wsciekam w Bydgoszczy jak bylam to slonko dzis z okna w pracy widze slonko lece do domu a tu slonko robi bye :placz: :angryy: :placz: i sobie nie popstrykalam :placz: :placz: :placz: na szczęście słoneczka ma być coraz więcej ;) Może wiosna wreszcie przyjdzie :angryy: bo tej zimy to już wszyscy mają serdecznie dosyć :angryy: a jak wiosna to i więcej słoneczka dającego światełko do dobrych zdjeć :p Quote
dbsst Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek']no to jeszcze 5 fotasek :p aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tak mi rób :loveu: :loveu: :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek'] rany, Gosiu, to jest przepiekne!!! absolutnie przepiekne :loveu::loveu::loveu::loveu: i ten kolorek... achhh :loveu: al emi sie milo zrobilo na sercu :) Quote
an3czka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek']Nie ma co panikować... wystarczy pilnować psiulków żeby nic nie liznęły na dworku :cool3: Nie zrobiłaś fotek policjantów pilnujących padłego ptaka? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie panikuję, tylko muszę uważać, bo one w polu gonią. Buszują w trawach i krzakach, więc czasami tracę je z oczu. Wczoraj przytargały świeży szkielet sarny, więc jak znajdą ptaka, to się zainteresują. Jak już pisałam Basco nie żre tego, na szczęście. Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 :p ach jak mi miło że moje foteczki rozkwiecone się spodobały :multi: Rano wstawię resztę :evil_lol: czyli jeszcze kilka zdjąteczek :p a teraz już uciekam jak zwykle :cool1: D o b r a n o c Quote
Recommended Posts