Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']

a to dzisiejsza wichura :angryy:

Ło matko! :lol:, ależ go ta wichura sponiewierała :evil_lol: A, że ty Gosiu chora na taaaaaaaką niepogodę z aparacikiem wychodzisz...:shake: nagana :mad:

[quote name='Gosiek']oj Gosiu - u Piki wcześniej byłaś?

:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Gosiek']

ale mam za to inne cudne kwiatki a ze zdjęć jestem baardzo zadowolona :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ach ty numerantko! :lol: chyba już zdrowiejesz ;)

Posted

Gosiu - wichura była chwilowa :lol: akurat zawiało silnie zza domu i zdążyłam to uchwycić :evil_lol::evil_lol:

a kwiatuszki mam:eviltong: ..... i już wstawiam

Posted

PIKA napisał(a):
No nie mow mi, ze ten koliberek to prawdziwy :eviltong:
hihihi naturalnie ze ..... sztuczny :evil_lol::evil_lol: ale śliczny i musiałam go kupić :oops:

Posted

[quote name='Gosiek']hihihi naturalnie ze ..... sztuczny :evil_lol::evil_lol: ale śliczny i musiałam go kupić :oops:
to Ty masz to samo co ja :oops: a gdzie kupilas? :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
to Ty masz to samo co ja :oops: a gdzie kupilas? :evil_lol:
w kwiaciarni - przy okazji kupowania kwiatków dla teściowej :oops::lol:

Posted

[quote name='Gosiek']

Gosiu zdjęcia jak zwykle piękne. To jedno zwróciło moją szczególną uwagę. Już miałam spytać skąd koliberka wytrzasnęłaś:lol:

Posted

[quote name='an3czka']Gosiu zdjęcia jak zwykle piękne. To jedno zwróciło moją szczególną uwagę. Już miałam spytać skąd koliberka wytrzasnęłaś:lol: :evil_lol: a przelatywał akurat rozsiewając grypkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']:evil_lol: a przelatywał akurat rozsiewając grypkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hmmmm
Już napisałam u siebie w galerii, że łabędzie zdechłego na moście w Krakowie mijaliśmy:roll:
Kurde Basco na szczęście nie wcina zdechlaków, ale i tak wolę go mieć na oku....:roll:

Posted

Nie ma co panikować... wystarczy pilnować psiulków żeby nic nie liznęły na dworku :cool3:

Nie zrobiłaś fotek policjantów pilnujących padłego ptaka? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']tak sie Axio opalał w piątek

a to dzisiejsza wichura :angryy:

czesc Gosiu

znowu polozylas mnie na lopatki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

dbsst napisał(a):
czesc Gosiu

znowu polozylas mnie na lopatki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi:

Dominisiu - przecież to nie moja wina ze była taka wstrętna pogoda dzisiaj a w piątek cieplutko i słonecznie :evil_lol:
Ale cieszę sie bardzo że fotaski się spodobały :p

Posted

Gosiek napisał(a):
Dominisiu - przecież to nie moja wina ze była taka wstrętna pogoda dzisiaj a w piątek cieplutko i słonecznie :evil_lol:
Ale cieszę sie bardzo że fotaski się spodobały :p

jak ja sie wsciekam w Bydgoszczy jak bylam to slonko dzis z okna w pracy widze slonko lece do domu a tu slonko robi bye :placz: :angryy: :placz:
i sobie nie popstrykalam :placz: :placz: :placz:

Posted

dbsst napisał(a):
jak ja sie wsciekam w Bydgoszczy jak bylam to slonko dzis z okna w pracy widze slonko lece do domu a tu slonko robi bye :placz: :angryy: :placz:
i sobie nie popstrykalam :placz: :placz: :placz:
na szczęście słoneczka ma być coraz więcej ;)
Może wiosna wreszcie przyjdzie :angryy: bo tej zimy to już wszyscy mają serdecznie dosyć :angryy:
a jak wiosna to i więcej słoneczka dającego światełko do dobrych zdjeć :p

Posted

[quote name='Gosiek']no to jeszcze 5 fotasek

:p

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

tak mi rób :loveu: :loveu: :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']

rany, Gosiu, to jest przepiekne!!!
absolutnie przepiekne :loveu::loveu::loveu::loveu:
i ten kolorek... achhh :loveu:
al emi sie milo zrobilo na sercu :)

Posted

[quote name='Gosiek']Nie ma co panikować... wystarczy pilnować psiulków żeby nic nie liznęły na dworku :cool3:

Nie zrobiłaś fotek policjantów pilnujących padłego ptaka? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nie panikuję, tylko muszę uważać, bo one w polu gonią. Buszują w trawach i krzakach, więc czasami tracę je z oczu. Wczoraj przytargały świeży szkielet sarny, więc jak znajdą ptaka, to się zainteresują. Jak już pisałam Basco nie żre tego, na szczęście.

Posted

:p ach jak mi miło że moje foteczki rozkwiecone się spodobały :multi:

Rano wstawię resztę :evil_lol: czyli jeszcze kilka zdjąteczek :p

a teraz już uciekam jak zwykle :cool1:
D o b r a n o c