Gosiek Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Alka napisał(a):ja i tak będę obstawała przy swoim, większy loozik masz :evil: Mieszkasz w stolicy , ludziska bardziej tolerancyjni pewnie są , hehe :wink: :D :cunao: Jasne :cunao: Może tylko bardziej boją się odezwać krytycznie :wink: Quote
Teklunia Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Gosiek napisał(a): jakie jezorek sliczniutki, malutki, rozowiutki... :angel: Gosiek napisał(a): bo Axio mysli ze jest ptaszkiem i chce do ptasiego domku... do rodzinki... :) Axiu musisz mocniej lapkami machac!!! Wtedy sie uda :) Quote
Gosiek Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Hihi a jak tuptał pod tym karmnikiem - myślałam ze ze smiechu padnę... komik mały :lol: Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Teklunia napisał(a):Gosiek napisał(a): jakie jezorek sliczniutki, malutki, rozowiutki... :angel: Gosiek napisał(a): bo Axio mysli ze jest ptaszkiem i chce do ptasiego domku... do rodzinki... :) Axiu musisz mocniej lapkami machac!!! Wtedy sie uda :) Gosiu dlaczego Axiowi tak wysoko jedzonko dajesz :wink: Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alka napisał(a):ja i tak będę obstawała przy swoim, większy loozik masz :evil: Mieszkasz w stolicy , ludziska bardziej tolerancyjni pewnie są , hehe :wink: :D Ala czas przestać się ludźmi przejmować , bo wpadniesz w kompleksy :-? poza tym nie musisz być taka sama jak ONI nasi sasiedzi , zresztą znasz moje zdanie o nich i mój do nich stosunek :wink: Quote
Alka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):ja i tak będę obstawała przy swoim, większy loozik masz :evil: Mieszkasz w stolicy , ludziska bardziej tolerancyjni pewnie są , hehe :wink: :D Ala czas przestać się ludźmi przejmować , bo wpadniesz w kompleksy :-? poza tym nie musisz być taka sama jak ONI nasi sasiedzi , zresztą znasz moje zdanie o nich i mój do nich stosunek :wink: czyli miec ich głęboko w ..... :wink: Quote
Alicja Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Alka napisał(a):ja i tak będę obstawała przy swoim, większy loozik masz :evil: Mieszkasz w stolicy , ludziska bardziej tolerancyjni pewnie są , hehe :wink: :D Ala czas przestać się ludźmi przejmować , bo wpadniesz w kompleksy :-? poza tym nie musisz być taka sama jak ONI nasi sasiedzi , zresztą znasz moje zdanie o nich i mój do nich stosunek :wink: czyli miec ich głęboko w ..... :wink: :wink: otóż TO Quote
elena Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Gosia, jak możesz tak męczyć Axelka :wink: - trzeba niżej żarełko zawieszać :wink: !!! U nas Bińka zawsze się denerwuje jak myszka dostaje jakieś jedzonko :wink: - tak jakby nie wiedzieli że pies tu głodny w domu jest, a oni wymyślili myszkę karmić :wink: ! Foteczki cudowne :lol: i te rameczki z podpisem też :lol: ! Ja koło działki ulicy ruchliwej nie mam, za to wścibskiego sąsiada :wink: , i nie wiem co jest lepsze :wink: ! Jedyna skuteczna metoda na niego to szczekanie Biżuni - tak go nie cierpi że zawsze musi to "powiedzieć" :lol: ! Quote
Teklunia Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 moja jamniczka - baaardzo madry piesek - tez lubila przebywac pod karmnikiem. ale nie podskakiwala, tylko spokojnie czekala az ptaszki porozrzucaja okruszki jedzenia i ona je sobie spokojnie pozbiera. w cieplejsze dni to potrafila tak pare godzin siediec i sie w karmnik wpatrywac :lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Teklunia napisał(a):moja jamniczka - baaardzo madry piesek - tez lubila przebywac pod karmnikiem. ale nie podskakiwala, tylko spokojnie czekala az ptaszki porozrzucaja okruszki jedzenia i ona je sobie spokojnie pozbiera. w cieplejsze dni to potrafila tak pare godzin siediec i sie w karmnik wpatrywac :lol:TENuś będzie miał łatwiej , bo wyzszy :wink: :lol: Quote
Gosiek Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Dzieńdoberek :D Axel też łazi koło każdego karmnika i patrzy czy ptaszki nie wyrzuciły przypadkiem czegoś zjadliwego :wink: A mamy w ogródku w sumie 3 karmniki więc biega od jednego do następnego i węszy.. i uwielbia przeganiać ptaki z trawy :-? Co do spojrzeń ludzi, powiem tak: Jak się komuś coś nie podoba to niech patrzy w drugą stronę i tyle. W nosie mam co sobie ludzie myślą skoro nie robię nic złego czy szkodliwego, no nie? A ze latam z aparatem? Nie robię im zdjęć więc niech spadają :evilbat: miłego dzionka Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Gosiek napisał(a):Dzieńdoberek :D Axel też łazi koło każdego karmnika i patrzy czy ptaszki nie wyrzuciły przypadkiem czegoś zjadliwego :wink: A mamy w ogródku w sumie 3 karmniki więc biega od jednego do następnego i węszy.. i uwielbia przeganiać ptaki z trawy :-? Co do spojrzeń ludzi, powiem tak: Jak się komuś coś nie podoba to niech patrzy w drugą stronę i tyle. W nosie mam co sobie ludzie myślą skoro nie robię nic złego czy szkodliwego, no nie? A ze latam z aparatem? Nie robię im zdjęć więc niech spadają :evilbat: miłego dzionkaWitam z samego ranka :wink: Ja wczoraj to aż zła byłam ze nie mam aparata , bo na słonince na balkonie hustała sie sikorka :wink: , ale była przesliczna / taka jak ta która przeraziła swoją wizytą mojego mordulca :lol: / Gosiu ja już dawno przestałam przejmować się ludźmi , a co do fot to często mają takie miny że właśnie oni / ci najbardziej zainteresowani :-? /byliby swietnymi obiektami do focenia :wink: :lol: :lol: Quote
Alka Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Gosiu, mam wyrzuty sumienia... nasze foty obrabiasz :oops: ,a galeryjka Axia na 2 stronce. Hop, hop, Gosiu... prosimy o foteczki :D Quote
KaRa_ Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Ale Axel zaciekawiony jest co sie w tym karmniku znajduje :lol: Quote
Snoopy7 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Gosiu, jak zwykle piękne zdjęcia, takie profesjonalne - bravo a Axelek jaki słodki , wiesz włoski mu bardzo urosły,cudny jest buziaczki Quote
Daga_i_Oskar Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Gosiu ja także bym sobie chętnie pooglądała jakieś nowe foteczki Axelka :lol: Quote
Hanna R. Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Gosiu ??? Ja proszę następne... Gosiu ? Quote
Snoopy7 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 CUDO CUDO CUDO - Gosiu!!!!! gdzie jesteś..... Quote
Gosiek Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Witam w poniedziałkowy poranek :D Przeżyłam szok :o :o :o DOGO MA NOWĄ SZATĘ... kiepsko się szuka topików teraz :-? Dziewczyny - jest mi bardzo miło ze mimo mojej nieobecności pamiętałyście o nas 8) O nowych fotach pomyślę... brak słonka i dobrego światła do zdjeć mnie dobija... ostatnie też maja koszmarne szumy przecież :( No ale pokombinuję... najwyżej sesyjkę domową Axiowi zrobię :wink: No i nie zgrałam jeszcze zdjec z piatku... zgram i zobaczę czy coś sie nadaje 8) Buziaki dla wszystkich pamiętających o nas :calus: Quote
Teklunia Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Gosiek napisał(a):Witam w poniedziałkowy poranek :D Przeżyłam szok :o :o :o DOGO MA NOWĄ SZATĘ... kiepsko się szuka topików teraz :-? a mi sie nawet jakos smutno z tego powodu zrobilo, bo jest gorzej... malo czytelnie i nawet godziny sa w pm. a nie normalnie po polsku :( buuu Quote
Gosiek Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 No cóż, gorzej to mało powiedziane. Cieżko teraz znaleść cokolwiek - wcześniej było czytelniej no i po opisujących emotkach mozna było szukać tematów a teraz szukam po nikach :cry: Ale widocznie tak musi być i musimy się z tymi utrudnieniami pogodzić i nauczyć sie dogo od nowa niestety Quote
Magdalena1 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Gosieńko i ja w końcu tu dotarłam :D ale się cieszę, dziś jeszcze trochę choruję,więc mogę pogrzebać na dogo :wink: zachwyca mnie fakt,że doskonalisz swoje zdjęcia z dnia na dzień.. naprawdę są coraz lepsze :D mam nadzieję,że i ja kiedyś będę takie postępy robić.. super. no i czekam również na nowe zdjęcia Axelka 8) a co do tej nowej szaty dogo to też mi się wcale ni uśmiecha,wogle mi się nie podoba :( Quote
Gosiek Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Madziu dzięki - mogę tylko powiedzieć: i vice versa :lol: bo postępy i Ty robisz wielkie... porównaj swoje pierwsze zdjątka z obecnymi co? A teraz dzisiejsze foty jedyna która w miarę wyszła na dworku a tu Axio wcina żwacza :evilbat: a kto mi powie co to za ptaszyna? Quote
marlena924 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Jak zwykle-śliczny Axio :-) pozdrów go :-) Quote
Snoopy7 Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Dziękujemy Gosiu za wspaniałe fotki, mmm jak Axelkowi smakują żwaczę aż Snoopy się oblizuje przepraszam że wstawiłam fotkę Snoopcia :oops: a ptaszek tez śliczny , tylko niestety nie wiem co to za ptaszyna :( Quote
Recommended Posts