Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alka napisał(a):
ja i tak będę obstawała przy swoim, większy loozik masz :evil:

Mieszkasz w stolicy , ludziska bardziej tolerancyjni pewnie są , hehe :wink: :D
:cunao: Jasne :cunao:
Może tylko bardziej boją się odezwać krytycznie :wink:

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):

jakie jezorek sliczniutki, malutki, rozowiutki... :angel:

Gosiek napisał(a):

bo Axio mysli ze jest ptaszkiem i chce do ptasiego domku... do rodzinki... :)
Axiu musisz mocniej lapkami machac!!! Wtedy sie uda :)

Posted

Teklunia napisał(a):
Gosiek napisał(a):

jakie jezorek sliczniutki, malutki, rozowiutki... :angel:

Gosiek napisał(a):

bo Axio mysli ze jest ptaszkiem i chce do ptasiego domku... do rodzinki... :)
Axiu musisz mocniej lapkami machac!!! Wtedy sie uda :)

Gosiu dlaczego Axiowi tak wysoko jedzonko dajesz :wink:

Posted

Alka napisał(a):

Ala czas przestać się ludźmi przejmować , bo wpadniesz w kompleksy :-? poza tym nie musisz być taka sama jak ONI nasi sasiedzi , zresztą znasz moje zdanie o nich i mój do nich stosunek :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Alka napisał(a):

Ala czas przestać się ludźmi przejmować , bo wpadniesz w kompleksy :-? poza tym nie musisz być taka sama jak ONI nasi sasiedzi , zresztą znasz moje zdanie o nich i mój do nich stosunek :wink:

czyli miec ich głęboko w ..... :wink:

Posted

Alka napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
Alka napisał(a):

czyli miec ich głęboko w ..... :wink:
:wink: otóż TO

Posted

Gosia, jak możesz tak męczyć Axelka :wink: - trzeba niżej żarełko zawieszać :wink: !!!

U nas Bińka zawsze się denerwuje jak myszka dostaje jakieś jedzonko :wink: - tak jakby nie wiedzieli że pies tu głodny w domu jest, a oni wymyślili myszkę karmić :wink: !

Foteczki cudowne :lol: i te rameczki z podpisem też :lol: !

Ja koło działki ulicy ruchliwej nie mam, za to wścibskiego sąsiada :wink: , i nie wiem co jest lepsze :wink: ! Jedyna skuteczna metoda na niego to szczekanie Biżuni - tak go nie cierpi że zawsze musi to "powiedzieć" :lol: !

Posted

moja jamniczka - baaardzo madry piesek - tez lubila przebywac pod karmnikiem.
ale nie podskakiwala, tylko spokojnie czekala az ptaszki porozrzucaja okruszki jedzenia i ona je sobie spokojnie pozbiera. w cieplejsze dni to potrafila tak pare godzin siediec i sie w karmnik wpatrywac :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
moja jamniczka - baaardzo madry piesek - tez lubila przebywac pod karmnikiem.
ale nie podskakiwala, tylko spokojnie czekala az ptaszki porozrzucaja okruszki jedzenia i ona je sobie spokojnie pozbiera. w cieplejsze dni to potrafila tak pare godzin siediec i sie w karmnik wpatrywac :lol:
TENuś będzie miał łatwiej , bo wyzszy :wink: :lol:

Posted

Dzieńdoberek :D

Axel też łazi koło każdego karmnika i patrzy czy ptaszki nie wyrzuciły przypadkiem czegoś zjadliwego :wink: A mamy w ogródku w sumie 3 karmniki więc biega od jednego do następnego i węszy.. i uwielbia przeganiać ptaki z trawy :-?

Co do spojrzeń ludzi, powiem tak: Jak się komuś coś nie podoba to niech patrzy w drugą stronę i tyle.
W nosie mam co sobie ludzie myślą skoro nie robię nic złego czy szkodliwego, no nie?
A ze latam z aparatem? Nie robię im zdjęć więc niech spadają :evilbat:

miłego dzionka

Posted

Gosiek napisał(a):
Dzieńdoberek :D

Axel też łazi koło każdego karmnika i patrzy czy ptaszki nie wyrzuciły przypadkiem czegoś zjadliwego :wink: A mamy w ogródku w sumie 3 karmniki więc biega od jednego do następnego i węszy.. i uwielbia przeganiać ptaki z trawy :-?

Co do spojrzeń ludzi, powiem tak: Jak się komuś coś nie podoba to niech patrzy w drugą stronę i tyle.
W nosie mam co sobie ludzie myślą skoro nie robię nic złego czy szkodliwego, no nie?
A ze latam z aparatem? Nie robię im zdjęć więc niech spadają :evilbat:

miłego dzionka
Witam z samego ranka :wink:
Ja wczoraj to aż zła byłam ze nie mam aparata , bo na słonince na balkonie hustała sie sikorka :wink: , ale była przesliczna / taka jak ta która przeraziła swoją wizytą mojego mordulca :lol: /

Gosiu ja już dawno przestałam przejmować się ludźmi , a co do fot to często mają takie miny że właśnie oni / ci najbardziej zainteresowani :-? /byliby swietnymi obiektami do focenia :wink: :lol: :lol:

Posted

Witam w poniedziałkowy poranek :D

Przeżyłam szok :o :o :o

DOGO MA NOWĄ SZATĘ... kiepsko się szuka topików teraz :-?

Dziewczyny - jest mi bardzo miło ze mimo mojej nieobecności pamiętałyście o nas 8)
O nowych fotach pomyślę... brak słonka i dobrego światła do zdjeć mnie dobija... ostatnie też maja koszmarne szumy przecież :(
No ale pokombinuję... najwyżej sesyjkę domową Axiowi zrobię :wink:
No i nie zgrałam jeszcze zdjec z piatku... zgram i zobaczę czy coś sie nadaje 8)

Buziaki dla wszystkich pamiętających o nas :calus:

Posted

Gosiek napisał(a):
Witam w poniedziałkowy poranek :D

Przeżyłam szok :o :o :o

DOGO MA NOWĄ SZATĘ... kiepsko się szuka topików teraz :-?

a mi sie nawet jakos smutno z tego powodu zrobilo, bo jest gorzej...
malo czytelnie i nawet godziny sa w pm. a nie normalnie po polsku :(
buuu

Posted

No cóż, gorzej to mało powiedziane.
Cieżko teraz znaleść cokolwiek - wcześniej było czytelniej no i po opisujących emotkach mozna było szukać tematów a teraz szukam po nikach :cry:

Ale widocznie tak musi być i musimy się z tymi utrudnieniami pogodzić i nauczyć sie dogo od nowa niestety

Posted

Gosieńko i ja w końcu tu dotarłam :D ale się cieszę, dziś jeszcze trochę choruję,więc mogę pogrzebać na dogo :wink:
zachwyca mnie fakt,że doskonalisz swoje zdjęcia z dnia na dzień.. naprawdę są coraz lepsze :D mam nadzieję,że i ja kiedyś będę takie postępy robić.. super. no i czekam również na nowe zdjęcia Axelka 8)
a co do tej nowej szaty dogo to też mi się wcale ni uśmiecha,wogle mi się nie podoba :(

Posted

Madziu dzięki - mogę tylko powiedzieć: i vice versa :lol: bo postępy i Ty robisz wielkie... porównaj swoje pierwsze zdjątka z obecnymi co?

A teraz dzisiejsze foty
jedyna która w miarę wyszła na dworku

a tu Axio wcina żwacza :evilbat:

a kto mi powie co to za ptaszyna?

Posted

Dziękujemy Gosiu za wspaniałe fotki, mmm jak Axelkowi smakują żwaczę aż Snoopy się oblizuje
przepraszam że wstawiłam fotkę Snoopcia :oops:

a ptaszek tez śliczny , tylko niestety nie wiem co to za ptaszyna :(