mmbbaj Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='Teklunia']a to chyba zalezy od punktu siedzenia ;) ja wiekszosc zycia mieszkalam w domu z ogrodkiem i z rozkosza przeprowadzilam sie do mieszkanka w bloku... taki dom to mnostwo obowiazkow przez caly rok, a w bloku wszystko ma sie podane na tacy :lol: jedyne za czym troszke tesknie to wlasnie ten ogrod Kasiu, a ja byłam pewna, że ty mieszkasz w domu z ogrodem :p Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 czesc i czołem! :Rose: gosiu gdzie ty sie podziewasz, ja cie normalnie od 13 postów we wlasnej galerii nie widziałam :eviltong: miłego dnia z gajusiem życzymy :buzi: Quote
Gosiek Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 :p cześć dziewczyny :p Miło że o mnie pamiętacie..... ja tylko na chwilkę - cały weekend mam mocno zajęty więc niestety będę dopiero jutro :cool1: Wczoraj nawet fotek nie miałam czasu porobić..... miłej niedzieli i dziekuję za pamięć :buzi: Quote
Teklunia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 czesc Gosiu :) dobrze ze weekend sie konczy, to moze od jutra bedziesz miala dla nas czas :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 ale czekamy :cool3: gosiu będą kropelki?:eviltong: Quote
Magda Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):ale czekamy :cool3: gosiu będą kropelki?:eviltong: I Axelek??:cool3::cool3: A tak wogle to dzien dobry! Quote
Hanna R. Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Zajęta Małgorzato, czekamy jutro na rehabilitację względem tych zdjęć, co to ich nie było dzisiaj ! :p Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 cześć dziewczyny :p Zdjątek nie robiłam, wiec ani weekendowego Axia ani kropelek nie będzie ... nie miałam czasu niestety ani zbytnich chęci :shake: Doleciały do mnie zarazki od Moniki i Magdy i kiepsko sie czuję :shake: Wstrętna pogoda - sypie od rana :angryy: nic sie nie chce :angryy: ale porobię później zdjecia tulipaników - dostałam od teściowej :p miłego dnia i jeszcze raz dzieki za pamięć przez cały weekend :buzi: Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Cześć Gosiu :p Nie chorować mi tu :nono: Gosiek napisał(a): ale porobię później zdjecia tulipaników - dostałam od teściowej :p Masz taką dobrą teściową? :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek'] Doleciały do mnie zarazki od Moniki i Magdy i kiepsko sie czuję :shake: Wstrętna pogoda - sypie od rana :angryy: nic sie nie chce :angryy: ale porobię później zdjecia tulipaników - dostałam od teściowej :p Witaj Gosiu! Oj, to przykro, że zle się czujesz! Życzę, żeby świństwo* zdusić w zarodku!:angryy: A pogoda taka, że jajlepiej poczytaj sobie książeczkę albo...posiedz na dogo :cool3: * te zarazki :p Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Gosiu! Oj, to przykro, że zle się czujesz! Życzę, żeby świństwo* zdusić w zarodku!:angryy: A pogoda taka, że jajlepiej poczytaj sobie książeczkę albo...posiedz na dogo :cool3: * te zarazki :poj Gosiu - u Piki wcześniej byłaś? właśnie zgrywam zdjecia - byłam przed chwilką u teściowej i wypstrykałam na kwiatki pół karty :lol: a resztę na dworku na Axia i ptaszynki :multi: zaraz cosik powstawiam :cool3: Pika, narzekać na teściową nie mogę... a kwiatuszki jakieś jak ma to sie nimi bardzo często ze mną dzieli :multi: zwłaszcza właśnie tulipankami na wiosnę :multi: a potem wchodzę już w "ciąg" i kupuje sobie całe bukiety tulipanów na bazarku :cool3: chorobie sie nie dam.... piję cherbatkę z malinkami i biorę rutinaceę ;) Quote
PIKA Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek']oj zwłaszcza właśnie tulipankami na wiosnę :multi: Na jaką kuźwa wiosne ? :crazyeye: Quote
Alicja Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Gosiaczku ty idź już do tego łóżeczka , masz kochanie gorączkę , napewno cię dopadły majaki :placz::placz::placz: U nas w nocy -8 stopni , śnieg , ślizgawica , brrrrrrr................znowu zima :angryy::angryy::angryy: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Oj dziewczyny - no ... kwiatki dostaję zawsze na wiosnę :eviltong: ... poczynając od marca a kończąć około października - kwiatuszki cięte mam właściwie zawsze na stole :evil_lol: a gorączki nie mam :roll::lol::lol: A dzisiejsza pogoda mnie załamała... śnieżyca przebrzydła :angryy: dobrze że chociaż mrozu u nas nie ma :eviltong: i słoneczko zaczęło świecić :multi: Quote
Alka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Witaj Gosiu ! Ach te choróbska! :diabloti: Ja w dalszym ciągu kuruję Mateusza, a ten ze stanem podgorączkowym pognał do Kościoła na rekolekcje. 14 marca ma bierzmowanie i boi się ,ażeby ksiądz nie przyczepił sie o jakąś nieobecność.Skrupulatnie karteczki trzeba wklejać do specjalnego zeszycika.:cool3:Oczywiście wczoraj też musiał zaliczyć mszę.Ksiądz nie uznaje tłumaczeń w stylu "byłem chory".Już mnie krew zalewa z tym bierzmowaniem, zaliczyć jak najszybciej i dzieci będą miały spokój. A daję głowę, że kilkoro zraziło się do Kościoła. Gosiu, dużo zdrówka !Pozdrawiamy serdecznie !:calus: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Alka napisał(a):Witaj Gosiu ! Ach te choróbska! :diabloti: Ja w dalszym ciągu kuruję Mateusza, a ten ze stanem podgorączkowym pognał do Kościoła na rekolekcje. 14 marca ma bierzmowanie i boi się ,ażeby ksiądz nie przyczepił sie o jakąś nieobecność.Skrupulatnie karteczki trzeba wklejać do specjalnego zeszycika.:cool3:Oczywiście wczoraj też musiał zaliczyć mszę.Ksiądz nie uznaje tłumaczeń w stylu "byłem chory".Już mnie krew zalewa z tym bierzmowaniem, zaliczyć jak najszybciej i dzieci będą miały spokój. A daję głowę, że kilkoro zraziło się do Kościoła. Gosiu, dużo zdrówka !Pozdrawiamy serdecznie !:calus: hahaha skad ja to znam? u nas rekolekcje mają dopiero na początku kwietnia być i ciekawe czy jak w zeszłym roku po 2 ray dziennie trzeba bedzie do kościoła gnać :angryy: Bo przecież obrazeczki też są u nas i służą za dowód uczestnictwa... a w maju rocznicę komunii Paula ma więc wiesz... trzeba chodzić :roll: dzięki za zyczonka zdrówka... pociagająca jestem okrutnie i chyba to jest najgorsze z całego przeziębienia... ciekawe kto mnie zaraził :mad: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 tak sie Axio opalał w piątek a to dzisiejsza wichura :angryy: a teraz nawet słonko świeci Quote
Teklunia Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 [quote name='Gosiek'] Doleciały do mnie zarazki od Moniki i Magdy i kiepsko sie czuję :shake: Wstrętna pogoda - sypie od rana :angryy: nic sie nie chce :angryy: Czesc biedny chorowitku :glaszcze: Moj TZ tez sie nawdychal tych zarazkow, bo ledwo zyje... :( Ale pogoda bardzo ladna, nie wiem czemu narzekasz... Przeciez sloneczko grzeje :lol: [quote name='Gosiek'] Pika, narzekać na teściową nie mogę... a kwiatuszki jakieś jak ma to sie nimi bardzo często ze mną dzieli :multi: zwłaszcza właśnie tulipankami na wiosnę :multi: tulipanki to moje ulubione kwiaty :) w szczegolnosci biale :loveu: Quote
Gosiek Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 oj to przykro mi Kasiu ale białych tulipanków ufoconych nie mam :shake: ale mam za to inne cudne kwiatki a ze zdjęć jestem baardzo zadowolona :evil_lol: ale najpierw jeszcze Axio i ptaszki Quote
Recommended Posts