Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Teklunia']a to chyba zalezy od punktu siedzenia ;)
ja wiekszosc zycia mieszkalam w domu z ogrodkiem i z rozkosza przeprowadzilam sie do mieszkanka w bloku...
taki dom to mnostwo obowiazkow przez caly rok, a w bloku wszystko ma sie podane na tacy :lol:
jedyne za czym troszke tesknie to wlasnie ten ogrod

Kasiu, a ja byłam pewna, że ty mieszkasz w domu z ogrodem :p

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:p cześć dziewczyny :p
Miło że o mnie pamiętacie..... ja tylko na chwilkę - cały weekend mam mocno zajęty więc niestety będę dopiero jutro :cool1:
Wczoraj nawet fotek nie miałam czasu porobić.....

miłej niedzieli i dziekuję za pamięć :buzi:

Posted

cześć dziewczyny :p
Zdjątek nie robiłam, wiec ani weekendowego Axia ani kropelek nie będzie ... nie miałam czasu niestety ani zbytnich chęci :shake:
Doleciały do mnie zarazki od Moniki i Magdy i kiepsko sie czuję :shake:

Wstrętna pogoda - sypie od rana :angryy: nic sie nie chce :angryy:

ale porobię później zdjecia tulipaników - dostałam od teściowej :p

miłego dnia i jeszcze raz dzieki za pamięć przez cały weekend :buzi:

Posted

Cześć Gosiu :p

Nie chorować mi tu :nono:

Gosiek napisał(a):

Masz taką dobrą teściową? :crazyeye:

Posted

[quote name='Gosiek']

Witaj Gosiu! Oj, to przykro, że zle się czujesz! Życzę, żeby świństwo* zdusić w zarodku!:angryy: A pogoda taka, że jajlepiej poczytaj sobie książeczkę albo...posiedz na dogo :cool3:

* te zarazki :p

Posted

[quote name='mmbbaj']Witaj Gosiu! Oj, to przykro, że zle się czujesz! Życzę, żeby świństwo* zdusić w zarodku!:angryy: A pogoda taka, że jajlepiej poczytaj sobie książeczkę albo...posiedz na dogo :cool3:

* te zarazki :poj Gosiu - u Piki wcześniej byłaś?

właśnie zgrywam zdjecia - byłam przed chwilką u teściowej i wypstrykałam na kwiatki pół karty :lol: a resztę na dworku na Axia i ptaszynki :multi:
zaraz cosik powstawiam :cool3:

Pika, narzekać na teściową nie mogę... a kwiatuszki jakieś jak ma to sie nimi bardzo często ze mną dzieli :multi: zwłaszcza właśnie tulipankami na wiosnę :multi:

a potem wchodzę już w "ciąg" i kupuje sobie całe bukiety tulipanów na bazarku :cool3:

chorobie sie nie dam.... piję cherbatkę z malinkami i biorę rutinaceę ;)

Posted

Gosiaczku ty idź już do tego łóżeczka , masz kochanie gorączkę , napewno cię dopadły majaki :placz::placz::placz:
U nas w nocy -8 stopni , śnieg , ślizgawica , brrrrrrr................znowu zima :angryy::angryy::angryy:

Posted

Oj dziewczyny - no ... kwiatki dostaję zawsze na wiosnę :eviltong: ... poczynając od marca a kończąć około października - kwiatuszki cięte mam właściwie zawsze na stole :evil_lol: a gorączki nie mam :roll::lol::lol:
A dzisiejsza pogoda mnie załamała... śnieżyca przebrzydła :angryy: dobrze że chociaż mrozu u nas nie ma :eviltong: i słoneczko zaczęło świecić :multi:

Posted

Witaj Gosiu !

Ach te choróbska! :diabloti: Ja w dalszym ciągu kuruję Mateusza, a ten ze stanem podgorączkowym pognał do Kościoła na rekolekcje. 14 marca ma bierzmowanie i boi się ,ażeby ksiądz nie przyczepił sie o jakąś nieobecność.Skrupulatnie karteczki trzeba wklejać do specjalnego zeszycika.:cool3:Oczywiście wczoraj też musiał zaliczyć mszę.Ksiądz nie uznaje tłumaczeń w stylu "byłem chory".Już mnie krew zalewa z tym bierzmowaniem, zaliczyć jak najszybciej i dzieci będą miały spokój. A daję głowę, że kilkoro zraziło się do Kościoła.

Gosiu, dużo zdrówka !Pozdrawiamy serdecznie !:calus:

Posted

Alka napisał(a):
Witaj Gosiu !

Ach te choróbska! :diabloti: Ja w dalszym ciągu kuruję Mateusza, a ten ze stanem podgorączkowym pognał do Kościoła na rekolekcje. 14 marca ma bierzmowanie i boi się ,ażeby ksiądz nie przyczepił sie o jakąś nieobecność.Skrupulatnie karteczki trzeba wklejać do specjalnego zeszycika.:cool3:Oczywiście wczoraj też musiał zaliczyć mszę.Ksiądz nie uznaje tłumaczeń w stylu "byłem chory".Już mnie krew zalewa z tym bierzmowaniem, zaliczyć jak najszybciej i dzieci będą miały spokój. A daję głowę, że kilkoro zraziło się do Kościoła.

Gosiu, dużo zdrówka !Pozdrawiamy serdecznie !:calus:
hahaha skad ja to znam? u nas rekolekcje mają dopiero na początku kwietnia być i ciekawe czy jak w zeszłym roku po 2 ray dziennie trzeba bedzie do kościoła gnać :angryy:
Bo przecież obrazeczki też są u nas i służą za dowód uczestnictwa... a w maju rocznicę komunii Paula ma więc wiesz... trzeba chodzić :roll:

dzięki za zyczonka zdrówka... pociagająca jestem okrutnie i chyba to jest najgorsze z całego przeziębienia... ciekawe kto mnie zaraził :mad:

Posted

[quote name='Gosiek']

Czesc biedny chorowitku :glaszcze:
Moj TZ tez sie nawdychal tych zarazkow, bo ledwo zyje... :(
Ale pogoda bardzo ladna, nie wiem czemu narzekasz... Przeciez sloneczko grzeje :lol:

[quote name='Gosiek']

Pika, narzekać na teściową nie mogę... a kwiatuszki jakieś jak ma to sie nimi bardzo często ze mną dzieli :multi: zwłaszcza właśnie tulipankami na wiosnę :multi:

tulipanki to moje ulubione kwiaty :)
w szczegolnosci biale :loveu:

Posted

oj to przykro mi Kasiu ale białych tulipanków ufoconych nie mam :shake:

ale mam za to inne cudne kwiatki a ze zdjęć jestem baardzo zadowolona :evil_lol:

ale najpierw jeszcze Axio

i ptaszki