mmbbaj Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']Nawet nie wiesz jak wam zazdroscimy z Mikulem:placz::placz: Ja też! :p Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Ja też! :p Gosiu - nie zazdrość tylko wpadnij kiedyś na kawkę - masz do mnie "rzut beretem" :lol: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']:crazyeye: jak? Kobieto nie szokuj mnie :-o Chodzi o odpowiednią ilość błonnika pokarmowego w diecie:lol: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']Chodzi o odpowiednią ilość błonnika pokarmowego w diecie:lol:Czyli co? wcinasz otręby czy komponujesz posiłki z produktami o wysokiej zawartości błonnika? Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']Czyli co? wcinasz otręby czy komponujesz posiłki z produktami o wysokiej zawartości błonnika? Poszłam na łatwiznę i wcinam otręby (poza tym nie da się bez otrąb ułożyć takiej diety, żeby spełnić dobowe zapotrzebowanie na błonnik, bez nadwyżek innych składnikow pokarmowych). Zarazliłam tą metodą parę osób i są bardzo zadowolone:lol:. Polecam:multi: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']Poszłam na łatwiznę i wcinam otręby (poza tym nie da się bez otrąb ułożyć takiej diety, żeby spełnić dobowe zapotrzebowanie na błonnik, bez nadwyżek innych składnikow pokarmowych). Zarazliłam tą metodą parę osób i są bardzo zadowolone:lol:. Polecam:multi: ja oręby wsypuję do chlebka.. ale juz dawno go nie piekłam :roll: A ogólnie to najlepiej smakuja mi te granulowane :lol: I ile tego zjadasz? 3-4 łyżki stołowe jak zalecają wszędzie? Chyba i ja się za te otręby wezmę :cool1: Quote
PIKA Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Witaj Gosiu :multi: zdjatka cudne :multi: A Axio w sloneczku najcudowniejszy :loveu: [quote name='Gosiek'] a ja sie wiecznie odchudzam i kiepsko mi to wychodzi :angryy: A ja się wcale nie dziwie :evil_lol: Ciagla jakies babeczki, ciasteczka ryzyki z jabluszkiem i bita smietanka i inne cudawianki to kiedy Ty chcesz schudnąc? :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 PIKA napisał(a):A ja się wcale nie dziwie :evil_lol: Ciagla jakies babeczki, ciasteczka ryzyki z jabluszkiem i bita smietanka i inne cudawianki to kiedy Ty chcesz schudnąc? :evil_lol: nie no - bez przesady - babeczki i ciasteczka tylko i wyłącznie na imprezki robię..... a ryż z jabłuszkiem jest akurat dietetyczny :eviltong: bita śmietana była dla celów fotograficznych :eviltong: a tak poza tym to gotowanie na parze, nic smażonego, ciemne pieczywo, jogurciki Aktivia itp itd :cool3: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']ja oręby wsypuję do chlebka.. ale juz dawno go nie piekłam :roll: A ogólnie to najlepiej smakuja mi te granulowane :lol: I ile tego zjadasz? 3-4 łyżki stołowe jak zalecają wszędzie? Chyba i ja się za te otręby wezmę :cool1: Trochę więcej. 3 łyżki stołowe to taka ilość zalecana przy diecie bogatoresztkowej, która i bez dodatku samych otrąb jest baaardzo bogata w blonnik. Ponieważ generalnie nie jem bogatobłonnikowych produktów, pozwalam sobie na więcej otrąb:lol:. Jem te najbardziej naturane (granulki mi nie smakują:lol: ). Po posiłku nakładam łyżeczką do ust i popijam wodą-po tygodniu człowiek się przyzwyczaja:lol: Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 :razz:jak nie słodkości to zdrowa żywnosć i bądx tu człowieku madry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Opal Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Jaki śliczny york! :multi: Przesłodki!! :mdrmed: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka'] Po posiłku nakładam łyżeczką do ust i popijam wodą-po tygodniu człowiek się przyzwyczaja:lol: a fuj.... z jogurcikiem tak ale popijać wodą? Przecież one są jak puch - nie wyobrażam sobie jak można je hihi łyknąć popijając :lol::lol: [quote name='Alicjarydzewska'] :razz:jak nie słodkości to zdrowa żywnosć i bądx tu człowieku madry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj - najlepiej tak pośrodku - troszkę słodkości i zdrowe jedzonko do tego :diabloti: [quote name='Opal'] Jaki śliczny york! :multi: Przesłodki!! :mdrmed: Witam i bardzo dziękuję za miłe słówko :p Ja juz zmykam... czytam teraz o zagadki kryminalne... hahaha w sam raz przed snem poczytać sobie o bestialskich morderstwach na pustyni :evil_lol: Dobrej nocki życzę wszystkim :cool1: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:jak nie słodkości to zdrowa żywnosć i bądx tu człowieku madry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja pół na pół proponuję:evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']Ja pół na pół proponuję:evil_lol: hahahaha to samo napisałam :evil_lol::evil_lol: czyli Ala, jak widzisz... pół na pół i będzie wszystko OK :evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 :hmmmm: otręby - tylko z jogurtem do przełknięcia :oops: Gosiek -dzięki za nadzieję na wiosnę :lol: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='aga1215']:hmmmm: otręby - tylko z jogurtem do przełknięcia :oops: Gosiek -dzięki za nadzieję na wiosnę :lol: albo w chlebku :cool3: A bardzo proszę.. łażę po ogródku prawie z nosem przy ziemi i wypatruję oznak wiosenki :lol::lol::lol: Ciekawe co przechodnie sobie o mnie myślą :hmmmm: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Alka napisał(a):nie ma to to jak własny ogródek :cool3: tez mi się marzy...:p a to chyba zalezy od punktu siedzenia ;) ja wiekszosc zycia mieszkalam w domu z ogrodkiem i z rozkosza przeprowadzilam sie do mieszkanka w bloku... taki dom to mnostwo obowiazkow przez caly rok, a w bloku wszystko ma sie podane na tacy :lol: jedyne za czym troszke tesknie to wlasnie ten ogrod, ale zaraz sobie mysle ze opalanie i siedzenie na laweczce to tylko mala czaesc... wieksza to odsniezanie, grabienie, kosznie, zamiatanie, przycinanie, zbieranie........ Dobranoc Goniu :bye: Quote
Magda Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dzien dobry Gosiu!! Wyspalas sie po tych kryminalach na pustyni??:evil_lol: Bedzie dzisiaj co podziwiac?:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Cześć Gosiu :multi: Axio+słoneczko=cud miód i orzeszki :loveu: :loveu: Quote
Hanna R. Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Gosiu ? Czekam na kropelki . Bo tych cholernych sopelków juz chyba nie bedzie ? Mam taką nadzieję ... ( wiosna idzie .. :diabloti: ) Quote
Moniś Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Hejcia! :multi: A co to? :roll: Gosi dziś nie było jeszcze? :-o:-o:-o Quote
Recommended Posts