aga1215 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek'] zupełnie mnie zawojował :oops: :oops: :oops: Quote
mmbbaj Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Tak, jest śliczne! Myślę, że należy je zgłosić na marcową edycję konkursu! :loveu: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Tak, jest śliczne! Myślę, że należy je zgłosić na marcową edycję konkursu! :loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jej... a ja tam wcale nie zaglądałam.. teraz widzę ze Kasia i Dominisia zgłosiły moje zdjecia :crazyeye::oops::oops::oops: Bardzo Wam dziekuję kochane dziewczynki :Rose: :buzi: Quote
Moniś Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='mmbbaj']Tak, jest śliczne! Myślę, że należy je zgłosić na marcową edycję konkursu! :loveu: Ja jestem jak najbardziej ZA!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']babeczki robię na weekend - teściowa wyprawia imieniny :cool3: więc będę tworzyć dla innych :evil_lol: a zdjeć nie zazdrość... sama robisz nie gorsze :eviltong: O kurde, ale komplement:oops: :oops: :oops: Miałam dzisiaj nie jeść słodkości? No więc wrąbałam dwa pączki z różą:eviltong: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']O kurde, ale komplement:oops: :oops: :oops: Miałam dzisiaj nie jeść słodkości? No więc wrąbałam dwa pączki z różą:eviltong: hahaha no ładnie.. ja słodkości pojem w weekend :eviltong: właśnie byłam z Axelkiem na dworku i pofociłam troszkę.. znalazłam wiele oznak wiosny i śmiem stwierdzić ze wiosna JEST mimo zalegajacego śniegu.. zgram zdjątka i niedługo wstawię :p Dziewczyny:dziekuję :buzi: i strasznie sie cieszę ze zdjątko się tak spodobało :multi: Quote
Moniś Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 A ja już nominowałam Axiową fotke do marcowego konkursu :loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']hahaha no ładnie.. ja słodkości pojem w weekend :eviltong: Ja też:lol: :lol: :lol: A co mi tam. Czy jem czipsy, czy pączki, czy "zdrowe jedzenie" tyle samo ważę:lol: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']Ja też:lol: :lol: :lol: A co mi tam. Czy jem czipsy, czy pączki, czy "zdrowe jedzenie" tyle samo ważę:lol: :angryy: wredota :angryy: :lol::lol::lol: a ja sie wiecznie odchudzam i kiepsko mi to wychodzi :angryy: [quote name='Moniś'] A ja już nominowałam Axiową fotke do marcowego konkursu :loveu::loveu::loveu: ojej :oops: a gdzie jest ten konkurs? Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']:angryy: wredota :angryy: :lol::lol::lol: a ja sie wiecznie odchudzam i kiepsko mi to wychodzi :angryy: Ja też:lol: Tylko robię to w taki sposób, że mogę jeść co chcę nie tyję:cool3: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 w i o s n a kosaciec tulipanek bukszpan a to ... zielsko :evil_lol: cp ma takie maleńkie białe kwiatuszki Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']Ja też:lol: Tylko robię to w taki sposób, że mogę jeść co chcę nie tyję:cool3: :crazyeye: jak? Kobieto nie szokuj mnie :-o Quote
Moniś Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek'] ojej :oops: a gdzie jest ten konkurs? No jak to gdzie? Tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=22611 :multi::multi::multi: Ajjjj... ta Axiowa mordulka jest rozbrajająca :loveu::loveu::loveu: Quote
Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 extra Axelkowe ujęcia! :loveu: każda foteczka jest inna,super !:cool2: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Alu - wiosennie bo juz wiosnę na pewno gościmy... a przynajmniej na 100% w moim ogródku :lol::lol: U Axelka najśmieszniejsze są przeróżne kolorki - w zależności od światła. Najbardziej podoba mi sie w słoneczku :loveu: taki złoty chłopaczek z niego wtedy jest :lol: Mam trzy zdjątka kropelek dzisiejszych więc szybciutko wstawiam i uciekam robić sałatkę jarzynową :cool3: do wieczorka Quote
Alicja Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek'] do wieczorkaPIĘKNE;) Axio ładniejszy :eviltong: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Czesc Gosienko :buzi: [quote name='an3czka']Ja też:lol: :lol: :lol: A co mi tam. Czy jem czipsy, czy pączki, czy "zdrowe jedzenie" tyle samo ważę:lol: nie mow takich rzeczy przy normalnych, tyjacych kobietach, bo zostaniesz znielubiana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Gosiek'] sliczny sportowiec :) Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 :lol: dobrze ze chociaż ma rynny coby sobie poskakać ;) Oj skoczny ten Mój szkrab jest niesamowicie.. jak większość yorasków zresztą :lol: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: dobrze ze chociaż ma rynny coby sobie poskakać ;) Oj skoczny ten Mój szkrab jest niesamowicie.. jak większość yorasków zresztą :lol: To dlaczego nie chodzicie na agility??:mad: Macie warunki... Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Magda_Miki napisał(a):To dlaczego nie chodzicie na agility??:mad: Macie warunki... hmm a jakoś tak... Axel i tak się wyszaleje w ogródku więc ma gdzie i jak spożytkować swoją ogromną energię.. czekam na trawkę - jak śniegu nie bedzie to Axelek bedzie dłuuuuugo siedział na dworku :multi: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Gosiek napisał(a):hmm a jakoś tak... Axel i tak się wyszaleje w ogródku więc ma gdzie i jak spożytkować swoją ogromną energię.. czekam na trawkę - jak śniegu nie bedzie to Axelek bedzie dłuuuuugo siedział na dworku :multi: Nawet nie wiesz jak wam zazdroscimy z Mikulem:placz::placz: Quote
Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 nie ma to to jak własny ogródek :cool3: tez mi się marzy...:p Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 no tak - nie zaprzeczę ze ogródek to wspaniała sprawa - zwłaszcza ze psiak bezpiecznie może sobie pobiegać... ale i tak zawsze wychodzę z Axiem razem bo strach przed kradzieżami jest wielki :roll: Quote
Recommended Posts