Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']Tak, jest śliczne! Myślę, że należy je zgłosić na marcową edycję konkursu! :loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jej... a ja tam wcale nie zaglądałam.. teraz widzę ze Kasia i Dominisia zgłosiły moje zdjecia :crazyeye::oops::oops::oops:

Bardzo Wam dziekuję kochane dziewczynki :Rose: :buzi:

Posted

[quote name='mmbbaj']Tak, jest śliczne! Myślę, że należy je zgłosić na marcową edycję konkursu! :loveu:

Ja jestem jak najbardziej ZA!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Gosiek']babeczki robię na weekend - teściowa wyprawia imieniny :cool3: więc będę tworzyć dla innych :evil_lol:
a zdjeć nie zazdrość... sama robisz nie gorsze :eviltong:
O kurde, ale komplement:oops: :oops: :oops:
Miałam dzisiaj nie jeść słodkości? No więc wrąbałam dwa pączki z różą:eviltong:

Posted

[quote name='an3czka']O kurde, ale komplement:oops: :oops: :oops:
Miałam dzisiaj nie jeść słodkości? No więc wrąbałam dwa pączki z różą:eviltong: hahaha no ładnie.. ja słodkości pojem w weekend :eviltong:

właśnie byłam z Axelkiem na dworku i pofociłam troszkę.. znalazłam wiele oznak wiosny i śmiem stwierdzić ze wiosna JEST mimo zalegajacego śniegu.. zgram zdjątka i niedługo wstawię :p

Dziewczyny:dziekuję :buzi: i strasznie sie cieszę ze zdjątko się tak spodobało :multi:

Posted

[quote name='Gosiek']hahaha no ładnie.. ja słodkości pojem w weekend :eviltong:

Ja też:lol: :lol: :lol:
A co mi tam. Czy jem czipsy, czy pączki, czy "zdrowe jedzenie" tyle samo ważę:lol:

Posted

[quote name='an3czka']Ja też:lol: :lol: :lol:
A co mi tam. Czy jem czipsy, czy pączki, czy "zdrowe jedzenie" tyle samo ważę:lol: :angryy: wredota :angryy:

:lol::lol::lol: a ja sie wiecznie odchudzam i kiepsko mi to wychodzi :angryy:

[quote name='Moniś'] A ja już nominowałam Axiową fotke do marcowego konkursu :loveu::loveu::loveu: ojej :oops: a gdzie jest ten konkurs?

Posted

[quote name='Gosiek']:angryy: wredota :angryy:

:lol::lol::lol: a ja sie wiecznie odchudzam i kiepsko mi to wychodzi :angryy:

Ja też:lol:
Tylko robię to w taki sposób, że mogę jeść co chcę nie tyję:cool3:

Posted

[quote name='an3czka']Ja też:lol:
Tylko robię to w taki sposób, że mogę jeść co chcę nie tyję:cool3:
:crazyeye: jak? Kobieto nie szokuj mnie :-o

Posted

Alu - wiosennie bo juz wiosnę na pewno gościmy... a przynajmniej na 100% w moim ogródku :lol::lol:

U Axelka najśmieszniejsze są przeróżne kolorki - w zależności od światła. Najbardziej podoba mi sie w słoneczku :loveu: taki złoty chłopaczek z niego wtedy jest :lol:

Mam trzy zdjątka kropelek dzisiejszych więc szybciutko wstawiam i uciekam robić sałatkę jarzynową :cool3:

do wieczorka

Posted

Czesc Gosienko :buzi:

[quote name='an3czka']Ja też:lol: :lol: :lol:
A co mi tam. Czy jem czipsy, czy pączki, czy "zdrowe jedzenie" tyle samo ważę:lol:
nie mow takich rzeczy przy normalnych, tyjacych kobietach, bo zostaniesz znielubiana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Gosiek']

sliczny sportowiec :)

Posted

:lol: dobrze ze chociaż ma rynny coby sobie poskakać ;)
Oj skoczny ten Mój szkrab jest niesamowicie.. jak większość yorasków zresztą :lol:

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol: dobrze ze chociaż ma rynny coby sobie poskakać ;)
Oj skoczny ten Mój szkrab jest niesamowicie.. jak większość yorasków zresztą :lol:

To dlaczego nie chodzicie na agility??:mad: Macie warunki...

Posted

Magda_Miki napisał(a):
To dlaczego nie chodzicie na agility??:mad: Macie warunki...
hmm a jakoś tak...

Axel i tak się wyszaleje w ogródku więc ma gdzie i jak spożytkować swoją ogromną energię.. czekam na trawkę - jak śniegu nie bedzie to Axelek bedzie dłuuuuugo siedział na dworku :multi:

Posted

Gosiek napisał(a):
hmm a jakoś tak...

Axel i tak się wyszaleje w ogródku więc ma gdzie i jak spożytkować swoją ogromną energię.. czekam na trawkę - jak śniegu nie bedzie to Axelek bedzie dłuuuuugo siedział na dworku :multi:

Nawet nie wiesz jak wam zazdroscimy z Mikulem:placz::placz:

Posted

no tak - nie zaprzeczę ze ogródek to wspaniała sprawa - zwłaszcza ze psiak bezpiecznie może sobie pobiegać... ale i tak zawsze wychodzę z Axiem razem bo strach przed kradzieżami jest wielki :roll: