Gosiek Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Kenduś']No niedzałający jest, kipnięty...:diabloti: to bardzo niedobrze.. tragicznie wręcz ;) Wstawiłam już przepisik do galerii smaków :p poprzeglądałam sobie fotki zeszłoroczne i w zeszłym roku do 13 marca był śniea a 17 już nawet śladu po bieli nie było :multi: Jest szansa ze w tym roku tak samo bedzie :p zeszłoroczne przebiśniegi - z 17 marca Quote
Kenduś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Śliczne kwatuszki :loveu: A przy okazji pytanie "molestownika" :lol: , w czym obrabiasz zdjęcia, robisz ramki i podpisik? :cool3: Kiedyś miałaś taki ładny znak wodny... :razz: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Rameczki robię w PSie.. a znak wodny.. po prostu lekko wtapiałam napisik ;) kto zgadnie cóż to za psiak? Quote
Alka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Gosiek']Rameczki robię w PSie.. a znak wodny.. po prostu lekko wtapiałam napisik ;) kto zgadnie cóż to za psiak? "zeszłoroczny " Axio :loveu::loveu::loveu: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Alka napisał(a):"zeszłoroczny " Axio :loveu::loveu::loveu: Dokładnie tak!! :multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 cfffaniara :evil_lol: Pamiętasz go jeszcze takiego? Tak sie sama szokuję jakie kolorki Axio miał inne a przecież nie zwróciłam na to uwagi.... wybarwianie przychodzi tak cicho i niespodziewanie co? śmieszny był .. wstawiam jeszcze 1 fotę z zeszłego roku Quote
Alka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Gosiu,a wiesz,że zaciekawił mnie ten ciemny płaszczyk...:crazyeye: Axio kojarzy mi się z jaśniejszym kolorkiem :loveu: Quote
Moniś Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 A ile Axio miał na tych fotkach? :lol: Ciekawe kiedy moja psina się wybarwi :loveu: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Moniś napisał(a):A ile Axio miał na tych fotkach? :lol: Ciekawe kiedy moja psina się wybarwi :loveu: Monisiu - zdjęcia są z 13 marca zeszłego roku... sama nie wiem kiedy Axio kolorki aż tak zmienił.. i szkoda ze nie ma już tej smużki na główce... taka fajna była.. teraz jak się przyjrzę to ja ledwo widać, no i Axelek na zdjęciach ma całkiem inne kolorki niż rok temu.. Ala - ty się zdziwiłaś a wiesz jak ja się zdziwiłam? I zupełnie inny pies prawda? dłuższy włos, ciemniejsza szata.. szok Quote
dbsst Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Gosiek']cfffaniara :evil_lol: Pamiętasz go jeszcze takiego? Tak sie sama szokuję jakie kolorki Axio miał inne a przecież nie zwróciłam na to uwagi.... wybarwianie przychodzi tak cicho i niespodziewanie co? śmieszny był .. wstawiam jeszcze 1 fotę z zeszłego roku jaaaaaaakie smakowiosci i jaaaaaaki zimowy nochal :loveu: Quote
PIKA Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Axio mnie podrywa :oops: [quote name='Gosiek']zbliża się pora kolacji.. może ktoś reflektuje na pieczony ryż z jabłuszkiem? Kobieto litości :roll: Podobno wiosna idzie, trzeba się zacząc odchudzac :roll: Quote
olcha Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Jej faktycznie bardzo się zmienił i zmężniał :loveu: Quote
nikusia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Mmmmmmmmmmmmmm... :loveu: Ale mi głoda narobiłaś!! :placz: :lol: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ja tez sie zegnam... Dobrej nocki i do jutra :bye: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Dzień dobry Aniu i dzień dobry wszystkim :p Ale dziś ładnie na dworku... mrozek lekki ale nic a nic go nei czuć bo słonko cudnie grzeje :multi: My już oczywiście po spacerku i zaraz lecę na zakupy a potem bedę tworzyła babeczki z budyniem :evil_lol: Ola jak przemiło Cię widzieć.. jak tam słodka Kika? A pieseczki strasznie szybko sie zmieniaja ale my majac je na codzień tego nie zauważamy - dlatego wspaniale że są foteczki i można sobie poogladać i powspominać :lol: [quote name='Pika']Axio mnie podrywa :oops: Pika.... widzę ze zauważyłaś z jaką kokieterią Axio w obiektyw spogląda :lol: Bardzo mi się spodobała ta foteczka i cieszę sie ze tak ją odebrałaś... Axio podrywacz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: miłego dzionka dziewczynki a ja zajrzę czasem w chwilach przerwy Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']Dzień dobry Aniu i dzień dobry wszystkim :p Ale dziś ładnie na dworku... mrozek lekki ale nic a nic go nei czuć bo słonko cudnie grzeje :multi: My już oczywiście po spacerku i zaraz lecę na zakupy a potem bedę tworzyła babeczki z budyniem :evil_lol: Pogoda piękna. Uwielbiam mróz i słońce:loveu: Ja dzisiaj żadnych słodkości w menu domowym nie przewiduję. Wczoraj się najadłam strasznie (poza tym mój wybór nie był trafiony) i basta!!! Koniec rozpusty!:lol: A Twoich zdjęć nie będę wychwalać tak, jak inni, bo najzwyczajniej Ci zazdroszczę!:obrazic: :eviltong: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='an3czka']Pogoda piękna. Uwielbiam mróz i słońce:loveu: Ja dzisiaj żadnych słodkości w menu domowym nie przewiduję. Wczoraj się najadłam strasznie (poza tym mój wybór nie był trafiony) i basta!!! Koniec rozpusty!:lol: A Twoich zdjęć nie będę wychwalać tak, jak inni, bo najzwyczajniej Ci zazdroszczę!:obrazic: :eviltong: babeczki robię na weekend - teściowa wyprawia imieniny :cool3: więc będę tworzyć dla innych :evil_lol: a zdjeć nie zazdrość... sama robisz nie gorsze :eviltong: Quote
Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 a ja wpadłam przed spacerkiem powiedzieć dzień dobry!:multi: Tuffcio jeszcze smacznie chrapie...:cool1: minki Axia "zabójcze":loveu::loveu::loveu: Ola, jak miło Cię czytać. :loveu: Daaawno Cię nie było... Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 cześć Ala No faktycznie Axel minki strzela prześmieszne...a Tuffcio śpi? No w szoku jestem.. Ax zrywa sie razem z Robertem o 6, potem przyłazi do mnie na 5 minut poprzytulać sie jeszcze a 6:20 wstajemy razem i przed siódmą już tuptamy na spacerku :lol::lol: no teraz już zmykam... papatki Quote
Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Ala ...a Tuffcio śpi? no właśnie...kiedy Marian rano jest w domu to panowie razem wstają.:cool1:Na nic zdaje się moje wołanie"Tuffi idziemy na spacerek ".:oops:Słyszę tylko warczenie...:cool3: a kiedy Pańcio rano jest w pracy to piesek grzecznie wstaje razem ze mną:p Gosiu, miłego dnia i smacznych babeczek ! Quote
Moniś Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dzieńdoberek!! :multi: A Gosia znów jakieś smaczności przygotowuje :placz: Miłego dzionka! i udanych babeczek :lol::lol: Quote
mmbbaj Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Witaj Gosiu i reszto rannych ptaszków! :p Ależ wy wcześnie zaczynacie urzędowanie na dogo :shake: Pogoda faktycznie piękna, mam nadzieję na udany spacerek z Bajanem, ale wstałam z bólem głowy! A u nas jest tak, że pan wychodzi rano z Bajankiem,a po powrocie, po zjedzeniu troszku chrupek, małej zabawie, piesio jeszcze smacznie dosypia :lol:Życzę udanego dnia! :multi: PS. Gosiu ja bardzo lubię takie ciasta z budyniami, ale udało mi się ciutkę schudnąć więc bardzo proszę nie wodzić mnie na pokuszenie :mad: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dzien dobry Gosiu i Axelku:multi: Hihii....na poczatku myslalam, ze wstawilas fotke Fleur, ale po glebszym namysle uznalam, ze to jednak Axio:lol: Ach jak ten czas szybko leci......jeszcze niedawno byly takie male, czarne kruszynki. Trzeba bylo uwaznie chodzic, zeby nie przydepnac lapki:loveu::loveu: A teraz to juz dorosle psy:cool3: Quote
Recommended Posts